- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #37.721
evet benim kız anasını kimseyle paylaşmayı sevmyo ben yatıcam full onunla konuşucam çok mutlu oluyoOhh maaşallah küçük prensese, anneciği ona kaldı tabibebişler iyi olsun da şükür, bizler buluruz iyileşmenin çaresini
![]()
Canım Allah şifa versin.Bol bol dinlen canım yatmayınca geçmiyor maalesef birde sarımsaklı birşeyler ye oda iyi gelir şifa olur.
Ben iyiyim duygularım tavan yaptı sanırım herkesten full anlayış ve hamile olduğum için ayrıcalık bekliyorum sanırım.Bugün öğle yemeğinde işyerindekilere kırıldım biraz ama gönlümü aldılar
Bebek için 2009-2010 annelerin tavsiyelerini okudum eksiklerimi yazdım tek tek.Bu hafta gidebilirsem eksikleri toparlıcam yada beşik bakmaya gidicez.
Bu hafta çok yoğun bir hafta,işyerinde yapılacak işler var,akşamları gidilecek ziyaretler var,yapılacak işler var,doktorumuza gidicez bigün yanii poffff![]()
ha haaa sende benim gibisin desene bendede aynı alınganlıklar hat safada ay bide kimseye tahammülüm yok bunlarda geçer herhalde
ohhh sende eksikleri bitiriyon ne güzel allahım sağ salim bebişleride kucağımıza almayı nasip etsin