• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

ennn güzeli. peşin peşin tartışmanın alemi yok:1::1:zaman ne getiirirse onu yaşamak lazım haklısın.nasılsa kaderimizde birşey vardır:1:doğum fotoğrafçısı düşünüyor musun canım?geçen ben internet sayfasına baktım harika çekiyorlar:16:masal gibi ama tuzlu tabi fiyatı. ben düşünmüyorum zaten bu arefede eğey masraf oldu. ama fotoğraflar gerçekten çok önemli. çok dikkatli çekilmek güzel pozlar vermek lazım. ayy insan baktıkça duygulanıyor ya. ben işyerinde ağladım. allahtan kimse yok odada:1:

cok pahalı canım haklısın bu ara masraf cok zaten birde doğumdan sonra daha da artacak...
eşim zaten suan beld.fotoğrafcılık yapıyor canım telastan unutmazsa insallah eşim cekecek..
makina daha önemli gerci fotoğraf için düğünümde bir ark.cekmişti cok güzel bir makinayla ama o da burda değil artık:((

CNM SENDEDE NE AZİM VAR...BEN VAZGEÇTİM... SAĞOLSUN BACAKLARIMI ANAM ALIYO:9: ROLL ON AĞDA VAR SÜR YAPIŞTIR ÇEK...:9: ZATİ ÖYLE AZ ÇIKTI Kİ... DİĞERİ İÇİN KUAFÖRE GİDİCEM AMA YEMİYO...:9:

valla azim olmasa nolcak,kimsem yok yanımda ve yakınımda mecbur yapıcam :43: allah tan dün eşimle karar verdik bu hafta kocaeli üniv de son kontrollerimi yaptırıp doğumu yapmak için bursa uludağ üniv ne gidicem ,oraya gidince yine bi dünya test kontrol yapılcak kızıma ama burda tek başıma olmaktansa orda ailelerimizin yanında 1-2 ay kalmak daha mantıklı geldi :59: inşallah kızımın ameliyatlık bişeyi olmaz da hemen loğusa mevlidimide yapıp evimize geliriz :26:

şerife o lcw deki terlikler vardı ya ben aldım onun pembesini hastanede giymek için altı çok ince gibi geliyo ama çokta hoşuma gitti dayanamadım aldım

şerife o lcw deki terlikler vardı ya ben aldım onun pembesini hastanede giymek için altı çok ince gibi geliyo ama çokta hoşuma gitti dayanamadım aldım

Örgüden alsaydın ya tatlım daha sevimli duruyorlardı,ayyy didem bende artık geceliklerimi alayım ona uygun bir terlik alıcam.Erken doğumlardan konuşuldukça sıkıntı bastı beni:18:

cok pahalı canım haklısın bu ara masraf cok zaten birde doğumdan sonra daha da artacak...
eşim zaten suan beld.fotoğrafcılık yapıyor canım telastan unutmazsa insallah eşim cekecek..
makina daha önemli gerci fotoğraf için düğünümde bir ark.cekmişti cok güzel bir makinayla ama o da burda değil artık:((

hıı o zaman çok güzell eşin halleder canım. bizim de eşimin kardeşi bi dönem fotoğrafçılık yaptı o çekecek sanırım

Örgüden alsaydın ya tatlım daha sevimli duruyorlardı,ayyy didem bende artık geceliklerimi alayım ona uygun bir terlik alıcam.Erken doğumlardan konuşuldukça sıkıntı bastı beni:18:

bencede al tatlım bu hafta sonu hallet onları ben rahatım hepsini aldım bi yıkamak kaldı onuda halledersem üzerimden büyük bi yük kalkacak
örgülerin sadece mavisi kalmıştı pembesi olsa evde giymek içinde onu alıcaktım ama pentidede var o tip terlikler bide pentiye bakmak lazım orda vardır pembe örgü

bencede al tatlım bu hafta sonu hallet onları ben rahatım hepsini aldım bi yıkamak kaldı onuda halledersem üzerimden büyük bi yük kalkacak
örgülerin sadece mavisi kalmıştı pembesi olsa evde giymek içinde onu alıcaktım ama pentidede var o tip terlikler bide pentiye bakmak lazım orda vardır pembe örgü

Ya bende mavisini bulamamıştım,kocişe söyliyimde sizin ordan alsın o zaman,hangi lcvden aldın?

