2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

masallah barekallah canim, cok tatli oglusun.. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin... her iki yavrunuda saglikli hayirli uzun ömürler versin... sevgiler

canım çok sağol sende oğluşunu güle güle büyüt hayırlı evlat olur inşallah canım

cnm allah analı babalı büyütsün aynı sorunlar bende de var çok yara oldu göğüslerim ilaç kullandım şimdi daha iyi çok şükür ama sütüm az yetmiyor kızıma inş hepimizin sütü bol olsun :))
maşallah allah analı babalı büyütsün inş.
allah analı babalı büyütsün maşaallah
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

ben de sezaryen doğum ile bebişimi kollarıma aldım. bilgileri tamamlayayım dedim. dikkatimi çeken bi şey oldu. topiğin sezaryen miniği olan oğlum topiğin tosunlarından olmuş neredeyse . gerçi doktorum tahmininde yanılmadı tosunlar saklanıyor galiba

Ay kızıma Maşallah :) Baktım da şimdi tüm doğuran listemize tek biz tam 40 haftamızda doğmuşuz :)))
Bu arada kızlar hepimize hayırlı olsun :)) Allah güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize...

Son düzenleme:

cok tesekkurler kızlar.hepımızın bebeklerı hayırlı ugurlu olsun ınsallah

herkesın gozu aydın olsun.allah hepımızın evlatlarımızı bagıslasın

Welcome merhaba canim,

Listeye bakarken, icinde benimde Nickimin oldugunu gördüm, acaba benden baska da var mi HaticeCan burada?

Benim henüz cocugum yok, galiba bir yanlislik oldu.. düzeltirsen sevinirim canim.. Tesekkürler, insallah yakin zamanda bende bebek sahibi olabilirim...

sevgiler

Merhaba simten81,
nasilsin iyimisin? Öncelikle tebrikler canim. Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin bebisini. Tekrar hayirli olsun canim.. sevgiler

masallah süphanallah ..

takipteyim kizlar .. allah yavrularinizi bagislasin ..

ben henüz dogurmadim :)

canım merhabalar
topiğinede baktım bı haber yoktu burda buldum seni :26:
merak ettim doğurdunmu dıye hatırladınsa ben seni bebek düşündüğünden beri takıp edıyorum.oğluşumun yanına kız bebek isteyenlerden bırıde benım çünkü
yöntemlerını rıca edıyorum bende şimdi kız bebek düşünüyorum inş. zamanı geldi
RAAbbım BIR AVAZDA KURTARSIN İNŞ HEPİNİZİ

HATİCECAN canım senden başka böyle bir nick sahibi yoktur...Geçmişi kontrol ettim yaptığım yalnışı buldum...TİANCU yorum yapmışsın sen ama sanki sen yazmışsın gibi çıkmış yazılar o nedenle karıştırmışım...

