- 28 Temmuz 2010
- 520
- 32
- 73
Eki Görüntüle 183451 Eki Görüntüle 183452
selam kızlar bende doğum yapalı tam 20 gün oluyor kızım elam 4 nisanda spinal anestezi ile aramıza katıldı çok şükür iyiyiz bende şimdilik fotomuzu koyuyorum doğum yapan bütün annelere bebeklerimizin hayırlı evlatlar olmalarını diliyorum...
Eki Görüntüle 183451 Eki Görüntüle 183452
selam kızlar bende doğum yapalı tam 20 gün oluyor kızım elam 4 nisanda spinal anestezi ile aramıza katıldı çok şükür iyiyiz bende şimdilik fotomuzu koyuyorum doğum yapan bütün annelere bebeklerimizin hayırlı evlatlar olmalarını diliyorum...
Slm kızlar...
Hazır prensesim uyurken doğum hikayemizi yazayım dedim.Yabancı uyruklu olduğum ve hızlı yazdığım için gramer yanlışlarım ola bilir aff ola..
HİKAYEMİZ....
Pazartesi (18.04.2011 ) sabah kontrolümüz vardı, günümüz dolmuştu ama benim minik kurbağamın gelme gibi bir niyeti yoktu.Kontrole gittik NST ye bağladılar, ultrason çekildik gereken her şey yapıldı her şey normal sancım,ağrım yok.Bu arada sabah 11 de hastaneye gittik akşam 5-e kadar tahlil NSt fln hep de her yere yürüyorum...Akşam 5 de doktorumuz sen bu gün doğurmayacaksın belli dedi, git çarşamba gel.Tamam dedim ve hastaneyi terk ettik. Eve geldik akşam 7 ve ben çok yorgundum, yemeden içmeden direk yatağa yattım, ama uyumadan önce eşime sarılıp bolca ağladım bebeğimiz neden gelmek istemiyor diye...1 saatlik uyku uyumuşum ama sanki bi gece uyumuşum gibi saat 8-de eşim uyandırdı ''aşkım kalk bişeyler ye bebeğimizde acıkmıştır'' .Kalktım ve olan oldu :) Bir anlık altıma kaçırdım zan ettim.Tuvalete gittim hala kaçırıyorum, ped koydum geldim ablamla eşime dedim ki hazır olun bu gece doğurmaya gidiyorum :) Tabii ki bana güldüler
Gece 1 ve benim hala ağrım sancım olmamasına rağmen hafif hafif su kaçırıyorum altıma.Her şeyimi hazırladım giyindim süslendim ablama yardım ettim evleri topladık ve evden çıktık.''Hadi arkadaşlar gidelim doğuralım gelelim '' dedim. Hastaneye geldik baktılar 3-4 cm açılma var su patlamış yatırdılar...NST, SERUM, LAVMAN derken gece saat 2:30 ve benim her 3 dk-da bir olan sancılarım başladı, açılmada devam ediyor ama bebek yok, çok yukarıda. Bütün gece sancı çektim her şey iyi gidiyor yalnız bebek gelmek istemiyor (çirkin kızım benim gelmek istemiyor dünyaya).Sabah 8 de doktorum geldi muayene etti ve '' bu doğum normal olacak ama çok zor olacak, bebek inmiş yalnız YAN inmiş normal pozisyonda değil'' dedi. Bunu duyan ben bas bas bağırmaya başladım beni sezeryana alın diye, ama Allah bütün ebe hemşirelerden razı olsun beni hep sakinleştirdiler ve sen bunu yaparsın diye destek oldular.Sabah saat 10 beni doğumhaneye masaya aldılar. 1 dr,2 ebe hemşire 2 hasta bakıcı beni doğurtmaya başladılar. Ağrılarım dayanılmaz,gücüm kalmamış bebek de doğmuyo. Ikınmaktan içim dışıma çıkıcak gibime geliyordu. Ve zorlu yolculuk ağrı sancı hepsi saat 10:35-te sona erdi..Bebeğim doğdu ve doğum anını gördüm, ellerim ayaklarım titrediyi için bebeğimi sadece göğsüme koydular sonra hemen giydirmeye götürdüler. Yalnız kızlar ANNE olmak garip bi şeymiş o kadar ağrım sancım prensesimi gördüğüm an bitti.
