• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

gunaydn tatlımm maaşallh bebişine kilosu agyet şi hiçbi sıkıntınız olmamanıza da sewndm..benmde 2 gundur lavoboya gderken yanmam oluyr dr tahlil istedi sabah yaptrdm bakalım öğlen sonçları alcam

banada sordu canım onu bu donemler idrar yolu enfeksiyonu olabılıyormus hassaslıktan agrı sancı olursa bekleme gel dedi.inşallah senınde temız cıkar sonuclar da rahatlarsın.
benim agrım olmuyor ama cok yogun akıntım var onuda sormayı yıne unuttum oda bı sıkıntı değildir inşallah.

kızlar bugun saat 13.00 da kontrolümüz var bebişimi görücem en son 15gün önce gitmiştim ozaman 10gün önden gidiyor demişti doktorumuz bakalım bu sefer ne durumda birde sezeryan olucaksın demişti bebeğin eşi aşşağıda olduğu için bakalım bi değişiklik varmı inşş eş yukarı çıkmıştırda normal doğum olur ben normal istiyorum dua edin kızlar.

kızlar bugun saat 13.00 da kontrolümüz var bebişimi görücem en son 15gün önce gitmiştim ozaman 10gün önden gidiyor demişti doktorumuz bakalım bu sefer ne durumda birde sezeryan olucaksın demişti bebeğin eşi aşşağıda olduğu için bakalım bi değişiklik varmı inşş eş yukarı çıkmıştırda normal doğum olur ben normal istiyorum dua edin kızlar.

hayırlı haberlerle gel tatlım

Dün sağlık ocağımı değiştirdim hemşire kalp atışını dinleyelim dedi karnıma eliyle bastırdı bişeyler yaptı başı aşağıda dedi çok şaşırdım nerden bildi diye

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
Bizim de bugündü ama doktor il dışındaymış.
Özledim kızımı :50:

dualarımız seninle canım....senin ve bebek için hayırlısı neyse o olsun canım:nazar:

şimdilik normal düşünüyoruz bakalım durumlar neyi göstercek canm. benim böbreklerimde taş var ondan dolayı belki sezeryan olma ihtimalim olabilir. sağ böbreğimde 3 tane solda bir tane var. 5-6 mm civarında.drlar erken doğum riski var dedi ama ben takmamaya çalışıom.ama inş normal olur normal istiyorum çünkü. senin nasıl olacak bellimi tarihin?

canım benimde bu hafta çocuk cerrahı karar vericek,eğer ciğerindeki kistler normal doğumda bebeğe zarar verir derse sezaryan olmak zorunda kalıcam,zaten normal düşünmüyorum hem doğumdan çok korkuyorum hemde doğum esnasında kızıma bişi olursa görmiyim istiyorum :2: bakalım kısmet neler yaşıcaz bakalım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve herkesin bebeğine şifa versin inşallahhh :18:

Dün sağlık ocağımı değiştirdim hemşire kalp atışını dinleyelim dedi karnıma eliyle bastırdı bişeyler yaptı başı aşağıda dedi çok şaşırdım nerden bildi diye

20 gün önce ben de gitmiştim bebek dönmüş başı aşağıda demişti ertesi gün de kendi doktoruma randevum vardı ultrasonda baktı ve hayır dönmemiş başı yukarda dedi....ben de şaşırdım hemşire mi yanıldı yoksa bir gün de bir aşağı bir yukarı yer mi değiştiriyor bu bıdıklar:53:

canım benimde bu hafta çocuk cerrahı karar vericek,eğer ciğerindeki kistler normal doğumda bebeğe zarar verir derse sezaryan olmak zorunda kalıcam,zaten normal düşünmüyorum hem doğumdan çok korkuyorum hemde doğum esnasında kızıma bişi olursa görmiyim istiyorum :2: bakalım kısmet neler yaşıcaz bakalım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve herkesin bebeğine şifa versin inşallahhh :18:

Allah şifa versin canım, inşallah hiçbir sorun çıkmaz.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
mesacım kendini çok harap ediyorsun herkesin böyle sorunları inan var benim annem sanki benim çocuğum babamı kaybettikten sonra onu okadar düşünüyor okadar değer veriyorumki oysa oğlunu seviyor varsa yoksa oğlu
ben buna takılmıyorum bile işe gittiğim halde yemeği bile ben yapıyorum bazen b. Oğluma bakıyor ama öylesine keyfe keder hep kendini parçalayan ben ve eşim
olsun napalım allah uzun ömürler versin allah başımızdan eksik etmesin kol kırılır yen içinde kalırmış benim annemde böyle işte .......

canım benimde bu hafta çocuk cerrahı karar vericek,eğer ciğerindeki kistler normal doğumda bebeğe zarar verir derse sezaryan olmak zorunda kalıcam,zaten normal düşünmüyorum hem doğumdan çok korkuyorum hemde doğum esnasında kızıma bişi olursa görmiyim istiyorum :2: Bakalım kısmet neler yaşıcaz bakalım allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve herkesin bebeğine şifa versin inşallahhh :18:

allah yardımcınız olsun sağlıcakla gelsin küçük prenses

hepimiz için hayılrısı kızlar. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi. zaman azaldıkça heycanda artıo baya. birde şu hareketleri var yaaaa hem çok mutlu oluosun hemde canın yanınca bi garip. bu aralar bişeyler oldu sanki sürekli hareketli durmuo hiç. iş yerinde karnımı örtmek zorunda kalıyorum :62:

hepimiz için hayılrısı kızlar. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi. zaman azaldıkça heycanda artıo baya. birde şu hareketleri var yaaaa hem çok mutlu oluosun hemde canın yanınca bi garip. bu aralar bişeyler oldu sanki sürekli hareketli durmuo hiç. iş yerinde karnımı örtmek zorunda kalıyorum :62:

BENDE BENDE NAZAR EDECEKLER DİYE KORKUYORUM KAPATIYORUM HEMEN :nazar:

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
mesacım kendini çok harap ediyorsun herkesin böyle sorunları inan var benim annem sanki benim çocuğum babamı kaybettikten sonra onu okadar düşünüyor okadar değer veriyorumki oysa oğlunu seviyor varsa yoksa oğlu
ben buna takılmıyorum bile işe gittiğim halde yemeği bile ben yapıyorum bazen b. Oğluma bakıyor ama öylesine keyfe keder hep kendini parçalayan ben ve eşim
olsun napalım allah uzun ömürler versin allah başımızdan eksik etmesin kol kırılır yen içinde kalırmış benim annemde böyle işte .......

inşallah biz çocuklarımıza istediğimiz gibi anneler oluruz

canım allah yardımcın olsun sağ sağlım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşş.

aynen yaaa karşıdan biri baksa göbek atıyo gibiyim :1: bütün günüm ahh,ayyy,offf,höyttt vs diyerek geçiyo :1: hele bide tatlı yersem yandım demektir,o yüzden akşam tatlı bişi yememeye çalışıyorum durmuyo hiç yoksa :nazar::nazar::nazar:

kızlarrr herkese merhaba,

işten ancak fırsat buldum yazabiliyorum.

mesacım

canım ne olur üzülme. başında olamasa da sesini duyman bile yeter. ne olursa olsun anne, seni taşımış, bizim geçtiğimiz süreçlerden geçmiş, ağrını sancını çekmiş, büyütmüş. o da mutlaka yanında olmak ister ama demekki annesini bırakamdı. kocan var yanında çok şükür. annen de sonradan telafi eder eminim. bak ben annemi 5 sene önce kaybettim. ne düğünümü gördü ne mezuniyetimi ne de çocuğumu görebilecek. keşke hiç gelmese de en azından telefonda bari sesini duyabilseydim. o bile bi destek insana. hele bu süreçte onunla dertleşmeyi konuşmayı o kadar çok aradımki.:43::43:o yüzden boşver canım başında olması sonra gelecek olması bile bi güvence.

esrayağmurcum

ay kusura bakma tatlım ya. körmüyüm neyim atlamışım. haklısın o odaya da süper bi yorum yakışırdı.:66:tatlım mustafa yusuf un içinde güle güle büyüsün. odası kendi gibi pek bi şeker pek bi tatlı:nazar::nazar:ee ne de olsa anneciği elleriyle hazırladı.

Back
X