- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.401
mesa mervegumus esteem esrayagmur polyanna+ BALKUPUM armak leegorkemm ayca22 ..ERVA.. eska brcncvk86
selammmm kızlar nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir inş. bii göz gezdircem![]()
canım hoşgeldin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesa mervegumus esteem esrayagmur polyanna+ BALKUPUM armak leegorkemm ayca22 ..ERVA.. eska brcncvk86
selammmm kızlar nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir inş. bii göz gezdircem![]()
Canım güvendiğin başka bir doktor varsa bide ona gidin derim.Sonuçta doktordan doktora fark var.Bizim bi arkadaşa kendi doktoru keseden ayrıldı,2 gün sonra gelin bakalım keseden kopmuşsa alırız demiş.Benim doktoruma yönlendirdik kadın o kadar güzel motive etmişki,ok sağlıklı bebek hiçbirşeyi yok kesenin biraz dışında ama bu normal bir durum keseye girer demiş,sadece yat ve dinlen demiş tekrar gel bir hafta sonra demiş.Şimdi 5 aylık hamile.Doktorlardan insanı telaşlandırıyor.
kızlar merhaba..umarım hepiniz iyisinizdir..
ben de biraz önce doktordan geldim..moralim çok bozuk..bebeğin gelişimi gayet iyi dedi..bebeğim 1650 olmuş..benim karnımdaki su biraz fazlaydı ve erken doğum riski olabilir demişti doktorum..o yüzden 2 haftada bir gidiyorum..şimdi ise bu su seviyesi normale dönmüş..ama daha kötüsü olmuş şimdi de ya duyunca çok üzüldüm..bebeğin kafasında su miktarı 11 çıktı yani tam sınırda..2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem..çok korkuyorum ya bu su artar da bebeğimi kaybedersem..nolur cevaplarınızı bekliyorum..
canım hoşgeldin..
mesa mervegumus esteem esrayagmur polyanna+ balkupum armak leegorkemm ayca22 ..erva.. Eska brcncvk86
selammmm kızlar nasılsınız ne var ne yok herkes iyidir inş. Bii göz gezdircem![]()
Ay canım çok geçmiş olsun oğlun korkutmuş seni
Canım hiç bozma moralini. Daha önce duymuştum böyle birşey. Kendiliğinden azalıyor toplanan su miktarı. İyi düşünelim iyi olsun tatlım. Allaha emanet miniklerimiz.
canım ilk önce dualarım seninle. sakın telaş etme ,benim bundan 8 yıl önce o sirada bende oda hamileyiz ve onun bebeğinin beyninde su toplanması olmuştu ve çok korkmuştuk hani beyin ya diye ama inanki çocuk doğdu aman allahım o ne akıllı bakışlardı öyle . doğumdan sonra o sorun yoktu yani çocuk gayet sağlıklıydı sarılık bile geçirmemişti . sen allaha güven bol bol dua et canımn bizimde dualarımız seninle![]()
Hoşgeldin canım![]()
hoşgeldin canımmmm![]()
Hoşgeldin canım![]()
hoşgeldin canımmmm![]()
Canım ben aldım oyun halısı. Normal fiyatı 149.90 dı. Ben unnadodo kampanya vardı 89.90 a aldım. Kampanya var diye kaçırmayayım dedim. Yoksa doğumdan sonrada alınabilir. Bizim oyun halımız bu
![]()
kızlar merhaba..umarım hepiniz iyisinizdir..
ben de biraz önce doktordan geldim..moralim çok bozuk..bebeğin gelişimi gayet iyi dedi..bebeğim 1650 olmuş..benim karnımdaki su biraz fazlaydı ve erken doğum riski olabilir demişti doktorum..o yüzden 2 haftada bir gidiyorum..şimdi ise bu su seviyesi normale dönmüş..ama daha kötüsü olmuş şimdi de ya duyunca çok üzüldüm..bebeğin kafasında su miktarı 11 çıktı yani tam sınırda..2 hafta sonra tekrar kontrole gidicem..çok korkuyorum ya bu su artar da bebeğimi kaybedersem..nolur cevaplarınızı bekliyorum..
hoşbulduk canlarımmmm nasılsınız?
Balkupum bu arada güle güle kullansın bebişin güzel güzel oynasın bebişin
Esteeem sen nasılsın paşamız nasıl![]()
esracım çok sağol..2li testim iyiydi de 3 lü test kötü çıkmıştı..ama amniyosentez yaptırmadım..ama bu durum gerçekten şu anda çok sinirlerimi bozdu..21 inde gel dedi..nasıl zaman geçecek..
canım çok sağol..içimi rahatlattın..bu arada sende sanırım kontrolden gelmişsin..bebeğine maşallah..
hoşbulduk canlarımmmm nasılsınız?
Balkupum bu arada güle güle kullansın bebişin güzel güzel oynasın bebişin
Esteeem sen nasılsın paşamız nasıl![]()
cok guzelmıs canım.gule gule kullansın bebegın
balküpüm fiyatıda kendiside güzelmiş canım,inşallah bebiş içinde çok güzel vakit geçirir![]()