2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

welcome tekrar güle güle büyüt canım oğlunu hikayeni nefesimi tutup okudum
yaşamadan anlaşılacak duygular değil..........

Sağol canım benim...Uzun oldu hikayemiz ama sıkılmadan okumana sevindim...Çok haklısın yaşamadan anlaşılacak bir duydu değilmiş anne olmak...

kızlar selamlar..
ancak fırsat bulabildim haber vereyim diye....
kızım artık yanımda kollarımda...
cuma günü 3260 gr ve 50 cm olarak dünyaya geldi...pazar günü hastaeden çıktık şimdi evdeyiz..
ikimizde gayet iyiyiz...
bir ara doğum hikayemide yazarım şimdi o kadar vaktim yok..
görüşmek üzere....bide kzımınn resmini göndermeye çalışayım bakalım olacakkmı

Eklentiler

• $Photo-0011.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:

Hayırlısıyla sende kurtulmuşsun canım...Darısı doğurmayı bekleyen arkadaşların başına...Kızının da maşallahı var canım...Bu Nisan bebeklerinin maşallahları var...Hepsi birbirinden güzel ve yakışıklı...

selam arkadaşlar hazır vaktim varken bende doğum hikayemi anlatayım dedim :) ama biraz anlatma özürlüyümdür (sözelim hiç bir zaman iyi olmamıştır)artıkın kusura bakmayın:78:
daha önce kısa bi doğum öncesini anlatmıştım ama yineleyim , 12 nisan kontrole gitmiştim o gün doktorumun sezeryanı varmış istersen senide alalım bugünden halledelim dedi bende tamam sevinçle kabul etmiştim çünkü artık biran önce kavuşmak istemiştim oğluşuma diğer bayan ameliyattayken bana serum verildi lavman yapıldı artık hazırdım,benden önce giren bayan ameliyattan odaya alındı ben onu öyle görünce normalde sakin bir insan olmama rağmen resmen panikledim ve ağlamaya başladım herkes sakin ol dedikçe ben onları hiç duymuyordum doktorumda seni böyle amaliyata alamam dedi bende sevinçten hemen ayağa kalktım hazırlandım evin yolunu tuttuk yarın sabahtan alacağız dedi ama sanki ben artık istemiyordum hep karnımda kalsın istiyordum çünkü çok korkmuştum .eve geldik annem hemen çantayı falan hazırlama başladı ama bende tık yok sanki doktoru yarında bişekilde atlatırım gibi geliyordu ne bileyim hiç doğurmayacakmışım gibi geliyordu. neyse annem benim rahatlığımı gördükçe" hadi kızım banyoya hadi kızım şunu al "dedikçe artık iş gerçekten ciddiye bindiğini anladım ve annemide fazla üzmeden hazırlanmaya başladım. ve gece heyecandan bir dk bile uyumadım sabah 8 de hastaneye eşim annem ve ben yola koyulduk bu arada 8 yaşındaki kızımı öptüm öptüm arkadaşıma bıraktım yavrum benim ben giderken arkamdan bakışını hiiiç unutmuyorum içim o arada bi tuhaf oldu korku sardı .neyse hastane vardık hazırlıklar yapıldı saat 10 da ameliyata alındım ama ben nasıl titriyorum anlatamam elimde değil bacaklarıma hakim olamadım zangır zangır titriyordum ,epidural için anestezi uzmanı hadi başlıyoruz deyince allah tarafından bir sakinleşme oldu bende sonra ayaklarımı hissetmedim doktorum geldi oda başlıyoruz dedi ve 15 dk sonra bebişimi gördüm anlatamam o anki rahatlığı bebeğim gittikten sonra bir rehavet çöktü biraz uyumuşum uyandıktan sonra doktorum bir daha bebek yapma dedi sadece bebek değil karın ameliyatı olma bende korktum nedenini sordum meğer daha önceki ameliyatlarımda doktorlar üstün körü dikmişler ve bu doktorum hiç beğenmedi içim yapış yapış olmuş meğersem kadın düzeltmekte baya zorlandı bende o sırada offf şu dikiş işlemi bitsede biran önce oğluma kavuşssam diyordum sürekli doktoruma bitti mi bitti mi diye soruyordum doktorum sağolsun çok iyiydi tamam canım az kaldı sakin ol oğlun babasında şimdi bişeyi yok çok sağlıklı diyerek beni sık sık rahatlatıyordu neyse artık çıkma vakti gelmişti , ben odaya alınırken annemle eşim hemen yanıma gelip öptüler meğer onlar çok korkmuş tam 2 saat içerdeymişim bana birşey oldu zannetmişler kimseden cevapta alamamışlar canlarım benim iyi ki varlar .bebeğim beşikte uyuyordu hemşire hemen kucağıma verdi ve emzir dedi başladım emzirmeye ama ne cebelleşiyorum anlatamam su gibi tere batıyordum allahtan bebeğime sağlıcakla kavuştum kızlar 13 nisan 2011 de saat 10:20 de 3500 gr 50 cm boyunda bir oğluşum oldu şu anda evdeyiz allaha şükür, çok güzel bir duygu 8 yıl aradan tekrar yaşadım tekrar tekrar allaha şükrediyorum allah herkese bu duyguları yaşatmayı nasip etsin diyorum herkesi çok çok öpüyorum
eveeet oğluşum karşınızda maşallah demeyi unutmayın cici anneler

