• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Canım uygun ama ilk aylarda ıslak mendil yerine su-pamuk olan mendillerden kullanın diyorlar.En çokda unibaby yenidoğan öneriyorlar.

evet canım benim arkadaşım bebeğine unibaby ıslak pamuk kullanıyor çok memnun ben de ondan aldım..bir ara bitmiş ıslak mendil kullanmış hemen pişik yapmış çocukta

günaydın kızlar 2 gündür giremedim topiğe baya birikmiş fırsatını buldukça geçmişi okumaya çalısırım insallah olumsuz birşey yoktur

hafta sonunu çok kötü geçirdim geçenlerde de söylemiştim annem doğumum da yok umreye gidiyor diye ,,ara ara ağlayıp üzülsem de genel anlamda iyiydim. pazar kahvaltıdan sonra eşime hava cok güzel dışarı cıkalım diye soylerken annem aradı hadi gel ip beğen sana yelek öreyim dedi ben de istemiyorum zahmet etme dedim ısrar etti neden yoksa bana küstünmü dedi sonra da ben başladım ağlamaya zaten senin için hiç önemim yok bugüne kadar hiç yanımda olmadın soylendim durdum annem de a olurmu hiç oyle sey ağlama üzülme hiç gidermiyim dedi neyse beni ikna etti gittim annem e .. gitmeden önce de mutlkuluktan arkadasıma mesaj attım annem gitmiyor mus şimdi yün alacaz bana yelek örecek dedim. arkdasım da ok sevindi çünkü benimle beraber o da çok üzülmüştü. annem e gittik oturduk eşimle babam ve annem vardı sadece . babam anenn umreye gidiyor dedi o an çok şaşırdım annem gitmicek diye gelmiştim çunku annem e baktım o da sen onay verirsen dedi bizimki çoktan kararını vermiş babam bırak annen gitsin annanenle ilgilenecek orada annenen annene küser sonra hem annen ne yapıverecek sana orada dua eder bak hem eşin var yanında dedi eşime döndü ben varım desen e dedi eşiim de baba ben her zaman yanındayım o sizi istiyor dedi sonra annen içim hiç rahat değil ama falan demeye başladı işte yetişirim doğum ayın kaçı konustular sanki günü gününe doğacak beni ikna etmeye calıstılar işte gidip gelsin bir hafta yanında kalır (aman ne kadar çok lütfettiler) tamam git dedim hadi ip almaya gidelim babamın yanında ağlalalm için attım kendimi dısarı ayakkabılarımı giyerken şu saatten sonra evde oldugunu bilsem de haber vermicem o yüzden git mevlüt yaparsam çağırırım dedim komsumuz beni gorunce yanıma geldi benim kızın da doğumu temmuz da dedi peki sen kızının doğumunda umreye gidermisin dedim ben gitme dedim zaten annene ben gitmezdim dedi iyice cnm sıkıldı ağlaya ağlaya gidip ip aldık sonra annem e geldik yemek hazırlayım dedi karnım aç olmasına rağmen daha fazla duramadım çamasırı bahane yapıp eve geldim saatlerce ağladım bir türlü engel olamadım kendime gece uykumda bile ağladım gerçi doğru düzgün de uyuyamadım ve dün işle gelecek gücü kendimde bulamadım aradım hastayım dedim yattım tüm gün dinlenmek iyi geldi bugün daha iyiyim ve artık hayatımda annem yok:43:

canım çok üzüldüm inan ama şimdiden kendini sıkma Allah yardımcın olur eminim annen de üzülüyordur ama o da annesini kıramıyordur arada kalmış belli...sağolsun bak eşin yanında inşallah erken doğum olmaz da annen de gidip gelmiş olur bu yaşadıkların da anı olarak kalır...sakın üzülme bebiş de üzülüyor sen üzülünce unutma..

