- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #38.821
Kızlar chicco depo günü yarın ve yarından sonra başlayacak.Yarın 18.00-21:00 arası cumartesi 09.00-12.00 saatleri arasında gerçekleşecekmiş.Ben gidemiyorum gidecek olanlara kolay gelsin![]()
Depo nerde peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar chicco depo günü yarın ve yarından sonra başlayacak.Yarın 18.00-21:00 arası cumartesi 09.00-12.00 saatleri arasında gerçekleşecekmiş.Ben gidemiyorum gidecek olanlara kolay gelsin![]()
cnm benim 1.68 eşimin 1.80 üstünde... boyu uzun olck bizim bebeğin bacağını kolunu gördük maşallah doktoru uzun dedi..yüzünü göremedik... kilosuda iyi maşallah cnm... ez değil çok şükür..esra yağmur maşallah bebişine büyütmüşsüneşinin ve senin boyu uzun mu cnm merak ettim.uzun gibi geldi de bebişin yapısal mı acaba??benim eşim de uzun bebiş kilo olarak normal ama boyu uzun gidiyo.ama maşallah seninkinin kilosu da ii
![]()
yok cnm asla gitmem oraya doktorları iğrenç ve çok yüzsüz...tecrübem oldu kötüüüüüüüüüüüüüücanım türkiye hastanesinde bir tanıdık doğum yapmış,bebeği enfeksiyon kapmış ve bu ilk vakaları değilmiş.Sakı gitme dediler.Aklında küpe olsun seninde:44:
nasıl dayanıyosunuz 4 hafta ya...hadi güzel hberlerle gel cnm...kızlarrrr naptınız siz yaw 2 saat yoktum 20 sayfa ilerlemiş nerdeyse
aysu87
acil şifalar diliyorum canım. çok geçmiş olsun. biz de seni göremeyince merak ettik. bol bol dinlen, şeker olduğu için çok meyve ve bal falan yiyemiyormuşsun ama en azından çorba da sıcak sıcak ii gelir. eminim bebeişe de kendine de ii bakıyoırsundur zaten.
tatlişoğlum
canım sana da geçmiş olsun. inşallah erken gelmez ama maşallah bebişin kilosu ii. ben zamanında gelmişim ona rağmen 2600 grammışım. o yüzden hiç korkma tatlım. 2 yi geçti sonuçta. artık hızlı da kilo alıyorlar ama yine de dualarımız seninle. çok erken gelmesin kerata.
scorpion74
tatlım zorlama falan oldu mu yani benim bi kere mesela basurum kanamıştı ben anlamamıştım kanamam var sanmıştım. sonradan anladım. geçmiş olsun tatlım miktarı da azmış bişey olmaz merak etme. Allah a emanet.
esrayağmur
canım benim tosun paşaya maşallahhe tabi anneye de
hem oğluşa ii bakmış hem kendi kilo almamış
cumartesi bizde gitcez bakalım 4 hafta oldu. ne alemde minik prenses. darısı başıma
kızlar başka atladığım varsa kusura bakmayın. oku oku bitiremedim kaçırmış olabilirim
sağol cnm benim..çok şükür iyiyiz..doğum pozisyonu 2 haftadır aynı..bebişim acele etmesinde...Maşaallah sana ve oğluşuna![]()
cnm dediğin gibi kilolu çocuklarda omuz çıkması oluyomuş..doktordanmı oluyo peki?:26: erdem hastanesinde doğum yapan biri şikayetlere yazmıştı okudum çocuğun kolu kaç gün çıkık gezmiş kırıkmı ne öyle bişey.. sonradan fark etmişler vs vs..canım geçmiş olsun acil şifalar...öksürük pek fena oluyor ya umarım atlatırsın kısa sürede
sanada geçmiş olsun canım aman dikakt et kendine:94:
esra gözün aydın canım.maaşallah oğluna,tabi sanada kilolarla azimli bir savaş halindesin![]()
Allah sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize, bebeğimiz sağlıklı olsunda normal sezeryan çok sorun değil. sakın sende kendini şartlandırma normal olcak diye. benim yengem 4200 normal doğurdu ama bebişin omzu çıktı doğumda 1 yıl oldu hala düzelmedi yavrum oynatamıyor omzunu. aletler,fiziksel ted
aviler... Allahım kolaylıklar versin cümlemize ve sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun dikkat et aman. benim kızda 32+1 de 2050 gr dıama aşırı hareketli bende aman kızım 35ten önce gelme diye telkin ediyorum yavrumu. az kaldı bakalım sıkcaz dişimizi
![]()
kızlar özelliklede tatlışoğlum çok geçmiş olsun canım aman nolur dikkat et bebeklerimizde biraz daha kalsn içerde aman ha
bee bugun dr gittim gayet iyi gidiyor dedi
5 hta daha çalışabilir raporu alabilir miyim dedim tabii dedi çalışmanızda sakınca yok hatta çalıısnda dedi
zaten yrd. doç oldum artık asistanda değilim taş taşımıyorm ya arabayla gidip geliyorum yürüyüşe biraz daha ağırlık ver dedi öğlen epey yürüdük iyi geldi valla
kuzucuk 2051 gr olmuşdoktor a dedim kesin kız dimi dedim ben kız mı demiştim oğlan kesin demez mi
ay ben dedim nolur yapmayın herşeyi pembe dedim . neyse şaka yapıyormuş kutusunu göstedi bize
erkek olsa dedi testisleri inmiş mi diye bakacaktık dedi
bir daha sormayın artık ben şakamı yapıcam dedi
sonrada oğlunuz gayet sağlıklı dedi ay güldük epey falan artık kutuyuda gördüm rahatım
dogum konsunu onustuk hiç düşünmeyin onu ben normal dogum destekçisiyim ama kadınalr nedense doğuramıyor dedi keyfini sürün şimdi dedi
henuz bebeğim dönmemiş zaten dönmesin henuz dedi erken dedi , şmdi her hafta nts ye giricez ve doktora göstericez 36. haftada nts+ usg miz var haberler böyle şekerler bizden
Depo nerde peki?
