• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

selam kızlar...
ben yine uzun zamandır giremiyordum...kardeşimin başını bağlamakla meşguldük ne zamandır...kız isteme nişan falan filan...neyse bitti o işler gerçi şimdide askere gidecek...
bizimde dün dr kontolümüz vardı....
1600 gr olmuş bebeişim...38-39 cm gibide boyu varmış....maşallah iyi bebeğim....dün harika bir resmini yakaladı dr tam yüzüne bakıyorduk ki elini getirdi yüzünün yanına "ok" işareti yapar gibiydi..çok güzeldi....biraz canımı sıktı dr yine....
erken doğumdan filan mı şüphelendi tam anlamadım ama yürüyüşü kesinlikle yasakladı...yatma ama yorma kendini fazla ayakta kalma ve tansiyonuna dikkat et....1 ay sık dişini doğmasın dedi...tehlikeli bi döneme girmişim...şimdi doğarsa sıkıntı yaşarız uzun süre kuvezde kalır dedi...tırstım walla ben....

hepinize slm güzel annişler bugün çok mutluyum 30. haftama girdik çok şükür nerdeyse halay çekicem sevinçten evin içinde ayrıca kızımın odasıda geldi bugün silip yerleştiriyim dedim ama sanırım gözüm yemiyo anneimi bekliyim ama odası çok güzel oldu yaa dün gece oturdum saatlerce eşyaların abaktım yine duygusallık tavan yaptı

canım çokkk güzel, iyi günlerde kullansın prensesin odasını....ben de yerleştirmek için annemi bekliyorum :69: inşallah çok güzel olacak hepimizin ki :46:

bende bişey anlatayım ama eşimin aklına geldikçe gülüyor . Hani polisiye bir dizi var suçluları bulıyorlar cıs mıamı diye .gece rüyamda bende bir oteldeyim her ne alakaysa yıkanmış bulaşıklara bakıyorum ve şunu diyorum''hııımmm bulaşıklar çarçabuk yıkanmış'' hemen bulaşıkçıyı aratıyorum sabah kalktığımda gülmekten eşime zor anlattım:1::1::1: .her akşam 2 bölüm ard arda izliyoruz hiç kaçırmamaya çalışıyoruz işte anlayacağınız bende ne cevherler varmış beya:1::1:

:60: :60: :60: :60: :60: :60:
Benden bi tane daha ay çok hoşsun yaaaa hımmm bulaşıklar çarçabuk yıkanmış demek ay ranaaa karnım ağrıdı gülmekten :60: :60: :60: :60::60:

selam kızlar...
ben yine uzun zamandır giremiyordum...kardeşimin başını bağlamakla meşguldük ne zamandır...kız isteme nişan falan filan...neyse bitti o işler gerçi şimdide askere gidecek...
1600 gr olmuş bebeişim...38-39 cm gibide boyu varmış....maşallah iyi bebeğim....dün harika bir resmini yakaladı dr tam yüzüne bakıyorduk ki elini getirdi yüzünün yanına "ok" işareti yapar gibiydi..çok güzeldi....biraz canımı sıktı dr yine....
erken doğumdan filan mı şüphelendi tam anlamadım ama yürüyüşü kesinlikle yasakladı...yatma ama yorma kendini fazla ayakta kalma ve tansiyonuna dikkat et....1 ay sık dişini doğmasın dedi...tehlikeli bi döneme girmişim...şimdi doğarsa sıkıntı yaşarız uzun süre kuvezde kalır dedi...tırstım walla ben....
hoşgeldin canımmm... Kardeşine hayırlı olsunn :nazar:
bebişine de maşallahhh :nazar: :emir_bebek:
doktora sorsaydın korkuttunuz beni bişi mi var neden böyle dediniz deseydin :26:
Allah korusun, Allaha emanet bebişlerimiz :48:

bende bişey anlatayım ama eşimin aklına geldikçe gülüyor . hani polisiye bir dizi var suçluları bulıyorlar cıs mıamı diye .gece rüyamda bende bir oteldeyim her ne alakaysa yıkanmış bulaşıklara bakıyorum ve şunu diyorum''hııımmm bulaşıklar çarçabuk yıkanmış'' hemen bulaşıkçıyı aratıyorum sabah kalktığımda gülmekten eşime zor anlattım:1::1::1: .her akşam 2 bölüm ard arda izliyoruz hiç kaçırmamaya çalışıyoruz işte anlayacağınız bende ne cevherler varmış beya:1::1:

