- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #41.181
inşallah şaşırtırlar tatım ya ihtiyacımız yok onların alacaklarına ama insan arıyor işteValla daha benim annemlerde de eşimin ailesinde de tık yok.Annem bikaç alışveriş yaptı bikaçda kazak yelek o kadar,kayınvalide desen oda 2 tane kazak yapmış,3lü beyaz çorap almış bide gelene gidene onu gösteriyo sanki çeyiz yapmış gibi.Kayınpeder ben gidip alışveriş yapıcam dedi kayınvalide aman sen bişi alma sakın diye itiraz etti,sanki alsa günaha girer.Eşim desen kimsenin birşeyine ihtiyacımız yok gider kendimiz alırız diyo.Altın içinde kayınvalide zaten bana bişi alsa zararda sayıyo kendini heralde,bişi alıcağını zannetmiyorum alırsa torununa alır oda yarım anca olur heralde.
olmasa haklı ama var tabi yapacaklar kaçtane dairesi var benim kayınpederin antepteMaşallah minnoşuna kocaman olmuş artık bol bol dinlen bak keyfine
Yine eşin iyi düşünmüş benim eşim diyo ki bak bizimkiler bir şey almazsa laf etme paraları yok falan hiç toz kondurmuyo yani
Biraz haince oluyo aldıklarımı anneme bırakmak ama olsun annem çok şey yaptı benim için düğünde ve sonrasında
sende iyi yapıyosun annem alıyo diyerek boşver gözlerine gözlerine sok