• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

slm kızlar...nasıls:64::66: biz gezdik bugün azcık...artık gece kalktığımda kuşumun kemiği yok bacağım derken yandım:26: meğersem 2.5 saat yürüşümüz anamlan.... hiç bişeyde bulamadık almak için pöfff:30::31:

Günaydın gez bakalım esra sultan,alınacak neyin kaldı ki eksiklerini tamamladın biliyordum:44:

Kızlar dün oğlumu gördüm bize bakıyordu tatlı tatlı...maşallah 45 cm olmuş kilosu da 2.247 herşeyi iyiydi maşallah :nazar::nazar:ama 11 gün önde gidiyor hala...çalışabilir raporumu da aldım...şimdi evde yatmak vardı ama neyse kuzumla 5 hafta daha fazla olmak daha güzel:66:

Kızlar dün oğlumu gördüm bize bakıyordu tatlı tatlı...maşallah 45 cm olmuş kilosu da 2.247 herşeyi iyiydi maşallah :nazar::nazar:ama 11 gün önde gidiyor hala...çalışabilir raporumu da aldım...şimdi evde yatmak vardı ama neyse kuzumla 5 hafta daha fazla olmak daha güzel:66:

Canım maşallah boyu posu tam delikanlı olmuş:nazar:

Günaydın kızlar nasılsınızzzzz:64::64:
Canım gözün aydınnn ne güzel kocaman olmuş oğluşun.Valla iyi çalışsacaksın yaaa ben dayanamıyorum daha fazla haftaya da çalışacağım sonra 32.de alacağım iznimi:34:

bebeişe battaniye aldık kızlar bunuda yıkamam gerekiyor dimi

Canım ben daha yıkamadım ama 30 derecede yıkarım herhalde içime öyle siniyor çünkü:1:

Canım maşallah boyu posu tam delikanlı olmuş:nazar:

Canım gözün aydınnn ne güzel kocaman olmuş oğluşun.Valla iyi çalışsacaksın yaaa ben dayanamıyorum daha fazla haftaya da çalışacağım sonra 32.de alacağım iznimi:34:

sağolun canlarım..hepimiz güzel haberler verelim her zaman inşallah...canım doğum sonrası benim işler tam yoğun olacak yazın nikahlar çok fazla şimdi durgunken çalışayım dedim işte o zaman bebeği evde bırakıp nikah nikah koşturmak iyice zor olacak çünkü:59:

Canikim leegorkemm armak serde82 laurelindorenan denizcim mefunihi esteem KEJA

Günaydıun güzel annelerrrr:71:

Canikim maşallah oğluşunaa :nazar: :nazar:

Mesacım senin de gözün aydın, geliyor mobilyalar demek,güzel günlerde kullanın inşallah:nazar:

gözünaydın canım. maşallah kocamann paşa olmuş annesi:nazar::nazar:ben de 37 ye kadar çalışacak olanlardanım allah yardımcımız olsun

bebeişe battaniye aldık kızlar bunuda yıkamam gerekiyor dimi

evet tatlım oda yıkanacak

ooo artık sabaha kadar uyumaz yerleştirirsin bebişinin eşyalarını,resimlerini bekliyoruz:21:

kokusu inşallah cabuk cıkar da yerleştiririm daha oda da boyanacak babamız biraz tembelleşti hazır boş odayı boyamak varken bekledi bekldi mobilyalar geliyor hala boyamadı

sağolun canlarım..hepimiz güzel haberler verelim her zaman inşallah...canım doğum sonrası benim işler tam yoğun olacak yazın nikahlar çok fazla şimdi durgunken çalışayım dedim işte o zaman bebeği evde bırakıp nikah nikah koşturmak iyice zor olacak çünkü:59:

İçini bilmem ama dışardan çok zevkli gözüküyor işin:69:

Back
X