- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.181
kızlar angel74 küstümü gercekten?
gecengün girmem pek artık filan yazmıstı ama gercekten gittimi
gecengün girmem pek artık filan yazmıstı ama gercekten gittimi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah bebegıne canım![]()
masallah canım bebeişine
bende haftaya görücem oğluşumu insallah![]()
Maaşallah canım bebişinesen hayırlısıyla kucakla da sıra bize gelsin, heyecandan duramayalım yerimizde hehehe
tabi normal değil de iyi ki gebelikte bi sıkıntı yaratmıyor, normalde de düşüktür benim tansiyonum hele yaz aylarında.. ölçtükleri zaman ''sen nasıl yürüyosun'' bile diyenler oldu
aman olmasın canım başdönmesi falan, karnımızda bebişlerimiz, şimdi daha çok ihtiyacımız var dikkat ve dengeye.. Allah korusun hepimizi..
selam arkadaşlar, havuzlu hana gidenlere bi sorum olcaktı??? orada arabayı koymaya uygun yer var mı? yoksa tramvayla gitmek daha mı uygun? elimiz kolumuz dolu olunca eve dönmek zor olcak galiba- ne dersiniz?
evet darıldı o ama eski topikte biz onunla görüşüyorduk bir oralara bakayım bulabilirim belkikızlar angel74 küstümü gercekten?
gecengün girmem pek artık filan yazmıstı ama gercekten gittimi![]()
YouTube - Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe
kızlar izlemenizi tavsiye ediyorumhem izledim hem ağladım yaaa sabırsızlanıyorum kızımı kucağıma almak için bende
![]()
hiç yer yok canım biz arabayı yukarıda iran konsolosluğunun oralarda opark yerleri var oraya bıraktık bir de yokuş yürüdük yukarı c.tesi daha kalabalık oluyor birde hafta içi daha iyi olur. yada aşağıda eminönünde tren garının oraya biryere parka bırakacaksınız mecburen
evet darıldı o ama eski topikte biz onunla görüşüyorduk bir oralara bakayım bulabilirim belki
est. tatlım..doğum bu oyle herşeye benzemiyorki allah nasıl nasip ettiyse oyle olmuş..çektiğin acılar yanına kalmış amaevet canım sezeryan oldum.ama ben doktor demıstım sezeryan yapın benı dıye.ama doktor yınede normal olsun dıye cabaladı.ama benım gıbı becerıksız bır hastası oldugunu sonradan farkettı![]()
İznim bittikten sonra çalışıcam Esracım.o yuzden ben evdeyken sağmaya alışmalıyım daha doğrusu göğüslerim alıştırmam için erkenden almam lazım ama işyerimde elle olanını arkadaşım almıştı hiç kullanamamış çokda acı vermişti değiştirmişti..bende şimdi elle olandan korkuyroumsağol cnm evet dolap bekldiğimden büyük geldi...dizdim dizdim dolduramadım vallahi dolabı..çekmecesi var içinde gizli..komidin boş kaldı ama dolar onlarda zamanla..evet ana kucağımız temiz çıktı çok şükür...eşim bakarak aldı o yüzden cnm...bide göğüs pompası evdeysen manuel al cnm fazla kullanılmıyo o kadar para verme...
Selam canım hoşgeldin,nasılsınslm kızlar nasılsınız o kadar kaynatmısınız ki 2 saatir topikteyim anca bitti![]()
Hoşgeldin tatlım , nasılsın2. denizcim
3. babybaby86
4. smt
5. esrayagmur
6. ESRAesn
7. mesa
8. rana62
9. mavili34
10. yssknk
11. blues13
12. dorti
13. ALS17
14. ..ERVA..
15. esteem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hamdolsun tatlım ben şu saat itibariyle iyiyim bakalım darısı ileriki saatlerin başınakızlar nasılsınız bakim.bebeğinize oyun halısı almayı düşünüyormusunuz aslında aktiviteler açısından yarralı gibi geliyor bana ama şuanda almaya gerek varmı bilmiyorum.bende bebeğime başta annemle beraber salonda bakıcaz yatağıda orda olucak ama yatağını yatak odama geçirdiğimde bebeğimi nereye koyucam nerde yatırıcam yanımdan ayırmadan salondayken falan b,lemiyorum yaaa.bunu taktım bugunlerde kafama.oyun halısını oyuzden düşündüm...
Selam canım hoşgeldin,slm kızlar oko oku
bitiremedim gecmişi altı üstü bir gün giremedim 1 hafta girmesem ortalık yıkılacak desenize
aman hiç önemli diil anneşlerimiz ve bebekleri iyi olsunda 2 gün okurum ne olcak maşşal bebişlerimize bende sıkıntıdan patlıyorum kızlar ne yapsam bilmiyorum canım sıkıntısından karnımda sürekli acıkıyo napsamda şu aclıgı unutsam
Selam canım , hoşgeldin,selam arkadaşlar, havuzlu hana gidenlere bi sorum olcaktı??? orada arabayı koymaya uygun yer var mı? yoksa tramvayla gitmek daha mı uygun? elimiz kolumuz dolu olunca eve dönmek zor olcak galiba- ne dersiniz?
ben gecmişte gördümm küstüğünü..
neden darıldı ki slmını kimse almamıs anladığım kadarıyla:44:
hosbulduk ervacım sende hosgeldinest. tatlım..doğum bu oyle herşeye benzemiyorki allah nasıl nasip ettiyse oyle olmuş..çektiğin acılar yanına kalmış ama(
İznim bittikten sonra çalışıcam Esracım.o yuzden ben evdeyken sağmaya alışmalıyım daha doğrusu göğüslerim alıştırmam için erkenden almam lazım ama işyerimde elle olanını arkadaşım almıştı hiç kullanamamış çokda acı vermişti değiştirmişti..bende şimdi elle olandan korkuyroum
Selam canım hoşgeldin,nasılsın
Hoşgeldin tatlım , nasılsın
Hamdolsun tatlım ben şu saat itibariyle iyiyim bakalım darısı ileriki saatlerin başına,sen nasılsın
Selam canım hoşgeldin,
valla ben çalışıyorum da noluyor sürekli aklımda ne yesem ne ysem düşüncesi var![]()
Selam canım , hoşgeldin,
ben metroyla gittim çok trafik olup giremeyiz diye arabayla gitmemiştik..o yuzden kolay yer bulunur mu bilmyrum
kızlar izlemenizi tavsiye ediyorumhem izledim hem ağladım yaaa sabırsızlanıyorum kızımı kucağıma almak için bende
![]()
yaptım cnm ama bebeğim istediğim gibi hareket etmiyo... çok hafif bi hareketini hissettim sol ytıyorum çikolata iyiyorum yok..uyuyomu ki acaba...öoralim bozuldu:26:
ilk canım :)benımde sezeryan canım.senın kacıncı bebegın olacak kısmetse
ewt haklısınAyyy tedbirli olmak lazım demek ki:18:
ben gecmişte gördümm küstüğünü..
neden darıldı ki slmını kimse almamıs anladığım kadarıyla:44:
evet canım o yüzden küstü. bizde sonradan yazdık atlanabiliyor sakın küsme falan diye ama gitti![]()
kızlar merhaba:92:
dün doktor kontolümüz vardı
dün renkli ultrasona girdik kızım elini ağzına filan getiriyordu göbek kordonu burnunun altından geçiyordu tam bir bıyık gibi duruyordu çok komiktitam 30. haftadayım kızımın kilosu 1.520 olmuş boyu da 41 cm maşallah tebarekallah doktorum normal dedi 1 nisan dan sonra bir gün belirleyelim dedi sezeryan için ayy az kaldı heyecan bastı inşallah hayırlısı ile gelir bebişlerimiz
2. denizcim
3. babybaby86
4. smt
5. esrayagmur
6. ESRAesn
7. mesa
8. rana62
9. mavili34
10. yssknk
11. blues13
12. dorti
13. ALS17
14. ..ERVA..
15. esteem
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()