- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.141
kızlar havalar masallah nekadarda guzellestı.bahar gelıyor artık.çok sukur gunes gorunce ıcım ıcıme sıgmıyor benım.kalkıp butun evı temızleyesım gelıyor.cok ferahlatıyor gunes ınsanı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız bende akılmı kaldı cok ozur dılerım.cok aptalım ya.afedersın vallahı unuttum[/QUOT
canım benim estağfurullah ben de çok unutkanım ama çok fazla vakit bulup siteye giremediğim için en son da seninle konuştuğumdan aklımda kalmış işte yoksa durumlarımız aynı yani unutkanlıkta![]()
kızlar burda bır topıkte okudum kızcagız kırkını cıkarmıs kocasıyla ılk ılıskısınde hemen hamıle kalmıs.yanı kırkı cıkınca hemen yenı bebege hamıle kalmıs![]()
benim kocam da kırkım cıktıktan sonra 2. yi istiyo,hamileyken çok anlayıslı,çok ilgli,cok iyi biri olmusum,boş bırakmıycakmıs karnımı,sevmiş bu halimişimdi bana iltifat mı etti hakaret mi anlamadım gitti ama neyseeeee
![]()
kızlar havalar masallah nekadarda guzellestı.bahar gelıyor artık.çok sukur gunes gorunce ıcım ıcıme sıgmıyor benım.kalkıp butun evı temızleyesım gelıyor.cok ferahlatıyor gunes ınsanı![]()
inş.ilk nefeste doğum yaparız canım..6 saat ay geçmek bilmemiştirben o sancyı altı saat yasadımda o yuzden.ben dayanamadım ama herkesın agrı katsayısı farklı.bırde bazısı dogum masasına yatar yatmaz doguruyo.benım bır arkadasım vardı.ıkı kızıznıda nasıl dogurdum anlamadım dıyordu.herkesın farklı tabıkı canım
ben de hiç duymadım..kızlaar bunu okuyanınız hıccc oldu muu :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/415313-dogum-sancisi-tarih-oldu.html
Dianatal obstetrik jel
acaba nedir kii:26:
görüşmek üzere canım :79:Ben çıkayım biraz, yine uğrarım :79:
havalar bu sene İstanbul da hiç bozmadı valla..Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır derlerkızlar havalar masallah nekadarda guzellestı.bahar gelıyor artık.çok sukur gunes gorunce ıcım ıcıme sıgmıyor benım.kalkıp butun evı temızleyesım gelıyor.cok ferahlatıyor gunes ınsanı![]()
benim kocam da kırkım cıktıktan sonra 2. yi istiyo,hamileyken çok anlayıslı,çok ilgli,cok iyi biri olmusum,boş bırakmıycakmıs karnımı,sevmiş bu halimişimdi bana iltifat mı etti hakaret mi anlamadım gitti ama neyseeeee
![]()
Ahh canım ahhh aynı sıkıntılar bende de var.Normal istiyorum sonra yok yapamam diyorum bi de herkes yapıyor sen mi yapamayacaksın diyorum cesaret veriyorum kendime ama bakalım sonu ne olacak:26:Kızlar Merhaba,
Şöyle bir geriye doğru okudum da, anca geldim son sayfaya... Zaman daraldıkça bende artık gerilmeye başladım...İnsan ister istemez düşünüyor nasıl olcak vs. diye. Birde ben normal doğum düşünüyorum...:44: Şuan Normal doğuma engel birşey yok tabi 37-38.hafta çatı kontrolünde daha da netleşecek doğum şeklim...:18: İster istemez heycanlanıyor ve geriliyorum...
Sonrada kendimi rahatlatıyorum...
Herkes doğuruyor sen mi doğuramican takma kafana diye..
Sizde de öyle oluyor mu?
![]()
![]()
![]()
Ayy benim eşim de aynını söyledi bi doğum yap bakalım 2. için çalışmalara başlayalım anca oluyor bizim diyor.Yok yaaaa diyorumbenim kocam da kırkım cıktıktan sonra 2. yi istiyo,hamileyken çok anlayıslı,çok ilgli,cok iyi biri olmusum,boş bırakmıycakmıs karnımı,sevmiş bu halimişimdi bana iltifat mı etti hakaret mi anlamadım gitti ama neyseeeee
![]()
evet canım güneş çıktı mı enerji veriyo insana...
İnşallah mayıs ayında bebişlerin kırkı çıkınca, alıcaz bebek arabalarına bebişleri gezicez güzel havalarda.. hep bunu hayal ediyorummm![]()
inş.ilk nefeste doğum yaparız canım..6 saat ay geçmek bilmemiştiree sonra sezeryan mı oldun??
ben de hiç duymadım..ama süper birşeye benziyor yazdıklarından..tabii daha kapsamlı araştırmak sormak lazım
görüşmek üzere canım :79:
havalar bu sene İstanbul da hiç bozmadı valla..Mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır derlerMart nisanda doğum ayımız inş.kar yağmaz
![]()
bizimkine de sorsam çekilmez biri oldun der
hele ki şu aralar hiçbirşeyden keyif almıyorum keyif aldırmıyorum
![]()
sağol cnm evet dolap bekldiğimden büyük geldi...dizdim dizdim dolduramadım vallahi dolabı..çekmecesi var içinde gizli..komidin boş kaldı ama dolar onlarda zamanla..evet ana kucağımız temiz çıktı çok şükür...eşim bakarak aldı o yüzden cnm...bide göğüs pompası evdeysen manuel al cnm fazla kullanılmıyo o kadar para verme...Günaydın tatlı anneler :119::119::118:
geçmişi okumaya çalışayım dedim ama ne mmkün kaynamış yine burası maşallah
Esracım , oğlunun odası için yaptırdığın dolabı güle güle kullanın canım..epey büyük gözüküyor..bebişin tüm cicilerini iyi toparlayacak ne gzl:81::81:bizim ev küççük olduğu için ben yatak odamıza sadece park yatak alacağım..cicişlerimizi de artık komodinlerde yer açıyorum oralara parça parça sığdıracağım..hamilelikten önce giydiğim nerdeyse tüm kıyafetlerimide katlayıp vakumlayıp kaldıracağım nasılsa epey bi süre giyemem gibi geliyoreski gömleklerimin göğüs kısımlarını bile kapatamıyorum
ana kucağında gayet temiz ve şeklide gzl fiyatını da iyi kapatmışsın..verdiğin siteleri bende araştırıyorum inş bende birşeyler düşürürüm..şu aralar avent süt pompasına sardım bende ama istediğim model bu
Philips Avent ISIS IQ UNO Elektronik Göğüs Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
şöyle 150 ye temiz bulsam kaçırmadan alırdım..
Polyanna , komşunla olan stressli sıkıntılı durumunuzu okudum..terbiyesiz insanlarmış yaaainsanın arsızından korkarım ben ne o o yle kadındaki küfürler falan
valla insanın içinden ,direk gidip o kadının saçını başını yolası geliyor
Doktora gidip bebişlerini gören annişlerinde gözü aydın olsun..okuduğum kadarı ile eğer gözümden kaçmamışsa herkesin bebişinin durumları gayet iyi..maşallah sübhanallah
Gece kuşları kaynatmışsınız yine.
Esra o kadar geç yatıp nasıl erken kalkabiliyorsun sen :44:
Bu arada anakucağınız hayırlı olsun.
Bize de arkadaşımız puset, kuvet filan gönderecek.
Bebeğini görenlere maşallah, görmeye gidecekler de hayırlı haberlerle gelsinler inşallah...
Kızlar bizim üst komşulardan hep uygunsuz sesler geliyor.
Ben kafamı koyar koymaz uykuya daldığım için hiç duymuyorum ama hep eşime denk geliyor.
Üstelik onların ev dublex muhtemelen yatak odaları üst katta ama kadın nasıl çığlık atıyorsa eşim çok rahatsız oluyor![]()
sağol cnm evet dolap bekldiğimden büyük geldi...dizdim dizdim dolduramadım vallahi dolabı..çekmecesi var içinde gizli..komidin boş kaldı ama dolar onlarda zamanla..evet ana kucağımız temiz çıktı çok şükür...eşim bakarak aldı o yüzden cnm...bide göğüs pompası evdeysen manuel al cnm fazla kullanılmıyo o kadar para verme...
cnm benim karnım acıkınca yatamıyorum... karnımı doyurana kadarda uykum açılıyo..bi foruma bakim derkende uykum gidiyo..ve bu saatte kalktım düşün toplasan 5 saat uyudum gece3-4 e kadarda otura biliyorum hiç bişey anlamadım bu işten zaten... anakucağı en ,y, marka ve çok memnunlar bundan kellanan çok arkadaşım var..titreşimi gaz çıkarıyouş2-3 kişiden duydum...
komşunada yuh ya..ben olsam kapısını çalar kadına söylerim...nasıl anlarsa nasıl karşılarsa karşılaın... ayıp günah bide eşin duyuyo bu zamanda yeterli değiliz zati çok şükür anlayışlılıar ama istemem şahsen ben....çok kızıdm... ne bilim benim düşüncem eşim o kadını görse garip olurdum heralde biraz hassasım bu konularda..iğrenç karı...![]()
slm kızlar nasılsınız o kadar kaynatmısınız ki 2 saatir topikteyim anca bitti![]()
hosgeldın canım![]()
hosbulduk canım
gecmiş olsun bu arada tansiyon sorunu yasıyorsun galiba..
yanlıs hatırlamıyorsam o kadar coktu kigecmiş![]()
sagol canım.evet dun bayagı zor bırgun gecırdım.çok sukur bugun daha ıyıyım.artık sıkıntılar baslıyor tabıkı.allah yardımcımız olsun hepımızın
amin canım.
normalde tansiyon sorunun var mı hamilelkte mi yükseliyor?
benim tek sorunum sırt agrısı cok fena
yoksa hamile olduğumu bile anlamıyorum..
Canım bende de bel ağrısı oluyor bu ara sık sık.Ama biraz da benden kaynaklanıyor.Pek yerimde durmuyorum eğilip kalkıyorum, iş yapıyorum falan derken akşam anlıyorum ağrıdığınıamin canım.
normalde tansiyon sorunun var mı hamilelkte mi yükseliyor?
benim tek sorunum sırt agrısı cok fena
yoksa hamile olduğumu bile anlamıyorum..
Canım geçmiş olsun tansiyon rahatsızlığın bence doğumdan sonra geçer...Genelde hamilelikte bazı anlamsız yani daha önceden olmayan rahatsızlıklar çıkabiliyor.yuksek tansıyon hamılelıkte cıktı.normalde duduktur benım tansıyonum.ama panıkatak hastası oldugum ıcın yuksselıyordu hamılelıkten oncede.o cok baska bısey.allah kımseye gostermesın.benıde kurtarsın panık atak hastalıgından![]()
yuksek tansıyon hamılelıkte cıktı.normalde duduktur benım tansıyonum.ama panıkatak hastası oldugum ıcın yuksselıyordu hamılelıkten oncede.o cok baska bısey.allah kımseye gostermesın.benıde kurtarsın panık atak hastalıgından![]()