• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

tatlım ayy evet ya ben de öyle dedim. herkes kadın doğumcuymuş da benim haberim yokmuş. bana da bu kadar ultrasona girilirmi, 37. haftaya kadar çalışılırmı falan birr sürü şey diyorlar. valla sinirime dokunanları bozup atıyorum. hayır yani bide çocuğu olmayan insanlar da var bunların içinde:47:sen asıl bebişler doğduktan sonra gör yok öyle yedirilmez yok öyle yapılmaz:52:hiççç kimseyi takma tatlım. doktor yürü dediyse yürü. biz önce allaha sonra onlara emanetiz. onlar bilir işini.

yarın benim kontrol var canm doktoruma sorarım bu aşağıda olma işini. yazarım forumda da.

evet canım benim ki hep yan. hep aynı poziyondaydı hiç değiştirmedsi.baş ve sırtsağ tarafımda bir ayak aşağı tarafta bir ayak sol tarafımda:1:hiç bozmadı şimdiye kadar:1:yarın doktora sorayım bari

kız bebişler yan yatıyor genelde canım erkeklerde dik ondan göbüşler sivri oluyor galiba..
benim tuhaf bir göbeğim var yanlar bombos bişey yok ön de oğlum:1:

Komik bi durum:52: 20 lik dişimin çıktığını fark ettim...çok şükür düzgün çıkıcak sanırım... Azı dişi gibi... Bişeyler çiğnerken fark ettiriyo kendini..ama alışamadım daha.

:1::1:ayyy eşler bizden de heyecanlı. benimki de emzirmeye takmış. ne güzel benim hiç yaşayamayacağım duygular. doğum, emzirmek. Allah sizi ne kadar özel yaratmış diyor:34:valla korkuyorum çocuğu zorla emzirmeye çalışcak diye:1:

4 işgünü geçerli canım reçeteler.

valla bizimkide çok tırsak,korkmuyor musun doğumdan ,sakın doğum videoları seyretme deyip duruyor, dedim sen kadın olsan doğurmazdın korkudan diye takılıyorum:1::9:

tatlım ayy evet ya ben de öyle dedim. herkes kadın doğumcuymuş da benim haberim yokmuş. bana da bu kadar ultrasona girilirmi, 37. haftaya kadar çalışılırmı falan birr sürü şey diyorlar. valla sinirime dokunanları bozup atıyorum. hayır yani bide çocuğu olmayan insanlar da var bunların içinde:47:sen asıl bebişler doğduktan sonra gör yok öyle yedirilmez yok öyle yapılmaz:52:hiççç kimseyi takma tatlım. doktor yürü dediyse yürü. biz önce allaha sonra onlara emanetiz. onlar bilir işini.

yarın benim kontrol var canm doktoruma sorarım bu aşağıda olma işini. yazarım forumda da.

evet canım benim ki hep yan. hep aynı poziyondaydı hiç değiştirmedsi.baş ve sırtsağ tarafımda bir ayak aşağı tarafta bir ayak sol tarafımda:1:hiç bozmadı şimdiye kadar:1:yarın doktora sorayım bari

evet bi sorsana tatlım ya ne diycek benim doktora böle böle diyolar karnım aşağıdaymış desem baya bi dalga geçer benle adam hep yanında kimseyi hamilelik hakkında konuştruma abuk subuk şeyler dinleme diyip duruyodu
anacım ben çekemem öyle çen çen çen dibimde çocuk için yok şöle yok böle diyenleri işimiz var :1: :1: :1:

seninki de alem canım aman bebişi emzirmeye kalkmasında:1:
adamlara o kadar ilginc geliyor ki doğurmamız emzirmemiz..
bana da ilginc geliyor aslında benimki de 9 ay cok uzun ya diyor adam sıkıldı beklemekten:1:

evet canım ya. insan son aylarda daha da sabırsızlanıyor. ayy ben de bazen diyorum damla kadar dı şimdi kocaman oldu diye. biz birebir yaşamamıza rağmen yine de mucize gibi. ayy ben senin doğum hikayeni çok merak ediyorum. mutlaka yaz buraya olurmu. eşin naptı sen naptın:1:bu arada istanbula gidecekmisin canım?karar verdnmi?

Komik bi durum:52: 20 lik dişimin çıktığını fark ettim...çok şükür düzgün çıkıcak sanırım... Azı dişi gibi... Bişeyler çiğnerken fark ettiriyo kendini..ama alışamadım daha.

benim ki de cıkıyor canım biraz daha beklesek bebişlerimizle birlikte cıkarırdık dişi:60:
benim bu 4.yirmilik diş ötekilerde cekilecek aslında cene yapım dar doğumu bekliyordum bir tane daha diş cıkarıyorum şimdi..

benim ki de cıkıyor canım biraz daha beklesek bebişlerimizle birlikte cıkarırdık dişi:60:
Benim bu 4.yirmilik diş ötekilerde cekilecek aslında cene yapım dar doğumu bekliyordum bir tane daha diş cıkarıyorum şimdi..

1 tanesini çektirdim cnm... Bakim yerim var dişte... Rahatsızlık vermezse kalsın ama diğeri.. Tam çıkmadığı için afedersin dişi çürütüyomuş.. Ağızımın tadı bozulmuştu...çekildi kurtuldum şükür...

evet canım ya. insan son aylarda daha da sabırsızlanıyor. ayy ben de bazen diyorum damla kadar dı şimdi kocaman oldu diye. biz birebir yaşamamıza rağmen yine de mucize gibi. ayy ben senin doğum hikayeni çok merak ediyorum. mutlaka yaz buraya olurmu. eşin naptı sen naptın:1:bu arada istanbula gidecekmisin canım?karar verdnmi?

yazarım canım tabi..
benim doğumum da alem olur haklsıın:60:
bana kalsa gidicem ist.ama eşimle simdilik bu konuyu konusmama karaı aldık cünkü kesin tartısıcaz bakalım oz amn ne gerekirse öyle yapalım dedik..
yemeyelim şimdiden birbirimiz:1:

valla bizimkide çok tırsak,korkmuyor musun doğumdan ,sakın doğum videoları seyretme deyip duruyor, dedim sen kadın olsan doğurmazdın korkudan diye takılıyorum:1::9:

:1:kesinlikle kadınların daha cesaretli olduğuna inananlardanım. bakma sen öyle göründüklerine erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır demişler:60:belki de allah o yüzden bize bahşetti. erkeklerden bu işi beceren pek çıkmaz diye:1:

evet bi sorsana tatlım ya ne diycek benim doktora böle böle diyolar karnım aşağıdaymış desem baya bi dalga geçer benle adam hep yanında kimseyi hamilelik hakkında konuştruma abuk subuk şeyler dinleme diyip duruyodu
anacım ben çekemem öyle çen çen çen dibimde çocuk için yok şöle yok böle diyenleri işimiz var :1: :1: :1:

sorarım canım zaten birazdan soru listemi hazırlıcam. ödevime çalışıp gideyim:1:en iisi çen çen yapanları şut şut yapmak etrafımızdan:60:

Canım sıkma canını artık yavaş yavaş aşağıya inme vakitleri geliyor,senin kızda yamanmış tepikleri kaburgaya indiriyo:18:Son zamanlarda bol bol merdiven inip çıkmamız gerekiyormuş.Yürüyüşte iyidir meraklanma sen.
dimi tatlım ya şu çevremdeki yandan tutma jinekologlar sussa rahat edcem
benim kız fenaki ne fena boş bulunursam havaya zıplıyorum tekmelerinden

yeni dişin hayırlı olsun tatlımmm şanslısın genelde çürük oluyo o 20 lik dişler çok can yakıyo çıkarken sen hissetmemişsin bile

:1:kesinlikle kadınların daha cesaretli olduğuna inananlardanım. bakma sen öyle göründüklerine erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır demişler:60:belki de allah o yüzden bize bahşetti. erkeklerden bu işi beceren pek çıkmaz diye:1:

sorarım canım zaten birazdan soru listemi hazırlıcam. ödevime çalışıp gideyim:1:en iisi çen çen yapanları şut şut yapmak etrafımızdan:60:
bencedeeeeeeeeeee :47: :47: :47: :47: :47: :47:

yazarım canım tabi..
benim doğumum da alem olur haklsıın:60:
bana kalsa gidicem ist.ama eşimle simdilik bu konuyu konusmama karaı aldık cünkü kesin tartısıcaz bakalım oz amn ne gerekirse öyle yapalım dedik..
yemeyelim şimdiden birbirimiz:1:

ennn güzeli. peşin peşin tartışmanın alemi yok:1::1:zaman ne getiirirse onu yaşamak lazım haklısın.nasılsa kaderimizde birşey vardır:1:doğum fotoğrafçısı düşünüyor musun canım?geçen ben internet sayfasına baktım harika çekiyorlar:16:masal gibi ama tuzlu tabi fiyatı. ben düşünmüyorum zaten bu arefede eğey masraf oldu. ama fotoğraflar gerçekten çok önemli. çok dikkatli çekilmek güzel pozlar vermek lazım. ayy insan baktıkça duygulanıyor ya. ben işyerinde ağladım. allahtan kimse yok odada:1:

dimi tatlım ya şu çevremdeki yandan tutma jinekologlar sussa rahat edcem
benim kız fenaki ne fena boş bulunursam havaya zıplıyorum tekmelerinden

yeni dişin hayırlı olsun tatlımmm şanslısın genelde çürük oluyo o 20 lik dişler çok can yakıyo çıkarken sen hissetmemişsin bile

Hastane çantanı hazırlamadın dimi canım sen daha,geceliğinin resmini çekecektin,çekde gönder bakim:23:

Hastane çantanı hazırlamadın dimi canım sen daha,geceliğinin resmini çekecektin,çekde gönder bakim:23:

daha cicileride yıkamadım tatlım izne çıkıym yapcam
geceliğin fotosunuda çekmeyi unutuyom hep bide hastalık filan kaldı öyle bu akşam çeker mail atarım sana inşallah

Back
X