- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.581
Kızlar şu Lansinoh Lanolin kremi alanlar vardı.
Kaça aldınız?
Unnado da 27.65 e satılıyor.
Kaça aldınız?
Unnado da 27.65 e satılıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Renk farkının önemi yok, çanta aynı ama yapacak bir şey de yok.
Kısmet işi. Eşime söylemedim zaten.
Ben almadım, evde çubuk şeklinde olandan var da onu da iki saatte göremiyorum
Minicik bir noktası var sadece![]()
Canım ben chicconun koltuk altından ölçerini aldım.Sonuçta alındanda koltuk altındanda kulaktanda ateş ölçülebiliyor boşu boşuna o kadar para vermiyeyim dedim.
kızlar annem le çok kötü kavga ettik telefonda ..az önce aradım çok kötüyüm gelin beni bir piskiyatriste götürün gece gündüz ağlıyorum dedim neyin var ortada hiç birşey yok dedi umreden gelince gelirim yanında kalırım yardımcı olurum dedi kötü günümde yanımda olmayanı iyi günümde ne yapayım dedim beni bencillikle suçladı telefonda ben ağlayak konuştum o gayet soğuk kanlıydı hani allah anenin içine merahameti yerleştirir diyorlardı yalan mıymış dedim buldun da bunuyorsun herşeyin var sessiz bir eşin var ablaların var yardımcı olacak dedi neresi sessiz seni bir p.. gibi ortada bırakmıslar bir daha ben o eve gidermiyim yüzlerine bakarmıyım diyor dedim beni hiç mi merak etmiyeceksin doğumu bırak ölsem cenazeme yetişemiyeceksin dedim neden olesin ki dedi sinirlerin bozulmus senin dedi tamam git ama bir daha görüşmemeyi kabul ediyor musun dedim etmiyorum dedi ben ediyorum ama dedim beni unutun sakın hiç birşey olmamıs gibi gelme seni ağlarak geri göndeririz dedim sağ sağlim umrene git dedim o da iyi sen de sağ sağlim doğur dedi aramızdaki tüm bağı kopararak telefonu kapattık
kızlar annem le çok kötü kavga ettik telefonda ..az önce aradım çok kötüyüm gelin beni bir piskiyatriste götürün gece gündüz ağlıyorum dedim neyin var ortada hiç birşey yok dedi umreden gelince gelirim yanında kalırım yardımcı olurum dedi kötü günümde yanımda olmayanı iyi günümde ne yapayım dedim beni bencillikle suçladı telefonda ben ağlayak konuştum o gayet soğuk kanlıydı hani allah anenin içine merahameti yerleştirir diyorlardı yalan mıymış dedim buldun da bunuyorsun herşeyin var sessiz bir eşin var ablaların var yardımcı olacak dedi neresi sessiz seni bir p.. gibi ortada bırakmıslar bir daha ben o eve gidermiyim yüzlerine bakarmıyım diyor dedim beni hiç mi merak etmiyeceksin doğumu bırak ölsem cenazeme yetişemiyeceksin dedim neden olesin ki dedi sinirlerin bozulmus senin dedi tamam git ama bir daha görüşmemeyi kabul ediyor musun dedim etmiyorum dedi ben ediyorum ama dedim beni unutun sakın hiç birşey olmamıs gibi gelme seni ağlarak geri göndeririz dedim sağ sağlim umrene git dedim o da iyi sen de sağ sağlim doğur dedi aramızdaki tüm bağı kopararak telefonu kapattık
kızlar bişi sorucam, ateş ölçer ne aldınız? kulaktan var, alından var, koltuk altı var, yok kızılötesi diyoo...:26:
10 tl ye biri ,60 tl civarında diğer modeli.. hiç karar veremedim...![]()
Herkese günaydınlar,umarım çok güzel bir gün geçirirsiniz melekleriniz canlar..
bende braun marka kulaktan olculen aletten var.oglum hastayken almıstım.hastanelerde hep ondan kullanıyolar.dıgerlerı tarıh oldu artık
bende braun marka kulaktan olculen aletten var.oglum hastayken almıstım.hastanelerde hep ondan kullanıyolar.dıgerlerı tarıh oldu artık
gunaydın canım hosgeldın
Canım gerçekten çok dolmuşsun tatlım...Hamilelik psıkolojinde var şuanda....Biraz sakin olmaya çalış canım...Allah korusun bu kadar gerginlik bebegine zararlı olabilir..Annenin gidiş tarihi bellimiki ? Belki dogumuna kadar gelir canım....Çok üzüldüm ya sabah sabah okudum lütfen aglama
tatlım bence bunun altında senin hamilelik psikolojin ve stresin var biraz fevri davranıyorsun birbirinizi anlamayı deneseniz ya kendini daha çok üzüyorsun böylekızlar annem le çok kötü kavga ettik telefonda ..az önce aradım çok kötüyüm gelin beni bir piskiyatriste götürün gece gündüz ağlıyorum dedim neyin var ortada hiç birşey yok dedi umreden gelince gelirim yanında kalırım yardımcı olurum dedi kötü günümde yanımda olmayanı iyi günümde ne yapayım dedim beni bencillikle suçladı telefonda ben ağlayak konuştum o gayet soğuk kanlıydı hani allah anenin içine merahameti yerleştirir diyorlardı yalan mıymış dedim buldun da bunuyorsun herşeyin var sessiz bir eşin var ablaların var yardımcı olacak dedi neresi sessiz seni bir p.. gibi ortada bırakmıslar bir daha ben o eve gidermiyim yüzlerine bakarmıyım diyor dedim beni hiç mi merak etmiyeceksin doğumu bırak ölsem cenazeme yetişemiyeceksin dedim neden olesin ki dedi sinirlerin bozulmus senin dedi tamam git ama bir daha görüşmemeyi kabul ediyor musun dedim etmiyorum dedi ben ediyorum ama dedim beni unutun sakın hiç birşey olmamıs gibi gelme seni ağlarak geri göndeririz dedim sağ sağlim umrene git dedim o da iyi sen de sağ sağlim doğur dedi aramızdaki tüm bağı kopararak telefonu kapattık
gidiş tarihi bir nisan cnm 15 gün kalacak yetişemeyi göze aldı sonuçta
hoşbulduk dorticim nasılsınzı bakalım minnoş ve sen??? Herşey yolundamı ?Buarada seni mayıs topiginden biliyorum...Bende mayısta dogum yapıcam sanıyordum ama doktorum bu en son gidişimde nisan dedi :)))
Bende 8-9 tlye aldım eminönünden canım.![]()
canım onlardan anlamak zor oluyo yaaa.. ben anlayamıyorum
10 tl ye görmüştüm bir yerde koltuk altından digital ölçen ondan alırız...
ben de 10 tl civarında olandan alayım bari , o da ölçüyo sonuçta di mi ama![]()
![]()
vauuw ne güzel burayı kalabalık görmekherkese günaydıııın
![]()
Evet ben de anlamıyorum zaten![]()
canım onlardan anlamak zor oluyo yaaa.. ben anlayamıyorum
10 tl ye görmüştüm bir yerde koltuk altından digital ölçen ondan alırız...
ben de 10 tl civarında olandan alayım bari , o da ölçüyo sonuçta di mi ama![]()
![]()
vauuw ne güzel burayı kalabalık görmekherkese günaydıııın
![]()