• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Ben medicalpark a gidiyorum canım , memnunum ama diyorum ki doğumu SSK da yapsak nolurki..yapan arkadaşlarım gayet gzl anlatıyorlar..ne diye o kadar özele para vercem diye şu aralar düşünmüyor değilim

Merhaba canım hoşgeldin,
ohh ohh hadi kolayladın işlerin çoğunu..hangi deterjanla yıkadın canım

Günaydın canım hoşgeldin :16:,
hamdolsun iyiyim ben prenseste iyi o da senin kızın gibi kıpır kıpır :emir_bebek:

Merhaba canım hoşgeldin :16:,
nasılsın iyimisin tatlım :49:

Hoşbulduk canım saol çok iyiyim valla bugün maaşallah çok hafif hissediyorum kendimi hamile değilmişim gibi :1: fırsat bu fırsat temizlik yaptım her seferinde belim ağrırdı bugün tık yok :nazar: hava da çok güzel, gideyim bebişime ciciler alayım diyorum :4: sen nasılsın?

Canlarım ben sımdı hazırlanmak ıcın ayrılıyorum aranızdan.sızden rıcam var.ne olur bana dua edın.ıkıncı defa ayrıntılı ultrasona gırecegım bır saat sonra.ınsallah yıne ıyı haberler alırım.bızım sorunlu sıkıntılı olaylarımız oldugu ıcın ıkıncı defa ayrıntılıya gırecegım.bırıncısı yapıldıgında 19 haftalıktı bebegım.ama doktor ıkıncı defa yıne yapalım bebek hem daha buyumus olur dedı.bugun ıyıce bakacaklar.ınsallah kotu bısey cıkmaz bebegımde.sızden dua beklıyorum allah hepınızden razı olsun.gelır gelmez yazarım ne oldugunu.sımdılık hoscakalın.allaha emanet olun canlarım:18:

dualarım seninle canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin..

est. canım , zaten bende hoşgeldiniz diyesiye kadar 3 sayfa geçmişti..epey geç hoşgeldiniz cevabı olmuştu:1:iyiyim bende bebişte hamdolsun iyi tatlım..bol bol anneyi itip kakalıyor:1::1: senin bebiş nsl bakalım :emir_bebek:

Selam tatlım,hoşgeldin:16:
hadi gözün aydın demek izne çıkıyorsun..darısı bizim başımıza inş. :31:ben bu ayın 21inde 32. haftamı tamamlıyorum ama martın ortasına hatta sonuna kadar çalışmaya niyetim var bakalım artık Allah sıkıntı vermezse

tekrardan çok geçmiş olsn canım..işler oyle yada boyle yetişir sen fazla stress yapma kendine tatlım:nazar:

Selam tatlım hoşgeldin :16:,
hayırdır neden tartıştınız dicem ama bende durdum durdum dün akşam brz tartıştık bizde..seni bilmiyorum ama ben şu aralar herşeye gıcık oluyorum

ilki sezeryan olunca daha sonraki doğumları normal yapmıyorlar biliyorum..sana da çok kolay gelsin tatlım öpüyorum bye bye :3:

:60::60:benim bebiş de çok şükür iyi bakalım cumartesi görcez nasıl olduğunu. gün sayıyoruz napalım işte. hem izin için. hemde doğum için aynı anda:1:

annelik ne kadar zormuş daha dogmadan ne yesemde kızıma faydalı olur diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz...ben bile dün ceviz yemeyi unutmuşum kendimi suçluyorum bugün yiyemedim diye :)))Zaten bu aydan sonra kilo alımları daha yüksek olucakmış dr öle dedi..

kesinlikle çok haklısın canım. ben hayatımda bu kadar dengeli beslendiğim bi dönem daha hatırlamıyorum:19:bakalım kilo artışıda artık daha fazla olur herhalde. kaçla tamamlayacağız bakalım

insallah canım..büyümüştür meraklanma canım yediklerine dikkat ediyorsan sorun yok..
ben hala hergün yumurta yiyemiyorum 3-4gün ancak..
ben de haftaya gidicem insallah kontrole bakalım bizim pasa aradaki acığı kapatabilmişmi?

hangi gün gideceksin canım?senin açık azdı kapanmıştır merak etme. hem kapanmasa bile o kadarcık bi ultrason sapması ya da gerilik gayet normal. 15 güne kadar normal hatta.

