• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

izmir..manisada okudum her hafta sonu ordaydım..şimdi teyze kızım gelin gelicek izmire inş 8 mayıs... karşıyakaya....sakin güzel... ve insanlar çok terbiyeli...korna çalmazlar hiç:9: bayılıyorum o huylarına... ist trafiği malum kornaların dili bile var burda:60:

canım hayırlı olsun inşallah mutlu olurlar...evet karşıyaka güzeldir bir ara ben de orada oturmuştum...aslında izmir bütün olarak çok güzel...

ben ne anladım ki o zaman bu işten..Ona izin yok buna izin yok..bu tasarı ile yine kendi paralarını kurtarmışlar..emekçiye birşey yok :59:

Sevin sevin tatlım , ve en önemlisi Sevgi zaten vee tabii ki Saygı..aşk meşk biryerde bitiyor ama sevgi ve saygı devam ettikçe herşey güzel :16::16::16:
hediyeni de güle güle kullan..şimdi bize yeni hediyenden mi yazıyorsun:1:

mutlaka zorluğu vardır ama sende müthiş hikayeler de vardır :13::1:

yok cnm ya... kocaman bi nebookla yazıyorum işkence resmen.... :31: bende ne tuafım hiç bişey beğenmiyorum...:9: ama minikcik netbookumda ne anılarım vardı ilk ayından eri ordan yazıyodum buraya başka bi ilişki vardı onumla aramda ayırdılar bizi:5: :9:

mutlaka zorluğu vardır ama sende müthiş hikayeler de vardır :13::1:[/QUOTE]

offfff hem de nasıl...son anda vaz geçenler mi ararsın soyadı yüzünden kavga edenler mi...neler neler ama ben cüzdanlarını yazarken allahım mutlu olsunlar evlendiklerine hiç pişman olmasınlar diye dualar ediyorum

:1:olsun bak en azından işe yarar birşey sonuçta senin işine de yarıcak anam boşverrr tadını çıkar:21:

:64::66: anacım adam kafayı yedi...:9: çocuk gelcek pcleri 1e düşürelim dedikçe gidiyo 2liyo..:9: onu bırak gitmiş bluetoot kulaklık almış tv yi izlerken ses çıkmasın die takıyo kulaklığı onla izliyo malum sese gelemiyorum die..helede maç vs olursa...o işe yarar ama çocukla birlikte uyutmaya çalışırken kocişimde yanımda olur tv izler..kısıtlama olmadan:66:

izmir..manisada okudum her hafta sonu ordaydım..şimdi teyze kızım gelin gelicek izmire inş 8 mayıs... karşıyakaya....sakin güzel... ve insanlar çok terbiyeli...korna çalmazlar hiç:9: bayılıyorum o huylarına... ist trafiği malum kornaların dili bile var burda:60:

İzmiri biliyorsun demek ki,gelirsen bekleriz canım..Hediyeni de güle güle kullan canım..

ege pol e gidiyorum ben doğumu da Allah nasip ederse orada yapmayı düşünüyorum sen canım hangisine gidiyorsun

Doğumlarımız aynı zamana mı denk gelecek acaba?Benim ki sezeryan ,seninki normal mi?

Ben çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın :))

canım hoş ama çok zor hele yazın bütün geceler ve hafta sonları dolu yıllık izne yrılamıyorum şimdi de koca göbüşle nikahlara koşturuyorum:52:

Bende İzmirdeyim..Ben Egepolde doğum yapacağım inşallah..Siz hangi hastanede?[/QUOTE]

ben de cevap vereyim :34:
Ben de çınarlı doğum hastanesinde yapacağım inşallah :21:

kızlar memurlard aerken doığum halinde ya da 8 haftanızı kullanmadığınızı belgelemniz halinde bu haftalar yanmıyor doğum sonrasına sarkıyor.Ayrıca babalara da doğum izni geldi.ücretsiz izin hakkı uzadı.yasanın linkini atmıştım bi kac sayfa evvel ordan ayrıntılıca okuyabilirsiniz.
Oleyyy o zaman yani erken doğum olsa bile doğumdan sonraya aktarılabiliyor o kalan hafta.

yok cnm ya... kocaman bi nebookla yazıyorum işkence resmen.... :31: bende ne tuafım hiç bişey beğenmiyorum...:9: ama minikcik netbookumda ne anılarım vardı ilk ayından eri ordan yazıyodum buraya başka bi ilişki vardı onumla aramda ayırdılar bizi:5: :9:
Güle güle kullan canımcım ohh yattığın yerden:66:

:72:
Canım ben gökalp beye gidiyorum sen??

ben izmir'liyim ama ankara'da oturuyorum.kardeşimin doğumunu gökalp bey yaptırdı,biz çok çok memnun kaldık. izmir'de olsam ben de gökalp bey'i tercih ederdim.[/QUOTE]

BEN DE GÖKALP BEYİ ÇOK İSTERDİM AMA EŞİM ERKEK DİYE İSTEMEDİ DİLEK TE İYİ GİBİ BAKALIM DOĞUMDA HANGİSİNİNİ NÖBETİNE DENK GELİRSEM

canım hoş ama çok zor hele yazın bütün geceler ve hafta sonları dolu yıllık izne yrılamıyorum şimdi de koca göbüşle nikahlara koşturuyorum:52:

Bende İzmirdeyim..Ben Egepolde doğum yapacağım inşallah..Siz hangi hastanede?[/QUOTE]

biz çınarlı yı düşünüyoruz. doktorumuzun da ilk tercihi orası ama bakalım hayırlısı

ege pol e gidiyorum ben doğumu da Allah nasip ederse orada yapmayı düşünüyorum sen canım hangisine gidiyorsun

ben doktorun yanına gidiyorum muayene için. doğum için de çınarlıyı düşünüyoruz ama bakalım

