• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

TRT 1 i izlemeyenler bişi kaçırmadınız bence...
çok yüzeysel kısa bir sohbet oldu.. Doktorun söylediklerinden aklımda kalan;
* Normal doğum öneriyor
* Doğum aslında acı veren birşey değildir, insan beyni ağrılı olacağına kendini şartlandırır.
* Hipnozla doğum hakkında kitap da yazmış, hipnozla telkinde bulunup anne adayını ağrısız doğuma hazırlıyormuş..bunu anlattı...

ben daha detaylı bilgiler beklemiştim pofff :19:

teşekkürler cnm ben işte olduğum için izleyememiştim:70:

hoşgeldin cnm
bi kaç arkadaşımınız göğsünden süt gelmişti ama bu herkeste olucak diye bişi yok.
ne güzel hiç bişi sürmemene rağmen çatlamamışsın.demekki cildin baya esnek bi yapıyo sahipmiş.
benimde henüz süt gelme çatlama olmadı büyüme var ama dediğin gibi.

ilk olunca işte zaman yaklaştıkça düşünüyorum her şeyi emzirme olayını falan aklıma takılmıştı benimde iyiki varsınız

günaydın kızlar herkese kızlar göğüs ucu çatlayıp kuruyan varmı bende oldu dün lansinoh isimli bir krem aldım çevremdekiler tavsiye etti inş faydasını görürüm şimdi tetbir almassak bebek emmeye başlayınca yara falanda olabiliyomuş.

günaydın kızlar herkese kızlar göğüs ucu çatlayıp kuruyan varmı bende oldu dün lansinoh isimli bir krem aldım çevremdekiler tavsiye etti inş faydasını görürüm şimdi tetbir almassak bebek emmeye başlayınca yara falanda olabiliyomuş.

hoşgeldin canımmm.. bana doktor memeucu için Garmestan Pomad vermişti, onu kullanıyorum.. Lansinoh u da çok öneren var.. Doktora sorucam o daha iyiyse ona geçeyim diye.. :26:

Günaydın hatunlar...Nasılsınız...

Hoşgeldin canımmm... İyiyiz sen nasılsın??? :48:

selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.

selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.

aaa canım geçmiş olsunnnn... Güzelce Dinlen :48:
normaldeki ağrılarından daha mı şiddetliydi, iyiki gitmişsin hastaneye..

rica ederim canımmm :42:

ben doktor normal doğumu öneriyorum filan deyince ben birden gaza geldim, tamam dedim normal doğum, sonra yine risklerini okuyunca internetten vazgeçtim.. Sezeryana döndüm yine :26:
neyse kısmet..Allah hayırlı karar aldırsın..

:1::1:ayy ben hiç düşünmüyorum artık. o an neyi gerektiriyorsa onu yaşayacağım. önceden plan yapmamaya karar verdim

canım geçmiş olsun. son günlerde çok streslendin. belki de o tetiklemiştir. dikkat et tatlım kendine bol bol dinlenmeye çalış

ayy canım çook geçmiş olsun bak kendini strese çok soktun son zamanlarda belkide o tetikledi aman haa yat dinlen rabbim zamanında bebişini kucağına almayı nasip etsin inşş.

ay ne güzelll ana kız kuaföre gidin :34:
özledim ben de kuaföre gitmeyiiii:69:

ay benmde saçlarm çok çabk uuzyr hamilelkten dolayı galba bende sklyrm gtmesem olmyr yani :31:
mesacım çok geçmiş olsn bol bol uzan ve dinlen son zmanlardaki skntlarndan olablr braz düşünmemeye çalş canm

Geçmiş olsun canım...Dr. dinleneceksin dediyse dinleneceksin...Rapor filan yazdımı canım...

her şeyde vardır bir hayır hastane ortamından çok korkuyordum tecrübe oldu sürekli dikkat et yavaş yürü yorma kendini diyorlardı iyiym diyordm sanırm hamile olduğumn farkına vurdm ne iş ne de ev işi umrumda değil ne kadr zor gelsde kızm içn sadece yatacm ve bakacm keyfime

Günaydın canımmm hoşgeldinnn... :80:
Sana da hayırlı cumalar :48:

günaydın canım,hayırlı cumalar hoşgeldinnnn:74:

hosgeldın canım.haYırlı cumalar:16:
HOŞBULDUK CANLAR :16: NASIL HİSSEDİYORSUNUZ BGN KENDİNİZİ SIKINTILI BİR DURUM YOKTUR İNŞALLAH:29:
günaydın kızlar biz geldik.
nasılsınız?
Günaydın canım , hoşgeldin..hamdolsun ben iyiyim bir sıkıntım yok çok şükür.Sen nasılsın
bende 29+5 deyim bir şey sorucam ya ;
sütü gelen var mı aranızda gögüslerinizin durumu nedir
bende hala yok süt falan çatlama falanda yok büyüyme oldu o kadar
karnımda da çatlama yok krem kullanmadım hiç bir kaç kere zeytinyağ sürdüm o kadar
ben, herkeste süt gelmez biliyorum..anca doğumdan sonra derler ama kişiye göre de değişirmiş..Bende yok şu anda
selam kılzaaaaaaaaaaaar nasılsınız :64:
Selaaaam Hoşgeldin..iyiym ben, sen nasılsın tatlım:71:
Selam canım hoşgeldin,
çok geçmiş olsun canım , çok stresslendin son zamanlarda ee tabii buda etkiledi..allah korusun allah daha beterinden saklasın..zor ama bu dönemde herşeyi kulak arkası etmeye çalış kafaya takma canım..

TRT 1 i izlemeyenler bişi kaçırmadınız bence...
çok yüzeysel kısa bir sohbet oldu.. Doktorun söylediklerinden aklımda kalan;
* Normal doğum öneriyor
* Doğum aslında acı veren birşey değildir, insan beyni ağrılı olacağına kendini şartlandırır.
* Hipnozla doğum hakkında kitap da yazmış, hipnozla telkinde bulunup anne adayını ağrısız doğuma hazırlıyormuş..bunu anlattı...

ben daha detaylı bilgiler beklemiştim pofff :19:

bende hıc begenmedım.salak gıbı bekledım bıde cıksın dıye.hıcbısey anlatmadılarkı.ay ne sacmalık ya.sınır oldum vallahı.:84:

cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et tatlım dinlen kalkma sakın.
daha erken bebişlerimizin gelmesi için.kendine stres yapma hiç bişi boşver senden ve bebişinden değerli değil hiç bişi.

Back
X