• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Günaydın kızlar:71::71:
Dorticim canım geçmiş olsun sıkma canını eşin yanında yaaa daha ötesi yok.Bi de tabi çok hassassın şimdi herşeyi kafaya takıp kendini de bebeğini de üzme tatlım:50:

Günaydın kızlar:71::71:
Dorticim canım geçmiş olsun sıkma canını eşin yanında yaaa daha ötesi yok.Bi de tabi çok hassassın şimdi herşeyi kafaya takıp kendini de bebeğini de üzme tatlım:50:

sagol bıtanem.ınan kafam oyle dolukı.cok zoruma gıdıyo bazı seyler.cok uzucu anlatamam sana

Günaydın Kızlar,

Benim dün çamaşırıma farketmeden su gelmiş yada idrar kaçışı olmuş..Eşortmanıma geçmiş 2 defa..Agrım yada sancım yok ama bu zamana kadar çamaşırım kuru olurdu dün geceden beri korkmaya başlaıdm ve kendimi takibe aldım..Suy ayırt edemedim idrarda olabilir diye düşündüm :26: Normal mi acaba birazdan doktorumu arayacagım...Su gelmesi için erken değilmi :( Başına böyle bir durum gelen varmı arkadaşlar???

canım bende tam wc den kalktım ellerımı yıkıyodum,biden bi su geldi eyvah dedim suyum geldi,ertesi gün dr a gittim usg de baktı suyun normal,idrar kaçırmışsın belli ki dedi :37: sonra sana bı antıbıyotık yazıcam şüpheli bi durum bu yinede dedi,azcık utandım idrar diyince ama ihmale gelmez o gece bende hep kendimi dinledim sancım varmı varda ben mı hıssetmıyorum acaba diye :)) ama dr iyi ki gelmıssın bı daha şüphelenirsen yıne gel mutlaka dedı :1:

Kızlaaarrr yaşasınnnnn öğle paydosu geldiiii....yemeğe çıkıyorum oğlumla ben çok acıktık...öğleden sonra görüşürüzzz:74:

gunaydın guzelarkadaslarım.nasılsınız.sızlerı cok ozledım.benı sorarsanız ıyı dıyelım ıyı olalım.ınsallah ıyı olacagım.yuksek tansıyon yuksek nabız devam edıyor.mıdem bulanıyo.ıstahım kesıldı ıyıce.bas donmelerım cogaldı.anlamıyorum bır turlu.sızler nasılsınız arkadaslar.bebeklerınız nasıl.gecmısı okuyamadım.basım sarhos gıbı donuyo.
geçmiş olsun canım,herşey bebişler için,az kaldı dayanalım azcık daha :38:
slm hanımlarrrrrrrrrrrrrr biz geldik nasılsınızzzzz :16: :16: :16:

kızzzz hoşgeldinnn,bebiş nasıl? ilk biz ekledik face den birbirimizi sonra gerisi çorap söküğü gibi geldi,face grubu aldı başını gitti valla :1::1:

geçmiş olsun canım,herşey bebişler için,az kaldı dayanalım azcık daha :38:

kızzzz hoşgeldinnn,bebiş nasıl? ilk biz ekledik face den birbirimizi sonra gerisi çorap söküğü gibi geldi,face grubu aldı başını gitti valla :1::1:
hoşbuldum tatlımmmmm bebiş iyi teyzesi anasıyla uğraşıp oturuyo içerde rahat ohhhhh senin bebişin nasıl
sorma yaaaa karılar oraya kaydılar iyiceeee iyiki eklemişiz birbirimizi :16: :16: :16:

Ben acıktım galibaaa.... :56: Öğlen paydosu gelmiş oleyyyy...:1::1::1:
afiyet olsun tatlımmmmmmmmmmmm

hoşbuldum tatlımmmmm bebiş iyi teyzesi anasıyla uğraşıp oturuyo içerde rahat ohhhhh senin bebişin nasıl
sorma yaaaa karılar oraya kaydılar iyiceeee iyiki eklemişiz birbirimizi :16: :16: :16:

benim kız iyi maşallah :nazar: ama artık poposunu bi yere yerleştirebilse anasıda iyi olcak :1: bazen karnım sertleşiyo o zaman onun da hareketleri o kadar sert oluyo ki dışarı nasıl fırlamıo eli kolu şaşırıyorum valla :1: :nazar: neysee az kaldı karnımızda atsınlar enerjilerini doğuncada hep uyusunlarda bugünleri mumla aramayalım :34:

sagol canım.kızlar benden sıze abla tavsıyesı.eger bu ılk cocugunuzsa ıkıncıyı dusunuyosanız hemen yapın.benım gıbı 12 sene beklemeyın.gencken yapın arka arkaya.sonra pısman oluyosunuz.cok zorlasıyo hamılelık.gencken hersey guzel oluyo anlayacagınız.

dorticiğim seni çok merak ettik korkuttun bizi,Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin:59:

Back
X