- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.521
Bana müsade kızlar...sabah kahvaltı falan hazırlıcam 10 olmadan evden çıkcağım için erken kalkmam lazım...az uykum geldi kaçırmadaan yatim...dua edin benim için bebişimle iyi heberlerle dönelim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel sohbet ederkene kociş geldibende kaçıyım artık herkese tatlı rüyalaaaar
![]()
Senin eşinde mi benimki gibi gececi...
yok canım normalde 7-8 gibi hep evde ama bu sıralar işler yoğun (aman iş olsunda) kendi işimiz bilgisayarcı olduğu için servise falan çıkıyor kışın erkenciyiz ama yazın hep bu saatlerde gelir bide burası yazlıkçı bir yer sabahlara kadar insanlar hep dışarda tabi yazın![]()
Bana müsade kızlar...sabah kahvaltı falan hazırlıcam 10 olmadan evden çıkcağım için erken kalkmam lazım...az uykum geldi kaçırmadaan yatim...dua edin benim için bebişimle iyi heberlerle dönelim...
ne güzel sohbet ederkene kociş geldibende kaçıyım artık herkese tatlı rüyalaaaar
![]()
yok canım normalde 7-8 gibi hep evde ama bu sıralar işler yoğun (aman iş olsunda) kendi işimiz bilgisayarcı olduğu için servise falan çıkıyor kışın erkenciyiz ama yazın hep bu saatlerde gelir bide burası yazlıkçı bir yer sabahlara kadar insanlar hep dışarda tabi yazın![]()
Sende İzmir'deymişsin..Neyse eşin geldi sonra konuşuruz..Bende İzmir'deyim..
herkeseeeeeee gunaydn artık sabahları uyuyamyrzzz benm kız aclıktan uyutmuyr beni kahvaltya bi saldırıyorum sormayın gitsin![]()
günaydın şekerimmm
gunaydn canm benm sz nasılsınız bugun bakalım![]()
dünden beri hafif ağrım var tarif edilmez ve dayanılmaz değil bazen kasıklarımda bazen böbreklerime doğru bazen de bel kısmımda sanki üşütünce böbreklerin ağrır ya ona benziyo
günaydın güzel annelerrrr :92: :92:
inşallah herkes iyidirrr...![]()
aman dıkkat et.çok çok gecmıs olsun canım.allah ıyılık sıfa versınAMAN dkkat et canm bende lavobaya gderken yanma oluyrdu 2 gundur ve idrarımdan kan gelmeye başladıdun dr a gttim sag böbreğimde genişleme varmış bende de hep bi ağrı we yanma var dr agrın çok fazla olrsa katedral denen bi tel varmış ondan takarız dedi çunku agrnn fazla olması erken doğuma sebep olablrmiş..15 gun takip edecek ürolog..baklaım 15 gun bekleyecegiz...kendi dr uma gttk daha sonra otrmayacaksn uzanacaksın dnleneceksn dedi eşiem yemek yapmayı bile yasakladı yatış halindeyiz...bebişin başı ve ayakları 1 hafta önden gdyr ama karın çewresi 1 hafta geriden gelyrmş..dr direk dnlenmyrmsn diye sordu dnlenyrm dedim hamielnn dnlenmesi otrmak deildir uzanacaksın yan yat bol bol dedi önce braz acnm skıldı ama şimdi iyiyim ii düşünyrz kıızmla
![]()
dünden beri hafif ağrım var tarif edilmez ve dayanılmaz değil bazen kasıklarımda bazen böbreklerime doğru bazen de bel kısmımda sanki üşütünce böbreklerin ağrır ya ona benziyo