• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

doktorumla cumartesi konuştuk. sezeryan olan hamilelere doğum izinlerini uzatmak için 1 aylık rapor verilebiliyormuş. normal doğumda böyle bişey yokmuş. ben hiç duymamıştım. acaba özel sektör de kabul ediyor mudur bunu?sonuçta ssk kabul ediyor. ve bu 1 aylık ücreti alabiliyor muyuzki ssk dan? böyle rapor almayı düşünen ya da önceden bilgisi olan vcar mı?:26:
hiç duymadım tatlım , bu arada bebişine maşallah sübhanallah..ne gzl gördün meleğini de hayırlısıyla ben de bu c.tesi gideceğim
sağol canım senin de kutlu olsun. biz hediyeleştik tatlım. ikimiz de birşey alma bak tamam anlaştık demiştik ama birbirimizden habersiz almışız:1:
:1: güle güle kullanın canım..ne aldınız bakiim sorması ayıp :17:
biz bazı sevgililer gününde hediyeleşir, bazılarında hediyeleşmezdik. bu sene eşim bana hediye aldı diye tahmin ediyorum, ben ona almadım ama şimdi çıkıp pasta malzemesi alıp yapçam, mükellef bi de ofra kurcam. tamamdır...sizlerin de sevgililer gününüz kutlu, kandiliniz mübarek olsun:3:
:1:ohh şimdiden afiyet olsun canım
canım aşırı derecede boğazımı usutmusum ve suan da belım tutuldu doktor 5 gun rapor yazdı evdeyım gene yatıyorum kıpırdamadan.
çok geçmiş olsun Allah şifalar versin canım
Canım güzel dileklerin için sağol,senin vasıtanla diğer arkadaşlarımızında kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum.Eşime güneş gözlüğü aldım, kırılmıştı gözlükleri,hergün yollarda olduğu içinde ihtiyacı vardı.Gittim aldım,o olmadan aldım gözlükçü problem olmaz değiştiririz dedi ama inşallah olur:61:Maksat sevgililer günü değil onun bi ihtiyacını karşılamaktı,normalde diğer eksikler aklımıza geliyor bütçe ayıramıyoruz bugünde bahanesi olsun dedim.Güle güle kullansın kocişim.Oda beni dün sağolsun alışveriş merkesine götürdü ne istiyorsan al,ben alırım beğenirsin beğenmezsin dedi (doğum günüm için gider kendisi alır ama sevgililer gününü oda çok mecburi görmediği için),bende babet,ev ayakkabısı ve gecelik pijama takımlarımı aldırdım,onlarda aradan çıkmış oldular:32:
bi taşla iki kuş vurmuşsun canım :1:güle güle kullanın ikinizde hediyelerinizi :13:
Bammbik ve cicibebe_cicianne , size de kocamaaaan günaydın :71:
sizinde mevlid kandilinizi ve sevgililer gününüz kutlu olsuuuuun:13:

kıuzlar bişey sorcam ayakaları şişmeye başlayan varmı?geçen akşam oturmaya gittik tek ayağımı koltuktan sarkıtmıştım eve bi geldim davul olmuş,o geceden beri ayağım sürekli şişiyor belki öncesinde şişiyorduda ben farketmiyordum ayağım bi numara büyümüş gibi oluyor,ama sadece sağ ayağım,tuzlu ılık su yapıp içine koyuyorum,buz koyuyorum ama sabaha iniyor gün içinde biraz ayakta kalsam hemen şişiyor ayrıca bide ağrı yapıyor,gece ağrıdan zor uyudum,ayakta biraz bile kalsam zonklama yapıyor

bizde iyiyiz cnm 4te gidicez işe keyfi yerinde çok yattık ya şekilden şekle gryr:1::1:

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah. gelince yazarsın bizi merakta bırakma

hiç duymadım tatlım , bu arada bebişine maşallah sübhanallah..ne gzl gördün meleğini de hayırlısıyla ben de bu c.tesi gideceğim

:1: güle güle kullanın canım..ne aldınız bakiim sorması ayıp :17:

:1:ohh şimdiden afiyet olsun canım

çok geçmiş olsun Allah şifalar versin canım

bi taşla iki kuş vurmuşsun canım :1:güle güle kullanın ikinizde hediyelerinizi :13:
Bammbik ve cicibebe_cicianne , size de kocamaaaan günaydın :71:
sizinde mevlid kandilinizi ve sevgililer gününüz kutlu olsuuuuun:13:

çok sağol canım ama sanki minnoşun kilosu biraz düşük geldi bana. zayıf bebiş olcak herhalde. napalım sağlıklı olsunda önemli değil.

canım eşim bana pırlanta kar kolyelerinden ve bir tane de internetten kendi tasarladığı çok şirin bi hamiş tshirt ü almış. onun telefonu eskiydi şarjdan çekince hemen kapanıyordu. ben de ona telefon aldım. böyle işte

kıuzlar bişey sorcam ayakaları şişmeye başlayan varmı?geçen akşam oturmaya gittik tek ayağımı koltuktan sarkıtmıştım eve bi geldim davul olmuş,o geceden beri ayağım sürekli şişiyor belki öncesinde şişiyorduda ben farketmiyordum ayağım bi numara büyümüş gibi oluyor,ama sadece sağ ayağım,tuzlu ılık su yapıp içine koyuyorum,buz koyuyorum ama sabaha iniyor gün içinde biraz ayakta kalsam hemen şişiyor ayrıca bide ağrı yapıyor,gece ağrıdan zor uyudum,ayakta biraz bile kalsam zonklama yapıyor
ben henüz farketmedim şiştiğini ama şu aralar çok ufak hareketten kasılabiliyor benim de ayaklarım
canım eklemişsin benide listeye teşekkür ederim :54: bu arada herkesin kandili mübarek,sevgililer günü kutlu olsun :69::69::69:
senin de tatlım mevlid kandilin ve sevgileler günün kutlu olsun
çok sağol canım ama sanki minnoşun kilosu biraz düşük geldi bana. zayıf bebiş olcak herhalde. napalım sağlıklı olsunda önemli değil.
canım eşim bana pırlanta kar kolyelerinden ve bir tane de internetten kendi tasarladığı çok şirin bi hamiş tshirt ü almış. onun telefonu eskiydi şarjdan çekince hemen kapanıyordu. ben de ona telefon aldım. böyle işte
netlerde verilen "haftasına göre bebeğin kilosu tabloları" na göre kilosu gayet yerinde gözüküyor tatlım , ayrıca son 2 ay bebek kilosunda çok farkediyormuş diye duydum..bundan sonra çok daha iyi kilo alacaklarını düşünüyorum:emir_bebek::49:

güle güle kullanın canım , çok hoş şeyler almışsınız birbirinize:16:

ben henüz farketmedim şiştiğini ama şu aralar çok ufak hareketten kasılabiliyor benim de ayaklarım

senin de tatlım mevlid kandilin ve sevgileler günün kutlu olsun

netlerde verilen "haftasına göre bebeğin kilosu tabloları" na göre kilosu gayet yerinde gözüküyor tatlım , ayrıca son 2 ay bebek kilosunda çok farkediyormuş diye duydum..bundan sonra çok daha iyi kilo alacaklarını düşünüyorum:emir_bebek::49:

güle güle kullanın canım , çok hoş şeyler almışsınız birbirinize:16:

sağol canım ya moral oldu valla. inşallah son aylarda atak yapar cimcime. çünkü en azından 3 ü geçsin istiyorum. daha rahat bakılır gibi geliyor.

sağol tatlım daha iileri sizlerin olsun inşallahh

Slm kızlar.... Kandiliniz mübarek olsun...

:5: Dün kabustu..uykusuz geceler merhaba...kalkamıyorum yataktan çok zorlanıyorum..4-5 defa kalkmak zorunda kalıyorum.. Bide 5 defa :5: Bacaklarımda baldır kısmında damar damar üstüne bindi hafif gerilim derken nasıl ağrı çektiğimi anlatamam..ağlattı resmen beni... Eşim içerde uyuyo haberi yok..ben yatakdan zor kalkıyorum die alçak köşe koltuğumuzda yatıyorum... Hala baldırlarım ağrıyo:31: Geçmedi... Eşim yoruldun ondandır dio ama öyle i durum yok... Napıcam bilmiyorum

Slm kızlar.... Kandiliniz mübarek olsun...

