• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

dorticim ervacım cok önemli bişim yok kızlar gecen gün kasılmalarım vardı şükür şimdi iyiyz sanırım ev taşıma stersinden dolayı kaynaklanıyo sorun olcak diye korkuyorum umarım bişicik olmaz . sarissa isimler içinde tşkler bana kalsa mehmet yusuf koyalım yada görkem diyorum ama bizimki cüneyte takmış gibi gözüküyo bide bizim bi arkadaş isim önerdi iki tane ilgilenenler için yazıyorum enhar : cenenttin altından akan ırmakmış anlamı biride mirza mutluluga işaret anlamına geliyomuş ilgilenenlere duyurulur

kızlar banada yardımcı olun bizde hala isim düşüyoruz ilk oglumuzun ismini ben koymuştum:34: bu defa babamız tutturdu bunuda ben koycam diye:9: sanırım zoruna gitmiş brz bi adımız mehmet olcak dedemizin ismide ama biz yanına bi tane daha isim arıyoruz yoksa mehmetle kalcaz:2:

Canım bizde mehmetin yanına isim bulamayanlardayız.Çok ağır bir isim olduğu için yanına isim koymakta zorlanıyoruz,bide sülalaede erkek nüfusu fazla güzel isimleride kapmışlar benim oğluma isim kalmadı:(Hayırlısıyla doğsunlar ismiyle gelsinler inşallah.Eren-Emir-Alper-Mete-Sarper-Tolga-Akın-Yağız-Aras düşündüğümüz vazgeçtiğimiz isimlerdi.

slm kızlar...
nasılsınız? biz iyiyiz şükür. doğum izni için doktora gittik bugün hastaneye; askeri hastaneye gittimdi doktorun şubat sonu askerliği bitiyormuş:53: e dedim biz nolcaz. hatta ultrason çeken elemanında bitmiş askerliği yerine biri gelene kadar ultrasonda çekemiyoruz dedi:53: ay dedim yandım ben bunların elinde. sezeryan olursa bu hastaneyi düşünüyordum ama bakalım nasıl birisi gelcek ve tabi benim kızım sabredebilecek mi o zamana kadar:9:
yarın kendi doktorumuza gitcez özele.32.haftada gel sana usg çıktısı vereyim hastanede uğraşma demişti. banada gün doğdu tabi kuzumu göreceğim diye :)

Hoş geldin canım.
Oh izne ayrılıyorsun demek artık. Ne güzel.

kızlar selammm iyi haftalar..
ben sabahtan beri okuyorum ama bugün moralim bozuk olduğu için şimdi yazabiliyorum.. Eşimle dün tartıştık :50: hiç keyfim yok bugün :59: :59: neyse sizi de sıkmayayım...
beni de sağlık ocağından hemşire aradı bugün, bir şikayetin var mı, nasılsın? doktor kontrollerine gidiyor musun diye sordu.. ilgilendi bayağı :94:

Doktor kontrolüne gideceklerin gözü aydın, inşallah iyi haberlerle gelirsiniz..:48:

eşimle benim tek ortak beğendiğimiz isim selim bazen diyorum 2.selim cokmu gelir..
eşime hiç selim demez kimse..
alparslan dedim aile gelenegini bozmayalım alptekin alperen:))
bakalım benim kocişten neler cıkacak:27:

hadi bakalım. ne olursa olsun adıyla yaşasın paşan:49:bence de selim çok güzell. tabi ayoll adamı da dikkate al dediğini o kadar yaptı bak:1:

sanırım nisan annelerinin cogu sezeryan bende öyleyim mesela ben illa normal olsun diye tutturuyorum ama doktorumuz kesinlikle hayır diyor riski cokmuş:18: bu yüzden pustum yerime vaz gectim normal diye ilk bebegim sezeryandı buda öyle olcak büyük ihtimelle ama kısmet yaradan ne gösterir bilemeyiz. kızlar ben kaçıyom benim büyük ogaln durmuyo uykusu geldi sanırım herkese kolay gelsin aman bebeişlere dikkat öpüyorum hepinizi byy:3:

Sarisa [/B]hoşbulduk kızçemizle....

Erva sağol tatlım ben şuanda amerikan hastanesine gidiyorum...Başka hastaneye geçiş yapabilirim doktorumun izniyle rızasıyla...Sen hangi hastaneye gidiyorsun??

ben sabahtan beri okuyorum ama bugün moralim bozuk olduğu için şimdi yazabiliyorum.. Eşimle dün tartıştık :50: hiç keyfim yok bugün :59: :59: neyse sizi de sıkmayayım...
beni de sağlık ocağından hemşire aradı bugün, bir şikayetin var mı, nasılsın? doktor kontrollerine gidiyor musun diye sordu.. ilgilendi bayağı :94:

Doktor kontrolüne gideceklerin gözü aydın, inşallah iyi haberlerle gelirsiniz..:48:

boşver üzülme canım:70:geçer gider hepsi. istiyosan kendini rahat hissedeceksen anlat tatlım:29:ben de cuma günü sinir oldum burdaki arkadaşların canını sıkmamak için yazmadım ama en sonunda dayanamadım yazdım:1:herkesin cevabı sinirimi aldı götürdü, rahatladım. iyi ki burası var:kkk:oluyor canım ama geçiyor o yüzden geçici şeyler için hiççç kendini ve bebişi üzme

Canım bizde mehmetin yanına isim bulamayanlardayız.Çok ağır bir isim olduğu için yanına isim koymakta zorlanıyoruz,bide sülalaede erkek nüfusu fazla güzel isimleride kapmışlar benim oğluma isim kalmadı:(Hayırlısıyla doğsunlar ismiyle gelsinler inşallah.Eren-Emir-Alper-Mete-Sarper-Tolga-Akın-Yağız-Aras düşündüğümüz vazgeçtiğimiz isimlerdi.