günaydın kızlar 2 gündür giremedim topiğe baya birikmiş fırsatını buldukça geçmişi okumaya çalısırım insallah olumsuz birşey yoktur

hafta sonunu çok kötü geçirdim geçenlerde de söylemiştim annem doğumum da yok umreye gidiyor diye ,,ara ara ağlayıp üzülsem de genel anlamda iyiydim. pazar kahvaltıdan sonra eşime hava cok güzel dışarı cıkalım diye soylerken annem aradı hadi gel ip beğen sana yelek öreyim dedi ben de istemiyorum zahmet etme dedim ısrar etti neden yoksa bana küstünmü dedi sonra da ben başladım ağlamaya zaten senin için hiç önemim yok bugüne kadar hiç yanımda olmadın soylendim durdum annem de a olurmu hiç oyle sey ağlama üzülme hiç gidermiyim dedi neyse beni ikna etti gittim annem e .. gitmeden önce de mutlkuluktan arkadasıma mesaj attım annem gitmiyor mus şimdi yün alacaz bana yelek örecek dedim. arkdasım da ok sevindi çünkü benimle beraber o da çok üzülmüştü. annem e gittik oturduk eşimle babam ve annem vardı sadece . babam anenn umreye gidiyor dedi o an çok şaşırdım annem gitmicek diye gelmiştim çunku annem e baktım o da sen onay verirsen dedi bizimki çoktan kararını vermiş babam bırak annen gitsin annanenle ilgilenecek orada annenen annene küser sonra hem annen ne yapıverecek sana orada dua eder bak hem eşin var yanında dedi eşime döndü ben varım desen e dedi eşiim de baba ben her zaman yanındayım o sizi istiyor dedi sonra annen içim hiç rahat değil ama falan demeye başladı işte yetişirim doğum ayın kaçı konustular sanki günü gününe doğacak beni ikna etmeye calıstılar işte gidip gelsin bir hafta yanında kalır (aman ne kadar çok lütfettiler) tamam git dedim hadi ip almaya gidelim babamın yanında ağlalalm için attım kendimi dısarı ayakkabılarımı giyerken şu saatten sonra evde oldugunu bilsem de haber vermicem o yüzden git mevlüt yaparsam çağırırım dedim komsumuz beni gorunce yanıma geldi benim kızın da doğumu temmuz da dedi peki sen kızının doğumunda umreye gidermisin dedim ben gitme dedim zaten annene ben gitmezdim dedi iyice cnm sıkıldı ağlaya ağlaya gidip ip aldık sonra annem e geldik yemek hazırlayım dedi karnım aç olmasına rağmen daha fazla duramadım çamasırı bahane yapıp eve geldim saatlerce ağladım bir türlü engel olamadım kendime gece uykumda bile ağladım gerçi doğru düzgün de uyuyamadım ve dün işle gelecek gücü kendimde bulamadım aradım hastayım dedim yattım tüm gün dinlenmek iyi geldi bugün daha iyiyim ve artık hayatımda annem yok:43:

Mesacığım niye böyle yapıyorsun bırak rahat rahat kadıncağızın içine sinerek gitsin gelsin umresine.
Boş yere üzüyorsun kendini.
Dünyanın bin türlü hali var.
Hayatın bize ne getireceğini bilemeyiz ki!
Sen üzülüyorsun diye gitmekten vazgeçer sonra başka herhangi bir şey olur yine yanında olamaz.
Bak Allah benzetmesin ama sana ablamdan örnek vereyim.
Ablam eylülde doğum yaptı.
Güya doğumda annem ve babam orada olacaktı.
Ama doğuma az bir süre babamı kaybettik :43:
Bırak annemin yanında olmasını aileden herhangi biri bile yanında bulunamadı.
Doğumda yanında kim vardı biliyor musun?
Annemlerin alt komşusu.
Ablamlar Milas'ta yaşıyorlardı.
Komşumuz da Bodrum'daydı.
Doğumda yanında sağ olsun o kaldı.
Yani kendini de anneni de boş yere üzme.
İnşallah sen hayırlısıyla doğum yaparsın annen de hayırlısıyla gidip gelir.

günaydın kızlar herkese. mesa cım üzme kendini bak hem sana hemde bebişine yazık herşey olucağına varır sen nekadar kendini üzssende belliki annen kafaya takmış gitcek allah yardımcın olsun gerçi benimde annem büyük bir ihtimalle ümreye gidiyo benim doğumumda ama biz 6kız kardeşiz en küçüğümüz 21yaşında iki tane ablam var hep birbirimize yakınız annem olmasa ablalarım var yanımda kalıp bana bakıcak olan senin yokmu canım ablam veya başka biri seninle ilgilenicek başka

canım çok üzüldüm inan ama şimdiden kendini sıkma Allah yardımcın olur eminim annen de üzülüyordur ama o da annesini kıramıyordur arada kalmış belli...sağolsun bak eşin yanında inşallah erken doğum olmaz da annen de gidip gelmiş olur bu yaşadıkların da anı olarak kalır...sakın üzülme bebiş de üzülüyor sen üzülünce unutma..

