• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

haklsın valla canım:29::29: bazen bencilce mi bilmyrum ama kötü günümde yanımda olmayanı iii günde ne yapim dyrum:17:

Vallahi biz eşimle kötü günümüzde yanımızda olmayan herkezi hayatımızdan çıkarttık...Benim canım sıkılacağına onların canı sıkılsın..Boşver canını sıkma,Allah dağına göre karını veriyor..Sözü yanlış söylemedim değil mi?:75:

ayy 2 saattir oku oku bitiremedim geçmişi,

karnıma kulaklık koydum kızıma baby mozart dinletiyorum ben de kaynana muhabbetlerini okuyorum:1:
benim de kaynanamın kaynanası var yani eşimin babaannesi 100 küsür yaşında :))
ama uzaktalar farklı şehirlerdeyiz

:119: :119: :119: :119: :119:

Selam kızlar...Nasılsınız...Dün giremedim topiğe...Dün perşembe günü yapılan idrar ve idrar kültürü tahlillerinin sonuçlarını öğrenmeye gittim...Allah'a şükür yine tertemiz çıktı...Sancılarım oluyor diye nst yolladı ama doğumla alakalı bir sancıda çıkmadı...Dr. biraz konuştuk...İç çamaşırım bu aralar ıslanıyordu...Okadar dikkat etmeme rağmen ıslanıyordu...Bende soruverdim olabilir mi diye...Hooop hemen alttan bir muayene suyumla ilgili bir sızıntı olabilir diye ama ondada bişey çıkmadı...Sadece bol akıntın var dedi...O zaten benim hayatımın bir parçası dedim güldü...İşte böyle kızlar...

gözünaydın canım. benim de iç çamaşırım ıslanıyordu. meğerse çişimi kaçırıyormuşum. doktora sordum son aylarda normal doğumdan sonra geçer dedi

slm kızlar nasılsınız? biz iyiyiz kızımla bugün buluşmamız vardı ama doyamadık çünkü sadece rapor için ölçüm yaptı doktorumuz.herşey yolunda görünüyor dedi. kızım 2060 gr olmuş boyuda 44 cm filan maaşallah :nazar::nazar: doğum öncesi 8 haftalık raporumuz bugün itibari ile başladı. Allahım hayırlısı ile doğum yapmayıda nasip etsin.
doktorumuz 2 hafta sonra gel dedi.34 te yani ay daha çok var yaaaa...
geçmiş çok birikmiş okuyamıycam hastane,okul koştururken yoruldum çok.inşallah herşey yolundadır.
kızımla öpüyoruz hepinizi:54:

slm kızlar nasılsınız? biz iyiyiz kızımla bugün buluşmamız vardı ama doyamadık çünkü sadece rapor için ölçüm yaptı doktorumuz.herşey yolunda görünüyor dedi. kızım 2060 gr olmuş boyuda 44 cm filan maaşallah :nazar::nazar: doğum öncesi 8 haftalık raporumuz bugün itibari ile başladı. Allahım hayırlısı ile doğum yapmayıda nasip etsin.
geçmiş çok birikmiş okuyamıycam hastane,okul koştururken yoruldum çok.inşallah herşey yolundadır.
Gözün aydın canım hadi ne güzel başladı iznin.Benim daha okula 2 hafta gitmem gerekiyor.Gitmeyeyim rapor alayım diyordum müdür sınav görevi yazmış ilk hafta:50:

gözünaydın canım. benim de iç çamaşırım ıslanıyordu. meğerse çişimi kaçırıyormuşum. doktora sordum son aylarda normal doğumdan sonra geçer dedi

Birara bende kaçırıyordum...Ozaman idrar yollarında yüksek miktarda enfeksiyon vardı ve sonra geçti...Şimdi yine böyle olunca sorayım dedim...

Maşallah tombik kızına...Hep böyle sağlıklı büyüsün bebişlerimiz...