38+0 da kontrolümüz vardı.11 nisan günü doktora gittik.doktor yüzümün şiş olduğunu farketti.ben de kendimi iyi hissetmiyordum.tansiyonum yüksek çıktı.çatı muayenesi yaptı doktor.çünkü normal doğum istiyordum.1,5 cm açıklık vardı.hemen hastaneye yatış yapıyoruz dedi doktor.bir de bebeğe baktı suyu azalmış.ben su geldiğini hiç farketmedim.tuvalete çıkabiliyormusun dedi.idrarımı hiç yapamıyordum.bir gün önceden beri.eve gidip gelecek kadar vakit verdi.doktoun demesine göre 1-2 saat suni sancıyla akşam doğacaktı.gelişi çok iyiydi bebeğin.kardeşimle gelmiştim doktora.eşimin işi vardı.kardeşim gayet rahat doktorun ne dediğini sordu.hastaneye gidiyoruz dedim.eşimi aradı eşim şaka yaptığımızı sandı.hemen onu aldık eve gittik çantamızı aldık hasteneye yatış yaptık.1 saat kadar bekledik.beni sancı odasına aldılar.açıklık 3cmdi.4,5 saat suni sancı verildi.ama benim hiç sancım olmadı.doktor sabahı beklemeyi düşündü.umutluydu ama eğer sancıya bebek dayanamazsa sezeryan olacaktım.bebeğin kalp atışları düzensizleşti.o saatler çok ktüydü.eşim nstden gözünü ayırmıyordu.kalbi bebeğin bir düşüyordu bir yükseliyordu.sonunda sancıyı kestiler.kendi sancımın gelmesini bekledik.annem de köydeydi.bu sırada kardeşim annemi almış köyden bir baktım ennem.o sirada ebe geldi inanamıyordu şaka gibi diyordu.açıklık sacede 4cmdi.biz artık korkmaya başladık.bebeğin kalp atışları korkutuyordu bizi.ebe gelince düzeliyordu.sezeryana karar verdik ama ebe biraz beklemeyi istedi.en son bana bakmaya geldiğinde telaşlandığını farkettim.karnıma jel sürüp sürüp bakıyor bastırıyor.ben kalpatışlarının acayipleştiğini anladım.hemen doktoru aradı.ameliyathane de bir taraftan hazırdı.sonra bana döndü,sen de duydun konuşulanı sezeryana alınacaksın dedi.iyi dedim.bu sırada da tansiyonum bir düşüp bir çıkıyordu.sedye geldi.yattım.heyecandan tansiyon 15-10 oldu.epidural istiyorum diye diye gittim.ona anestezi uzmanı karar verecek dediler.istediğim hayal ettiğim hiç bişey olmuyordu o da olmayacaktı.anestezi uzmanı neden epidural istediğimi sordu.görmek için dedin.titriyordum çok soğuktu ameliyathane.bir baktım doktorum gelmiş.epiduralin daha uzun sürdüğünü o kadar vaktimiz olmadığını söyledi.bebeğimin vakti yoktu.tamam dedim.çabuk uyutun.çok üşüyorum.bebeğim doğmuş.doğduğunda gözlrei açıkmıış.çok ağlamış canım benim.kıyafetini giydirirlerken kameraya çekmişler.odama çıktığımda bebeğimin ağız şapırtılarını duydum.çok açmış mama veriyorlardı.bense ağrılarımla uğraşıyordum,gözlerimi açamıoyrdum açıp bebeğimi görmek istiyordum.ve ağlamaya başladım.annem ve kardeşim bebeğin başındaymış eşimse benim başımda.gözyaşlarımı siliyor.keşke ilk ben görseydim bebeğimi.süt gelmişti fakat bebeğim emmiyoru.vücudum çok şişmişti.onu kucaklayamıyordum.karnım çok ağrıyordu.süt pompası aldık sağdık çok az süt vardı.annem de aç aç bu dedikçe iyiyce sinir oluyordum.bebek hep uyuyordu.ertesigün hastaneden çıktık.hiç yatamadım sırt üstü ağrılarımdan.15 gün oldu.ameliyat yerim ağrıyor hala.meme ucu kullanıyorum bebeğim ememedi diye.sarılık oldu bu arada.8 saat ışık altında kaldı.ben gizli gizli ağladım.daha sonraları da istemsiz gözlerimden yaşlar dökülmeye başladı.biraz psikolojim bozuldu.gözzyaşlarımı tutamıyordum.şimdi daha iyiyim.bazen meme uçsuz emiyor bebeğim.artık anneyim.kendimi anne olarak hissediyorum.cemrenin annesi onu hiç bırakmayacak.sevgiler...

kızlar mrb.,bende haziran annesi olucam inş.doğum yapan tüm arkadaşların bebeklerini ALLAHIM analı babalı büyütsün.benmde pzt 32.haftam doluyo,rapor almaya gittm bugün,doktor şekerden şüphelendi,halbuki fazla bi kilosu yok bebeğin.başı büyükmüş,benmde büyük dedim ama bakalım verdk kanı yarın belli olacak.
iznim haziranın ikinci haftasında başlayacak,erken doğsa doktorun dediği tarihten, önceki iznm yanacak,geç doğsa,sonraki iznim yanacak.bakalım ne zaman doğacak.burda mart nisan annelerine bakıyorum 40.haftayı doldurup doğum yapan bi anne vardı.bizim bi arkadaş doktorun dediği tarihten 3 hafta sonra doğum yaptı.kimseninki kimseyi tutmuyo.izinlerim yansın istemiyorum,fena halde kafam karıştı.siz nasıl yaptınz hanımlar,sat'a göremi aldınz izinleri??

kızlar bende 37+1 de 50 cm 3026 gram olarak sezeryanla oğlum KAAN ı kucagıma aldım benide listeye ekleyebilirsiniz. doğum hikayemide en kısa zamanda yazıcam:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…