• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

canım bana da renniu verdi ama ilk içtiğimde daha kötü oldum, midemi bulandırınca bıraktım onu :50:
bişi içmeden dayanmaya çalışıyorum, ama ne yesem midem, yemek borum yanıyor gibi hissediyorum :59: geçen hafta iyiydim, kızım pozisyonunu değiştir mideme baskı yapma deyip duruyorum :97:

ben de ne yesem yemek borum yanıyor sanki yemek borum da taş var gibi hissediyorum bugün

slm kızlar herkese iyi akşamlar ben bugün tatlişimi görmeye gittim teyzeleri maşallah benim ogluşuma teyzeleri 1500 kilo olmuşuz herşey yolunda cok şükür bende toplam 8,5 kilo almış bulunuyorum drumuz cok iyi böyle devam et kilo almaya 13 12,5la bitirirsin diyo inaşl. kızlar hepinizin bebeişlerine saglıklı günler diliyorum aman göbüşlere dikkat:49::9:

slm kızlar herkese iyi akşamlar ben bugün tatlişimi görmeye gittim teyzeleri maşallah benim ogluşuma teyzeleri 1500 kilo olmuşuz herşey yolunda cok şükür bende toplam 8,5 kilo almış bulunuyorum drumuz cok iyi böyle devam et kilo almaya 13 12,5la bitirirsin diyo inaşl. kızlar hepinizin bebeişlerine saglıklı günler diliyorum aman göbüşlere dikkat:49::9:

maşallah sana, günlerimiz aynı ama ben şimdiden 13 kg. aldım... :5:

kızlar hepinize iyi akşamlar biz artık acıktık:56: babişimizi bekliyemicez hepinize iyi sohbetler Allahım esirgesin sizi ve bebklerinizi

saol cnm..hadi bakalım yaramaz oğluşun sana neler yapıcak bakalım..hayırlı haberlerle dönersin inş.
raporunu da halleticen sanırım,bende yarın yazdırıcam bakalım...

inşallah canım:40:evet raporumu da yazdırcam bugün ,bugünleri de gördük ya bana çok uzak gibi geliyordu çabucak geçti maşallah:nazar:

bende cuma yazdırıcam inşallah çok şükür ya

kızlar reflüden yakınan arkadaşlarımız için yazıyorum görüyorum ki baya şikayet var :((
mideniz de yanma hissettiğiniz zaman sadece ve sadece 2 yudum süt için içtiniz geçti diyelim ki 5 dk sonra yine başladı hiç önemli değil ısrarcı olun ve 2 yudum daha için bu tedaviyi deneyin ben çok faydasını görüyorum bırakın ilacı şurubu süt gerçekten bu konuda mucize ama sadece 2 yudum bunu sakın es geçmeyin 3 olmayacak yada bir bardak falan vs asla her yandığında 2 yudum içeceksiniz bir deneyin derim :34: bitkisel kür uzmanı ibrahim saraçoğlunun tavsiyesidir..

canım bana da renniu verdi ama ilk içtiğimde daha kötü oldum, midemi bulandırınca bıraktım onu :50:
bişi içmeden dayanmaya çalışıyorum, ama ne yesem midem, yemek borum yanıyor gibi hissediyorum :59: geçen hafta iyiydim, kızım pozisyonunu değiştir mideme baskı yapma deyip duruyorum :97:

kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız
ben bugün kötüydüm çok halsizliğim vardı gittikçe halsizleşiyorum şu reflü olayını da napıcam bilemiyorum çok kötü dün gece hiç uyuyamadım bişey yemememe rağmen şu anda bile sanki içim yanıyo :59:

cnm ben 7 yıldır reflü hastasıyım ve şu aralarda azdı..yanma aoldugunda 2 yudm soğuk süt iyi geliyor..kuru galeta ve sarı leblebide mide suyunu alıyor,dene belki bi fayda bulursn..
cnm bende rennie kllanamıyorum midem kaldırmıyor ama gaviscon içebiliyorm onu yazdıkrdım bugünde yine..bende gavisconu dene hem hiç yan etkisi yok..içemezsende elinle burnunu tutup iç,iyice yutunca nefes al..hem b slandırılıralk kllanıyor ben sulandırıyorum içemediğimde..

