• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

bu arada geçen dr.dan sonra hastanenin birine gittim,
2 hastaneden biri olacak zaten Bodrumda,fiyatlarını aldım birinin ve gezdim ebeyle görüştüm..
dr.um ekibinden,doğum 1800-2300 arası değişiyor..

ne istiyorsunuz diye sordum,bebek kıyafetlerini ve kendin için 2 gecelik getir dedi..
hasta bezi filan gerek yok dedi..özellikle gecelik mi dedim,evet dedi..sezeryan olursa 2.gün pijama giyilebilir ama ikisi içinde gecelik ilk gün için şart dedi..

kızlar deminden beri yazamadım internetim gelip gidiyor
çok sağolun biraz daha eksiklerimiz kaldı ama onları da alırız inşallah yavaş yavaş
bir tane de yıkama torbası aldım niye aldığımı da bilmiyorum ne işe yarıyor bu acep kendi eşyalarımızı yıkarken bebeğinkileri de ona mı koyuyoruz ayyy tam cahilim haaa:61:

patik,çorap,eldivenler çok küçük olduğu için diğer çamaşırların içine karışıp asarken yere düşmesin ve makinaya sıkışmaısn diye canım.

Tekrar merhaba.
Bugün buranın maşallahı var.
slm kızlarrr nasılsınız
ben çok kötüyüm ya yataktan şimdi kalkabildim grip olmuşm kafamı dik tutamıyorum :43: :43:
Geçmiş olsun canım.
Bol bol dinlen, dinlenmeden geçmiyor.
selam kızlaar,:92:

3-4 gündür yoktum,giremedim..geçmişe şöyle bir baktım amma birikmiş,:53:
okuyabilrmiyim bilmiyorum..

cuma günü(30+2) kontrolümüz vardı,oğluşumu gördüm :16:
kocaman oluyor gitgide,bu sefer hep yüzünü gördük bir de pipisini,:17:
inmiş mi diye özellikle bakıyordu dr.
43,5 cm ve 1856 gr.dı yine 11 gün ilerde,doğum 2 nisan görünüyor hala ama dr.23 mart ile 27 nisan arası bir zamanda olacak dedi..normal süreleri bu 3 hafta önce 2 hafta sonra..
nstye girdim,15-20 dk.sürdü,ama dr.bu hafta tekrar istedi,kalp atışları fazla düz çizgi çizmiş,bir daha bakalım dedi..ben yine evham yapmadan birşey yoktur diye kendimi telkin ediyorum tabi..
bu cuma yada cmt tekrar giricem bakalım..:18:
Maşallah bebişe kocaman olmuş.
Ben de yarın gidecektim ama doktorun şehir dışındaymış:((
selam kızlar herkese isim konusundan bahsedilmiş bizde daha oğluşuma isim bulamadık eşim yusuf ismine takmış durumda bende yusuf ismini istemiyorum kız ismi bulmak kolay erkek isminde fazla seçenek yok bu arada kızlar benim 3 gündür midem bulanıyo ilk üç ayda çektiğim bulantılar gibi birde akşamları huzursuzluk can sıkıntısı oluyo ne yapsamda başedemiyorum sizlerdede varmı bu tür sorunlar.
Valla kız olan erkek ismi bulmak daha kolay diye düşünüyor.
Erkek olan da tam tersi.
KIsacası isim koymak zor bir iş:))
Kızlar merhaba nasılsınız
cumartesi günü eşimle havuzlu hana gittim ve kızımın ilk kıyafetlerini aldım
kendimi kaptırmışım baya birşeyler aldım gelmişken alayım dedim bir daha ne zaman gelicem dedim ama çok yoruldum eşime söylemedim ama karnım ağırdı bir ara. aldıklarım da 2 tane hastane çıkışı, 4 adet 0-3 çıtçıtlı body,3 adet 3-6 çıtçıtlı body 2 adet tulum, 2 adet zıbın, 2 adet şapkalı havlu, 1 adet polar battaniye, 12 li yüz silme bezi, 1 tane fırfırlı kilot( çok tatlı),1 adet pijama takımı, banyo küveti, filesi,lifi, tırnak makası, tarak fırça, burun aspiratörü, kulak temizleme çubuğu toplam da 290 tl tuttu hepsi fiyatlar gerçekten çok iyiydi inşallah hepimizin bebeğine hayırlısı ile aldıklarımızı kullanmayı allahım nasip eder
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım.
selam kızlar...
benim eşimde bana yaptırmıyooo, ee kendi de yapmıoo, biz öleee oturuyoz.. o yokken yapıyorum ben de.. napim.. biz de bebişin park yatağını aldık kurduk dün.. yarın da inşallah mobilyası gelcek.. sonrada hummalı bi çalışma var.. annem yaptklarını getirip yerleştircek. kayınvalidem doğumdan sonra getircekmiş aldıklarını.. uff çok sıkıcı.. neysee ben bebeğimin derdindeyim gözüm pek başka bişey görmüyor..

