• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

yok sekerım ben yaşlıyım.benım 12 yaşında oglum var ablası.kız ben karta kactım artık yaş 34:1::1:

teessüfffff ederiz dorticim.yaşlıyım,karta kaçtım ne demek:85:benimde 12 yaşında kızım var,yaş 33 ama daha genciz be anacım.dur öle hemen teslim olmayalım.artık evlenme yaşı 30 olmuş bizim kocamaaaan çocuklarımız var:1:

:47: kız o kadar yırtınıyorum burda buluşmak için birileriyle sen nie yanaşmıyosun...bugün nisaya msj attım 111 de bitti randevum ama 4 gibi işten çıkacağı için işimde yoktu eve geldim... sana alo derdim çıkar bi turlardık...

canım valla ben topiğe çok sık giremiyorum girdiğimdede çok çok fazla yazmıyorum ama bol bol geçmişi okuyorum kim nerde oturuyo bilmiyorum sen ümraniyedemi oturuyosun bende bugun hazırlandım ümraniyeye gitmek için göğüslerimde çatlama oldıuu krem alayım dedim ama nerde azbi yürüdüm baktım iyi değilim gerisingeri eve kremide en yakın eczaneden aldım eve döndüm.

canım valla ben topiğe çok sık giremiyorum girdiğimdede çok çok fazla yazmıyorum ama bol bol geçmişi okuyorum kim nerde oturuyo bilmiyorum sen ümraniyedemi oturuyosun bende bugun hazırlandım ümraniyeye gitmek için göğüslerimde çatlama oldıuu krem alayım dedim ama nerde azbi yürüdüm baktım iyi değilim gerisingeri eve kremide en yakın eczaneden aldım eve döndüm.

cnm çamlıcada kaynanam oturuyo...eşim ümraniyede çalışıyo ben beşiktaşta oturuyorum... yürüyemiyomusun cnm... benim göğüsleri görsen feci..:9: umruda değil sürsemde geç

cnm çamlıcada kaynanam oturuyo...eşim ümraniyede çalışıyo ben beşiktaşta oturuyorum... yürüyemiyomusun cnm... benim göğüsleri görsen feci..:9: umruda değil sürsemde geç

canım evet artık yürümek bana işkence çok zorlanıyorum sen beşiktaştan hisar hastanesinemi geliyosun devamlı orda yokmuydu gidebiliceğin başka hastane.

slm kizlar.nasilsiniz.
hoşgeldin datlum...
canım evet artık yürümek bana işkence çok zorlanıyorum sen beşiktaştan hisar hastanesinemi geliyosun devamlı orda yokmuydu gidebiliceğin başka hastane.

var cnm istemediğin kadar..en basit fransız hastanesi var... özel..şişli etfalden tut okmeydanına kadar..ama hisar tercihin benim tarabyada oturan arkadaşım bile oraya gitti... Doktorum çok önemli olduğu için orasını tercih ettim...kaynanam çamlıcada oturuyo..son zamanlarda orda kalırız falan dedik... O yüzden problem olmaz dedik.. çok şükür yol açısından sıkıntı çekmedik..arabayla 15 dk

esra doktordan gelmissin maasalah canim bebegine ve sana.yegenime iyi bakmisin.bugun burdasin dimi.dunku gibi erkenden kacma.ben burdayim bugun.

sağol cnm..sen beni tebrik ediyonda anam bizim herife yranılmıyo ki... Kilo almadım diyorum o ben almıcanı biliyodum diyo..bi desene tebrikler cnm falan die.. Oğlunu büyütüyoruz burda... Cnm burdayım inş..erken dediğin saat 2:9: Alıştın tabi 3-4-5 lere erken geldi dimi sana:9: Anam senin yeğende pek inat bu arada..sanamı çekmiş ne:9: Yüzünü göstermiyo.. Kapatmış paşa kafası aşşağıda takılıyo kafasına göre:27::9:

Back
X