Bir isim derdi de bizde var.Hala karar veremedik.Arası ben de düşünmüştüm ama anlamı kötü çıktı.Yağızı beğeniyordum ama onun da anlamı esmer demekmiş, bizimki muhtemelen sarışın olacak, eşim de ben de sarıyız çünkü.Tek tek saysam her isme bir kusur buluyoruz.Ne zor işmiş yaa.

dikkate almazmıyım canım:9:
sen nasılsın kontrolün c.tesi dimi?
kilo alımın nasıl canım bu arada durdumu yine?

evet canım bu cumartesi. hala 4 hafta sonra gel derse bu sefer paralarım adamı:60::60:yok canım bu ay 1-1,5 kilo kadar aldım. toplamda 5-5,5 falan oldu. bebişin büyüdüğünü hissediyorum ama bakalım inşallah yine gerilik falan çıkmaz. dikkat ediyorum yediğime. doktor hergün yumurta yemene gerek yok haftada 3-4 yesen bile yeter demişti ama ben hergün yiyorum. süt, yoğurt, ceviz, balık, et, meyve hep yemeye çalıştığım şeyler. bakalım minik prensesi koca kız yapabilcezmi:1:

boşver üzülme canım:70:geçer gider hepsi. istiyosan kendini rahat hissedeceksen anlat tatlım:29:ben de cuma günü sinir oldum burdaki arkadaşların canını sıkmamak için yazmadım ama en sonunda dayanamadım yazdım:1:herkesin cevabı sinirimi aldı götürdü, rahatladım. iyi ki burası var:kkk:oluyor canım ama geçiyor o yüzden geçici şeyler için hiççç kendini ve bebişi üzme

haklısın canım :48: kendimi üzmemeye çalışıyorum da, dünden moral bozukluğu kaldı tabi ister istemez..
Ama iyiki burası varr :kkk: kafam dağılıyo, bebişimi düşünüyorum :emir_bebek:

slm kızlar...
Nasılsınız? Biz iyiyiz şükür. Doğum izni için doktora gittik bugün hastaneye; askeri hastaneye gittimdi doktorun şubat sonu askerliği bitiyormuş:53: E dedim biz nolcaz. Hatta ultrason çeken elemanında bitmiş askerliği yerine biri gelene kadar ultrasonda çekemiyoruz dedi:53: Ay dedim yandım ben bunların elinde. Sezeryan olursa bu hastaneyi düşünüyordum ama bakalım nasıl birisi gelcek ve tabi benim kızım sabredebilecek mi o zamana kadar:9:
Yarın kendi doktorumuza gitcez özele.32.haftada gel sana usg çıktısı vereyim hastanede uğraşma demişti. Banada gün doğdu tabi kuzumu göreceğim diye :)

hangı hastaneye gıdıyosun canım ankaradamızın sende

kızlar herkeze merhabaaa
Dün bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim bu gün cantamızı hazırlıcam
bu işlerde başk keyifli oluyormuş.

Merhaba canım hoşgeldin..:nazar: oh ne güzel...Zevkle hazırlamışsındır..Allahım saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip eylesin inşallah..Kaç haftalıksın????

Hoş geldin canım.
Boş ver olur öyle ara sıra, sıkma canını.
Anlatmak istersen dinleriz, belki rahatlarsın.
kızlar herkeze merhabaaa
Dün bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim bu gün cantamızı hazırlıcam
bu işlerde başk keyifli oluyormuş.

Hoş geldin, oh ne güzel işleri kolaylamışsın.
Bende daa bir hazırlık yok.

sağol canım allah bağışlasın bu ikinci bebiş yani..
Bizim daha ilk olduğu için her kafadan ses cıkıyor:60:
Ikinici bebişin adı belli mi?

babamız berfın olsun dıyor.alya ısmıde cok hosuma gıdıyor.bılemedım ıste.bunu babası koyacak ben oglanın ısmını koymustum cunku.sımdı ısısm sırası babamız
da

sagol canım.benım sorunlar oldu bebegı almak ıstedıler.sonra doktorum ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ılk bakıldıgında bebekte bır sorun gorulmedı cok sukur.sımdı ıkıncısı yapılacak.ınsallah bundada sorun cıkmaz.hersey normal cıkar ınsallah.20 haftalıktı bebegım ılk bakıldıgında.sımdı dahada bellı oluyomus ne oldugu.ınsallah buda sorunsuz olur.dua edın bana

canım benim kızın ciğerindeki kistlerde yaklaşık 20 haftalıkken belli olmuştu,o zaman senin bebekte bişi görülmediyse içini ferah tut,olsaydı bişi mutlaka farkedilirdi,mutlu mesut git bebişini seyret gel,sonrada bize anlat ve bizi kıskandır tabi :1::1::1:

Back
X