bu arada bişey sorcam size.. ya doğuma bikaçgün kala saçımı boyatsam nasıl olur.. hamilelik boyunca hiç boyatmadım.. bikaç gün kala bebeğe bi etkisi olmaz heralde.. çünkü 40 ı çıkana kadar yine boyatamıcam..
Ben kına yakıyorum.
Sarı filan olmayacaksa kına da düşünebilirsin.
kızlaar benim bu sağ kalçamın ağrısı halen geçmedi ne yazıkki..
dr.novalgin verdi günde 3 taneye kadar alabilrsin dedi,öyle ağrıyor ki yürütmüyor bazen..
nasıl geçicek bilmiyorum 3 gündür sabah akşam novalgin içiyorum ama tık yok,ayakta kaldıkça ve yürüdükçe ağrı devam ediyor,napıcam böyle bilmiyorum..

O ağrı benim hayatımın bir parçası oldu artık.
Hiçbir şey de kullanmıyorum :19:

geçmiş olsun canım benim kardeşim de hamileyken öyle olmuştu çok zor gerçekten
geçen gün benim de iki kalçam birden ağrımaya başladı çok korktum benimde öyle mi olacak diye neyse gece yatınca sabaha birşeyim kalmamış

saol cnm..gerçekten zor oluyormuş,işin kötüsü yürümem gerekiyor ama ben normal bile yürüyemiyorum..umarım doğuma kadar sürmez bu ağrı yoksa ben bittim..acı çekiyorum yürürken
otururken,yatarken..

Tekrar merhaba.
Bugün buranın maşallahı var.

Geçmiş olsun canım.
Bol bol dinlen, dinlenmeden geçmiyor.

Maşallah bebişe kocaman olmuş.
Ben de yarın gidecektim ama doktorun şehir dışındaymış:((

Valla kız olan erkek ismi bulmak daha kolay diye düşünüyor.
Erkek olan da tam tersi.
KIsacası isim koymak zor bir iş:))

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım.

Ben kına yakıyorum.
Sarı filan olmayacaksa kına da düşünebilirsin.

O ağrı benim hayatımın bir parçası oldu artık.
Hiçbir şey de kullanmıyorum :19:

saol cnm,inş.sende en kısa zamanda görürsün miniğini..
senin ağrın tam olarak nerde ve nasıl bilmiyorum ama benimki bu taşınmadan sonra oldu..
ama dayanılacak gibi değil,bütün hareketlerimi kısıtlıyor bazen de çok şiddetleniyor..
umarım hayatımın bir parçası olmadan geçer biran evvel..

saol cnm..gerçekten zor oluyormuş,işin kötüsü yürümem gerekiyor ama ben normal bile yürüyemiyorum..umarım doğuma kadar sürmez bu ağrı yoksa ben bittim..acı çekiyorum yürürken
otururken,yatarken..

inşallah geçer hepimizin ki ayrı benimde sol kaburga ağrısı tuttu mu kötü oluyor son 2 ayımız inş. hayırlısı ile atlatırız

saol cnm,inş.sende en kısa zamanda görürsün miniğini..
senin ağrın tam olarak nerde ve nasıl bilmiyorum ama benimki bu taşınmadan sonra oldu..
ama dayanılacak gibi değil,bütün hareketlerimi kısıtlıyor bazen de çok şiddetleniyor..
umarım hayatımın bir parçası olmadan geçer biran evvel..

Bacak kemiğimin tam bittiği, apış arası denilen yerde.
Özellikle bacağımı kendime doğru çekip bot, pantolon vs. giyerken çok canım yanıyor.
Tabii yürürken de.
Aynı ağrıdan mı bahsediyoruz bilemiyorum ama uzun süredir var bende.