Ve böylece Salı 19.04.2011 sabah saat 10:35 Hüsna bebek 3250 gr 50 cm olarak Rabbimin izniyle dünyaya geldi..
Bütün bebeğine kavuşan anneleri tebrik ediyoruz daha kavuşamayanlarada sabır diliyoruz ve sağlıkla kavuşmalarını diliyoruz..Allaha emanet olun...Kızımın MAŞALLAH-nı unutmayın teyzeleri.Eki Görüntüle 183476 Eki Görüntüle 183477
Kızlar buraya hikayesini yazanları veyada bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim...Uzun zamandan beri ilgilenemedim...Diğer doğum yapan arkadaşlarda yazarlarsa kısaca en azından bilgilerini bana yardımcı olmuş olurlar...Şimdiden teşekkür ederim...
Kızlar buraya hikayesini yazanları veyada bilgilerini yazanları listeye ekleyeceğim...Uzun zamandan beri ilgilenemedim...Diğer doğum yapan arkadaşlarda yazarlarsa kısaca en azından bilgilerini bana yardımcı olmuş olurlar...Şimdiden teşekkür ederim...
canım bende 37+3de sezeryan ile doğum yaptım oğluşum 3200gr 51cm dünyaya geldi.diğer doğum yapan bütün arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.
27.03.2011 - 38+2 -sezaryan - 2.674gr - 48cm - kız - ecrin
13-04-2011 38+2 3500gr 50 cm erkek ahmet yusuf epidural sezeryan canım benim haftamı eklermisin
Rabbim inşallah hepimize kolay doğumlar ve sağlıklı eli ayağı düzgün bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder...
WELCQME----------36+5----------3300 gr----------50 cm----------Erkek----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
TATLİŞOĞLUM----------35+2----------3000 gr----------49 cm----------Kız----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
KEYKEY----------32+0----------1140 gr----------?? cm----------Kız----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
LİFE_CİTY----------38+5----------3600 gr----------50 cm----------Erkek----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
BAYANS----------34+5----------2590 gr----------45 cm----------Erkek----------Normal Doğum ile aramızda...
TİANCU----------35+3----------2900 gr----------48 cm----------Erkek----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
SİMTEN81----------38+5----------3540 gr----------52 cm----------Erkek----------
TUYKUZİZ----------38+2----------2674 gr----------48 cm----------Kız----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
DREAMER35----------38+1----------3500 gr----------52 cm----------Kız----------Normal Doğum ile aramızda...
MİNENİL----------??+?----------???? gr----------?? cm---------- Erkek----------Normal Doğum ile aramızda...
MİNEOGRETMEN----------??+?----------3600 gr----------50 cm----------Kız----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
YSMNAKİKOL----------39+5----------4004 gr----------52 cm----------Kız----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
ZYNP06----------38+3----------3020 gr----------?? cm----------Erkek----------Normal Doğum ile aramızda...
ESRAYAGMUR----------35+4----------2600 gr----------50 cm----------Erkek----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
HATİCECAN----------35+3----------2900 gr----------48 cm----------Erkek----------Normal Doğum ile aramızda...
DSCOPUR----------36+5----------2500 gr----------48 cm----------Kız----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
OZZ83----------39+0----------3260 gr----------50 cm----------Kız----------
RANA62----------38+2----------3500 gr----------50 cm----------Erkek----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
ERENHAVA----------37+5----------2560 gr----------?? cm----------Kız----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
SEVA_KY----------??+?----------3250 gr----------50 cm----------Kız----------Normal Doğum ile aramızda...
ESKA----------37+3----------3200 gr----------51 cm----------Erkek----------Sezeryan Doğum ile aramızda...
