2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

selam arkadslar bende 21 nisanda 40+1 de 5000gr,60 cm,normal dogum ile oglum demiri kucagima aldim.eklerseniz sevinirim.

Bu arada, Yüce Rabbimden her kesin evladının ismiyle uzun ve sağlıklı ömür yaşamasını diliyorum..

MAŞALLAH HAYIRLI EVLAT OLSUNLAR

slm kızlar benide eklermisiniz erken dogum oldu ama napalım 8 nisan saat 17:00da 3300gr 50 cm olan yusuf ogluşumuz dünyaya merhaba dedi

arkadaşlar listede bende yokum lütfen eklermisiniz. burak alp 22 nisan da 3080 gr ve 50cm olaral 39+3 te normal doğum ile aramıza katıldı....

uzun bir aradan sonra merhaba doğum hikayemi de yazacağım inşallah bir gün işe giderken doğurdum ben kağanımı
25 mart cuma sezaryenle 3200 kg boyuda 50 cm doğdu
36hafta 5 günlüktük kendi geldi 8 nisanda alacaktı doktorumuz
bu oğlum bana benziyor
maşallah süphanallah benim bebeğime ve tüm bebeklere

beni de ekleyin kızlar
27 nisan çarşamba saat 13:50 de 40+4 te 3850 gr 51 cm sezeryanla dünyaya geldi kızım adı Ayşe

41,5 KERE MAŞALLAH

bende tam 40 haftalıkken 26 nisanda spinal sezeryanla doğurdum oğlumu emir ensarımı 2850 gr 49 cm

Son düzenleme:
benide ekleyin 1 nisanda kızım eflin nisayı 3050 gr ve genel sezeryan ile dünyaya getirdim

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…