• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin cnm.
valla ben yıkadım ütüledim herşeyi cnm.çantamıda hazırladım.geçen gün en son kalın battaniyesinide koydum kapadım çantayı.sende yavaş yavaş hazırla derim.yıkayıp ütülemek zaman alıyo çünkü.minicikler ama vakit alıyolar.

slm tatlımmmm hoşgeldinnnn
bizimkilerde martı beklemek zorunda şimdi evin işini zor yapıyom bide onlarla uğraşamıycam izne çıkıym hallederim hepsini inşallah

kolay gelsin tatlımmmm bugün çalışma gününmüş demekki

hoşgeldin canımmm :70:
ben de daha yapmadım, 33. haftada yapıcam inşallah..35 e gelmeden yapalım bence, hazır bulunsunlar :128:

Cnm dolabın hazır nasılsa, bence yıkayıp ütülemeye başla derim.Ben dolabın gelmesini beklediğim için yapamıyorum.Yıkasam ütülesem yine açıkta kalacak tozlanacak diye.Gelir gelmez başlicam ama.

İnşallah cnm :52:

hoşgeldin esracımm inş. bebişler zamanında gelirse çok geç değil ama erkenci çıkmazlar heralde:1:

:56::56::56: :1::1::1: sana dinlenme yok hakikaten yavaş yavaş yap barii:1: pratik şeyler dene istersen:31:
:70::29::71: sağolun kızlar..evimin işi bitse azcık oh kafam rahat yapmaya başlim dicem...anam bi hareketlenmeye başladı...günler bitmiyo misafir gelmeler gitmeler..bi cnm sıkılmadı evdede başlim..şimdi 35 kişilik sohpet için ikram yapıcam çok zor değil kayınvalidem evine alıcak burdaki komşularını..evimi topilim onu yapim derken yorulmuş olucam..yarın oraya gidicem... o gün tamamen offf anname 22 si gidiyo kaplıcaya 8 mart gelicek.. o zamana kadar olabilir esasında bi mak atsam gerisi gelir mecbur...:9: bide erken gelicekmiş gibi aman yap diyip ısrar etmeleri bi garip etti beni...bizde arabasına kadar aldık anam...bi bezi eksik çocuğun...:9: başka hiç bi eksik yok

hoşgeldin esracımm inş. bebişler zamanında gelirse çok geç değil ama erkenci çıkmazlar heralde:1:

:56::56::56: :1::1::1: sana dinlenme yok hakikaten yavaş yavaş yap barii:1: pratik şeyler dene istersen:31:

aysucum kolay gelsin, insan ister istemez yoruluyor, evet bence de pratik şeyler yap yorma kendini.

saolun kızlar yemek işinide hallediyim bende dinlenicem hemen :)

Neyse şekerler ben biraz uzanıcam.Görüşürüz artık bol bol nasılsa tatile girdik ;) Öptüm hepinizi ve bebişleri...

iyi dinlenmeler tatlım.
görüşürüz:9:

canım bana geldi ordan kitap.5,10 kargo parası ödedim.

# mili_
# tiancu
# ayca22
# aysu87
# dscopur
# mesa+
# guleysa
# leylaars
# KEJA
# nisa_86
# esteem
# angel74
# kemay+

:3: slm annecikler bebiş cicilerini yıkamak istiyorum ama nedense elim gitmiyo..mart ayına girince diyorum..herkes hazırla koy bi kenara diyo..işime gelmiyo... farklı bi hal içine giriyorum... o yüzden 34. haftamdan sonra yapıcam ama geçmi olur:26:
# mefunihi
# laurelindorenan
hoşgeldin canım bende daha yıkamadım izne ayrılınca yapacam yavaş yavaş.zaten uyku hastalığı başlamış bende ilk 3 ay gibi yatasım geliyor halim yok ancak yaparım bebişin kıyafetlerini

Canımm senin okulun yok mu bakayım heeee???Rapor mu aldın yoksa??Kız daha 1 haftam var benim izne:31:
erken ayrılmış.1 hafta önce yazdırmış raporunu sanırım öyle okudum az önce

biz bu kez çıkıyoruz:31::31::31: kendinize iyi bakın bebişlerede:54::54::54:
:3::7: görüşürüz cnm....
hoşgeldin canım bende daha yıkamadım izne ayrılınca yapacam yavaş yavaş.zaten uyku hastalığı başlamış bende ilk 3 ay gibi yatasım geliyor halim yok ancak yaparım bebişin kıyafetlerini

erken ayrılmış.1 hafta önce yazdırmış raporunu sanırım öyle okudum az önce

evet ya zati çok istesemde o zaman kalıcak benimkisi gibi geliyo... 34 gibi..

leegorkemmm sen Çınarlı dan fiyat aldın mı?
ben şimdi aradım, hastane Sezeryana 1650-1750 TL. dedi.
+ Doktor ücreti olacakmış, bizim doktor kendisi ücretini bize söyleyecekmiş, :26:
bana fiyat söylemeden özel sigortanız var mı dediler, ben özel sağlık sigortası var dedim, o yüzden fiyatı şişirdiler mi acaba :26: :44:

ayy canım ya biraz yoğunduk yeni cevap verebiliyorum bana sezeryana 1450 dediler ama eğer bebişe işitme ve kalça çıkıklığı testi yaptırırsan ek para da ödüyorsun dediler. bide kan uyuşmazlığı vs. varsa ek ücret çıkıyormuş. ama direkt sezeryan 1450 dediler

ayy canım ya biraz yoğunduk yeni cevap verebiliyorum bana sezeryana 1450 dediler ama eğer bebişe işitme ve kalça çıkıklığı testi yaptırırsan ek para da ödüyorsun dediler. bide kan uyuşmazlığı vs. varsa ek ücret çıkıyormuş. ama direkt sezeryan 1450 dediler

bak özel sigorta ödeyecek diye demek ki bana fazla söylediler :44:
peki senin doktorun ücreti ayrı mı, yoksa oradaki doktora mı gidiyorsun sen?? :97:

kayınvalide çekiştirme konusu üzerine gelmişim :27:

Benim kimseden öyle bi beklentim yok, olmadığı içinde hayal kırıklığı yada kırgınlık yaşamıyorum :49:
kayınvalidem ilk hamile olduğumu öğrendiğinde
kalın çok kaliteli bi battaniye almış, yüz bezleri, bi kaç elbise, patikler örüyormuş vs.
Birde künye alıcam diyodu beni aradı künye yerine bilezik alayımmı dedi
Neden vazgeçtin dedim söylemek istemedi ama ben söylettim :27:
450 TL istemişler :53: bozdurursan çok değer kaybedermiş dedi..
Bende bilezik ne kadarmış dedim oda aynıymış :53: ama değer kaybetmezmiş dedi
burma bilezikmi alıyosun dedim :9:
neyse zorla onlardan vazgeçirdim bi çeyrek al yeter dedim
olmaz çok az olur dedi ozaman yarım al dedim :27: onuda beğenmedi tam alıcak galiba :9:

Annem de minidamlanın 20 li hastane çıkışını, nevresim takımı, bi kaç elbise aldı
yorgan - döşek, yelek hırka yaptı.. kısçem sıcacık uyusun diye :69:
Biz ayrıca yatak aldık ama annem yinede o yataklar sıcak tutumuyo diyerek bi tane döşek yaptı :69:

Son düzenleme:
:70::29::71: sağolun kızlar..evimin işi bitse azcık oh kafam rahat yapmaya başlim dicem...anam bi hareketlenmeye başladı...günler bitmiyo misafir gelmeler gitmeler..bi cnm sıkılmadı evdede başlim..şimdi 35 kişilik sohpet için ikram yapıcam çok zor değil kayınvalidem evine alıcak burdaki komşularını..evimi topilim onu yapim derken yorulmuş olucam..yarın oraya gidicem... o gün tamamen offf anname 22 si gidiyo kaplıcaya 8 mart gelicek.. o zamana kadar olabilir esasında bi mak atsam gerisi gelir mecbur...:9: bide erken gelicekmiş gibi aman yap diyip ısrar etmeleri bi garip etti beni...bizde arabasına kadar aldık anam...bi bezi eksik çocuğun...:9: başka hiç bi eksik yok

Maşallah canım maşallah:nazar:senin programlarından başım dönüyor:emir_bebek:

kayınvalide çekiştirme konusu üzerine gelmişim :27:

Benim kimseden öyle bi beklentim yok, olmadığı içinde hayal kırıklığı yada kırgınlık yaşamıyorum :49:
kayınvalidem ilk hamile olduğumu öğrendiğinde
kalın çok kaliteli bi battaniye almış, yüz bezleri, bi kaç elbise, patikler örüyormuş vs.
Birde künye alıcam diyodu beni aradı künye yerine bilezik alayımmı dedi
Neden vazgeçtin dedim söylemek istemedi ama ben söylettim :27:
450 TL istemişler :53: bozdurursan çok değer kaybedermiş dedi..
Bende bilezik ne kadarmış dedim oda aynıymış :53: ama değer kaybetmezmiş dedi
burma bilezikmi alıyosun dedim :9:
neyse zorla onlardan vazgeçirdim bi çeyrek al yeter dedim
olmaz çok az olur dedi ozaman yarım al dedim :27: onuda beğenmedi tam alıcak galiba :9:

Annem de minidamlanın 20 li hastane çıkışını, nevresim takımı, bi kaç elbise aldı
yorgan - döşek, yelek hırka yaptı.. kısçem sıcacık uyusun diye :69:
Biz ayrıca yatak aldık ama annem yinede o yataklar sıcak tutumuyo diyerek bi tane döşek yaptı :69:
Bizimkiler doğmasını bekliyor:1::9:heralde bizimkilerde bu kadar yaparlar,benim başka planlarım var üzerlerinde:17:

selam kızlar, altın muhabbetleri başlamış, siz şanslısınız valla- benim k.validem rahmetli oldu, k.pederinde bu adetleri bildiğini hiç sanmam. annem birkaç birşey örmüş-onlarıda daha getirmedi-alıcam birşeyler falan dedi...onun dışında kimseden tık yok şimdilik...

kızlar ben çıkıyorum yemeği hallettim sayılır.bi çorbam kaldı onuda akşama doğru yaparım.biraz dinleniyim artık.
görüşürüz öpüyorum hepinizi :54::54:

selam kızlar, altın muhabbetleri başlamış, siz şanslısınız valla- benim k.validem rahmetli oldu, k.pederinde bu adetleri bildiğini hiç sanmam. annem birkaç birşey örmüş-onlarıda daha getirmedi-alıcam birşeyler falan dedi...onun dışında kimseden tık yok şimdilik...

Bebişler sağlıkla doğsunda gerisi hiç önemli değil :emir_bebek:

merhaba güzel nisan anneleri,

Kayınvalide konusu açılmışken ben de bikaç kelime etmessem içimde kalır.Bizim kayınvalide de hiiiç bişey almadı daha almayı bırak bir patik bile örmedi bir de üstüne beni telefonla arar bi kere torunum nasıl diye sormaz hala babaanne olmayı kabullenemiyo o daha gençmiş benle yarışıyo zaten bana ismimle hitap et dedi.

Neyse gelelim diğer konuya kızlar dün benim kontrolüm var kızım zaten 2 gün geriden geliyordu neyse önemli değil diyordum ama 5 gün geriye düşmüş üzüldüm :59: Bebeği ileri giden anneler bunu bir formülü varmıdır bana tiyolar verin.

Back
X