Hadi ama kızlar bukadarmıyız?..
bende 13 nısanda sezeryanla dogum yaptım.2960 kg.49 santım boyu.kızım oldu benımde.36 hafta 6 gunluk dogdu kızım
evettttt teyzeleri buda zeynep nilin hikayesi gerçi kızım yarın çıkacak hastaneden ama hazır vaktim varken yazıym dedim
3 gün boyunca 10 dak bir gelen düzenli sancılarla kıvrandım hergün doktor baktı ama ne açılma vardı nede sancılar sıklaşıyordu taki ayın 7 si olana kadar gece sancılarım inanılmaz boyuta geldi 2 de apar topar hastaneye gittik
hemen alttan muayene nst filan derken 1 cm açılma var sadece dedi ebe ama bebğin kalp atışlarında bi sıkıntı var doktorunuz bırakmıyor sizi nst bağlı olarak burda kalacaksınız bugece öğlene kalmaz doğurursun dedi tabi ben şok daha 36+5 deyız kuzum çok küçük.
neyse saat 4 oldu ben kıvranıyorum açılma 4 cm olmuş saat 6 oldu doktorum geldi 6 cm açılma var çok iyi dedi suyunu patlatıyorum doğumu hızlandıralım dedi suyumu patlattı ben ne olduğunu anlamadan acil ameliyathaneyi hazırlayın bebeği alıyoruz dedi hemşirelere ne oluyor dedim dizlerim titriyo konuşamıyorum bebeğime bişeymi oldu diye kaldım bebek kakasını yapmış hemen almamız lazım dedi apar topar beni hazırladılar annem ve eşim şoka girdi ağlıyorum eşim elimi tutuyo asansörde ameliyathaneye iniyoruz adamda renk filan kalmamış ben sancılarla kıvarnıyorum hala tek dediğim hemen beni uyutun sürekli aynı şeyi tekrarlıyordum doktorum benimle konuşmaya çalışıyor ama ne mümkün ağlıyorum titriyorum eşimin elini bırakamıyorm zorla girdim ameliyathaneye uyuyana kadar beni uyutun diye ağladım çünkü o sancılara gücüm kalmamıştı tabi bunlar kötü tarafı neyse saat 7 de minişim doğdu 8 de bende ayılmıştım
2 saat yanımda kaldı bebeğim bi sorun vardı uyandıramıyorduk hemen yoğun bakıma aldılar meğersem kan değerleri düşüyormuş kuzumun gözünü açamıyordu halsiz ve soluktu ve 1 haftadır kızım küvezde 2500 gr doğdu zaten bide yenidoğan anemisiyle uğraştı kaç kezkan verildi allaha şükür toparladı yarın evine gelecek. 1 haftadır onu bekliyorum 9 aydan daha uzun oldu bu 1 hafta allahım hepimizin bebeklerine sağsalim sağlıklı upuzun ömürler versin bizim doğum hikayemiz biraz maceralıı allahtan sonu iyi oldu...