cnm haç olsa anlıyacam yıllarca cıksın diye bekliyorlar ama bu umre istenilse tarih değişebilir di neyse benim gözyaşlarıma sebep olan umreyi umarım allah kabul eder

canım benim yaaa kendinide bebişide üzme nolur yaaa :2: bende eşimin işi dolayısıyla ailemden herkesten ayrıyım,hamileyken taşındık bu küçük ilçeye,bulantımdan dışarı çıkamadım,tanıdık komşum bile yok düşün yani,bide kızımda hasta,benimde sanırım eşim yanımda olamıycak doğumda,annemlere yollıcak benı,bende ailemden çok eşimi istiyorum yanımda,kızım doğar doğmaz ameliyata alıncak büyük ihtimalle,bu yüzden ailemden çok eşim gerek bana :2: sen iyisen,bebiş iyiyse,eşinde yanında olucaksa üzme kendini daha fazla,tabiki anne bambaşka ama herşey istediğimiz gibi olmuyo malesef :2: bu arada moral bozukluğu bebeğe zararlı,benim moralim son 1 aydır iyi ve kızımın ciğerindeki kistlerde büyüme durdu,onlar bizim bütün duygularımızı hissediyo şuan,ben buna inandım sende inan :54:

günaydın kızlar herkese. mesa cım üzme kendini bak hem sana hemde bebişine yazık herşey olucağına varır sen nekadar kendini üzssende belliki annen kafaya takmış gitcek allah yardımcın olsun gerçi benimde annem büyük bir ihtimalle ümreye gidiyo benim doğumumda ama biz 6kız kardeşiz en küçüğümüz 21yaşında iki tane ablam var hep birbirimize yakınız annem olmasa ablalarım var yanımda kalıp bana bakıcak olan senin yokmu canım ablam veya başka biri seninle ilgilenicek başka

var cnm 3 ablam var kayınvalidem üzerime titiriyo ama annem ilk defa yanlızca benimnle ilgilenecekti üstelik daha önce gitti annanem dizlerinden yeni ameliyat oldu onunla ilgilenmek için gidiyor. dayımın eşi gidecekti onunda cocugu hastalanıyor dayım izin vermemiş teyzem de gidiyor o da uyanık annem gibi bakıcı varken ne diye kendini yorsun 10 15 kişi toplanıp gidiyorlar herkes odalarda 2 kişi kalacakmıs teyzem de eşini yanlız bırakmak istemiyormus o yüzden annem e soylemişler iste ben teyzem ve dayımda o rahatlıgı gördükce kahroluyorum

hafta sonunu çok kötü geçirdim geçenlerde de söylemiştim annem doğumum da yok umreye gidiyor diye ,,ara ara ağlayıp üzülsem de genel anlamda iyiydim. pazar kahvaltıdan sonra eşime hava cok güzel dışarı cıkalım diye soylerken annem aradı hadi gel ip beğen sana yelek öreyim dedi ben de istemiyorum zahmet etme dedim ısrar etti neden yoksa bana küstünmü dedi sonra da ben başladım ağlamaya zaten senin için hiç önemim yok bugüne kadar hiç yanımda olmadın soylendim durdum annem de a olurmu hiç oyle sey ağlama üzülme hiç gidermiyim dedi neyse beni ikna etti gittim annem e .. gitmeden önce de mutlkuluktan arkadasıma mesaj attım annem gitmiyor mus şimdi yün alacaz bana yelek örecek dedim. arkdasım da ok sevindi çünkü benimle beraber o da çok üzülmüştü. annem e gittik oturduk eşimle babam ve annem vardı sadece . babam anenn umreye gidiyor dedi o an çok şaşırdım annem gitmicek diye gelmiştim çunku annem e baktım o da sen onay verirsen dedi bizimki çoktan kararını vermiş babam bırak annen gitsin annanenle ilgilenecek orada annenen annene küser sonra hem annen ne yapıverecek sana orada dua eder bak hem eşin var yanında dedi eşime döndü ben varım desen e dedi eşiim de baba ben her zaman yanındayım o sizi istiyor dedi sonra annen içim hiç rahat değil ama Yasakli Sitean demeye başladı işte yetişirim doğum ayın kaçı konustular sanki günü gününe doğacak beni ikna etmeye calıstılar işte gidip gelsin bir hafta yanında kalır (aman ne kadar çok lütfettiler) tamam git dedim hadi ip almaya gidelim babamın yanında ağlalalm için attım kendimi dısarı ayakkabılarımı giyerken şu saatten sonra evde oldugunu bilsem de haber vermicem o yüzden git mevlüt yaparsam çağırırım dedim komsumuz beni gorunce yanıma geldi benim kızın da doğumu temmuz da dedi peki sen kızının doğumunda umreye gidermisin dedim ben gitme dedim zaten annene ben gitmezdim dedi iyice cnm sıkıldı ağlaya ağlaya gidip ip aldık sonra annem e geldik yemek hazırlayım dedi karnım aç olmasına rağmen daha fazla duramadım çamasırı bahane yapıp eve geldim saatlerce ağladım bir türlü engel olamadım kendime gece uykumda bile ağladım gerçi doğru düzgün de uyuyamadım ve dün işle gelecek gücü kendimde bulamadım aradım hastayım dedim yattım tüm gün dinlenmek iyi geldi bugün daha iyiyim ve artık hayatımda annem yok:43:

slmlar canım.
bende seni merak etmiştim .annesinden haber varmı acaba diye.
keşke bu kadar üzmesen kendini haklısın kötü olmuş gitmesi.ama napalım üzülüp bebeğini üzdüğüne değer mi.
benimde annem ankarada öğretmen bazı saglık sorunlarından bu yıl uzun sure ızınlıydı.gecenlerde soyledı bana senın dogumuna ızın alamayabılrıım mudur raporu kabul etmeyecek sanırım dedı.kayınvalıden yaz tatılıne kadar gelse rahat edermısın dedi ..cok üzüldüm bende o zaman.kimseyi istemiyorum ben diye sitem ettim agladım.ama ne değişti.üzüldüğümle kaldım.
gonlumu almak ıcın gecen persembe gelmıstı buraya .dun aksamda hemen gıttı baban yanlız hem bebek ıcın bı dolu işim var diyerek.bıde gıttıgıne uzuldum off offf..napalım bizimde kısmetımız boyleymıs.

sen annem dugunumdede yoktu demıstın sanırım dımı.o zaman neden yoktu

mesa cım uzme sakın kendni bak bebeğin de etkilenr sonra eşin yanında ya en önemlisi o allah başka dert vermesin hallolur hersey merak etme sen uzuldgunle kalrsn uzme o guzel canını bakalım :70:

günaydın güzel annelerrrr :92: :92: :92:
nasılsınız???

Mesacım Allah herşeyin hayırlısını versin, üzme kendini, herşey sınav, sen annenle dargın ayrılma sakın..
Doğumda Allah yardımcın olur, sen bebeğini kucağına alacağın anı düşün..:62: ne güzel bir mutluluk olacak, gözün başka bişi görmeyecek.. üzme kendini şimdi.. bak karnında bebiş de üzülür sonra :49:

canım benim yaaa kendinide bebişide üzme nolur yaaa :2: bende eşimin işi dolayısıyla ailemden herkesten ayrıyım,hamileyken taşındık bu küçük ilçeye,bulantımdan dışarı çıkamadım,tanıdık komşum bile yok düşün yani,bide kızımda hasta,benimde sanırım eşim yanımda olamıycak doğumda,annemlere yollıcak benı,bende ailemden çok eşimi istiyorum yanımda,kızım doğar doğmaz ameliyata alıncak büyük ihtimalle,bu yüzden ailemden çok eşim gerek bana :2: sen iyisen,bebiş iyiyse,eşinde yanında olucaksa üzme kendini daha fazla,tabiki anne bambaşka ama herşey istediğimiz gibi olmuyo malesef :2: bu arada moral bozukluğu bebeğe zararlı,benim moralim son 1 aydır iyi ve kızımın ciğerindeki kistlerde büyüme durdu,onlar bizim bütün duygularımızı hissediyo şuan,ben buna inandım sende inan :54:

canım benim çok geçmiş olsun ...çok haklısın morak çok önemli doğumdan sonra herşey daha da iyi olacak bebiş sağlığına kavuşacak inşallah insanlar neler atlatıyor...bir de gerçekten insanın eşinin yanında olması çok başka ben de eşimi isterim yanımda ne de olsa hayat arkadaşımız

slmlar canım.
bende seni merak etmiştim .annesinden haber varmı acaba diye.
keşke bu kadar üzmesen kendini haklısın kötü olmuş gitmesi.ama napalım üzülüp bebeğini üzdüğüne değer mi.
benimde annem ankarada öğretmen bazı saglık sorunlarından bu yıl uzun sure ızınlıydı.gecenlerde soyledı bana senın dogumuna ızın alamayabılrıım mudur raporu kabul etmeyecek sanırım dedı.kayınvalıden yaz tatılıne kadar gelse rahat edermısın dedi ..cok üzüldüm bende o zaman.kimseyi istemiyorum ben diye sitem ettim agladım.ama ne değişti.üzüldüğümle kaldım.
gonlumu almak ıcın gecen persembe gelmıstı buraya .dun aksamda hemen gıttı baban yanlız hem bebek ıcın bı dolu işim var diyerek.bıde gıttıgıne uzuldum off offf..napalım bizimde kısmetımız boyleymıs.

sen annem dugunumdede yoktu demıstın sanırım dımı.o zaman neden yoktu

düğünümde vardı cnm ama manevi oalrak yoktu .. çeyiz sermeye bile gelmek istemedi kızın annesi gitmez dedi ne kadar sacma ben de teyzemi aradım annem ceyize gelmiyor teyze öksüz gibi gitmeyim sen gelir misin dedim teyzem le bir annanem de geldi bu sefer annem yakıştıramadı kendine gelmek zorunda kaldı işte ben hep bunlar yüüznden doğumda sadece benimle ilgilenecek diye kabullenemedim gitmesini tabi hamile olmasam belki daha sağlıklı düşünürdüm belki de ,,,normalde de sulu gözlüydüm şimdi ben de anlamıyorum dururken akıyor gözlerim hep ıslak

Günaydıın hanımlaarr.. :3: :3: :3:
dun kontrolumuz vardı tosun kızım büyümüş :nazar: :nazar:
40 cm boyumuz 1500 gr da kılomus olmus :30: .cok sukur baska bı sıkıntı cıkmadı. :nazar: :nazar:

gunaydn tatlımm maaşallh bebişine kilosu agyet şi hiçbi sıkıntınız olmamanıza da sewndm..benmde 2 gundur lavoboya gderken yanmam oluyr dr tahlil istedi sabah yaptrdm bakalım öğlen sonçları alcam

canım benim,geçmiş olsun zor günler geçirmişsin...o zaman senin bıdık inşallah gece uyumayı seven acıkınca emip hemen uyuyan bir bebiş olur da güzel annesi uykusuzkuğun acısını çıkarır :34:eh tabi bizlerinki de öyle olursa hiç fena olmaz yani:emir_bebek:

amin canım hepimizinki akıllı uslu bol uykulu olsun :16: ben ilk çocuğumda çok uykusuzluk çektim sabahlara kadar otururduk bu sefer böyle olmayacağını umuyorum :9:

valla benim oğlum senin kızın olsaydı beşik kertmesi yapalım hemen derdim ama kız benım olunca kıyamıyorum :1: sezryan mı olcan sen normal mi? doğum tarihi bellimi oğlunun ?

şimdilik normal düşünüyoruz bakalım durumlar neyi göstercek canm. benim böbreklerimde taş var ondan dolayı belki sezeryan olma ihtimalim olabilir. sağ böbreğimde 3 tane solda bir tane var. 5-6 mm civarında.drlar erken doğum riski var dedi ama ben takmamaya çalışıom.ama inş normal olur normal istiyorum çünkü. senin nasıl olacak bellimi tarihin?

amin canım hepimizinki akıllı uslu bol uykulu olsun :16: ben ilk çocuğumda çok uykusuzluk çektim sabahlara kadar otururduk bu sefer böyle olmayacağını umuyorum :9:

inşallah canım Allah gönlüne göre versin :nazar:benim kızım çok usluydu bu erkek bakalım nasıl olacak şimdiden geceleri kıpır kıpır uyanık yani:60:

Back
X