selam hanımlarr ne güzel sohbet ediyosunuz bakimm
ben de migrostan çok şirin babet terlik buldum pembiş üzerinde kurdeleden çiçek var ama küçük geldi ayağıma açılır belki dedim kumaş olduğu için ama parmaklarımı çok acıttı diğer 3 migrosu dolaştım bulamadım numarasını ama ben ondan vazgeçmek istemiyorum çook güzel geceliğime de çok yakıştı ya sıka sıka giyicem yada kıroluk yapıp arkasına basıcam :))))

hosbulduk ervacım cok iyiyiz biz oğlusumla sen nasılsın bebiş nasıl?
hamdolsun iyiyiz bizde yemek yiyip geldik o yuzden cvp gecikti tatlım kusura bakma :17:
kızlar bebeklere mevlut kıyafetı aldınızmı.çok guzeldı ben dayanamayıpaldım.allah gıydırmeyı nasıp etsın ınsallah kızıma
Ben henüz almadım tatlım , belki teyzoşları falan hediye getirir diye..:1:
kızlarrrrrrrr biz geldik nasılsınızzzzz :16: :16: :16: :16: :16:
anacım sizin göbüşler aşağıdamı duruyo az önce biri bana aaa karnın aşağı inmiş daha erken dedi bende noluy diye kaldım
Hoşgeldin canım, mamamızı yedik şimdi daha iyiyiz.Sen nasılsın..nasıl gidiyor canım?
biri aşağı mı inmiş dedi , nasıl anladı ki benim aşağıya inse bilmem kendikimi zor anlarım heralde..

Kızlar namaz kılabiliyor musunuz?
acaip yavaş çekimde ve epey zorlanarak kılmaya çalışıyorum tatlım..sen nsl yapıyorsun, kılabiliyor musun?

hamdolsun iyiyiz bizde yemek yiyip geldik o yuzden cvp gecikti tatlım kusura bakma :17:

Ben henüz almadım tatlım , belki teyzoşları falan hediye getirir diye..:1:

Hoşgeldin canım, mamamızı yedik şimdi daha iyiyiz.Sen nasılsın..nasıl gidiyor canım?
biri aşağı mı inmiş dedi , nasıl anladı ki benim aşağıya inse bilmem kendikimi zor anlarım heralde..

acaip yavaş çekimde ve epey zorlanarak kılmaya çalışıyorum tatlım..sen nsl yapıyorsun, kılabiliyor musun?
afiyet olsun tatlım sizedeeee iyiyim şekercim bende grip yavaş yavaş geçiyo rahatlıyorum inşallah haftasonu bişeyim kalmayacak
ya valla bende anlamadım karnın aşağıda dediler birazdan göbüşümün resmini çekip ekleyecem bakın bakim aşağıdamı
selam hanımlarr ne güzel sohbet ediyosunuz bakimm
ben de migrostan çok şirin babet terlik buldum pembiş üzerinde kurdeleden çiçek var ama küçük geldi ayağıma açılır belki dedim kumaş olduğu için ama parmaklarımı çok acıttı diğer 3 migrosu dolaştım bulamadım numarasını ama ben ondan vazgeçmek istemiyorum çook güzel geceliğime de çok yakıştı ya sıka sıka giyicem yada kıroluk yapıp arkasına basıcam :))))

hoşgeldin canımmm
ayakların şişerse hiç olmaz bence sıkıyosa alma ay merak ettm nasıl bişeyki bende migrosa gidip baksammı çok kıskanç karıyım haaaa :1: :1: :1:
migros sanal markete baktınmı interent üzerinden satışlarına belki vardır orda

acaip yavaş çekimde ve epey zorlanarak kılmaya çalışıyorum tatlım..sen nsl yapıyorsun, kılabiliyor musun?[/B]

Ben işyerinde kılmaya çalışıyorum ama karnım çok ağrımaya başladı hem abdest alırken hemde eğilirken,zararı olurmu acaba diye sorayım dedim:26:

Canım maşallah 16 kilo almışsın,azda değil bende 61 kiloyla hamile kaldım şimdi 72 kilodayım ama bariz kiloluyum ve heryerimdende belli oluyo aldığım kilolar:18:

canım benimde belli koçiş beni artık tombalacık halimem diye seviyooooo:59::1:

Son düzenleme:
afiyet olsun tatlım sizedeeee iyiyim şekercim bende grip yavaş yavaş geçiyo rahatlıyorum inşallah haftasonu bişeyim kalmayacak
ya valla bende anlamadım karnın aşağıda dediler birazdan göbüşümün resmini çekip ekleyecem bakın bakim aşağıdamı
tez zamanda tamamen geçer inş. canım..fotonu çek bakalım merak ettim ben:13:
bide kızlar , ben geceleri çok dönüyorum ve korkuyorum da bebişte kordon dolanması falan olur mu diye..Böyle birşey Allah korusun anlaşılır mı ?Nasıl anlaşılır?

bide kızlar , ben geceleri çok dönüyorum ve korkuyorum da bebişte kordon dolanması falan olur mu diye..Böyle birşey Allah korusun anlaşılır mı ?Nasıl anlaşılır?

