• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

esra yağmur maşallah bebişine büyütmüşsün:nazar:eşinin ve senin boyu uzun mu cnm merak ettim.uzun gibi geldi de bebişin yapısal mı acaba??benim eşim de uzun bebiş kilo olarak normal ama boyu uzun gidiyo.ama maşallah seninkinin kilosu da ii :nazar::nazar:
cnm benim 1.68 eşimin 1.80 üstünde... boyu uzun olck bizim bebeğin bacağını kolunu gördük maşallah doktoru uzun dedi..yüzünü göremedik... kilosuda iyi maşallah cnm... ez değil çok şükür..
canım türkiye hastanesinde bir tanıdık doğum yapmış,bebeği enfeksiyon kapmış ve bu ilk vakaları değilmiş.Sakı gitme dediler.Aklında küpe olsun seninde:44:
yok cnm asla gitmem oraya doktorları iğrenç ve çok yüzsüz...tecrübem oldu kötüüüüüüüüüüüüüü:27:
kızlarrrr naptınız siz yaw 2 saat yoktum 20 sayfa ilerlemiş nerdeyse:52:

aysu87

acil şifalar diliyorum canım. çok geçmiş olsun. biz de seni göremeyince merak ettik. bol bol dinlen, şeker olduğu için çok meyve ve bal falan yiyemiyormuşsun ama en azından çorba da sıcak sıcak ii gelir. eminim bebeişe de kendine de ii bakıyoırsundur zaten.

tatlişoğlum

canım sana da geçmiş olsun. inşallah erken gelmez ama maşallah bebişin kilosu ii. ben zamanında gelmişim ona rağmen 2600 grammışım. o yüzden hiç korkma tatlım. 2 yi geçti sonuçta. artık hızlı da kilo alıyorlar ama yine de dualarımız seninle. çok erken gelmesin kerata.

scorpion74

tatlım zorlama falan oldu mu yani benim bi kere mesela basurum kanamıştı ben anlamamıştım kanamam var sanmıştım. sonradan anladım. geçmiş olsun tatlım miktarı da azmış bişey olmaz merak etme. Allah a emanet.

esrayağmur

canım benim tosun paşaya maşallahh:nazar:e tabi anneye de:nazar:hem oğluşa ii bakmış hem kendi kilo almamış:nazar:cumartesi bizde gitcez bakalım 4 hafta oldu. ne alemde minik prenses. darısı başıma

kızlar başka atladığım varsa kusura bakmayın. oku oku bitiremedim kaçırmış olabilirim
nasıl dayanıyosunuz 4 hafta ya...hadi güzel hberlerle gel cnm...
Maşaallah sana ve oğluşuna :nazar::nazar::nazar:
sağol cnm benim..çok şükür iyiyiz..doğum pozisyonu 2 haftadır aynı..bebişim acele etmesinde...
canım geçmiş olsun acil şifalar...öksürük pek fena oluyor ya umarım atlatırsın kısa sürede:29:

sanada geçmiş olsun canım aman dikakt et kendine:94:

esra gözün aydın canım.maaşallah oğluna,tabi sanada kilolarla azimli bir savaş halindesin:9: :nazar: Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize, bebeğimiz sağlıklı olsunda normal sezeryan çok sorun değil. sakın sende kendini şartlandırma normal olcak diye. benim yengem 4200 normal doğurdu ama bebişin omzu çıktı doğumda 1 yıl oldu hala düzelmedi yavrum oynatamıyor omzunu. aletler,fiziksel ted
aviler... Allahım kolaylıklar versin cümlemize ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin:nazar:

canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun dikkat et aman. benim kızda 32+1 de 2050 gr dı:nazar: ama aşırı hareketli bende aman kızım 35ten önce gelme diye telkin ediyorum yavrumu. az kaldı bakalım sıkcaz dişimizi:emir_bebek:
cnm dediğin gibi kilolu çocuklarda omuz çıkması oluyomuş..doktordanmı oluyo peki?:26: erdem hastanesinde doğum yapan biri şikayetlere yazmıştı okudum çocuğun kolu kaç gün çıkık gezmiş kırıkmı ne öyle bişey.. sonradan fark etmişler vs vs..
kızlar özelliklede tatlışoğlum çok geçmiş olsun canım aman nolur dikkat et bebeklerimizde biraz daha kalsn içerde aman ha :49::49::49:
bee bugun dr gittim gayet iyi gidiyor dedi
5 hta daha çalışabilir raporu alabilir miyim dedim tabii dedi çalışmanızda sakınca yok hatta çalıısnda dedi
zaten yrd. doç oldum artık asistanda değilim taş taşımıyorm ya arabayla gidip geliyorum yürüyüşe biraz daha ağırlık ver dedi öğlen epey yürüdük iyi geldi valla
kuzucuk 2051 gr olmuş :nazar::nazar::nazar: doktor a dedim kesin kız dimi dedim ben kız mı demiştim oğlan kesin demez mi :53::53::53:ay ben dedim nolur yapmayın herşeyi pembe dedim . neyse şaka yapıyormuş kutusunu göstedi bize :1::1::1: erkek olsa dedi testisleri inmiş mi diye bakacaktık dedi
bir daha sormayın artık ben şakamı yapıcam dedi
sonrada oğlunuz gayet sağlıklı dedi ay güldük epey falan artık kutuyuda gördüm rahatım :27:
dogum konsunu onustuk hiç düşünmeyin onu ben normal dogum destekçisiyim ama kadınalr nedense doğuramıyor dedi keyfini sürün şimdi dedi
henuz bebeğim dönmemiş zaten dönmesin henuz dedi erken dedi , şmdi her hafta nts ye giricez ve doktora göstericez 36. haftada nts+ usg miz var haberler böyle şekerler bizden

maşalallah ya..ay ne güldüm doktorunuz nasıl yapmış şakasını... maşallah kilosuna... şaka maka az kaldı sizlerin he...

canım bundan sonra 36. haftaya kadar her hafta nts çekilecek nts sonrasında dr a göstereceğiz muaene ihtyiaç duyarsak yaparız dedi 33,34,35 ve 36 da her hafta gidicez ondan sonra bakıcaz ya doğar yada takibe devam edicem dedi
bir şikayet vs olursa zaten gidicekmişim 36 da ekstradan nts harici usg çekecek
biliyorsun bzm çok incelendi bebek amniyosentz vs artık sadece kilosuna boyuna bakarım bişi kalmadı dedi
haa birde güzel bir kızmış öle dedi :9:

canım slemedi ama ben ınternetten bulmustum FL ölçümünü 7 ile çarpınca boyu çıkıyor ona göre 42 cm falan boyu

anladım tatlım hayırlısıyla zamanında gelir prensesin inşallah.

Geçmiş olsun canım.
Acil şifalar diliyorum.

çok saol cnm.

kızlar ben çıkıyorum bugün ayağa kalkınca biriken çamaşırları yıkadım baya yordu beni zaten hala rahatsızım yatıp dinlensem iyi olucak.
görüşürüz :54::54::80::80:

selam kızlar herkese nasılsınız bakalım bugun bebişin bütün kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim bitti şükür hastane çantamızda hazır tek eksiğimiz beşik kaldı oda mart gibi inş alıcağız

:nazar::nazar:1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu.:nazar::nazar:. 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucAm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada ...................bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz... DOKTOR YİNE DEDİ NASIL DOĞURCAKSIN DİE AMA 4.5 DAN FAZLA OLMAZ HERHALDE ÇATIM MÜSAİTSE DOĞURURUM ALLAHIN İZNİYLE... HA OLMADI SEZERYANLIK Bİ DURUM VAR NASİP NPALIM... SAĞLIKLI OLSUNLARDA YETER...