:64::66: anacım adam kafayı yedi...:9: çocuk gelcek pcleri 1e düşürelim dedikçe gidiyo 2liyo..:9: onu bırak gitmiş bluetoot kulaklık almış tv yi izlerken ses çıkmasın die takıyo kulaklığı onla izliyo malum sese gelemiyorum die..helede maç vs olursa...o işe yarar ama çocukla birlikte uyutmaya çalışırken kocişimde yanımda olur tv izler..kısıtlama olmadan:66:

:1:bak adam ne güzel hayatınıza pratik çözümler getiriyor:1:

Ben muayene olmak için Gökalp beye gitmiştim,çok iyi ve şeker bir doktor..Benim oğlumun doğumunu ve miyon ameliyatı yapan doktorum BİRDAL TOSYALI doğumuma girecek..Dışarıdan yani..Gökalp Beyin de sınıf arkadaşıymış..Bu hafta hastaneyi gezmeye gideceğiz,hemde kesin fiyat alalım dedik..Doktorum 1.200 dedi ama bakalım orda ne diyecekler...

Kızlar bebeğinize ne dinletiyorsunuz ben tabiki önce Kuran-ı Kerim birde Farid Farjad diye bir iranlı keman virtiözü var onun eserleri çok güzel tavsiye ederim sakin sakin dinletiyor kendini:)

benimki akşama kadar telefonda müşterilerle görüşmelerimi dinliyor akşamda maç dinliyor.Vakit bulursam kuranı kerim açıyorum evde onu dinliyorum yada dediğin gibi farid farjad ve klasikleri dinliyorum.

:72:

ben izmir'liyim ama ankara'da oturuyorum.kardeşimin doğumunu gökalp bey yaptırdı,biz çok çok memnun kaldık. izmir'de olsam ben de gökalp bey'i tercih ederdim.

BEN DE GÖKALP BEYİ ÇOK İSTERDİM AMA EŞİM ERKEK DİYE İSTEMEDİ DİLEK TE İYİ GİBİ BAKALIM DOĞUMDA HANGİSİNİNİ NÖBETİNE DENK GELİRSEM[/QUOTE]

anladım canım,hayırlısı olsun.

Ben muayene olmak için Gökalp beye gitmiştim,çok iyi ve şeker bir doktor..Benim oğlumun doğumunu ve miyon ameliyatı yapan doktorum BİRDAL TOSYALI doğumuma girecek..Dışarıdan yani..Gökalp Beyin de sınıf arkadaşıymış..Bu hafta hastaneyi gezmeye gideceğiz,hemde kesin fiyat alalım dedik..Doktorum 1.200 dedi ama bakalım orda ne diyecekler...

fiyatı öğrenince bize de haber veriri misin canım?belki çok fark varsa orayı da düşünebiliriz

slm kızlarrrrrrrrrrrr yeni gelebildik topiğe
nasılsınız bakalım melekleriniz nasıl :16: :16: :16: :16: :16: :16:

canım hoşgeldin geçmişte yazdım ama atlamış olabilirsin.

cumartesi doktora karının aşağıda olması mevzusunu sordum. kim ne söylüyorsa asla dinleme, bebek aşağıda olabilir ama bu bebeğin poziyonu, annenin tipi vs. ye göre hamileden hamileye değişir ve erken doğum falan olmaz. hiç korkma böyle şeyleri de asla düşünme dedi. haberin olsun tatlım

rana 62 canım benim 2 vesait var ben bile hasta olunca, başımda olsalar dahi ağlıyorum,evlendim hala onlardan hayır var diye.Eşimde sağolsun üzerime titriyor, kimsenin ailesi kadar yakın olmuyor.Hasta olduğumuzda eşimizin ailesi geçmiş olsunla yetinirken kendi annem babam eşim gecede 4-5 defa kalkıp ateşime baktılar.Seninde duygusal halini anlayabiliyorum onlar sağlıklı sıhhatli olsunlar uzak olsalarda olur.iyi olduklarını bilelim yeter dimi:61:

:3:slm kızlar 1 haftadır girememiştim topige bakıyorumda baya kaynatmışsınız oratlıgı :9:ee nasıl gidiyo hamileleik biz carşamba günü dra gitcez Allahımın izninyle tam 1 ay oldu canımıniçini görmeyeli dua edin bana kızlar bi sorunumuz cıkmasın. bu arada hepinizin mevlid kandilini kutarım. Allahım hayırlı olan bütün dualarımızı kabul eder inşallah.

canım hoşgeldin geçmişte yazdım ama atlamış olabilirsin.

cumartesi doktora karının aşağıda olması mevzusunu sordum. kim ne söylüyorsa asla dinleme, bebek aşağıda olabilir ama bu bebeğin poziyonu, annenin tipi vs. ye göre hamileden hamileye değişir ve erken doğum falan olmaz. hiç korkma böyle şeyleri de asla düşünme dedi. haberin olsun tatlım

geçmişi okumayı gözüm kesmedi desemmmm :1: :1: :1:
saol tatlımmmm sorduğun içinde bende rahatladım valla uyuz oluyom bu saçma sapan konuşmalarla insanlar bana gelince yok şöyle yok böyle offfffffffffffff doğurunca hiç susmayacak millet yok şu yok bu allah yardımcımız olsun en doğrusu kulakları kapatmak sanırım

Back
X