selam kızlaar,:92:
3-4 gündür yoktum,giremedim..geçmişe şöyle bir baktım amma birikmiş,:53:
okuyabilrmiyim bilmiyorum..
cuma günü(30+2) kontrolümüz vardı,oğluşumu gördüm :16:
kocaman oluyor gitgide,bu sefer hep yüzünü gördük bir de pipisini,:17:
inmiş mi diye özellikle bakıyordu dr.
43,5 cm ve 1856 gr.dı yine 11 gün ilerde,doğum 2 nisan görünüyor hala ama dr.23 mart ile 27 nisan arası bir zamanda olacak dedi..normal süreleri bu 3 hafta önce 2 hafta sonra..
nstye girdim,15-20 dk.sürdü,ama dr.bu hafta tekrar istedi,kalp atışları fazla düz çizgi çizmiş,bir daha bakalım dedi..ben yine evham yapmadan birşey yoktur diye kendimi telkin ediyorum tabi..
bu cuma yada cmt tekrar giricem bakalım..:18:
birşey yoktur allahın izniyle canım..
sağol canım, bende 2 takım pijama ve bir gecelik alıcam sanırım yanıma. Bu arada günlerimiz aynı seninle :79:
aa evet aynı canım..sen naptın çanta falan hazırladın mı tatlım..hazırlıklkarın ne durumda
bende pijama almak istiyorum ama benim sezeryan olacak gecelik daha mı iyi olur acaba dikişlerden dolayı
sezeryanda gecelik daha iyiymiş.pijamanın lastiği ameliyat gelme olasılığına karşı gecelik derler ama pijama giyende onu tavsiye edende duydum..
300110, sallanır beşik VE mama yazınca ben ayrı ayrı sandım :1::60:sonra sen diyince netten baktım da uzuuun süre kullanılacak bi ürüne benziyor ama pek pahalı değil mi tatlım yaaa
angel74, arkadaşlarında belirttiği gibi bazen öyle hızlı ilerliyor ki şahsen ben kaçırıyorum cvp vermeyi yoksa bu topicte inanıyorum ki kimse bilerek cvp vermemezlik yapmıyor yapmaz da..herkes öyle yada boyle birşekilde burada birbirimizle moral buluyoruz kimseye anlatamayacağımız şeyleri paylaşıyoruz..fikirlerimizi paylaşıyoruz.. o yuzden sende lütfen kırılma ve fikirlerinden, kendinden bizleri mahrum bırakma tatlım..:71:

KIZLAR GEÇİÇİ DÜZENİM...TAM OTURMADI DAHA HİÇ BİŞEY....KANADIMIN DİĞER TEKİ ÜTÜLENCEK VE KANT İÇİN DUVARA KULPLARI ÇAKILCAK VS VS... YATAK ODASINI AYIRCAĞIM ZAMAN YAPTIRCAM..BÜYÜK GENÇ BAZASI AMA BEBE KORUMASI ÖZEL YAPTIRCAM... BAKALIM..SAĞLIK VERSİN BEBİŞİME RABİMDE O GÜNLERİ GÖRELİM İNŞ.. YEŞİL ŞEY İKEADAN DOLAP DÜZENLME APARATI... ÇOK FONKSİYONLU VALLahi...

1000458.jpg

1000459n.jpg

1000460l.jpg

1000461p.jpg

1000462k.jpg

1000464l.jpg

1000465i.jpg

1000467b.jpg

1000463z.jpg

Esracım,odanız hayırlı olsun..Mustafa Yusuf sağlıkla zamanında gelsin,mışıl mışıl uyusun inş.
cıvıl cıvıl olmuş,gerçekten herşey hazır çok güzel,herşeyi düşünmüşsün..

inş. bakalm sabırla bekliyorum:)

bizim herşeyimiz hazır kızlar
sadece odamız alınacak, bazen onun içinde tartışıyorumm
hadii al artık bende bi hevesle diziyim diyorum
ama yakındırrr alması artık herşeyimiz tmm çünkü:)
inş. resimlerini koyarım buraya

alacağım oda takımıda şu

picturemc.jpg

cnm sizinde hayırlı olsun odanız,gelincede yerinde görürüz inş.resimlerini..
topiğimizin abileri oalrak başı çekiyorsunuz,hayırlısıyla sağlıkla ve zamanında gelsinler inş.

birşey yoktur allahın izniyle canım..
aa evet aynı canım..sen naptın çanta falan hazırladın mı tatlım..hazırlıklkarın ne durumda[/B]

sezeryanda gecelik daha iyiymiş.pijamanın lastiği ameliyat gelme olasılığına karşı gecelik derler ama pijama giyende onu tavsiye edende duydum..
300110, sallanır beşik VE mama yazınca ben ayrı ayrı sandım :1::60:sonra sen diyince netten baktım da uzuuun süre kullanılacak bi ürüne benziyor ama pek pahalı değil mi tatlım yaaa
angel74, arkadaşlarında belirttiği gibi bazen öyle hızlı ilerliyor ki şahsen ben kaçırıyorum cvp vermeyi yoksa bu topicte inanıyorum ki kimse bilerek cvp vermemezlik yapmıyor yapmaz da..herkes öyle yada boyle birşekilde burada birbirimizle moral buluyoruz kimseye anlatamayacağımız şeyleri paylaşıyoruz..fikirlerimizi paylaşıyoruz.. o yuzden sende lütfen kırılma ve fikirlerinden, kendinden bizleri mahrum bırakma tatlım..:71:

o zaman hem gecelik hem pijama götürürüm kısmetse

kızlaar benim bu sağ kalçamın ağrısı halen geçmedi ne yazıkki..
dr.novalgin verdi günde 3 taneye kadar alabilrsin dedi,öyle ağrıyor ki yürütmüyor bazen..
nasıl geçicek bilmiyorum 3 gündür sabah akşam novalgin içiyorum ama tık yok,ayakta kaldıkça ve yürüdükçe ağrı devam ediyor,napıcam böyle bilmiyorum..
canım benimde kalçamla bacağımın birleştiği yerde ayakta kalınca yol yürüyünce ağrı oluyor. dr magnezyum ve kalsiyum vermişti kalsiyumu böbreğimde taş olduğundan kestim magnezyumuda ne zamandır içmiom. ağırlaştıkça dahada artıo. bende bel fıtığı vardı ondanmı kaynaklanıo bilmiom artık ama normal ağrılar aslında

canım iyiki açıklama yaptın ben de öğrenmiş oldummm..:29: :28:Almadım ben o torbadan :26:

kız dalgamı geçiyon,gerçek mi söyledin?
kızlar torba pahalı birşey değil ama almayanlar tül parçasından dikebilir veya sütyen yıkama aparatını kullanabilirler.

kız dalgamı geçiyon,gerçek mi söyledin?
kızlar torba pahalı birşey değil ama almayanlar tül parçasından dikebilir veya sütyen yıkama aparatını kullanabilirler.

yok be ne dalgasıııı ciiddiyim canım ben.. :69:
valla benim haberim yoktu böyle bişiden :60:
onu alayım, bir de ilk ay bebeği tutarken altına battaniye gibi bişi koyuyormuşuz, bir arkadaş söylemişti.. bebeğin başına dikkat etmek lazım ya, o destek olan bişi almış zamanında.. bu konuda fikrin var mı bakimmmm :34:

bende pijama almak istiyorum ama benim sezeryan olacak gecelik daha mı iyi olur acaba dikişlerden dolayı

Canım kimisi gecelikle rahat ettim diyor kimisi de pijamayla, en iyisi ikisinden de bulundurmak. Bi de dikişler oldukça aşağıda oluyo pijamaların beli rahatsız etmez diye düşünüyorum ben..

/ bende dün çarşıdan aldım bir gecelik bir sabahlık birde pijama takmı 140tl verdim ama bir tane daha alayım diyorum gecelik sezeryanda gecelik daha rahat diyorlar dün bütün hastane çantama girecekleri hallettim şükür emzirme südyeni emzirme atleti pamuklu çamaşır aldım birde nevresim takımı aldım lohusa yatağım için bu hafta tamamen hazırlarım çantamı bebbişinkilerde yıkandı bugun ütüleyim onunkileri yrleştircem çantaya ayy ne güzel telaşlar bunlar insan bi hevesle hazırlıyor.[/QUOTE .!.:
ne güzel canım tamamlamışsın herşeyi..

canım aslında 32. haftama10 gün var ama ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum. bi mani çıkmazsa. ya mesela 39. haftada sezeryan olduk diyelim. 1 hafta kalıyor ya doğum öncesi izinden. yeni çıkan yasaya göre onu izne ekletebiliyoruz diye duymuştum ama şirket yok öyle bişey diyor. bi bilgin var mı canım bu konu ile ilgili[/QUOTE]

canım bildiğim kadarı ile o 37. haftadan önce doğum yaparsan sanırım yani 37-4 arası doğdu diyelim yanıyor malesef o 3 haftalık izinler

birde biizm bebeğin mama sandalyesi ve bebek arabası tamam ama ben almadım beşiği de dahil bir arkadaşımdan aldım sağolsun hepsini verdi çünkü onun kızı hiç birini sevmemiş sen boşa alma dedi hepsini yıkadık pakladık pırıl pırıl oldular valla

cicilerimizde dolabı kurulunca yerleştirceğim çoğu yıkandı zaten ütülenmeyi bekliyorlar neyse bu kadar oldu ya

yok be ne dalgasıııı ciiddiyim canım ben.. :69:
valla benim haberim yoktu böyle bişiden :60:
onu alayım, bir de ilk ay bebeği tutarken altına battaniye gibi bişi koyuyormuşuz, bir arkadaş söylemişti.. bebeğin başına dikkat etmek lazım ya, o destek olan bişi almış zamanında.. bu konuda fikrin var mı bakimmmm :34:

emzirme yastığı canım.Ben süngerden yastık yaptırmayı düşünüyorum anneme,o kadar para vermek gereksiz bence,yastıkda yumuşak olur çocuk emzirirken dik yatamaz.Çok tecrübeli olduğumdan değil canım burda soruyorum internetten araştırıyorum falan:24:

Back
X