• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

boğulma önleyici yastığın fiyatı 17 liraymış kızlar

Canım geçen sayfalarda boğulma önleyici yastık ne diye sormuşsun;
Bebek yüz üstü dönerse nefes alabilmesi için bol delikli sünger :52: uff nası anlattım ama :52: :9:

Ben yan yatırma yastığı alacaktım ama eşim yastığı görünce bu ne ya bu nasıl bişi diye dalga geçti :19:
arkasına yastık dayarım artık :27:

canım bildiğim kadarı ile o 37. haftadan önce doğum yaparsan sanırım yani 37-4 arası doğdu diyelim yanıyor malesef o 3 haftalık izinler

birde biizm bebeğin mama sandalyesi ve bebek arabası tamam ama ben almadım beşiği de dahil bir arkadaşımdan aldım sağolsun hepsini verdi çünkü onun kızı hiç birini sevmemiş sen boşa alma dedi hepsini yıkadık pakladık pırıl pırıl oldular valla

cicilerimizde dolabı kurulunca yerleştirceğim çoğu yıkandı zaten ütülenmeyi bekliyorlar neyse bu kadar oldu ya

funmakcım ben sormuştum doğum izni mevzusunu. insan 1 haftayı bile kar biliyor öyle bi hak varsa kullanmak istiyor:69:en azından bebişle biraz daha kalırım diye sordum ama evet canım galiba yanıyor hele özeldekiler için böyle bi hak tanımıyorlarmış[/QUOTE]

canım ben devletteyim şükür özle şirkette çalışan arkaşdaşlara allah yrd etsin

funmakcım ben sormuştum doğum izni mevzusunu. insan 1 haftayı bile kar biliyor öyle bi hak varsa kullanmak istiyor:69:en azından bebişle biraz daha kalırım diye sordum ama evet canım galiba yanıyor hele özeldekiler için böyle bi hak tanımıyorlarmış

canım ben devletteyim şükür özle şirkette çalışan arkaşdaşlara allah yrd etsin[/QUOTE]

evet canım gercelten devlette calısmak bırcok hak acısından cok onemlı

Canım geçen sayfalarda boğulma önleyici yastık ne diye sormuşsun;
Bebek yüz üstü dönerse nefes alabilmesi için bol delikli sünger :52: uff nası anlattım ama :52: :9:

Ben yan yatırma yastığı alacaktım ama eşim yastığı görünce bu ne ya bu nasıl bişi diye dalga geçti :19:
arkasına yastık dayarım artık :27:

valla süper anlattın:1:sağol cnm:70:ben de gidip bi mağazadakilerle konuşayım dedim. yardımcı oluyorlar nasılsa eksiklerimizi almaya gidince sorarım artık. yan yatırma yastığımı ii boğulma önleyicimi dşiye

funmakcım ben sormuştum doğum izni mevzusunu. insan 1 haftayı bile kar biliyor öyle bi hak varsa kullanmak istiyor:69:en azından bebişle biraz daha kalırım diye sordum ama evet canım galiba yanıyor hele özeldekiler için böyle bi hak tanımıyorlarmış

canım ben devletteyim şükür özle şirkette çalışan arkaşdaşlara allah yrd etsin[/QUOTE]

sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun

selam guzel anneler.cok sukur geldık evımıze.hersey ıyı cok sukur.bu sefer bebegım daha buyuk oldugu ıcın ılkı kadar poz vermedı bıze.yavrum dar gelmıs yerı.cok sukur rabbıme hersey yolunda.boyu 33 cm. olmuş.kılosuda 900 garmı bıraz gecmıs.cok sukur.sımdı goruntulerını yukluyecegım bılgısayara.hepınızın dualarını hıssettım gercekten.hepınızdwn allah razı olsun canlarım:90::71:

selam guzel anneler.cok sukur geldık evımıze.hersey ıyı cok sukur.bu sefer bebegım daha buyuk oldugu ıcın ılkı kadar poz vermedı bıze.yavrum dar gelmıs yerı.cok sukur rabbıme hersey yolunda.boyu 33 cm. olmuş.kılosuda 900 garmı bıraz gecmıs.cok sukur.sımdı goruntulerını yukluyecegım bılgısayara.hepınızın dualarını hıssettım gercekten.hepınızdwn allah razı olsun canlarım:90::71:

gözünaydın canım maşallah bebişine:nazar::nazar:bizim işyerindeki bilgisayarlarda maalesef gözükmüyorda sen kaçıncı haftadasın

hg canım gözün aydın maşşallah:nazar: bebeginede inşl. sag saglim kucagına aldıgın günleride görürsün

kızlar ben kaçıyorum herkese güzel sohbetler yemek yapmma lazım malum bide acıktı bizim kerata bişiler atıştırcam aman dikkat bebeişlere by byy

gözün aydın cnm..maşallaah bebişinee :nazar:

maaşallah bebişine gözün aydın canım bizimde buu aksam 17:30 da randevum var bakalım ne olacak kızımı çok özledım bende.işten çıkınca dogru muayenehaneye gıdecegız.

maaşallah bebişine gözün aydın canım bizimde buu aksam 17:30 da randevum var bakalım ne olacak kızımı çok özledım bende.işten çıkınca dogru muayenehaneye gıdecegız.

sagol canım.hadı bakalım bebıs neler yapıyor bakda gel.ınsallah hayırlısıyla kavusalım bebeklerımıze sag salım:69:

canım hoşgeldin maşallah bebişine:nazar:

Hoş geldin canım.
Oh izne ayrılıyorsun demek artık. Ne güzel.
sağol canım darısı başına :)
hangı hastaneye gıdıyosun canım ankaradamızın sende
yok canım ankarada değilim ben.muğladayım
Canlarım ben sımdı hazırlanmak ıcın ayrılıyorum aranızdan.sızden rıcam var.ne olur bana dua edın.ıkıncı defa ayrıntılı ultrasona gırecegım bır saat sonra.ınsallah yıne ıyı haberler alırım.bızım sorunlu sıkıntılı olaylarımız oldugu ıcın ıkıncı defa ayrıntılıya gırecegım.bırıncısı yapıldıgında 19 haftalıktı bebegım.ama doktor ıkıncı defa yıne yapalım bebek hem daha buyumus olur dedı.bugun ıyıce bakacaklar.ınsallah kotu bısey cıkmaz bebegımde.sızden dua beklıyorum allah hepınızden razı olsun.gelır gelmez yazarım ne oldugunu.sımdılık hoscakalın.allaha emanet olun canlarım:18:
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah , dualarımız sizinle
Dogum çantasını hazırlamaya başlayan hanımlar bebek eşyalarınızı hangi deterjanla yıkadınız ????
hacı şakir granül sabun matik olanı kullandım ben canım.yumuşatıcı koymadım
saol canım
öksürmekten ciğerlerim sancıyor artık işin kötüsüde bi çorba yapanım bile yok moralim sıfıra indi
ay didemcim hasta mı oldun seeeennn:94: geçmiş olsun güzelim aman dikkat et kendine

gözünaydın canım maşallah bebişine:nazar::nazar:bizim işyerindeki bilgisayarlarda maalesef gözükmüyorda sen kaçıncı haftadasın

sagol canım.ınsallah hep bırlıkte burada bebeklerımızın gazından mamasındanda bahsedecegımız gunlere kavusuruz.cok heyecanlıyım ıcım ıcıme sıgmıyor.rabbım sonuna kadar hepımızın yardımcısı olsun:16:

ay hoşgeldin.ne güzel gözün aydın canım maaşallah kızçenede:nazar:

Back
X