- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #42.601
hoşgeldin cicim![]()
hoşgeldiniz![]()
hoşbuldum canlarımmmmm nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin cicim![]()
hoşgeldiniz![]()
Kızlar annemle olan diyoloğumu biliyorsunuz hastane de kaldıktan 3 gün sonra aradı beni kandil di o gun kandilimizi kutladık birlikte hiç birşey olmamıs gibi sonra da dün aradı ,,neden gelmiyorsun falan dedi ben de ben o kadar hastane de yattım sen geldin mi dedim çok ilgisizsin dedim sen gelmeden ben gelmem dedim sen gel ki benim de bir ailem oldugunu görsünler dedim ben evde yatıyorum ne gelen var ne de giden o yüzden kayınvalidem babasına bakmaya bile gidemedi dedim hani o kadar ablan kız kardeşin var diyordun bir kişi kapımı calmadı dedim artık pazar günü gelirim dedi 11 şubatta hastane de yattım annem 27 şubatta teşrif edecek .. Buna da şükür dimi artık gülüyorum ya olanlara
Canım bence en doğrusunu yapıyorsun gül geç kafana takma,içine atma...kendini ve bebeği üzme...sadece bunlardan hepimiz ders alıyoruz ileride kendi çocuklarımıza ilgimiz nasıl da farklı olacak..kendi annelerimizden çok çok daha iyi anneler olacağız inşallah
Günaydın anneler,yenidoğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz biz yaptırmayı düşünüyoruz daha sağlıklıymış hemen iyileşiyormuş acısı daha az oluyormuş
hoşbuldum canlarımmmmm nasılsınız
canım takma kafana,nasılsa dökmüşsün içini,en azından içinde kalmasın..bu arada sen neden hastanede yattın canım,ben kaçırdım galiba,kusura bakma,merak ettim..
şimdi iyisindir ama dimi,artık sadece kendini ve bebeğini düşün..
çok şükür iyiyiz didoşum...erkek anneleri olarak şimdiden sünnet derdine düştük![]()
günaydın kızlar..ben bu topiğe yazmıyorum,genelde okuyorum yazarsam takip etmeye yetişemem diye korkuyorum..
bu günlerde kendimi çok garip hissediyorum sizlerde de varmı bu his merak ettim..
zaman yaklaştıkça aksilik çıkarsa diye korkular sardı,biraz ağırlaşmaya başladım,bu durum sıkıntı olarak geri dönüyor bana
çevremde çok insan yok açıkçası,çok az kişiyle görüşüyorum..
sanırım bulunduğum yerden çok sıkıldım,bu yıl mucize olsada tayinimiz çıksa demeye başladım
hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden,ev temziliği,yemek zorunluluktan yapıyorum hiç bişey gelmiyor içimden
birde küçük kızım var 2 ye girecek.
onu banyo yaptırmak,resim yapmak,oyun oynamak herşey sıkıcı geliyor..sinirlerim bozuk bu günlerde..bişey döktüğünde avazım çıktığı kadar bağırdığım oluyor ki bu hiç yapmadığım bişey...sadece uyumak istiyorum uyumak uyumak uyumak....
enerjim kalmamış gibi hissediyorum neşem hiç yok
sonra diyorum karnındaki sağlıklı,çocuğunda sağlıklı,eşinle mutlusun şükret diyorum..
ben lohusa depresyonuna bayağı bir erken girdim belli.
Günaydın canımmmhadi size afiyet olsun..bize sabah babamız güzel bir kahvaltı hazırladı biz oğlumla tıka basa yedik
![]()
günaydın canımcımHepinize günaydın şekerler![]()
Kızlar annemle olan diyoloğumu biliyorsunuz hastane de kaldıktan 3 gün sonra aradı beni kandil di o gun kandilimizi kutladık birlikte hiç birşey olmamıs gibi sonra da dün aradı ,,neden gelmiyorsun falan dedi ben de ben o kadar hastane de yattım sen geldin mi dedim çok ilgisizsin dedim sen gelmeden ben gelmem dedim sen gel ki benim de bir ailem oldugunu görsünler dedim ben evde yatıyorum ne gelen var ne de giden o yüzden kayınvalidem babasına bakmaya bile gidemedi dedim hani o kadar ablan kız kardeşin var diyordun bir kişi kapımı calmadı dedim artık pazar günü gelirim dedi 11 şubatta hastane de yattım annem 27 şubatta teşrif edecek .. Buna da şükür dimi artık gülüyorum ya olanlara
evet cnm şu an en çok istediğim şey kızıma iyi bir anne olabilmek.. inşallah o da hayırlı bir evlat olur şu zaman da da çocuk yetiştirmek çok zor allah
günaydın tatlımmmgünaydın kızlar..ben bu topiğe yazmıyorum,genelde okuyorum yazarsam takip etmeye yetişemem diye korkuyorum..
bu günlerde kendimi çok garip hissediyorum sizlerde de varmı bu his merak ettim..
zaman yaklaştıkça aksilik çıkarsa diye korkular sardı,biraz ağırlaşmaya başladım,bu durum sıkıntı olarak geri dönüyor bana
sanırım bulunduğum yerden çok sıkıldım,bu yıl mucize olsada tayinimiz çıksa demeye başladım
hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden,ev temziliği,yemek zorunluluktan yapıyorum hiç bişey gelmiyor içimden
onu banyo yaptırmak,resim yapmak,oyun oynamak herşey sıkıcı geliyor..sinirlerim bozuk bu günlerde..bişey döktüğünde avazım çıktığı kadar bağırdığım oluyor ki bu hiç yapmadığım bişey...sadece uyumak istiyorum uyumak uyumak uyumak....
sonra diyorum karnındaki sağlıklı,çocuğunda sağlıklı,eşinle mutlusun şükret diyorum..
kızlar eşinizin doğuma grmesi konusunda ne düşünyrsnz![]()
günaydın canım...bu sıkıntılar doğum yaklaştıkça olur merak etme hele senin kızın daha küçükmüş bir de onunla ilgileniyorsun ve de tayin dediğine göre ailenden de uzaksan bu da tuzu biberi olmuş...ama bak ne güzel düşünüyorsun çok şükür sen bebeğin kızın sağlıklı...bizlere katıl zaman buldukça inan ben bir çok sıkıntımı atıyorum buradaki tatlı annelerle yazışınca...hepsi de çok şeker ve genelde hepimizin sorunları da ortak...eminim sen de faydasını göreceksin...
benimki girecek şimdiden konuştu doktorla normal olursa ben giricem diye ben istemiyodum ama oda yanında oluym elini tutuym diyo bakmam oraya sadece yüzüne bakarım diyo![]()
![]()
![]()
![]()
günaydın kızlar..ben bu topiğe yazmıyorum,genelde okuyorum yazarsam takip etmeye yetişemem diye korkuyorum..
kızlar eşinizin doğuma grmesi konusunda ne düşünyrsnz![]()