• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.

cok gecmıs olsun canım.aman dıkkat et kendıne

Günaydınn kızlarr:71:Hayırlı cumalar:34:
bende 29+5 deyim bir şey sorucam ya ;
sütü gelen var mı aranızda gögüslerinizin durumu nedir
bende hala yok süt falan çatlama falanda yok büyüyme oldu o kadar
karnımda da çatlama yok krem kullanmadım hiç bir kaç kere zeytinyağ sürdüm o kadar
Canım bende seninle aynı haftadayım ama benden de öyle süt falan gelmedi zaten herkesten gelecek diye bişey yok.Bebişlerimiz doğduğunda gelsin bol bol yeter:64:

TRT 1 i izlemeyenler bişi kaçırmadınız bence...
çok yüzeysel kısa bir sohbet oldu.. Doktorun söylediklerinden aklımda kalan;
* Normal doğum öneriyor
* Doğum aslında acı veren birşey değildir, insan beyni ağrılı olacağına kendini şartlandırır.
* Hipnozla doğum hakkında kitap da yazmış, hipnozla telkinde bulunup anne adayını ağrısız doğuma hazırlıyormuş..bunu anlattı...

ben daha detaylı bilgiler beklemiştim pofff :19:
Ayy üfff o kadar bekledim ben de farklı bişeyle söyleyecek zannettim zaten 10dk. anca durdu.Hiç de önemli bi bilgi vermedi.Gerçekten Ayçacım yaa biz burda daha önemli bilgiler paylaşıyoruz valla:34:

günaydın kızlar herkese kızlar göğüs ucu çatlayıp kuruyan varmı bende oldu dün lansinoh isimli bir krem aldım çevremdekiler tavsiye etti inş faydasını görürüm şimdi tetbir almassak bebek emmeye başlayınca yara falanda olabiliyomuş.
Ben de aldım o kremden canım ama henüz bi çatlamam yok ama doğumdan sonra bebek emmeye başladığında çok kötü oluyormuş göğüs uçları.O zaman kullanırım artık:34:

selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.
Canım çok geçmiş olsun kız senin bebiş süpriz mi yapacak yoksa.Amann azcıkk daha dayansın annesi.Sen de dikkat et kendine dinlen bol bol:49:

Canım bende seninle aynı haftadayım ama benden de öyle süt falan gelmedi zaten herkesten gelecek diye bişey yok.Bebişlerimiz doğduğunda gelsin bol bol yeter:64:

Ayy üfff o kadar bekledim ben de farklı bişeyle söyleyecek zannettim zaten 10dk. anca durdu.Hiç de önemli bi bilgi vermedi.Gerçekten Ayçacım yaa biz burda daha önemli bilgiler paylaşıyoruz valla:34:

Ben de aldım o kremden canım ama henüz bi çatlamam yok ama doğumdan sonra bebek emmeye başladığında çok kötü oluyormuş göğüs uçları.O zaman kullanırım artık:34:

Canım çok geçmiş olsun kız senin bebiş süpriz mi yapacak yoksa.Amann azcıkk daha dayansın annesi.Sen de dikkat et kendine dinlen bol bol:49:

hosgeldın canım hayırlı cumalar

günaydın kızlar herkese kızlar göğüs ucu çatlayıp kuruyan varmı bende oldu dün lansinoh isimli bir krem aldım çevremdekiler tavsiye etti inş faydasını görürüm şimdi tetbir almassak bebek emmeye başlayınca yara falanda olabiliyomuş.

gunaydın benımde gogus uclarım kuruyor.banada krem verdı doktorum.daha kullanmadım

hoşgeldin canımmmm :69: sana da hayırlı cumalar.. :71:
biz daha çok bilgi paylaşıyoruz haklısın canım :kkk:

bende 29+5 deyim bir şey sorucam ya ;
sütü gelen var mı aranızda gögüslerinizin durumu nedir
bende hala yok süt falan çatlama falanda yok büyüyme oldu o kadar
karnımda da çatlama yok krem kullanmadım hiç bir kaç kere zeytinyağ sürdüm o kadar

bu soruyu bende soracaktım yaa geçenlerde yatarken atletimde ıslaklık olmuş şaşırdım. göğüs ucumu biraz sıkınca sarımtırak bii akıntı oldu süt mü oluyo acaba? halende sıktığım zaman geliyo. sizlerde de var mı?

Canım çok geçmiş olsun kendine dikkat et, üzülme, yorulma bebiş için.. bu arada ağrılar şiddetli miydi, yoksa ertesi güne de devam ettiği için mi hastaneye gitmen gerektiğine karar verdin? bende de oluyo ara sıra ama önemsemiyorum, canım da hiç tatlı değil korkuyorum yani ciddi bi ağrıyı önemsemem diye, oturduğum yerde doğurmayayım..

Merhaba bütün anneler ve bebişler :3:
denizcim, dün akşam fatmagüle kitlencektin naptın :9: ben kitlendiğim yerde uyumuşum :9::9:

günaydın mı desem tünaydın mı geç kalktım bu sabah ya ammada uyumuşum pöööfff:27:

masacım geçmiş olsun inşallah en azından şu 36 ya kadar dayanırsın canım allah yardımcın olsun bol bol dinlen . daha şimdi aldım bi haberi sizede söleyeyim dualarınızı bekliyorum dükkana indim mesai benim yine başladı bizim elemanın eşini doğuma almışlar oda benle aynıydı 20 nisan gibi olacaktı doğumu ama sancıları başlamış kızlar dua edin lütfen daha yeni evliler:59:

bu soruyu bende soracaktım yaa geçenlerde yatarken atletimde ıslaklık olmuş şaşırdım. göğüs ucumu biraz sıkınca sarımtırak bii akıntı oldu süt mü oluyo acaba? halende sıktığım zaman geliyo. sizlerde de var mı?

sen neden sıkıyosun gogsunu canım.sakın sıkma cok tehlıkelıymıs.

günaydın mı desem tünaydın mı geç kalktım bu sabah ya ammada uyumuşum pöööfff:27:

masacım geçmiş olsun inşallah en azından şu 36 ya kadar dayanırsın canım allah yardımcın olsun bol bol dinlen . daha şimdi aldım bi haberi sizede söleyeyim dualarınızı bekliyorum dükkana indim mesai benim yine başladı bizim elemanın eşini doğuma almışlar oda benle aynıydı 20 nisan gibi olacaktı doğumu ama sancıları başlamış kızlar dua edin lütfen daha yeni evliler:59:

ayy tabiki canım dualarımız onunla, Allah sağ salim kucaklamasını nasip etsin.. Her şey yolunda gider de bebiş ve annesi de sağlıkla dönerler inşallah evlerine..

yapma ya.neden sancılanmıskı acaba.allah korusun hepımızızde.ınsallah ıyı olur hersey o arkadas ıcınde.allah yardımcısı olsun.bı haber alırsan bızede soyle canım

canım bende şu anda hiç bir belirti bile yok ya geçende kontrol ettim ama yok bir şey evet bazılarında gelimiş aynı seninki gibi sarımtrak bi akıntı bende niye yok ya ya sütüm gelmezse hiç üüüüü

yapma ya.neden sancılanmıskı acaba.allah korusun hepımızızde.ınsallah ıyı olur hersey o arkadas ıcınde.allah yardımcısı olsun.bı haber alırsan bızede soyle canım

eşi de tam bilmiyor gece birden kasıklarına sancı girmiş acil götürmüşler şimdi nts ye bağlamışlar doğum demişler ama eşi şimdi aradı iğne falan vurup birkaç gün bekleteceklermiş hastanede olmazsa doğum demişler ay ne karışık olmuş bu iş ya allah vaktinde versin bebeğini .

eşi de tam bilmiyor gece birden kasıklarına sancı girmiş acil götürmüşler şimdi nts ye bağlamışlar doğum demişler ama eşi şimdi aradı iğne falan vurup birkaç gün bekleteceklermiş hastanede olmazsa doğum demişler ay ne karışık olmuş bu iş ya allah vaktinde versin bebeğini .

kızmıymıs acaba.bende korktum bak sımdı.allah yardımcımız olsun.benımkı daha cok kucuk.allah korusun.rabbım hepımızızn bebeklerımızı korusun ınsallah:18::18:

mubarek cuma gününde dualarımız onunla canım. haber alırsan bize de haber ver

Tünaydın canım,:1:
Allah , arkadaşının yardımcısı olsun hayırlısı neyse o olsun..acaba neden sancıları başlamış.doğuma mı almışlar..:53::53:

Bu arada göğüs uçlarından süt gelmesiyle ilgili olarak Dr.Kağan Kocatepe'nin sitesinde bunu buldum kızlar;

Göğüslerden süt gelmesi

Neden? Özellikle gebeliğin ikinci yarısından sonra göğüslerinizden süte benzeyen bir sıvı gelebilir. Prolaktin hormonu salgısına bağlı olarak üretilen ve kolostrum adı verilen bu sıvı esas süt yapımına hazırlık aşamasında üretilen bir sıvıdır. Gebelikte göğüslerden süt gelmesi ileri inceleme ve tedavi gerektiren bir durum değildir.

Öneri: Göğüslerinizden gelen sıvının süte benzemediği hissini taşırsanız bu durumu doktora iletin. Memeuçlarınızı kontrol amacıyla asla sıkmayın.

kızmıymıs acaba.bende korktum bak sımdı.allah yardımcımız olsun.benımkı daha cok kucuk.allah korusun.rabbım hepımızızn bebeklerımızı korusun ınsallah:18::18:

erkek canım aslında erkekler gününü doldurur der ama bende anlamadım acaba erkekler mi erken gelir ki? :53:

Back
X