Kızlar çıkıyorum ben azcık dinleneyim bugün moralimiz bozuk hadi açılalım diye dışarı çıktık 2,5 saat yürümüşüz.Belim ağrıyor uzanayım bari...İyi bakın kendinize ve bebişlerinize:92:

günaydın kızlar 2 gündür giremedim topiğe baya birikmiş fırsatını buldukça geçmişi okumaya çalısırım insallah olumsuz birşey yoktur

hafta sonunu çok kötü geçirdim geçenlerde de söylemiştim annem doğumum da yok umreye gidiyor diye ,,ara ara ağlayıp üzülsem de genel anlamda iyiydim. pazar kahvaltıdan sonra eşime hava cok güzel dışarı cıkalım diye soylerken annem aradı hadi gel ip beğen sana yelek öreyim dedi ben de istemiyorum zahmet etme dedim ısrar etti neden yoksa bana küstünmü dedi sonra da ben başladım ağlamaya zaten senin için hiç önemim yok bugüne kadar hiç yanımda olmadın soylendim durdum annem de a olurmu hiç oyle sey ağlama üzülme hiç gidermiyim dedi neyse beni ikna etti gittim annem e .. gitmeden önce de mutlkuluktan arkadasıma mesaj attım annem gitmiyor mus şimdi yün alacaz bana yelek örecek dedim. arkdasım da ok sevindi çünkü benimle beraber o da çok üzülmüştü. annem e gittik oturduk eşimle babam ve annem vardı sadece . babam anenn umreye gidiyor dedi o an çok şaşırdım annem gitmicek diye gelmiştim çunku annem e baktım o da sen onay verirsen dedi bizimki çoktan kararını vermiş babam bırak annen gitsin annanenle ilgilenecek orada annenen annene küser sonra hem annen ne yapıverecek sana orada dua eder bak hem eşin var yanında dedi eşime döndü ben varım desen e dedi eşiim de baba ben her zaman yanındayım o sizi istiyor dedi sonra annen içim hiç rahat değil ama falan demeye başladı işte yetişirim doğum ayın kaçı konustular sanki günü gününe doğacak beni ikna etmeye calıstılar işte gidip gelsin bir hafta yanında kalır (aman ne kadar çok lütfettiler) tamam git dedim hadi ip almaya gidelim babamın yanında ağlalalm için attım kendimi dısarı ayakkabılarımı giyerken şu saatten sonra evde oldugunu bilsem de haber vermicem o yüzden git mevlüt yaparsam çağırırım dedim komsumuz beni gorunce yanıma geldi benim kızın da doğumu temmuz da dedi peki sen kızının doğumunda umreye gidermisin dedim ben gitme dedim zaten annene ben gitmezdim dedi iyice cnm sıkıldı ağlaya ağlaya gidip ip aldık sonra annem e geldik yemek hazırlayım dedi karnım aç olmasına rağmen daha fazla duramadım çamasırı bahane yapıp eve geldim saatlerce ağladım bir türlü engel olamadım kendime gece uykumda bile ağladım gerçi doğru düzgün de uyuyamadım ve dün işle gelecek gücü kendimde bulamadım aradım hastayım dedim yattım tüm gün dinlenmek iyi geldi bugün daha iyiyim ve artık hayatımda annem yok:43:

cnm ne desem bilemedim valla.üzmemeye çalış kendini,evet böyle dayınla teyzen keyfi iş yapınca,annende böyle yapınca ister istemez alınıyorsn tabi..benim annemde birkaç kere böyle laf arasında 1 hafta kalırım ,yaza gezeriz fln dedi..dedim nereye bir haftada ,az geziverin,neymiş bu ikinci bebeğim ya tecrübeliymişim..bende dedim tamam tecbüre var ama bu sefer çockta 2 tane,hemen ikisine birden motive olp,lahusa halimle hem 2 çocuğa hemde gelene gidene,yemeğe hepsine nasıl yapim..zaten hassasız,şaka yollu söylenen bişey bile batıyor insana..

Günaydıın hanımlaarr.. :3: :3: :3:
dun kontrolumuz vardı tosun kızım büyümüş :nazar: :nazar:
40 cm boyumuz 1500 gr da kılomus olmus :30: .cok sukur baska bı sıkıntı cıkmadı. :nazar: :nazar:

maş. bebişine :nazar:

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar,allah dermansız dert vermesin yeter ki :18: çok şükür tedavisi olmayan bi hastalık değil kızımdaki,tek korkumuz akciğerinde olduğu için doğumdan sonraki ilk nefes alışında kistin patlaması :18: ama allah büyük ve kızımı koruyacak eminim :59: sağ salim gelsin hepimizin bebişleri,tekmesinden dalgalanmasından farklı olarak gazından,pişiğinden,emeklemesinden vs bahsedelim,havamız değişsin azcık yahu :13: :1:

Rabbim korsn ve acil şifa versin..inş.doğdgnda çok çok sağlıklı olur..

