• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Ohh maaşallah küçük prensese, anneciği ona kaldı tabi :8: bebişler iyi olsun da şükür, bizler buluruz iyileşmenin çaresini :68:
evet benim kız anasını kimseyle paylaşmayı sevmyo ben yatıcam full onunla konuşucam çok mutlu oluyo

Canım Allah şifa versin.Bol bol dinlen canım yatmayınca geçmiyor maalesef birde sarımsaklı birşeyler ye oda iyi gelir şifa olur.
Ben iyiyim duygularım tavan yaptı sanırım herkesten full anlayış ve hamile olduğum için ayrıcalık bekliyorum sanırım.Bugün öğle yemeğinde işyerindekilere kırıldım biraz ama gönlümü aldılar:21:
Bebek için 2009-2010 annelerin tavsiyelerini okudum eksiklerimi yazdım tek tek.Bu hafta gidebilirsem eksikleri toparlıcam yada beşik bakmaya gidicez.
Bu hafta çok yoğun bir hafta,işyerinde yapılacak işler var,akşamları gidilecek ziyaretler var,yapılacak işler var,doktorumuza gidicez bigün yanii poffff:52:

ha haaa sende benim gibisin desene bendede aynı alınganlıklar hat safada ay bide kimseye tahammülüm yok bunlarda geçer herhalde
ohhh sende eksikleri bitiriyon ne güzel allahım sağ salim bebişleride kucağımıza almayı nasip etsin

herkese hayırlı günler diliyorum :71: ayy geçmiş yine baya olmuş her zaman topiğimize girerken dua ederek giriyorum allah herkesin yüzünü heeeep güldürsün cici anneler :16:

bende yapıcam bu akşam kaçışı yok yarında kuaföre gideyim kaşımı falan aldırayım dağılmışım bebekler iyi olsunlarda önemli olan o diyoruz
gel arkadaşım gel sende bendensin al bendende o kadar valla 2 gündür full yatıyorum ama bug akşam sıcak bi duş alıcam yatmadan iyi gelir herhalde

sağol canım bebekler seviniyorda babaları hiç memnun değiller onu biliyorum dün ilk kez eşime yüksek sesle ee biraz yardım etsen dedim hayatta demem kendi işimi kendim yaparım bu hamilelik bizi dobra mı yaptı ne:53:
Sana da çok geçmiş olsun canım, dinlenmeye bak bebişler seviniyo dinlenince :8:

kızlar bende grip oldum valla kolumu kaldırcak halim yok banyo yapmaya halim yok miskin bir anne oldum çıktım:5::5::5:

Geçmiş olsun canım :38: bende hastalanıyorum boğazlarım yanıyor, gözlerim yaşarıyor , burnum şıpır şıpır bu havalar mahvetti bizi.. işyerinde de çok hasta var ne kadar dikkat etsemde mikrop var ortamda , eve gidip yatasım varrr :2:

sağol canım bebekler seviniyorda babaları hiç memnun değiller onu biliyorum dün ilk kez eşime yüksek sesle ee biraz yardım etsen dedim hayatta demem kendi işimi kendim yaparım bu hamilelik bizi dobra mı yaptı ne:53:

hehe babişler de değişikliğin farkına varıp bişeyin ucundan tutsunlar canım, yazık bize ayakkabı bile bağlayamıyoruz off poff etmeden :9:

bende yapıcam bu akşam kaçışı yok yarında kuaföre gideyim kaşımı falan aldırayım dağılmışım bebekler iyi olsunlarda önemli olan o diyoruz

valla ben kuaförü filan boşladım iyice berbat durumdayım
valla o koca meselesi bendede var hiç bişeye yardım ettiği yok deli ediyo beni

Geçmiş olsun canım :38: bende hastalanıyorum boğazlarım yanıyor, gözlerim yaşarıyor , burnum şıpır şıpır bu havalar mahvetti bizi.. işyerinde de çok hasta var ne kadar dikkat etsemde mikrop var ortamda , eve gidip yatasım varrr :2:

allahh tatlım dikkat et bol bol bal limon ıhlamur tüket ki baştan kesesin ağırlaşınca çok kötü oluyo

Hımm orayı biliyorum kuzenim doğum yaptı orda.Çok memnun kaldı.Ama doğum falan baya pahalı bildiğim kadarıyla.O yüzden orayı tercih etmedim. Ben de akayda tolga ecemişe gidiyorum.Gerçi burda da doğum 2500 tl, yaa ben de bazen bu kadar para verilir mi diye düşünüyorum, sonra da doğum insanın hayatında kaç kez yaşadığı birşey ki, olacaksa güvendiğimiz bir yerde olsun diyorum.Bilmiyorum yani kafam karışık.

ben akropol hastanesine gidiyorum. hem muayene ücretleri çok uygun hem de doğum 1000 tl. çok güzel bir yer. ankarada doktor arayan arkadaşlara tavsiye edebilirim...

Canım kocalarınızı çalıştırın,çok zor hareket ediyoruz artık,ben yere eğilince kalkamıyorum bile.Ayaklarım şişiyor çok ayakta kaldığım zaman.Bende kendim yapmaya çalışıyorum ama temizlikte sağolsun yardım ediyor.Kolay değil 11 kilo aldım ve vücudum taşıyamıyor ağırlığı:18:

aman dikkat hemen eve gidip bir kilo portakal ve mandalina ye.Ve erkenden yat uyu.

selam kızlar biz geldik kontrolümüz vardı bizim paşa 2110gr olmuş boyuda 43.4 olmuş maşallah dedi doktorum gene yaklaşık 10gün kadar öndeymiş 32hafta 5günlük görünüyor ultrasonda herşeyi gayet iyi dedi byük bir ihtimalle martın 3haftası doğumun olur dedi.

selam kızlar biz geldik kontrolümüz vardı bizim paşa 2110gr olmuş boyuda 43.4 olmuş maşallah dedi doktorum gene yaklaşık 10gün kadar öndeymiş 32hafta 5günlük görünüyor ultrasonda herşeyi gayet iyi dedi byük bir ihtimalle martın 3haftası doğumun olur dedi.

maaşllh canm nazarlardan korsn allah bebişleri :nazar:

Back
X