- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #40.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım boyunu ultroson kağıdındaki FLyi 7 ile çarpınca çıkıyor![]()
Tabii damadının iyi olduğunu duydun kutlarsın![]()
kızlar selam nasılsınız? dün ben de temizlik vardı.. tüm evden baştan aşağı temizlendi.. duvarlar dolaplar.. perdelerde bugün geliyo.. halıları da gönderdim.. anlıcanız hummalı bi çalışma var.. yanlız kızlar benim karnım sanki 4 aylık gibi ya çok moralim bozuluyo.. gören yeni hamileyim sanıo.. 1.buçuk ay var deyince çok şaşırıyorlar.. üzülüyorum benim gibi olanınız varmı?
kızlar selam nasılsınız? dün ben de temizlik vardı.. tüm evden baştan aşağı temizlendi.. duvarlar dolaplar.. perdelerde bugün geliyo.. halıları da gönderdim.. anlıcanız hummalı bi çalışma var.. yanlız kızlar benim karnım sanki 4 aylık gibi ya çok moralim bozuluyo.. gören yeni hamileyim sanıo.. 1.buçuk ay var deyince çok şaşırıyorlar.. üzülüyorum benim gibi olanınız varmı?
slm tatlım hoş geldin
ya iç karnın geniş demekki dışa vermiyosun çok normal bi durum benim arkadaş doğum yaptı cuma günü doğuma giderken karnı hiçde 9 aylık gibi durmuyodu kimse doğuracağına inanmıyodu sorunsuz ve sağlıklı bi doğum yaptı çokta çirkin bi oğlu oldu normal yani sen üzme kendini boşa![]()
![]()
canım her dr. kontrolünde doktor kötü bişey dicek diye ödüm kopuyo.. artık bebek mideme kadar dayandığı için de çok çabuk doyuyorum.. az yiyorum. sık yemeye çalışıyorum ama bazen o kadar halsiz ve iştahsız oluyorum ki.. hiç bişey yemek gelmiyor içimden.. ben görüntüye de takmıyorum inan.. tek derdim bebek sağlıklı olsun.. bişeyi eksik kalmasın..
hoşgeldiniz tatlımmmmselam kızlar biz geldik
haftasonu giremedim dayımlar gelmişti lüleburgazdan onun için anneannemdeydim.
cumartesi doktor kontrolümüz vardı.hastalığım yüzünmden bebeğim beslenememiş.5 gün önde giden bebişim 1 gün geride bile kalmış.2060 gr olmuş.herşeyi sağlıklı çok şükür.tek bi problemimiz var kordon 1 kere dolanıkken 2 kere olmuş.boynunda 2 kat kordon var yani.buda büyük ihtimalle sezeryan olucam demek oluyomuş.yarında hastanedeki doktoruma gidicem doğum orda olucak hem kontrol olucam hemde konuşucam bakalım ne diyo o doğum için.
sizde neler var neler yok güzel anneler?geçmişi okuyım dedim ama bi 100 sayfa birikmiş beceremedim valla.
hoşgeldiniz tatlımmmm
sağsalim gelsinde bebişin normal sezeryan hiç farketmez canım benim 1 gün geride olmasındanda bi sorun olmaz herhalde yarında diğer doktoruna git bakalım o nediycek szeryan olursa dahada az bi zaman kalmış olcak bebişinin gelmesine
selam kızlar biz geldik
cumartesi doktor kontrolümüz vardı.hastalığım yüzünmden bebeğim beslenememiş.5 gün önde giden bebişim 1 gün geride bile kalmış.2060 gr olmuş.herşeyi sağlıklı çok şükür.tek bi problemimiz var kordon 1 kere dolanıkken 2 kere olmuş.boynunda 2 kat kordon var yani.buda büyük ihtimalle sezeryan olucam demek oluyomuş.yarında hastanedeki doktoruma gidicem doğum orda olucak hem kontrol olucam hemde konuşucam bakalım ne diyo o doğum için.
sizde neler var neler yok güzel anneler?geçmişi okuyım dedim ama bi 100 sayfa birikmiş beceremedim valla.
selam kızlar biz geldik
hoşgeldin canım,olsun 1 günü kapatırsınızz inşallah. ya bu kordon dolanması neden kaynaklanıyormuş acaba yatakta dönüp durmaktan mıki yoksa bebek çok hareketlide ondan miki ? geçmiş olsun canım
![]()
Canım okudun mu bilmiyorum ama cumartesi sabaha karşı bende de oldu bu tip bi sancı ve 1 saat sürdü geçmedi hiç.Yalancı sancı deniyormuş vee 30.haftalardan sonra rahim doğuma hazırlandığı için normalmiş.
bende iyiyim tatlımmmm izin yaklaştıkça rahatlıyorum
ya o kasık ağrıları bendede oluyo son zamanlarda özellikle yürürken normaldir herhalde diye düşünüyorum tatlım
sende benim gibisin tatlım valla bende normal doğum isteyip korkanlardanım
kızlar ben bi rüyalar görüyorum kısa metrajlı sinema filmi tadında varyaaaa eşime anlatıyorum bundan film yapabiliriz diye dalga geçiyo![]()
ve hergün devamını görüyom dizi gibi
hepinize günaydın annişler ve kuzulaarı..
biz de biraz uykusuzuz,yatmak benim için işkenceye dönüştü artık,ne yapıcam böyle bilmiyorum..
son 1 aydır biraz akıntım vardı,dr.um muayene etti,riski bir akıntı değil ama vajinal tablet verdi yine de onu kullanıcam bakalım..
Kızlar biz geldik,
oğluşumla doktor randevumuz vardı,37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldık.Çok şükür şimdilik normal doğuma doğru gidiyoruz.Bebişimin kilosu 1707 gr.Boyunu söylemedi bende sormayı unuttum:26:Haftasıyla uyumlu dedi.Ayyy çok tatlıydı doktor teyzesi bana benzetti![]()
selam kızlar biz geldik
hoşbulduk cnm
aynen tatlım sağlıkla gelsinde normal sezeryan önemli değil.
1 gün geride olmasıda şuan sorun değil ama ii beslen dedi fakat ben hiç bişi yiyemiyorum.canım istemiyo malesef.bide yeni bişi çıktı boğazım kaynıyo gibi hiç bişi yiyemiyorum hep istifra edicekmişim gibi.
canım bebiş sağlıklı olsunda mnemli değil sezeryan olursun boşver bundan sonra beslenmene dikkat et süt iç protein yönünden zengin gıdalarla beslen....![]()