Bu aralar rüyalarda herkes artist galiba,bende sarayda kraliçeyle görüşüyordum geçen gün,bana elleriyle çorba yapıyordu.Çorbanın adınıda bana ithaf etti:1::9:

Mrb kızlar napıyosunuz? 2 gündür fazla aktif olamıyorum ben de.Önemli bir olay var mı?
2 hafta tatilden sonra okula rahat giderim diyodum ama yok anam yok, çocuklar hamile falan dinlemiyo çok yoruyolar.Haftaya ayrılcaktım ama belki bu hafta sonuna ayrılırım ben izne.Yol falan beni çok yoruyor.
Bu arada dün gece rüyamda basbayağı doğurdum ben.Ay gerçek gibiydi.Normal değil ama rüyamda da sezeryan oldum:1: Her aşamasını gördüm ama ya hayırdır inşallah.
Bu arada da dün beni çok mutlu eden iki olay oldu.Kayınpederim bir iş için buraya gelmişti.Oğluşumuzun oda takımını onlar alacaklarmış birincisi bu.İnanılmaz mutlu oldum.Biz zaten siparişi vermiştik de ödemeyi yapacaklar artık.İkincisi de, hesap açtırmışlar bankada bebiş için.Ya ben de içten içe niye bebek için hiçbir şey yapmıyorlar diye kendimi yiyodum.O kadar mutlu oldum ki.Sağolsunlar :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Eee sizlerde başka ne var ne yok?

canım çokkk güzel, iyi günlerde kullansın prensesin odasını....ben de yerleştirmek için annemi bekliyorum :69: inşallah çok güzel olacak hepimizin ki :46:

evet bebeklerimiz hayırlısıyla gelsinde bi bu arada eşime doğum ücretinin zamlandığını nasıl söylicem diyodum ya anca dün söyleyebildim aynı dediğim tepkiyi verdi dedi doğru kadın doğum hastanesine 1 liraya çocuğa başka bişey alırız dedi ay sinir oldum dellendim resmen bende dedim iç kusura bakma canımı yolda bulmadım ben daha yeni arkadaşımız doğum yaptı orda kızada bebeğede ameliyathanede enfeksiyon kaptırmışlar biliyo neler çektiklerni düşüncesiz kadın doğuma git diyo ben özelde doğuruyorum sende gelir ya parayı ödersin yada gelmezsen bebeğide benide görmezsin dedim kurudu kaldı sanki benimle başa çıkabilecek tıpuış tıpış istediğim yeri kabul edicek illaki başında bozucak sinirlerimi:52:

Mrb kızlar napıyosunuz? 2 gündür fazla aktif olamıyorum ben de.Önemli bir olay var mı?
2 hafta tatilden sonra okula rahat giderim diyodum ama yok anam yok, çocuklar hamile falan dinlemiyo çok yoruyolar.Haftaya ayrılcaktım ama belki bu hafta sonuna ayrılırım ben izne.Yol falan beni çok yoruyor.
Bu arada dün gece rüyamda basbayağı doğurdum ben.Ay gerçek gibiydi.Normal değil ama rüyamda da sezeryan oldum:1: Her aşamasını gördüm ama ya hayırdır inşallah.
Bu arada da dün beni çok mutlu eden iki olay oldu.Kayınpederim bir iş için buraya gelmişti.Oğluşumuzun oda takımını onlar alacaklarmış birincisi bu.İnanılmaz mutlu oldum.Biz zaten siparişi vermiştik de ödemeyi yapacaklar artık.İkincisi de, hesap açtırmışlar bankada bebiş için.Ya ben de içten içe niye bebek için hiçbir şey yapmıyorlar diye kendimi yiyodum.O kadar mutlu oldum ki.Sağolsunlar :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

canımmm hoşgeldinnn :48: 2 güzel haberin de süperrr :46:
aferin valla.. darısı bizimkilerin başına :97:
:nazar::emir_bebek::nazar:

sağol canım bende ii sayılırım antibiyotiği kullanmaya devam ediyorum genel olarak hep yatıyyorum kanamam kesildi şükür kayınvalidem geldi yanımda o bakıyor işte.benim bebişte geçen cuma gittiğimde 2240 gr dı.1 hafta önde gidiyor.bu benim için ii çünkü erken doğum olursa bebek daha çabuk toparlanırmış.ben yememe dikkat etmeye başladım hergün 1 bardak süt içiyorum meyve mutlaka bide fındık falan yemeye çalışıyorum...