canım bundan sonra 36. haftaya kadar her hafta nts çekilecek nts sonrasında dr a göstereceğiz muaene ihtyiaç duyarsak yaparız dedi 33,34,35 ve 36 da her hafta gidicez ondan sonra bakıcaz ya doğar yada takibe devam edicem dedi
bir şikayet vs olursa zaten gidicekmişim 36 da ekstradan nts harici usg çekecek
biliyorsun bzm çok incelendi bebek amniyosentz vs artık sadece kilosuna boyuna bakarım bişi kalmadı dedi
haa birde güzel bir kızmış öle dedi
canım slemedi ama ben ınternetten bulmustum FL ölçümünü 7 ile çarpınca boyu çıkıyor ona göre 42 cm falan boyu
Geçmiş olsun canım.
Acil şifalar diliyorum.
Depo nerde peki?
gebzede depo mu varmışşşşş..nerde acabaaaa
selam kızlar herkese nasılsınız bakalım bugun bebişin bütün kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim bitti şükür hastane çantamızda hazır tek eksiğimiz beşik kaldı oda mart gibi inş alıcağız
1818 gr 42 cm 29+1 de gittim 32 hafta ile uyumlu.
. 20 güncük önde gidiyoruz.. 27 nisan doğum normalde ama 7 nisan görünüyo...tabiki 7 nisan doğurmucAm die düşünüyorum ama 40 haftayı tatamalyıp doğurursam yandım die düşünüyorum...RABBİM HAYIRLISINI VERSİN İNŞ... maşallah diyin teyzeleri..anneye hatta çünkü hiç kilo almamışım 2 haftada ...................bebişim.. 2 haftada 568 gr almış... doktorumdan kocaman bi aferim aldım..aynı sistemde devam edicem... toplamda 10 kilo ile devam ediyoruz... DOKTOR YİNE DEDİ NASIL DOĞURCAKSIN DİE AMA 4.5 DAN FAZLA OLMAZ HERHALDE ÇATIM MÜSAİTSE DOĞURURUM ALLAHIN İZNİYLE... HA OLMADI SEZERYANLIK Bİ DURUM VAR NASİP NPALIM... SAĞLIKLI OLSUNLARDA YETER...
maşallah canım ellerine sağlık,bayağı iş bitirmişsin
![]()
![]()
evet canım baya bişiyler yaptım artık şu evide doğum öncesi iyi bir temizlesem benden iyisi yok evime tül diktiriyorum onlar gelicek birde oturma odamın halıları değişicek onlarıda ısmarladık bu hafta sonu gelicek artık bebişle beraber eve biraz değişiklik yapalım dedik.
selam kızlar herkese nasılsınız bakalım bugun bebişin bütün kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim bitti şükür hastane çantamızda hazır tek eksiğimiz beşik kaldı oda mart gibi inş alıcağız
esracım maşallah oğluşuna sanada eferim nasıl olduda hiç kilo almadın valla tepriklerrrr bebeğinin kilosuda çok iyi bu arada sen ümraniye medicanadamı yapıcaksın doğumu bende hospitalıum çamlıcada yapıcam inş birbirine yakın hastaneler.
evet canım baya bişiyler yaptım artık şu evide doğum öncesi iyi bir temizlesem benden iyisi yok evime tül diktiriyorum onlar gelicek birde oturma odamın halıları değişicek onlarıda ısmarladık bu hafta sonu gelicek artık bebişle beraber eve biraz değişiklik yapalım dedik.
cnm benim... maşallah sana...bitirmişsin işlerini ne güzel... cnm vallahi kahvaltı hariç ekmek fazla tüketmedim..bakliyat ve sebze yedim... pasta börek vs uzak durdum... menemen gibi şeylere vs ekmekle saldırmadım...bende şaşırdım yine 1 kilo almışımdır dedim ama yine aynı grmına kadar... bu arada sen nerde oturuyodun cnm hengi semtte... bide hastaneneden memnunmusun doktorun vs...
tutsana bi kadın... ödüllendir kendimi... ha dersenki bende o güç var yaparım oh ne ala..ama benim gözüm kesmiyo vallahi...
canım ben ümraniyeye yakınım hospitalıuma yürüme mesafesindeyim doktorum bahar besen ben çok memnunum kendisinden hastanede gayet iyi 2gün önce kontrolüm vardı gitmişken odalarıda iyice bir gezeyim dedim hemşirelerle tanıştım hepside güleryüzlü odalarda gayet iyi bir arkadaşım orda doğum yaptı çook memnun kaldı bende inş orda yapıcam.
Selam kızlar...:79:Biz geldik oğluşumla...Neler kaynattınız bakalım...:26: