- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #37.361
aycaaa hoşşbldkk:)
ayy bnm eşimde bni saolsun bi dk oturtmaz.
dün akşamda gelmiş diyorki ablanlara gidince sni hiç ayağa kaldırmıyorlar acaba problem bendemi
ohh bee günaydınnn dedimmm:)
yorma bni zaten cnm burnumda diyorum yokkk anlamıyorr..

sabah erken kalkıp portakal mı sıkıyomuş ohhhhhhh yaaa kocaya bak ne güzel yok anacım benimkinde öyle düşünce nerdeeeeeeeeeeee ah ahhh
çok haklısın valla tatlım bz yaptık bunları böle bi alıştırdık ama artık yok avuçlarını yalasınlar ben hamileim yatcam öyleleri kıymetli oluyo kız
valla doğru. geç de olsa anladık zararın neresinden dönsek kar. şimdi ben ağrıyor dedikçe görsen var ya nasıl bir muamele. masajlar, çeşit çeşit çatlak kremleri sürmeler, bi ilgi bi alaka.

selam kızlar...
benim eşimde bana yaptırmıyooo, ee kendi de yapmıoo, biz öleee oturuyoz.. o yokken yapıyorum ben de.. napim.. biz de bebişin park yatağını aldık kurduk dün.. yarın da inşallah mobilyası gelcek.. sonrada hummalı bi çalışma var.. annem yaptklarını getirip yerleştircek. kayınvalidem doğumdan sonra getircekmiş aldıklarını.. uff çok sıkıcı.. neysee ben bebeğimin derdindeyim gözüm pek başka bişey görmüyor..
bu arada bişey sorcam size.. ya doğuma bikaçgün kala saçımı boyatsam nasıl olur.. hamilelik boyunca hiç boyatmadım.. bikaç gün kala bebeğe bi etkisi olmaz heralde.. çünkü 40 ı çıkana kadar yine boyatamıcam..
kızz oıda ii boşver bi yapan bulunur