Canlarım ben sımdı hazırlanmak ıcın ayrılıyorum aranızdan.sızden rıcam var.ne olur bana dua edın.ıkıncı defa ayrıntılı ultrasona gırecegım bır saat sonra.ınsallah yıne ıyı haberler alırım.bızım sorunlu sıkıntılı olaylarımız oldugu ıcın ıkıncı defa ayrıntılıya gırecegım.bırıncısı yapıldıgında 19 haftalıktı bebegım.ama doktor ıkıncı defa yıne yapalım bebek hem daha buyumus olur dedı.bugun ıyıce bakacaklar.ınsallah kotu bısey cıkmaz bebegımde.sızden dua beklıyorum allah hepınızden razı olsun.gelır gelmez yazarım ne oldugunu.sımdılık hoscakalın.allaha emanet olun canlarım:18:

hadi canım rastgele. dualarımız seninle. hayırlı haberlerini bekliyoruzz:79:

kızlar sağolunnn:71: ben buaralar çooook alınganım, eşim de babası rahatsız olduğu için çokk stresli :59:
ikimizin de dolduğu bir ana denk geldi, kırdık birbirimizi.. O da haklı, babası çok rahatsız her saniye onunla olmak istiyor,1 yıldır hasta kayınpederim :59: ben de kendimi & kızımı değersiz hissettim biran, surat yaptım o da kızdı bana zor günlerimde destek olmuyorsun filan dedi..daha çok kötü hissettim kendimi..:2: :2:

evet canım işte bizimde hormonlar tavanda. napalım onlardan çıkarıyoruz acısını. onlarda haklılar. idare idare nereye kadar. düzelir canım akşama bşeycik kalmaz

Kızlarkzı bebegı olacaklar ısımler bellımı.ne koyacaksınız.ben hala bulamadım bısey

eşim hamile olduğumu öğrendiğinde 'yeni gözdem bu' diyerek karnımı sevmişti o zaman kız olursa adı gözde olur demiştim,ama ECRİN de karar verdik son olarak,Allah'ın hediyesi anlamına geliyor

merhaba hanımlar, nasılsınız:71:
bugün kontrolü olanlara hayırlı güzel haberlerle dönmelerini dilerim.
bende haftasonu hastane pijaması işini hallettim kısmen. pijama takımı aldım ama hala istediğim gibi bir gecelik bulabilmiş değilim. Pijamayı ise Marilyn diye gecelik-pijama satan mağazadan aldım. ben ümraniye şubesinden aldım ama sanırım biçok yerde şubesi var ve şu anda ciddi indirimdeler. ben 138.00 tl'lik sabahlıklı takımı 62.00 tl ye aldım. kumaşı çok hoş yumuşacık. Yine günlük kullanım için doğumdan sonra 25-30 tl ye çok hoş takımlar vardı. Hastane için 2 takım pijama ve bir gecelik yeterlimi sizce? sizler nasıl hallettiniz bu konuyu?
:26:

Vallahi çok güzel bir konu hafta sonu bende düşündüm hatta ben gecelik +sabahlık ve pijama takımı aldım krem ve pembe olmak üzere 100 tl ye canım...Artı olarak 1 takımda penye tarzı gündelik alayım diyorum...Ama hastanede gecelik giydirirlermi bilemiyorum onun yerine 1 takım daha pijama takımımı olsa diyorum...Kafam karışık...Çok terleniyormuş dogumdan sonra sık sık üst değişiyormuş...Bakalım artıkın..

Canım Allaha emanet olun ikinizde..Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Ben medicalpark a gidiyorum canım , memnunum ama diyorum ki doğumu SSK da yapsak nolurki..yapan arkadaşlarım gayet gzl anlatıyorlar..ne diye o kadar özele para vercem diye şu aralar düşünmüyor değilim

Haklısın canım ama denemeden anlayamayız ki birde benim bebek tedaviyle olunca sgk ya güvenipte kendimi emanet edemiyorum psıkoloji ile alakalı sanırım.

30 hAftalık benim sezaryan olaca için belki erkende gelebilir bebek. hazırlıklara başladm şimdiden ama canta hazırlarken eksiklerde çıkıyor en azınan onlarıda tamamlarım.