kayınvalidenin gelmesi iyi olmuş cnm dinlen sen az kaldı hayırlısıyla zamanında gelir inşallah prensesin.

ben artık geceleri uyuyamamaya başladım sola yatınca hiç uykuya dalamıyorum ama sağ taraf acayip rahat geliyor ama sola yatmam gerektiğini düşününce tekarar sola eee olmuyor sağa sırt üstü yatmak yasak inanınki saat 3 den aşağı uyuyamıyorum iyice uykuya susayınca ancak :emir_bebek:

ya o şartlanmaktan oluyo.illa sola yatıcam diye şartlanınca soluna yatmak işkence oluyo resmen uyuşuyo sol tarafım.bende solumda uykuya dalamıyorum malesef ama sağa yatmak yasak değilki.doktorum sağınada yatabilirsin ama çoğunlukla solunba yat dinlenirken felan dedi.sadece sırtüstü yatma nefes almakta zorluk çekersin ve ayağa kalktığında başın döner dedi.

hepinize slm güzel annişler bugün çok mutluyum 30. haftama girdik çok şükür nerdeyse halay çekicem sevinçten evin içinde ayrıca kızımın odasıda geldi bugün silip yerleştiriyim dedim ama sanırım gözüm yemiyo anneimi bekliyim ama odası çok güzel oldu yaa dün gece oturdum saatlerce eşyaların abaktım yine duygusallık tavan yaptı

cnm hoşgeldin.kızın odasında mışıl mışıl uyur büyür inşallah.resim bekliyoruz ama yerleştirdikten sonra cnm.

selam kızlar...

hayırlı olsun cnm kardeşin için.
maşallah :nazar::nazar: bebişinde kjocaman olmuş.doktorun hiç bi açıklama yapmadımı cnm neden öyle dedi acaba?

Ben bi yemek yiyip geleyim kızlar

afiyet olsun cnm

canım allah kolaylık versin.valla senin adına bende çok sevindim ne güzel baya yükü almışlar üstünüzden rahatlamışşsın oooh :66:

Ya kızlar biz şimdi sağımıza falan kesinlikle yatmamalı mıyız yani? Ben gece bi o tarafa bi bu tarafa dönüyorum.Yani yatabiliriz de yatmasak daha mı iyi olur?

Darısı başımıza şekerim çok güzel olmuş çok sevindim:1:

Ya kızlar biz şimdi sağımıza falan kesinlikle yatmamalı mıyız yani? Ben gece bi o tarafa bi bu tarafa dönüyorum.Yani yatabiliriz de yatmasak daha mı iyi olur?

cnm sağa yatmak yasak değil sadece sola yattığımzda daha rahat ediyolarmış mümkün olduğunca sola yatın diyolar.

evet bebeklerimiz hayırlısıyla gelsinde bi bu arada eşime doğum ücretinin zamlandığını nasıl söylicem diyodum ya anca dün söyleyebildim aynı dediğim tepkiyi verdi dedi doğru kadın doğum hastanesine 1 liraya çocuğa başka bişey alırız dedi ay sinir oldum dellendim resmen bende dedim iç kusura bakma canımı yolda bulmadım ben daha yeni arkadaşımız doğum yaptı orda kızada bebeğede ameliyathanede enfeksiyon kaptırmışlar biliyo neler çektiklerni düşüncesiz kadın doğuma git diyo ben özelde doğuruyorum sende gelir ya parayı ödersin yada gelmezsen bebeğide benide görmezsin dedim kurudu kaldı sanki benimle başa çıkabilecek tıpuış tıpış istediğim yeri kabul edicek illaki başında bozucak sinirlerimi:52:

erkekler aynı canım yaaa, halbuki anlasalar, en önemli şey üst baştan çok doğum olayı...hastaneye verilen paradan kesmemek lazım.. senin dediğin olur tabiki, boşver bozma sinirini :13:

cnm sağa yatmak yasak değil sadece sola yattığımzda daha rahat ediyolarmış mümkün olduğunca sola yatın diyolar.

Daha dikkat edicem artık bundan sonra.Biliyordum ama pek uygulamıyordum.Bebişler için herşeye değer...

Darısı başımıza şekerim çok güzel olmuş çok sevindim:1:

Tşk ederim cnm daha iyileri sizlerin olsun.

Back
X