- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #41.841
Kızlar ne oldu bilmiyorum 2-3 gündür üstümüzde bişeyler var... Bugün kayınvalidemde sohpet vardı...herşer iyiydi taki çay demlenene kadar...çayı demledik.. Servis yapıldı..ortalıkta çok dolandım çok salındım sanırım...herkes nazar dedi..gelen giden okudu... Neyse 2 demlik demledik...arkadaki çayı alim derken öndeki çaydanlık
Yamuktu demi.. çay yanmasın die...bi çarptım.. Dem karnıma döküldü...
O anda geri çekildim ve panik yapmamaya heycanlanmamaya çalıştım..allahtan elbisem kalındı elbiseydi bide..o tuttu suyu ve hemen göbeğimden çektim... Hafif yandı ama çok derin değil..verilmiş sadakamız varmış.çünkü dem döküldü suyu dökülmedi... Eğer diğer türlü olsaydı düşünemiyorum bile..hemen soğuk su tutuldu özel evde yapılan krem sürüldü vs... çok şükür bi sorun yok ama herkes bi panik oldu... Vs
Of ya..bi daha bitti... Kalabalığa girmicem 30 kişiydi çünkü... Haliyle dolandım vs...ne bilim ya kızlar dicek çok söz var ama öyle işte
![]()
geçmiş olsun esracım ya gerçekten allah korumuş.bencede bidaha kalabalığa girme öle.kimse gitmiyorsun dşye sana darılcak değil ya...buarada beni facden eklemişsin sanırım canım dimi.yağmur esra die:44: