• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

:119: :119: :119: :119: :119:

Selam annişkolar...Nasılsınız...Biz gayet iyiyiz...

Bu arada ilk önce herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun sonrada sevgililer gününüz kutlu olsun...

İstanbul da yaşayan anneler...Hangi semtte bilmiyorum annem söyledi ama uykuluydum hatırlamıyorum anne bebek fuarı varmış...Annem gitmek istiyormuş hafta sonu gidelim diyor...Sizce iyi olur mu gitmem bilemiyorum...

hoşgeldinnn canımm:71:

Merhaba şeker anneler....
hepinizin kandili mübarek olsun...sevgililer gününüz de kutlu olsun...bebişlerimizle birlikte daha çok kandiller güzel günler görelim inşallah:71:

Hayırlı kandiller diliyorum öncelikle güzel anneler nasılsınız?
Sana da hayırlı kandiller tatlım , hamdolsun iyiyim ben , sen nasılsın nsl gidiyor..ağrın krampın var mı
sağol canım ya moral oldu valla. inşallah son aylarda atak yapar cimcime. çünkü en azından 3 ü geçsin istiyorum. daha rahat bakılır gibi geliyor.
sağol tatlım daha iileri sizlerin olsun inşallahh
:16:Allah ın izniyle fark atarlar inş..sen sezeryanmı düşünüyordun ki canım aklına takılan bi soru vardı ya onun için soruyorum
Slm kızlar.... Kandiliniz mübarek olsun...

:5: Dün kabustu..uykusuz geceler merhaba...kalkamıyorum yataktan çok zorlanıyorum..4-5 defa kalkmak zorunda kalıyorum.. Bide 5 defa :5: Bacaklarımda baldır kısmında damar damar üstüne bindi hafif gerilim derken nasıl ağrı çektiğimi anlatamam..ağlattı resmen beni... Eşim içerde uyuyo haberi yok..ben yatakdan zor kalkıyorum die alçak köşe koltuğumuzda yatıyorum... Hala baldırlarım ağrıyo:31: Geçmedi... Eşim yoruldun ondandır dio ama öyle i durum yok... Napıcam bilmiyorum
Selam Esra , hoşgeldin..
sana da hayırlı kandiller..
çok geçmiş olsun..Allah daha beterlerini göstermesin

merhaba arkadaşşlar mayıs annesi olucam ama sizler önde olduğunuz için tecrübelisiniz size sormak istedim ben 29 haftalık hamileyim gece yatıp sabah kalktığımda bebek karnımda ya tamamen sağ tarafa yada sola toplanmış oluyor yani sağ taraf tümsek sol dümdüz bu normalmi gündüzleri yok sadece yatıp kaltığımda var sonra normal düzeliyolr bu sizdede oluyormu normalmi doktorada ulaşamadım tedirgin oldum bilgi veerirseniz sevinirim
ooo daha neki tatlım ileriki haftalarda karın bölgesi deve hörgücü gibi olacak neresi dümdüz neresi tümsek karıştıracaksın:1::1:
Bu arada ilk önce herkesin kandili mübarek olsun dualarımız kabul olsun sonrada sevgililer gününüz kutlu olsun...
İstanbul da yaşayan anneler...Hangi semtte bilmiyorum annem söyledi ama uykuluydum hatırlamıyorum anne bebek fuarı varmış...Annem gitmek istiyormuş hafta sonu gidelim diyor...Sizce iyi olur mu gitmem bilemiyorum...
Selam canım hoşgeldin, senin de kandilin ve sevgililer günün kutlu olsun:13: anne çocuk fuarı CNR da tatlım 17-20 şubat arası olacak biliyorum..ama fuar fiyatlar ve çeşit açısından cazip midir bende merak ediyorum açıkcsı

merhaba arkadaşşlar mayıs annesi olucam ama sizler önde olduğunuz için tecrübelisiniz size sormak istedim ben 29 haftalık hamileyim gece yatıp sabah kalktığımda bebek karnımda ya tamamen sağ tarafa yada sola toplanmış oluyor yani sağ taraf tümsek sol dümdüz bu normalmi gündüzleri yok sadece yatıp kaltığımda var sonra normal düzeliyolr bu sizdede oluyormu normalmi doktorada ulaşamadım tedirgin oldum bilgi veerirseniz sevinirim

hayırlı olsun canım,normal durum,su torbası gibiler zaten ne tarafa dönerseniz o tarafta oluyorlar.

hepinizin kandili mübarek olsun...sevgililer gününüz de kutlu olsun...bebişlerimizle birlikte daha çok kandiller güzel günler görelim inşallah:71:

:71: sizlerinde kandilleri mübark olsun bol bol dua edin inş... WELCQME cnm tuzlada fuar.. detay bilmiyorum....

Sana da hayırlı kandiller tatlım , hamdolsun iyiyim ben , sen nasılsın nsl gidiyor..ağrın krampın var mı

:16:Allah ın izniyle fark atarlar inş..sen sezeryanmı düşünüyordun ki canım aklına takılan bi soru vardı ya onun için soruyorum

Selam Esra , hoşgeldin..

ooo daha neki tatlım ileriki haftalarda karın bölgesi deve hörgücü gibi olacak neresi dümdüz neresi tümsek karıştıracaksın:1::1:

Selam canım hoşgeldin, senin de kandilin ve sevgililer günün kutlu olsun:13: anne çocuk fuarı CNR da tatlım 17-20 şubat arası olacak biliyorum..ama fuar fiyatlar ve çeşit açısından cazip midir bende merak ediyorum açıkcsı

sağol cnm...amin beterinden saklasın cnm....

Selam Esra , hoşgeldin..

canım büyük ihtimal sezeryan olacak. bakalım

Kızlar biz eşimle bir türlü karar veremedik oğlumuzun ismi konusunda...3 isim var aklımızda yiğit,ege ve mert sizce hangisi daha güzel???Oy çokluğuna göre kesinleştircem artık:41:

Hoşbulduk hatunlar...Kandilimi ve sevgililer günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim...Yeni gelen annişkolarda hoşgeldiniz...Tuzla da mı fuar...Kendi arabamızla gideceğiz ama birden gözüm almadı...Bakalım eğer eşim izin günlerini değiştirebilirse gideriz ama yinede...Benim biraz işim var kızlar...Koçişi işe geçirdim ortalığı toparlayayım biraz...Pc açık...

Merhaba sana da şeker,
amiiiiin tatlım.
seninde kandilin ve sevgililer günün kutlu olsun..

:71: sizlerinde kandilleri mübark olsun bol bol dua edin inş... WELCQME cnm tuzlada fuar.. detay bilmiyorum....
Hoşbulduk hatunlar...Kandilimi ve sevgililer günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim...Yeni gelen annişkolarda hoşgeldiniz...Tuzla da mı fuar...Kendi arabamızla gideceğiz ama birden gözüm almadı...Bakalım eğer eşim izin günlerini değiştirebilirse gideriz ama yinede...Benim biraz işim var kızlar...Koçişi işe geçirdim ortalığı toparlayayım biraz...Pc açık...
tuzlada ki Chicco nun depo günleriydi , WELCQME ın sorduğu anne çocuk fuarı Yeşilyurt havaalanının ordaki CNR da biliyorum..yanlış mıyım kızlaaaar
canım büyük ihtimal sezeryan olacak. bakalım
hayırlısı olsun canım
ERVA iyiyim sayılır tatlım ağrım oluo gecede kramplarım oluo idare ediyorz napalım
Allah daha beterlerinden korusun, krampta şu aralar kabusumuz:59:
Kızlar biz eşimle bir türlü karar veremedik oğlumuzun ismi konusunda...3 isim var aklımızda yiğit,ege ve mert sizce hangisi daha güzel???Oy çokluğuna göre kesinleştircem artık:41:
Yiğit olmasın kanımca..tanıdığım bir yiğit bebek vardı..valla annesini geçtim komşularına bile illallah dedittiriyordu:52:
selam hatunlaaaaaar :64::64:
Selam canım hoşgeldiiiin

Canım ben Mert Diyorum :66:
Yiğit & Ege de çok güzel, ama bu isimler son yıllarda çok popüler olduğundan etrafta bir sürü adaşı olma olasılığı fazla.. Mert ismi hep bana güzel gelmiştir.. :69:

Sağoıl tatlım evet tatildi ama aile ziyaretleri falan olunca pek bi tatil gibi olmadı şu anda kendimi daha yorgun hissediyorum biz de iyiyiz ee yokken baya bi kaynatmışsınız kaynanalar falan
Valla herkes yorum yapmış bern de eksik kalmayayım benim kayınvalideciğimde ne düğünümde ne sonrasında bir iğne almadı bana şimdi bebiş doğacak gittik yanlarına yine ses yok bir de ne diyo biliyor musunuz sizin oralarda bebeğin beşiğini kızın annesi yapmaz mı , bi sinirlendim ki sormayın kızlar sanki herşeyi adetlere göre uyguladılar da beşik kaldı ne münasebet dedim anneme aldırmam beşiği kendim alırım ama annem torununa hediyeler alıyo örgüler örüyo dedim , bu defa da diyoki amannn eşya giysi önemli değil hele bi doğsunda.....
Böyle işte kim ne derse desin hiçbir kayınvalide anne gibi olmaz istesede olamaz bence, bende inşallah doğuma yakın annemlere gidicem doğum sonrası da kendimi toparlayana kadar orda kalırım annem bebeğime de bana da çok güzel bakar He bu arada düğünümüzde bir iğneden mahrum bırtakan kayınvalidemin kızı evleniyor yani görümcem , k. validem bizim hediye olarak bulaşık makinesi almamızı istiyormuş bir kız çeyizsiz gitmezmiş böyle işte kendi kızına gelince zorunlu aman neyse şimdi günahlarını dökmeyelim

Ben de de oluyor canım nbenim drda ilgilenmedi ağrılar normaldir dedi sende rahat ol hepimizde var o ağrılar

benimle aynı sorunları yaşamışsın yani beni anlarsın:)benimde görümcemin düğünü mayısta bakalım ne istiycekler halbuki hediyesini biz kendimize ilk sene oturma grubu alırken yanında porselen takımı vermişlerdi 250 tl değerinde onu görümceme hediye ettim almasaydık mobilanın fiyatı düşecekti ben saf salak vermiştim herkes verme pişman olursun demişti doğruymuş:) eşyasız eve gelmiştimde evlendikten sonra aldık herşeyi:) öğrenci evinden beterdi evim:) kaynım altın yerine eksik neyse onu alıyım ablama demiş biz verdik hediyesini üstüne yine bişey beklerlerse eşimde yapalım derse kıyamet kopacak:) birde 26 nisanda doğumum var 19 mayısda olacak düğüne gidecekmişim ben lohusayken 12saatlik yola çıkacakmışım:52::52:

Back
X