:5: Dün kabustu..uykusuz geceler merhaba...kalkamıyorum yataktan çok zorlanıyorum..4-5 defa kalkmak zorunda kalıyorum.. Bide 5 defa :5: Bacaklarımda baldır kısmında damar damar üstüne bindi hafif gerilim derken nasıl ağrı çektiğimi anlatamam..ağlattı resmen beni... Eşim içerde uyuyo haberi yok..ben yatakdan zor kalkıyorum die alçak köşe koltuğumuzda yatıyorum... Hala baldırlarım ağrıyo:31: Geçmedi... Eşim yoruldun ondandır dio ama öyle i durum yok... Napıcam bilmiyorum

Sağol tatlım seninde. Geçmiş olsun canım. Tabi artık en zor aylarımız. Hepimizde bir belirtisi oluyor maalesef. Eşin biraz ovsa falan belki iyi gelir.

ben o anda müdahele etmeye çalışıyorum ama nafile... Artık daha çok dikkat edicem sanırım...:26:

maalesef canım artık kendimizi herşeyden daha çok sakınmamız lazım. ben de muayenede kalkarken yan kalkmadım diye doktor artık yandan destek alarak kalkman lazım. hamile olduğunu hiç unutmayacaksın yoksa en ufak bir hareket sana ağrı sancı olarak döner dedi

merhaba arkadaşşlar mayıs annesi olucam ama sizler önde olduğunuz için tecrübelisiniz size sormak istedim ben 29 haftalık hamileyim gece yatıp sabah kalktığımda bebek karnımda ya tamamen sağ tarafa yada sola toplanmış oluyor yani sağ taraf tümsek sol dümdüz bu normalmi gündüzleri yok sadece yatıp kaltığımda var sonra normal düzeliyolr bu sizdede oluyormu normalmi doktorada ulaşamadım tedirgin oldum bilgi veerirseniz sevinirim

maalesef canım artık kendimizi herşeyden daha çok sakınmamız lazım. Ben de muayenede kalkarken yan kalkmadım diye doktor artık yandan destek alarak kalkman lazım. Hamile olduğunu hiç unutmayacaksın yoksa en ufak bir hareket sana ağrı sancı olarak döner dedi

evet cnm destek almadan asla kalkamıyorum... Hayırlısı olsun artık... Az kaldı sabredicez..

merhaba arkadaşşlar mayıs annesi olucam ama sizler önde olduğunuz için tecrübelisiniz size sormak istedim ben 29 haftalık hamileyim gece yatıp sabah kalktığımda bebek karnımda ya tamamen sağ tarafa yada sola toplanmış oluyor yani sağ taraf tümsek sol dümdüz bu normalmi gündüzleri yok sadece yatıp kaltığımda var sonra normal düzeliyolr bu sizdede oluyormu normalmi doktorada ulaşamadım tedirgin oldum bilgi veerirseniz sevinirim

:9: CNM TAMAMEN NORMAL..SENİN YATMANLADA DEĞİL GÜN İÇİNDE ZAMANLA GÖRÜCEKSİN BEBİŞİN KENDİNİ Bİ TARAFA TOPLUCAK..POPİŞİNİ OMURGANA BASTIRACAK NEFES ALAMICAKSIN HATTA... BEN GECELERİ KALKTIĞIMDA OĞLUM GENELDE SAĞIMA DAYANIYO O POPOSUNA VURUYORUM AMA SAĞOLSUN NEFESİMİ KESİYO YİNE..:16: Tamamen normal yani cnm... kocaman oldular artık... için rahat olsun...

:119: :119: :119: :119: :119:

Selam annişkolar...Nasılsınız...Biz gayet iyiyiz...

Bu arada ilk önce herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun sonrada sevgililer gününüz kutlu olsun...

İstanbul da yaşayan anneler...Hangi semtte bilmiyorum annem söyledi ama uykuluydum hatırlamıyorum anne bebek fuarı varmış...Annem gitmek istiyormuş hafta sonu gidelim diyor...Sizce iyi olur mu gitmem bilemiyorum...

Back
X