Alalhım hayırlı dogumlar nasip eylesin canım....Eksik hiç bitmiyorki çantana neler koydun onalrıda yazarsan daha hazırlamamış olanlara fikir olur tatlım

merhaba hanımlar, nasılsınız:71:
bugün kontrolü olanlara hayırlı güzel haberlerle dönmelerini dilerim.
bende haftasonu hastane pijaması işini hallettim kısmen. pijama takımı aldım ama hala istediğim gibi bir gecelik bulabilmiş değilim. Pijamayı ise Marilyn diye gecelik-pijama satan mağazadan aldım. ben ümraniye şubesinden aldım ama sanırım biçok yerde şubesi var ve şu anda ciddi indirimdeler. ben 138.00 tl'lik sabahlıklı takımı 62.00 tl ye aldım. kumaşı çok hoş yumuşacık. Yine günlük kullanım için doğumdan sonra 25-30 tl ye çok hoş takımlar vardı. Hastane için 2 takım pijama ve bir gecelik yeterlimi sizce? sizler nasıl hallettiniz bu konuyu?
:26:
Merhaba canım hoşgeldin :71:
hamdolsun ben iyiyim sen ve bebişin nasıl?ben gecelik almayı düşünmüyorum sadece 2 takım pijama götüreceğim canım

hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım
kızlar sağolunnn:71: ben buaralar çooook alınganım, eşim de babası rahatsız olduğu için çokk stresli :59:
ikimizin de dolduğu bir ana denk geldi, kırdık birbirimizi.. O da haklı, babası çok rahatsız her saniye onunla olmak istiyor,1 yıldır hasta kayınpederim :59: ben de kendimi & kızımı değersiz hissettim biran, surat yaptım o da kızdı bana zor günlerimde destek olmuyorsun filan dedi..daha çok kötü hissettim kendimi..:2: :2:
tatlım , eşinde haklı sende haklısın :))şu aralar indan nolursa olsun accaip ilgi alaka bekliyor..kayınpederine de çok geçmiş olsun..bir evlat olarak ta eşin tabii babasını da merak ediyor..çok görmemeye çalış , kafaya takmamaya çalış..hormonlarımızın da etkisiyle çook mantıklı davranamayabiliyoruz..çok kırışgan olabiliyoruz..ama stress sıkıntı yapmaki bebişte üzülmesin..herşey onlar için :emir_bebek::1:

Bir isim derdi de bizde var.Hala karar veremedik.Arası ben de düşünmüştüm ama anlamı kötü çıktı.Yağızı beğeniyordum ama onun da anlamı esmer demekmiş, bizimki muhtemelen sarışın olacak, eşim de ben de sarıyız çünkü.Tek tek saysam her isme bir kusur buluyoruz.Ne zor işmiş yaa.

Ayyy bizde öyleyiz özellikle babası ıncığını cıncığını araştırıyor ismin.Bakalım ya sadece Mehmet olacak yada rüyamda falan görücem galiba yoksa isim bulamıcaz:1:

leegörkemm canım ben hafta içi birgün gidicem ilaçlarım azaldı onu da halletmem gerekiyor 1 ay dolmadan ecz.sorun cıkyor biliosun ilaçların bitmesini beklycem o da carsambaya filan geliyor sanırım..

geçmişi okudumda ayy gözlerim bi tuaf oldu :52: sağlıkocağı konusunda benim kadar şanslı olan yok sanırım gerçi buna şans denirse....geçende arkadaşlara burda anlattım bizim ebe beni benden iyi takip ediyor ve herşeyde arıyor :27:...bu haftada 2.doz aşı için mutlaka arıcaktır...hatta ben bidaha aşı olmak istemediğimi söylediğim halde bide ısrarcıki sormayın :18:

leegörkemm canım ben hafta içi birgün gidicem ilaçlarım azaldı onu da halletmem gerekiyor 1 ay dolmadan ecz.sorun cıkyor biliosun ilaçların bitmesini beklycem o da carsambaya filan geliyor sanırım..

anladım csanım evet bigisayarda günü dolmadıysa gözüktüğü için ecz. ilaç vermiyor. eşimden biliyorum:1:az kalmış seninde nerdeyse 1 hafta.