esracım maşallah oğluşuna sanada eferim nasıl olduda hiç kilo almadın valla tepriklerrrr bebeğinin kilosuda çok iyi bu arada sen ümraniye medicanadamı yapıcaksın doğumu bende hospitalıum çamlıcada yapıcam inş birbirine yakın hastaneler.

maşallah canım ellerine sağlık,:nazar: bayağı iş bitirmişsin :46: :46:

evet canım baya bişiyler yaptım artık şu evide doğum öncesi iyi bir temizlesem benden iyisi yok evime tül diktiriyorum onlar gelicek birde oturma odamın halıları değişicek onlarıda ısmarladık bu hafta sonu gelicek artık bebişle beraber eve biraz değişiklik yapalım dedik.

evet canım baya bişiyler yaptım artık şu evide doğum öncesi iyi bir temizlesem benden iyisi yok evime tül diktiriyorum onlar gelicek birde oturma odamın halıları değişicek onlarıda ısmarladık bu hafta sonu gelicek artık bebişle beraber eve biraz değişiklik yapalım dedik.

ne güzelll :48: Allah içinize sindirsin, güzel günlerde eskitin..:nazar:
ben çalıştığım için şu an evde iş yapamıyorum, izne ayrılınca artık :97:

selam kızlar herkese nasılsınız bakalım bugun bebişin bütün kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim bitti şükür hastane çantamızda hazır tek eksiğimiz beşik kaldı oda mart gibi inş alıcağız

esracım maşallah oğluşuna sanada eferim nasıl olduda hiç kilo almadın valla tepriklerrrr bebeğinin kilosuda çok iyi bu arada sen ümraniye medicanadamı yapıcaksın doğumu bende hospitalıum çamlıcada yapıcam inş birbirine yakın hastaneler.

cnm benim... maşallah sana...bitirmişsin işlerini ne güzel... cnm vallahi kahvaltı hariç ekmek fazla tüketmedim..bakliyat ve sebze yedim... pasta börek vs uzak durdum... menemen gibi şeylere vs ekmekle saldırmadım...bende şaşırdım yine 1 kilo almışımdır dedim ama yine aynı grmına kadar... bu arada sen nerde oturuyodun cnm hengi semtte... bide hastaneneden memnunmusun doktorun vs...

tutsana bi kadın... ödüllendir kendimi... ha dersenki bende o güç var yaparım oh ne ala..ama benim gözüm kesmiyo vallahi...

cnm benim... maşallah sana...bitirmişsin işlerini ne güzel... cnm vallahi kahvaltı hariç ekmek fazla tüketmedim..bakliyat ve sebze yedim... pasta börek vs uzak durdum... menemen gibi şeylere vs ekmekle saldırmadım...bende şaşırdım yine 1 kilo almışımdır dedim ama yine aynı grmına kadar... bu arada sen nerde oturuyodun cnm hengi semtte... bide hastaneneden memnunmusun doktorun vs...

canım ben ümraniyeye yakınım hospitalıuma yürüme mesafesindeyim doktorum bahar besen ben çok memnunum kendisinden hastanede gayet iyi 2gün önce kontrolüm vardı gitmişken odalarıda iyice bir gezeyim dedim hemşirelerle tanıştım hepside güleryüzlü odalarda gayet iyi bir arkadaşım orda doğum yaptı çook memnun kaldı bende inş orda yapıcam.

canım ben ümraniyeye yakınım hospitalıuma yürüme mesafesindeyim doktorum bahar besen ben çok memnunum kendisinden hastanede gayet iyi 2gün önce kontrolüm vardı gitmişken odalarıda iyice bir gezeyim dedim hemşirelerle tanıştım hepside güleryüzlü odalarda gayet iyi bir arkadaşım orda doğum yaptı çook memnun kaldı bende inş orda yapıcam.

:47: kız o kadar yırtınıyorum burda buluşmak için birileriyle sen nie yanaşmıyosun...bugün nisaya msj attım 111 de bitti randevum ama 4 gibi işten çıkacağı için işimde yoktu eve geldim... sana alo derdim çıkar bi turlardık...

Back
X