• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Valla daha benim annemlerde de eşimin ailesinde de tık yok.Annem bikaç alışveriş yaptı bikaçda kazak yelek o kadar,kayınvalide desen oda 2 tane kazak yapmış,3lü beyaz çorap almış bide gelene gidene onu gösteriyo sanki çeyiz yapmış gibi.Kayınpeder ben gidip alışveriş yapıcam dedi kayınvalide aman sen bişi alma sakın diye itiraz etti,sanki alsa günaha girer.Eşim desen kimsenin birşeyine ihtiyacımız yok gider kendimiz alırız diyo.Altın içinde kayınvalide zaten bana bişi alsa zararda sayıyo kendini heralde,bişi alıcağını zannetmiyorum alırsa torununa alır oda yarım anca olur heralde.
inşallah şaşırtırlar tatım ya ihtiyacımız yok onların alacaklarına ama insan arıyor işte
Maşallah minnoşuna kocaman olmuş artık bol bol dinlen bak keyfine

Yine eşin iyi düşünmüş benim eşim diyo ki bak bizimkiler bir şey almazsa laf etme paraları yok falan hiç toz kondurmuyo yani

Biraz haince oluyo aldıklarımı anneme bırakmak ama olsun annem çok şey yaptı benim için düğünde ve sonrasında
olmasa haklı ama var tabi yapacaklar kaçtane dairesi var benim kayınpederin antepte
sende iyi yapıyosun annem alıyo diyerek boşver gözlerine gözlerine sok

çokkk güzel haberlerle gelmişsin ne güzel iznin başlamış tatlımm bol bol dinlenin ne güzel yaaa darısı bize tosununa da maşallah Allah nazarlardan saklasın:54::nazar:

nerde canım benim valla hiç ümidim yok düğündede bir takılara karıştılar zaten evin eşyalarını biz yaptık aslında yaparlardıda eşim yük olmak istemedi şimdide söyle diyorum bizimkine annen boşmu gelecek şunu şunu alsınlar diye ayy ne rahat adam annem don alır torununa diyor beeni delirtiyor kız bak yarama tuz bastın işede gitmiycem:30::30: doğuma 2 gün lütfederse ona duacıyız eltilere gidicem demiş nisanın kimsesi yok burda diye ama bakalım

düğünde takı taktılarsa iyi canım dua et onu yapmayanlarda var:1:

Maşallah minnoşuna kocaman olmuş artık bol bol dinlen bak keyfine

Yine eşin iyi düşünmüş benim eşim diyo ki bak bizimkiler bir şey almazsa laf etme paraları yok falan hiç toz kondurmuyo yani

Biraz haince oluyo aldıklarımı anneme bırakmak ama olsun annem çok şey yaptı benim için düğünde ve sonrasında

ooooo darısı başımıza tatlım oh ne güzel kurtulmuşsun annende geliyomuş ay bende izne çıkıym annem gelsin artıkkk
oğluşunda kocaman olmuş annesi maşallah onaaaa

inşiallah laflarını yemezler dur bakalım görecez

annelerin hakkı ödenmez haklısın tatlım valla canım annem benim sende laf sölemek için bi git gör bence hem keyiflide oluyor :1: :1:
hadi sana iyi işler tatlım bebişine iyi bak

sende haklısın valla tatlım insan istemiyo ama aaa şunu annem aldı aaa annem bunu aldı demek o kadar güzelki böle karşında bozulup kalıyolar

çokkk güzel haberlerle gelmişsin ne güzel iznin başlamış tatlımm bol bol dinlenin ne güzel yaaa darısı bize tosununa da maşallah Allah nazarlardan saklasın:54::nazar:

nerde canım benim valla hiç ümidim yok düğündede bir takılara karıştılar zaten evin eşyalarını biz yaptık aslında yaparlardıda eşim yük olmak istemedi şimdide söyle diyorum bizimkine annen boşmu gelecek şunu şunu alsınlar diye ayy ne rahat adam annem don alır torununa diyor beeni delirtiyor kız bak yarama tuz bastın işede gitmiycem:30::30: doğuma 2 gün lütfederse ona duacıyız eltilere gidicem demiş nisanın kimsesi yok burda diye ama bakalım

Tşk ederiz teyzeleri. Darısı başınıza inşallah....

İnsan bekliyo tabi karşı taraftan da bişeyler yapsın diye.Benim de içim içimi yiyodu niye kayınvalidem bişey yapmıyo diye ama içime atıyodum, kimseye söylemiyodum.Bir de anneannesi bir sürü şey yapıyo bana gerek yok gibi bir cümle söylemiş,onu duyunca üzülmüştüm.
Neyseki oda takımımızı alacaklarını öğrendim de içim rahatladı.Sonra birkaç parça birşey aldığını da duydum.Altın maltın beklemiyorum daha bunlara da şükür diyorum.Ama düşünür yaparlarsa bayram ederiz tabi :1::1:

İnsan bekliyo tabi karşı taraftan da bişeyler yapsın diye.Benim de içim içimi yiyodu niye kayınvalidem bişey yapmıyo diye ama içime atıyodum, kimseye söylemiyodum.Bir de anneannesi bir sürü şey yapıyo bana gerek yok gibi bir cümle söylemiş,onu duyunca üzülmüştüm.
Neyseki oda takımımızı alacaklarını öğrendim de içim rahatladı.Sonra birkaç parça birşey aldığını da duydum.Altın maltın beklemiyorum daha bunlara da şükür diyorum.Ama düşünür yaparlarsa bayram ederiz tabi :1::1:

inşallah altında yaparda bayram edersiniz tatlımmm şaşırtırlar belki bellimi olur

düğünde takı taktılarsa iyi canım dua et onu yapmayanlarda var:1:

haklısın canım yaa severler beni ama insan yine de şu süreçte ilgi istiyor sevincimizi paylaşsınlar istiyor bu arada seninkiler yine yapmış maşallah:nazar::nazar::1: inş. seni şaşırtırlar bizde kendimizi rahatlatalım belki bebişleri bekliyorlardır bişiler yapmak için :1::1::1:

Günaydın gez bakalım esra sultan,alınacak neyin kaldı ki eksiklerini tamamladın biliyordum:44:
cnm bebiş eksiği değil tabi..malum bayanların kıyafet... gibi derdi bitermi..:9: he ben kendimi frenlemesem emin ol 8 kapılı dolabı doldururumda işte ne olduysa bana bi olgunluk geldi üstüme.. gereğinden fazla alamıyorum... :9: çok şükür bitti eksiğimiz yok..
günaydın annişlerrrrrrr............. uzuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn birrrrrrrrrrrrr aradan sonra yine döndüm aranıza.............. :))))))))) geçmişe bakamadım... inşallah yoktur bir sorun kimsede..............
hoşgeldin tatlım...bi gittin pir gittin... bizler iyiyiz oş siz kaynatmışsınız baya ama ben sonuna geldim.:9:

# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+

:3: slm annecikler bebiş cicilerini yıkamak istiyorum ama nedense elim gitmiyo..mart ayına girince diyorum..herkes hazırla koy bi kenara diyo..işime gelmiyo... farklı bi hal içine giriyorum... o yüzden 34. haftamdan sonra yapıcam ama geçmi olur:26:
# mefunihi
# laurelindorenan

ay kızlar iyiki evi toparlamışım akşama babam geliyomuş.şimdide yemek derdine düştük.bugün dinlenmek yok sanırım bana.

ayyy inş. şu kayınvalideler hepimizi şaşırtır:27::27:

# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+

:3: slm annecikler bebiş cicilerini yıkamak istiyorum ama nedense elim gitmiyo..mart ayına girince diyorum..herkes hazırla koy bi kenara diyo..işime gelmiyo... farklı bi hal içine giriyorum... o yüzden 34. haftamdan sonra yapıcam ama geçmi olur:26:
# mefunihi
# laurelindorenan

hoşgeldin cnm.
valla ben yıkadım ütüledim herşeyi cnm.çantamıda hazırladım.geçen gün en son kalın battaniyesinide koydum kapadım çantayı.sende yavaş yavaş hazırla derim.yıkayıp ütülemek zaman alıyo çünkü.minicikler ama vakit alıyolar.

# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+

# mefunihi
# laurelindorenan
slm tatlımmmm hoşgeldinnnn
bizimkilerde martı beklemek zorunda şimdi evin işini zor yapıyom bide onlarla uğraşamıycam izne çıkıym hallederim hepsini inşallah
ay kızlar iyiki evi toparlamışım akşama babam geliyomuş.şimdide yemek derdine düştük.bugün dinlenmek yok sanırım bana.
kolay gelsin tatlımmmm bugün çalışma gününmüş demekki

# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+

# mefunihi
# laurelindorenan
hoşgeldin canımmm :70:
ben de daha yapmadım, 33. haftada yapıcam inşallah..35 e gelmeden yapalım bence, hazır bulunsunlar :128:

# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+

# mefunihi
# laurelindorenan

Cnm dolabın hazır nasılsa, bence yıkayıp ütülemeye başla derim.Ben dolabın gelmesini beklediğim için yapamıyorum.Yıkasam ütülesem yine açıkta kalacak tozlanacak diye.Gelir gelmez başlicam ama.

ayyy inş. şu kayınvalideler hepimizi şaşırtır:27::27:

İnşallah cnm :52:

# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+

# mefunihi
# laurelindorenan

hoşgeldin esracımm inş. bebişler zamanında gelirse çok geç değil ama erkenci çıkmazlar heralde:1:

:56::56::56: :1::1::1: sana dinlenme yok hakikaten yavaş yavaş yap barii:1: pratik şeyler dene istersen:31:

Back
X