Herkese Merhaba
Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ve bebişleriniiznde keyfi yerindedir. Ben tatilde uzun zaman giremedim ve birkaç gündür sadece yatakta geçmişi okuyorum ipoddan. Tatilde annem ve kayınvaldem geldiler. Çoğu işi hallettik. Cantalarımız bir kaç eksik dşında hazır. Annem park yatagımızı aldı. Bıde aynı yerde küçük sallanan beşik vardı onu da beğendim die aldı içimde kalmasın die sağolsun. Odamızı biraz düzenledik. Bunların resimlerini en yakın zamanda koyucam ilgili topiklere.
Bu arada hala izne ayrılmadım. Müd. Yardımcım (basına tas dustu herhalde :) 2 bucuk gunumu boşalttı. Ben de bu hafta proje hazırlıyorum, haftaya da tezimle ilgili çalışmlaarımı bitiririm die planlıyorum. Bır sonrakı hafta ayrılırım dıe dusunuyorum ama esım pek taraftar değil. Artık araba kullanmamı istemediği için, en kısa zamanda işlerimi bitirip evde olmamı istiyr. Bende öyle yapıcam artık.
Bu arada gecen hafta persembbe kontrolumuz vardı. Cok mutlu ayrıldım :) kac aydır ayda 4 kılo alıyordum, bu ay 1.400 gr almısım. Bebişim 2.200 olmuş. (800 gr bebişim almış) Inanılmaz sevındım. Özel bır caba da sarfetmedım halbukı. Bu arada topiğin en cok kılo alan annesıyım, yada oyleydım son durumu bılmıyorum.

Herşey yolunda çok şükür. 36,5 haftada tekrar gıdıcem ve artık her hafta duzenlı bı sekılde nst yapıcaz dedı. Muhtemel dogum tarıhı 27 mart olabılır dedı. :emir_bebek
hoşgelin canım

aldıklarınızı güle güle kullanmak nasip etsin allah inşallah..bebiş de iyi maşallah

herşeyin hayırlısı canım