çekcem hemen
ya tatlım çok dönmekten kordn dolanması olmaz bence allah göstermesin getirme aklıan öyle şeyler
bu haftalardan sonra çok iyi takip edip çetele tutmak lazımmış minnoşların hareketleriyle ilgili o nasıl olcaksa

Canım maşallah 16 kilo almışsın,azda değil bende 61 kiloyla hamile kaldım şimdi 72 kilodayım ama bariz kiloluyum ve heryerimdende belli oluyo aldığım kilolar:18:
cnm ben 70 le kaldım 80 im şusnda boyum 1.69 vs diemi göstermiyorum kilolarımı..senin kiln az nasıl çok belli oluyo cnm....
dimi tatlım ya şu çevremdeki yandan tutma jinekologlar sussa rahat edcem
benim kız fenaki ne fena boş bulunursam havaya zıplıyorum tekmelerinden

yeni dişin hayırlı olsun tatlımmm şanslısın genelde çürük oluyo o 20 lik dişler çok can yakıyo çıkarken sen hissetmemişsin bile
sağol cnm... bakalım inş bi sıkıntı vermez...
Kızlar namaz kılabiliyor musunuz?
cnm nereye..ben düşük riskim var die en baştan beri otrurarak kılıyorum
CNM SENDEDE NE AZİM VAR...BEN VAZGEÇTİM... SAĞOLSUN BACAKLARIMI ANAM ALIYO:9: ROLL ON AĞDA VAR SÜR YAPIŞTIR ÇEK...:9: ZATİ ÖYLE AZ ÇIKTI Kİ... DİĞERİ İÇİN KUAFÖRE GİDİCEM AMA YEMİYO...:9:

valla azim olmasa nolcak,kimsem yok yanımda ve yakınımda mecbur yapıcam :43: allah tan dün eşimle karar verdik bu hafta kocaeli üniv de son kontrollerimi yaptırıp doğumu yapmak için bursa uludağ üniv ne gidicem ,oraya gidince yine bi dünya test kontrol yapılcak kızıma ama burda tek başıma olmaktansa orda ailelerimizin yanında 1-2 ay kalmak daha mantıklı geldi :59: inşallah kızımın ameliyatlık bişeyi olmaz da hemen loğusa mevlidimide yapıp evimize geliriz :26:

inş cnm hayırlısıyla sağlıkla gelirde güzel güzel mevlütlerini yaparsınız...

kızlar hava mükemmel ya..çok mutlu oluyorum ben böyle olunca..

cnm doktrum bebeğin boynuna baktı kordon yok çok şükür... bak sürekli dönme... sola döneceksen hafif kalk toparlanır gibi öyle dön... otur ve pozisyon değiştir cnm...

kızlar,,, aşılar için sağlık ocağına gittiğimde her ay kontrol için çağırmışlardı çok iyi ilgilendiler ben de gideyim dedim geçen gittim çok baş ağrım vardı bi haftadır geçmiyo kanına bakalım dediler ertesi gün aç karnına gittim kan verdim. dün sonucu almaya gittim kolestrolüm yüksek çıkmış hemşire ordaki doktora gösterdi branşı ne bilmiyorum, bana dedi sen çok yağlı mı besleniyosun şunu kullanıyo musun bunu kullanıyo musun falan ben de yağlı beslenmediğimi hatta özellikle kıstığımı söyledim.
sadece sütü ve yoğurdu yağlı tüketiyorum dedim günlük yarım lt süt 1 kase yoğurt ve peynir tüketiyorum kendi doktorum böyle önerdi ellerimde uğuşma var ve mide yanmam çok oluyo diye özellikle sütü bol tüket demişti. bu sağlık ocağındaki adam ;çok tüketiyosun o kadar süt içilir mi 1 bardak iç yeter fazlası da zararlı çocuk hipokalsemi olur bilmem ne bozdu moralimi sinir ... ben de hemen doktorumu aradım gittim yanına gösterdim sonucu diğerinin söylediklerini de anlattım doktorum dedi ki; hamilelikte çoğu değer yüksek çıkar normal bunlar biz annelerin morali bozulmasın diye söylemeyiz dedi. 9 ay kolestrolün yüksek olsa ne olur sen mutlaka iç sütünü canının istediği gibi beslen keyfini çıkar dedi. içimi rahatlattı canım benim yaa ohhh...... sinirler bilip bilmeden konuşuyo bi daha gitmicem doğum sonrası topuk kanı için gitsem yeter ve bebişimin aşıları için gitcem sadece.

Back
X