ha bu arada işte kızım teyzeleri maşallah diyin Eki Görüntüle 177546
selam arkadaşlar hazır vaktim varken bende doğum hikayemi anlatayım dedim :) ama biraz anlatma özürlüyümdür (sözelim hiç bir zaman iyi olmamıştır)artıkın kusura bakmayın:78:
daha önce kısa bi doğum öncesini anlatmıştım ama yineleyim , 12 nisan kontrole gitmiştim o gün doktorumun sezeryanı varmış istersen senide alalım bugünden halledelim dedi bende tamam sevinçle kabul etmiştim çünkü artık biran önce kavuşmak istemiştim oğluşuma diğer bayan ameliyattayken bana serum verildi lavman yapıldı artık hazırdım,benden önce giren bayan ameliyattan odaya alındı ben onu öyle görünce normalde sakin bir insan olmama rağmen resmen panikledim ve ağlamaya başladım herkes sakin ol dedikçe ben onları hiç duymuyordum doktorumda seni böyle amaliyata alamam dedi bende sevinçten hemen ayağa kalktım hazırlandım evin yolunu tuttuk yarın sabahtan alacağız dedi ama sanki ben artık istemiyordum hep karnımda kalsın istiyordum çünkü çok korkmuştum .eve geldik annem hemen çantayı falan hazırlama başladı ama bende tık yoksanki doktoru yarında bişekilde atlatırım gibi geliyordu ne bileyim hiç doğurmayacakmışım gibi geliyordu. neyse annem benim rahatlığımı gördükçe" hadi kızım banyoya hadi kızım şunu al "dedikçe artık iş gerçekten ciddiye bindiğini anladım ve annemide fazla üzmeden hazırlanmaya başladım. ve gece heyecandan bir dk bile uyumadım sabah 8 de hastaneye eşim annem ve ben yola koyulduk bu arada 8 yaşındaki kızımı öptüm öptüm arkadaşıma bıraktım yavrum benim ben giderken arkamdan bakışını hiiiç unutmuyorum içim o arada bi tuhaf oldu korku sardı .neyse hastane vardık hazırlıklar yapıldı saat 10 da ameliyata alındım ama ben nasıl titriyorum anlatamam elimde değil bacaklarıma hakim olamadım zangır zangır titriyordum ,epidural için anestezi uzmanı hadi başlıyoruz deyince allah tarafından bir sakinleşme oldu bende sonra ayaklarımı hissetmedim doktorum geldi oda başlıyoruz dedi ve 15 dk sonra bebişimi gördüm anlatamam o anki rahatlığı bebeğim gittikten sonra bir rehavet çöktü biraz uyumuşum uyandıktan sonra doktorum bir daha bebek yapma dedi sadece bebek değil karın ameliyatı olma bende korktum nedenini sordum meğer daha önceki ameliyatlarımda doktorlar üstün körü dikmişler ve bu doktorum hiç beğenmedi içim yapış yapış olmuş meğersem kadın düzeltmekte baya zorlandı bende o sırada offf şu dikiş işlemi bitsede biran önce oğluma kavuşssam diyordum sürekli doktoruma bitti mi bitti mi diye soruyordum doktorum sağolsun çok iyiydi tamam canım az kaldı sakin ol oğlun babasında şimdi bişeyi yok çok sağlıklı diyerek beni sık sık rahatlatıyordu neyse artık çıkma vakti gelmişti , ben odaya alınırken annemle eşim hemen yanıma gelip öptüler meğer onlar çok korkmuş tam 2 saat içerdeymişim bana birşey oldu zannetmişler kimseden cevapta alamamışlar canlarım benim iyi ki varlar .bebeğim beşikte uyuyordu hemşire hemen kucağıma verdi ve emzir dedi başladım emzirmeye ama ne cebelleşiyorum anlatamam su gibi tere batıyordum allahtan bebeğime sağlıcakla kavuştum kızlar 13 nisan 2011 de saat 10:20 de 3500 gr 50 cm boyunda bir oğluşum oldu şu anda evdeyiz allaha şükür, çok güzel bir duygu 8 yıl aradan tekrar yaşadım tekrar tekrar allaha şükrediyorum allah herkese bu duyguları yaşatmayı nasip etsin diyorum herkesi çok çok öpüyorum
eveeet oğluşum karşınızda maşallah demeyi unutmayın cici anneler
Eki Görüntüle 180626
Eki Görüntüle 180629
Teyzelerimiz abilerimiz ablalarımız bizde birimiz DOĞDUK birimiz DOĞURDUK....En kısa zamanda doğum hikayemizle karşınızda olucaz :))) Şimdilik resmimizi koyalım MAŞALLAHLARI UNUTMAYALIM....Eki Görüntüle 182821 Eki Görüntüle 182823
Bebiişleri öpüyoruz annelere bebişlere bakmak için sabır ve sağlık diliyoruz :)))
bende 13 nısanda sezeryanla dogum yaptım.2960 kg.49 santım boyu.kızım oldu benımde.36 hafta 6 gunluk dogdu kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?