:119: :119: :119: :119: :119:

Selam kızlar...Nasılsınız...Dün giremedim topiğe...Dün perşembe günü yapılan idrar ve idrar kültürü tahlillerinin sonuçlarını öğrenmeye gittim...Allah'a şükür yine tertemiz çıktı...Sancılarım oluyor diye nst yolladı ama doğumla alakalı bir sancıda çıkmadı...Dr. biraz konuştuk...İç çamaşırım bu aralar ıslanıyordu...Okadar dikkat etmeme rağmen ıslanıyordu...Bende soruverdim olabilir mi diye...Hooop hemen alttan bir muayene suyumla ilgili bir sızıntı olabilir diye ama ondada bişey çıkmadı...Sadece bol akıntın var dedi...O zaten benim hayatımın bir parçası dedim güldü...İşte böyle kızlar...

gözün aydın iyi çıkmış sonuçlar..akıntı bendede var hatta mantarım fitil kllanıyorm ve yanma çok var ,şu fitilerim olmadı ibrde idrar baktırcam bende..

ya kızlar ben geçende facebooka oğlum geliyor 2*5 ay kaldı yazm ıştım,kuzednimde yorumda yapmış ayıp ayıp biraz utan falan diye daha öncede göbeğimin resmini çekip yolamıştım gen aynı tepkiyi vermişti,bended yazdım faikrini kendine sakla diye,annem aradı kuzenin sana darılmış ona böylşe demişsin o şaka yapmış diye dedim ben ayıp bişey görmüyorum ayrıca bu ikinci kez böçyle söyleşiyi olunca bende öylededim hem söyleceksede bana telefon açsın oraya yazılmaz öyle herkes görüyo dedim.kendiasi iki hamileliğinde de dah düşünmeye başladıklarında ve hamile olduğundn şüphelendiğinde bütün sülaleye taelefon açmıştı hamileyim doktora gdiyom diye onun yaptığı ayıp olmıuyor,benimki oluyor,haksızmıyım ya söyleyin?

yok canım ya ben gerçekten anlamıyorum insanları birde öyle karşılık verince şaka yapmıştım diyolar belli ki alttan alttan bişey olmasa bence böyle şakayla karışık laf sokmazlar ,ayy kötü düşünmek istemiyorum ama bi insan kıskanç olmasa ne bileyim böle karşındakini rencide eder mi çok kızıyorum ya iyilik güzellik varken neden bu yola başvuruyorlar:20:

yok cnm iyi etmişsin bence,edepsiz olana edebini bildirceksin..banada ilk bebeğimde gidip annemlere dedeme müjdeledim diye ,kuzenim hiç utanmadınmı fln demişti acaip bozlmuştum..sonrada düşünüyorum keşke o an ağzının payını verseydim..neden utanaayım sanki afedersin gayri meşru yani kocam yanımda,yaşım 23tü ,bir evlat sahibi olacagım sonuçta Rabbim lütfetmiş ,utanılacak ne var diyememişim..hala içimde kaldı yani..laf duymak istemeyen laf söylemicek o kadar..:34:

ya kızlar bugün moralmen çok kötüyüm.. babam düştü bacağını kırdı..ameliyat olcak.. mobilyamız haftasonundan beri gelmedi.. bi lamba aldık.. lanet ettim artık satıcısına.. her problemi bize yıktı.. soydukça soydu bizi..eğer ankarada yaşayan varsa bilir.. siteler de lamba avize diye.. sakın ha sakın ordan çöp almayın.. acayip soyguncu bi firma.. eşimin işleri çok karışık bu ara.. o da nerdeyse depresyonda.. daha okulda kayıt dondurmak için dilekçe verdim. bakalım nolcak.. anlıcanızzzzzzzz ufff da ufff.. bu durumdayken bebek napsın yaaa???

cnm çok büyük geçmiş olsn babana..rabbim şifa versin.. rabbim inş. tüm sornlarınızı tez def etsin başınızdan..

selam kızlar biz geldik kontrolümüz vardı bizim paşa 2110gr olmuş boyuda 43.4 olmuş maşallah dedi doktorum gene yaklaşık 10gün kadar öndeymiş 32hafta 5günlük görünüyor ultrasonda herşeyi gayet iyi dedi byük bir ihtimalle martın 3haftası doğumun olur dedi.

maş.ya 2 kiloyuda gördük desene,ay şaka gibi çok heyecanlı ya..:34: demek nisanı beklemeyecek senin kuzucuk

kızlar merhaba nasılsınız bugün bakalım
benim bugün kontrolüm var birde aradılar erken gelebilir misiniz dediler bende yavaş yavaş hazırlanayım bari bebişimizi görücez malum :32:

kızlar ben çıkıyorum malum kontrolümüz var demiştim sonra görüşürüz gelince yazarım haberleri öptüm hepinizi.

hadi bakalım hayırlı haberlerle dönün inş..