kızlar biz geldik
bugün hastanede olan doktorumuzda kontrolümüz vardı.
doktorumuz bi problem yok dedi ama karnından kilosunu ölçüyo ya belki 8-9 kez ölçmüştür.normalde son adetime göre doğum tarihi 1 nisan olması gerek bu kez 6 nisan çıktı usgde.problem yok dedi ama içimede sinmedi bende fazla kurcalamadım 10 gün sonra gene gel dedi.beslenmene dikkat et dedi.2200 gram olmuş bu arada.yüzünü gene göstermedi sıpam.ayağı ile alnını eliylede ağzını kapamıştı bi tek burnu gözküyodu aradan.
haftaya cuma kontorlümüz var inşallah fark kapanır.

Herkese Merhaba

Arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir ve bebişleriniiznde keyfi yerindedir. Ben tatilde uzun zaman giremedim ve birkaç gündür sadece yatakta geçmişi okuyorum ipoddan. Tatilde annem ve kayınvaldem geldiler. Çoğu işi hallettik. Cantalarımız bir kaç eksik dşında hazır. Annem park yatagımızı aldı. Bıde aynı yerde küçük sallanan beşik vardı onu da beğendim die aldı içimde kalmasın die sağolsun. Odamızı biraz düzenledik. Bunların resimlerini en yakın zamanda koyucam ilgili topiklere.

Bu arada hala izne ayrılmadım. Müd. Yardımcım (basına tas dustu herhalde :) 2 bucuk gunumu boşalttı. Ben de bu hafta proje hazırlıyorum, haftaya da tezimle ilgili çalışmlaarımı bitiririm die planlıyorum. Bır sonrakı hafta ayrılırım dıe dusunuyorum ama esım pek taraftar değil. Artık araba kullanmamı istemediği için, en kısa zamanda işlerimi bitirip evde olmamı istiyr. Bende öyle yapıcam artık.

Bu arada gecen hafta persembbe kontrolumuz vardı. Cok mutlu ayrıldım :) kac aydır ayda 4 kılo alıyordum, bu ay 1.400 gr almısım. Bebişim 2.200 olmuş. (800 gr bebişim almış) Inanılmaz sevındım. Özel bır caba da sarfetmedım halbukı. Bu arada topiğin en cok kılo alan annesıyım, yada oyleydım son durumu bılmıyorum. :3: Herşey yolunda çok şükür. 36,5 haftada tekrar gıdıcem ve artık her hafta duzenlı bı sekılde nst yapıcaz dedı. Muhtemel dogum tarıhı 27 mart olabılır dedı. :emir_bebek:

kızlar maş. bebişlerinizede sizede...inş. herşey güzel olacak hepimiz için..:16:

teşekkurler ıyıyız cok sukur sen nasılsın bayans?
bende pazartesı dr kontrole gıttım bebısım de ıyımıs hamdolsun 1 ay sonra hem muayene hem de nst ye baglanıcam

sağol cnm iyiyim çok şükür,genel şikayetler herkeste oldugu gibi bendede var..ama bunada şükür,zavallı vcüt ne yapsın,ikinciye genişliyor ,şaftı kaydı :52::60:

16647517964590206740110.jpg
Bu takımdan aldım,şekerleri de mavi..Nasıl sizce?

Güle güle kullan canım bunların hepsi 70 tl mi cidden.cok uygunmuş.kaç şeker olcak canım?

slm kızlar nasılsınız? bizler iyiyiz kızımla. evde oturuyoruz...kardeşimden fırsat bulup pc ye giremiyordum ama kardeşim bugün gitti pc de bana kaldı :)
Güzel haberlerle gelenler gözünüz aydın diyorum. arada okudum bişiler ama herşeyi yakalayamıyorum maalesef. sıkıntısı olanlara Allahım kolaylıklar versin...
Hürrem başladı bu gece kimseler olmaz sanırım. Hadi hepinize sevgiler ... Görüşmek üzere:16:

Back
X