Hoşbulduk canım saol çok iyiyim valla bugün maaşallah çok hafif hissediyorum kendimi hamile değilmişim gibi :1: fırsat bu fırsat temizlik yaptım her seferinde belim ağrırdı bugün tık yok :nazar: hava da çok güzel, gideyim bebişime ciciler alayım diyorum :4: sen nasılsın?
mis gibi oturursun şimdi ne gzl..ama sen ağrım yok diye de fazla koşturma canım.Nolur nolmaz Allah korusun :nazar:
slm kızlarrr nasılsınız
ben çok kötüyüm ya yataktan şimdi kalkabildim grip olmuşm kafamı dik tutamıyorum :43: :43:
selam canım hoşgeldin,
çok geçmiş olsun tatlım aman kendine dikkat et zaten istediğimiz ilacı da kullanamıyoruz..istirahattesin değil mi tatlım

:60::60:benim bebiş de çok şükür iyi bakalım cumartesi görcez nasıl olduğunu. gün sayıyoruz napalım işte. hem izin için. hemde doğum için aynı anda:1:
:)) ne zmn başlıyr iznin tatlım
Vallahi çok güzel bir konu hafta sonu bende düşündüm hatta ben gecelik +sabahlık ve pijama takımı aldım krem ve pembe olmak üzere 100 tl ye canım...Artı olarak 1 takımda penye tarzı gündelik alayım diyorum...Ama hastanede gecelik giydirirlermi bilemiyorum onun yerine 1 takım daha pijama takımımı olsa diyorum...Kafam karışık...Çok terleniyormuş dogumdan sonra sık sık üst değişiyormuş...Bakalım artıkın..
Haklısın canım ama denemeden anlayamayız ki birde benim bebek tedaviyle olunca sgk ya güvenipte kendimi emanet edemiyorum psıkoloji ile alakalı sanırım.[/I]
lohusayken çok terleniyormuş zaten mutlaka o teride atmak gerekiyormuş bünyeden..yani yatmak şart..

dediğin gibi tatlım bebiş tedavi ileyse SSK olmaz o riske girilmez..

bugün doktora gidecek olan arkadaşlarımız inşallah iyi haberlerle dönerler..bizi merakta koymayın emii :80:

eşlerimizle kapışmaya başladık artık...sanırım bugünler bir başlangıç çünkü ilerleyen zamanlarda biz anne adaylaı hormonlarımızın zıplaması sebebiyle daha çok ilgi ve yardım bekliyor vede karşılığını bulamayınca eşlerimizi aynı bunun gibi görüyoruz :47:

kızlar sabırlı ve sakin olmaya çalışın aslında eşlerimiz bizi üzmek istemiyor onlar hayatlarını herzamanki gibi sürdürüyor sadece o kadar...yeni bir nefesin eve gireceği konusunda bizim kadar farkında değiller...onlar doğumdan sonra bu gerçeği farkediyorlar...

saol canım
öksürmekten ciğerlerim sancıyor artık işin kötüsüde bi çorba yapanım bile yok moralim sıfıra indi

çok geçmiş olsun canım. benim de yok burda kimsem.yalnız değilsin merak etme. aynı durumdayız.

mis gibi oturursun şimdi ne gzl..ama sen ağrım yok diye de fazla koşturma canım.Nolur nolmaz Allah korusun :nazar:

selam canım hoşgeldin,
çok geçmiş olsun tatlım aman kendine dikkat et zaten istediğimiz ilacı da kullanamıyoruz..istirahattesin değil mi tatlım

:)) ne zmn başlıyr iznin tatlım

lohusayken çok terleniyormuş zaten mutlaka o teride atmak gerekiyormuş bünyeden..yani yatmak şart..

dediğin gibi tatlım bebiş tedavi ileyse SSK olmaz o riske girilmez..

canım aslında 32. haftama10 gün var ama ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum. bi mani çıkmazsa. ya mesela 39. haftada sezeryan olduk diyelim. 1 hafta kalıyor ya doğum öncesi izinden. yeni çıkan yasaya göre onu izne ekletebiliyoruz diye duymuştum ama şirket yok öyle bişey diyor. bi bilgin var mı canım bu konu ile ilgili

Back
X