Maşallah,nazar değmesin..Bende bugün kontrole gittim..Emirhan 1820 gr olmuş..Yüzünü az gösterdi aynı abisi..Mart 23 diye düşünüyordum sezeryanı,doktorum mart sonu dedi..Erkek çocukların ciğerleri kızlara göre geç gelişiyormuş..Plesenta iyice rahmin ucuna yerleşmiş,oğluş da kafayı plesantaya dayamış iteleyip duruyor..Doktorum erken doğumdan daha da tedirgin..Kasılmalar için ilacıda bu 2 hafta sonra artıracağız dedi..Bakalım erken doğum diye diye gününde doğuracağım inşallah..Olumlu düşünüyorum ki olumlu olsun :)) Yürümek kesinlikle yasak..Ne yapalım az kaldı,sağlıkla gelsinlerde ...:97:

maş. cnm bebeğine..2 kilou geçen 2.bebek oldu..bndan sonra artar bu 2lik haberler :9::nazar:

Gözün aydın canım hadi ne güzel başladı iznin.Benim daha okula 2 hafta gitmem gerekiyor.Gitmeyeyim rapor alayım diyordum müdür sınav görevi yazmış ilk hafta:50:
ay canım sağol, benim müdüreninde melekliği üstündeydi neden acele ettiniz okul açılınca alsayıdınız raporu dedi. bende onun gazabından korktuğum için günü gününe almıştım:9: neyse son 2 hafta açıkta kalıyor onu raporla ayarlarız o zaman dedi. senin müdür de ayıp etmiş yaaa
Maşallah tombik kızına...Hep böyle sağlıklı büyüsün bebişlerimiz...

sağol canım amin cümlemizinki inşallah:nazar:

Maşallah,nazar değmesin..Bende bugün kontrole gittim..Emirhan 1820 gr olmuş..Yüzünü az gösterdi aynı abisi..Mart 23 diye düşünüyordum sezeryanı,doktorum mart sonu dedi..Erkek çocukların ciğerleri kızlara göre geç gelişiyormuş..Plesenta iyice rahmin ucuna yerleşmiş,oğluş da kafayı plesantaya dayamış iteleyip duruyor..Doktorum erken doğumdan daha da tedirgin..Kasılmalar için ilacıda bu 2 hafta sonra artıracağız dedi..Bakalım erken doğum diye diye gününde doğuracağım inşallah..Olumlu düşünüyorum ki olumlu olsun :)) Yürümek kesinlikle yasak..Ne yapalım az kaldı,sağlıkla gelsinlerde ...:97:
hadi maaşallah :nazar: Acelesi yok paşam vaktinde gel diye sev annesi . Benim kız tepindikçe ben öyle diyorum. Babası ısrarla gel artık kızım diyor ama ben sakın kızım 35 ten önce gelme diyorum:9: doktorumuz 34 te kontrole çağırdı bugün inceleme yapmadı .
:29:Hakkımızda hayırlısı olsun
maş. cnm bebeğine..2 kilou geçen 2.bebek oldu..bndan sonra artar bu 2lik haberler :9::nazar:
sağol canım evet 32den sonra artık hızla büyüyecek bebişler anlaşılan.Sağlıklı olsunlar zamanında hayırlısıyla gelsinler:emir_bebek::nazar:

Offf sinirlerim zıpladı yaaa...Sen ne diye uyarsın eşinin fikrine...Bebeklik krem rengi örme battaniyem vardı...Kenarları kırmızı oyalı ve kırmızı kurdele geçiriliydi...Eşim erkeğe kırmızı olmaz sök mavi yap dedi...Bend söktüm mavi ip aldım ve mavi kurdele...Şimdi oyasını yapıyorum ama öncekinden ince geldi ipi...Hoşuma gitmedi...Offf...Evde olsaydıda bir çatsaydım ama ne yazıkki işte...İpi 2 kat yapıp deneyim bakalım olacak mı...

canım ne gibi işlemleri var doğum öncesi raporunun?

cnm ne desem bilemedim valla.üzmemeye çalış kendini,evet böyle dayınla teyzen keyfi iş yapınca,annende böyle yapınca ister istemez alınıyorsn tabi..benim annemde birkaç kere böyle laf arasında 1 hafta kalırım ,yaza gezeriz fln dedi..dedim nereye bir haftada ,az geziverin,neymiş bu ikinci bebeğim ya tecrübeliymişim..bende dedim tamam tecbüre var ama bu sefer çockta 2 tane,hemen ikisine birden motive olp,lahusa halimle hem 2 çocuğa hemde gelene gidene,yemeğe hepsine nasıl yapim..zaten hassasız,şaka yollu söylenen bişey bile batıyor insana..

Ben insanları gerçekten anlamıyorum..Özellikle kaynanayı geçiyorum ne de olsa el ( genelde gelinler için derler ya ) ama asıl öz be öz anneleri hiç anlamıyorum..Ben 16 yaşında annemi kaybettim..Çok iyi hatırlıyorum yengelerim normal doğum yapmalarına rağmen annem bir hafta yanlarından ayrılmazdı..Evlerini temizlerdi,yemeklerini yapardı..Özellikle bir yengem vardı evinde temizlik bile yapmazdı..Annem kalp hastasıydı her hafta gider bir de yengemin evini temizler yemek yapardı..Annem şimdi olacaktı bana nasıl bakardı...Artık zaman öyle oldu ki kimse kimsenin duygularını önemsemiyor..Çok yazık ne kadar tatlı teleşler bunlar..Yeni bir birey katılacak aramıza..Bu güzel duyguyu birlikte paylaşmak varken,insanlar bunu yük olarak görüyorlar gerçekten yazık...:84:

maşallah cnm yavrucuğuna:nazar: ben 4 hafta aktarıp 36 da ayrılmayı düşünüyorum izne o zaman tam kurtarıyo seminer de bitiyo yaz tatili başlıyo.
ay canım sağol, benim müdüreninde melekliği üstündeydi neden acele ettiniz okul açılınca alsayıdınız raporu dedi. bende onun gazabından korktuğum için günü gününe almıştım:9: neyse son 2 hafta açıkta kalıyor onu raporla ayarlarız o zaman dedi. senin müdür de ayıp etmiş yaaa
cnm 1 hafta aktarsaydın niye tatilini yedin boşa 7 önce 9 sonra kullansaydın

sağol canım amin cümlemizinki inşallah:nazar:

Offf sinirlerim zıpladı yaaa...Sen ne diye uyarsın eşinin fikrine...Bebeklik krem rengi örme battaniyem vardı...Kenarları kırmızı oyalı ve kırmızı kurdele geçiriliydi...Eşim erkeğe kırmızı olmaz sök mavi yap dedi...Bend söktüm mavi ip aldım ve mavi kurdele...Şimdi oyasını yapıyorum ama öncekinden ince geldi ipi...Hoşuma gitmedi...Offf...Evde olsaydıda bir çatsaydım ama ne yazıkki işte...İpi 2 kat yapıp deneyim bakalım olacak mı...

slm welcome biz senle gunlerimiz ayni.doktorun ne diyor.bebekle ilgili.birde dogumun konusunda bisey deistimi gunu felan yani.birde bebegin gelisimi nasilmis.

slm welcome biz senle gunlerimiz ayni.doktorun ne diyor.bebekle ilgili.birde dogumun konusunda bisey deistimi gunu felan yani.birde bebegin gelisimi nasilmis.

Selam canım...Hoşgeldin...Ben özel dr. bıraktım canım...Üniversite hastanesine gidiyorum...Orasıda özel gibi çok ilgili ama doğumla ilgili tam bişey demiyorlar...Hatta doğumumun orda olacağı bile meçhul...Çünkü burda o hastane yeni açıldığından daha normal doğum başlamamış sezeryanada bişey diyemiyorlar şuan...Bebek testlere ve kontrollere göre gayet sağlıklı ve gelişimi güzel...12. haftadan beride 2 hafta önde gidiyor bebişim...Adet günüme göre doğumum 21 Nisan ama usg göre 8 Nisan gözükmekte...Annemde kayınvalidemede bu oğlan Mart sonu gelir diyorlar...Hayırlısı...

Back
X