Son düzenleme:

Maşallah canım oğluşuna...Boyuda kilosuda çok güzel...Sende kurtuldun hayırlısıyla sonunda...

maşallah bebişine güle güle büyüt canım

mrb arkadaşlar kızım uyurken bende dogum hıkayemı yazayım dedım.

hamılelıgımın ılk ayları mıde bulantısı halsızlıkle gectı ıkılı uçlu dortlu test beklerken şukur sorunsuz sonuçlar aldık 5ayımda tam duzeldım derken bu sfer ultrasonda bebgım bır hafta kuçuk çıkıyordu bılırsınz çogunuz bebgımın kılo alımı duşuktu gelışım gerılıgı vardı gerı kalan sureyı tedırgın gecırdık hep her kontrole gttıgımde korkarak gıdıyordum.ama druma da çok guvenıyordum.hamılelıgımın tadını çıkaramadım anlayacagınız tedırgınlıkten.
ben hep normal dogum ıstemıştım ama drum sezeryan olmam gerektıgını bana defalarca anlattı ve sonunda ıkna oldum hıçde kokrtugum gıbı değilmış.
37+5 te sabh hastaneye gttk benım annem babm eşimn annesı babsı.ben çok heycanlıydım benı hazrladılar damar yolumu actılar lavman yapıldı drum geldı bıraz benı sakınleştrdı aılemle goruştu.sonra amelyathaneye gttık bı anda bırçok kışı etrafımdaydı benle sohbet etmeye başladılar drum hala uyumudamı sen guluyosun hala dedı o an uyumuşum.uyandgımda nefes alamıyorum ve karnım agrıyor demeye başaldım kızımı sordum drumu sordum drum geldı bebgın saglıklı ve 2560 gr dedı bız 2200 beklıyorduk çok sevındım.ve bır sure nefes alma zorlugu çektım oksıjen verdıler karnım agrıyor nefes alamıyorum dıyerek odaya gırmışım annemler karşımdaydı ben hayal mayal hatrlıyorum eşime benzedıgını soyluyorlardı eşim bebkle bırlıkte ıçerı gırdı kalbım yerınden çıkacak gıbı oldu ilk once saçları dıkkatımı çektı çok saçı vardı kızımın.narkozun etkısıyle sersem gıbıydım o anları pek hatlayamıyorum.2 guın hastanede kaldık kızım mememı tuatamdı hemsırelerle bırlıkte çok ugraştık bı yandan dıkışlerım agrıyor bı yandan kızım aç ıkıncı gun ayaga kalktım egrıldım dogruldum şekılden şekıle gırdım o sancıyla emzıre bılmek ıçın sutumu sagdım meme ucu kullandım.3gun hast çktık ertesı gun çocuk dr kontrole çagrdı sarılıgı yuksek çıktı kızımın bır gun hastanede kalması gerktıgını soyledı o an ben yıne koptum aglamaktan kızımı hastanede bırakamam dıye aglayıp durdum akşm oldu hast gttk bebgımı hemşıreye verırken kendımden gecmışım aglmaktan sabahı zor ettım sabh sonçları aldık ve sarılıgı duşmştu.şimdı saglık durumu gayet ıyı mememıde tutamaya başladı ama meme uçlarım yara oldu acı çekerek emzırıyorum.drum dogduktan sonra daha hızlı kılo alır demıştı karnımdayken 100gr alıyordu hadftada ve dedıgı gıbı de oldu şimdı kızımın kılo alımı gayet ıyı hamılelıgımı kendıme resmen zehır etmıştım ama maşş kızım şimdı saglıklı ve kollarımda.evımızın neşesı ışıgı mutlulugu canım kızımm

Son düzenleme:

ne güzel canım ya .... hayırlı bir ömür diliyorum bebişin ve size.darısı bize

Doğum yapan bütün anneler, Allah analı babalı büyütsün inş.
Bebişlerin her biri birbirinden güzel, maşallah Rabbim nazarlardan korusun.

Teyzelerimiz abilerimiz ablalarımız bizde birimiz DOĞDUK birimiz DOĞURDUK....En kısa zamanda doğum hikayemizle karşınızda olucaz :))) Şimdilik resmimizi koyalım MAŞALLAHLARI UNUTMAYALIM....
Bebiişleri öpüyoruz annelere bebişlere bakmak için sabır ve sağlık diliyoruz :)))

kızlar uuzn zmandr bakanmyrdm bu topğe maaşllh tum bebişlereee bnde en yakn zmanda yazcam kıızmdan frsat bulursam

kızlar hepinizin doğum hikayelerinizi ağlayarak okudum Allah hepinizin evlatlarını anasına babasına bağışlasın insallah... sağlıklı sıhhatlı vatana millete hayırlı evlat olmayı nasip etsin insallah... daha benim daha 2 ay var doğumuma ama zaman geçmiyor sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…