2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

merhaba arkadaşlar uzun bi aradan sonra burdyım tekrar kzıım zeynep nursimayı 41+0 3720gr 52cm dünyayya geldi sezeryanla doğdu

listede bende yokum cnm.
40+3te 4010 kg 53 cm oğlum doğan sezeryan ile dünyaya geldi.

selam kızlar baya oldu bu topiğe yazmayalı.sizle kızımın son halini paylaşmak istedim.zaman nede cabuk geçiyor daha hamile olduğumu öğrendiğim gün dün gibi aklımda yaa :)allah evlatlarımıza uzun sağlıklı ömürler versin inşallah arkadaşlar...
tü tü tü 41 kere maşallah kızıma :))

kızım 3 aylık olmasına rağmen doğum hikayemi yazamadım benide listeye eklermisniz kızlar 12 Nisan da normal doğum yaptım kızımın ismi tanem 3730 kg 51 cm 39hafta 4 günlük doğdu

Son düzenleme:
listede biz de yokuz..halen de hikayemizi yazamadım
ama işe başlayınca yazıcam,nasılsa ozaman vaktim olacak..
oğlum da 39+0 da epidural normal doğum ile 3000gr 49 cm dünyaya geldi..

burayı okurken çok duygulandım herkesin ne kadar doğum hikayeleri var benimkiyse yarım yamalak,hayal meyal...
ikizlerim olacaktı nisan 23 gibi ve biz büyük bir heves ve heyecanla bekliyorduk,testler,incelemeler her şey çok yolunda gidiyordu doktor sürekli süpersin deyip duruyordu. ben de kendime inanamıyordum çok rahattım çünkü. 31. haftada doktora gittik yine ve her şey yolunda dedi ben de 15 günlüğüne evde artık yalnız kalmayım diye annemlere ankaraya gittim pazar günü. ve salı günü,22 şubat akşamı abartısız fışkırır durumda kanamam gelmeye başladı. evin kapısından annemle çıkamadık bayılmamak için tutuyorum kendimi ama yerler kan gölü kurbankesilmiş gibi. arabaya bindik hemen,en yakın hastane mesai saati değil doktor yok dye kapıdan çevirdi,2. hastaneye gittik doktor hemen ultrasona ald ve bebeklerden birinin kalp atışı yok diğeri de minimum dedi burada küvöz yok alırsak transfer ederken diğeri de gider en sağlıklısı senin karnında gitmeleri dedi ve ambulans verdiler bize. etlik doğumevine haber verildi biz çıktık yola. tam mesai çıkışı ve trafik kilit,arabalar yol vermiyor.hemşire kontrol ediyor ve diğer bebeğimden de ses yok.kanamam hala hat safada ve ben anneme daha çok küçüler diye ağlıyrum.hastaneye yaklaşırken hemşire saatimi falan çıkarıp anneme verince annem iyice koptu zaten. hastane kapısında doktorlar hemen beni sedyeyle ameliyathaneye aldılar. bir yandan narkoz verilirken diğer yandan vakit kaybetmeden hemşire kıyafetlerimi ameliyat bıçağıyla parçalıyordu. 3sn içinde gittim zatn.kendime geldiğimde hemşire başımdaydı beni kaybetmekten korkmuşlar çünkü bu vakalarda genelde anne kaybedilirmiş. hemşire iyimisin deyince bebekler diye ağlamaya başladım. o da sen şuan kendini düşün şükret yaşıyorsun kanaman dışa doğru olmuş dedi. 1 gün boyunca olanları biliyor ama hiç tepki vermiyordum çünkü serumlarıma sakinleştirici koyuyorlardı. bebeklerimin birini karnımda kaybettim, diğeri de küvözdeydi 1300 gr doğmuştu. acak 3. gün gösterdiler 30 cm minicik bişey ölüyorum sandım görünce. sonrası yine sıkıntılı günler..sütüm gelsin diye sürekli yiyorum,ağlamamaya çalışıyorum,içime atıyorum sürekli. doktor ilk 15 gün herşeye hazır ol diyor bebek küçük geldiği için...offf...offf29 gün boyunca her gün hastaneye gittim sadece yarım saat gösteriyorlardı günde.biraz görüp çıkıyordum. 2 saatte bir gece uyanıp süt sağıyordum. onun için dua ederken vicdan azabı duyuyordum diğerini hemen unutmuşum gibi!!! 29.günün sonunda 1850 iken bebeğimi verdiler ve eve çıktık şükür. şimdi 4 aylık düzeltilmiş 2 buçuk aylık 6 kilo olduk ve hiçbi skıntımız yok şükür ömrüm o benim.allah kimseye böyle sıkıntılar yaşatmasın çoook çook zor

Canım çok zor günler yaşamışsın...Rabbim sana ve eşine sabırlar versin...Allah'ıma şükürler olsun ki birini yanına almış ama birini sana bırakmış...Maşallahta dediğine göre çok sağlıklıymış...

Rabbim evladını sana bağışlamış
hem gözün aydın hem başın sağolsun
doktorun farkedememişmiydi

Son düzenleme:
sağol canım hepimizinkini allah bağışlasın. malesef farkedemedi çünkü ani olan bir şeymiş. plesanta kopması.

canım inan okurken gözyaşlarımı tutamadım allahım kucagındakine uzun ömürler versin onu sana bagışlasın digeri içinde başın saolsun inan burda kelimeler tükeniyo hiç bişi diyemiyo insan o küvezde yatması insaın ömründen ömür alıyo benim oglumda erken dogdu 10 gün küvezde kaldı seni cok iyi anlıyorum dayanmak okadar zorki biliyorum neyseki atlatılmış o günler artık inşl. mutlu saglıklı günler yaşarsın yavrunla

cnm ben bilgileri eksik vermişim düzeltirsin diye tekrar yazıyorum 36+5 günlükkken acil sezerya dogumla 3300 gr 50 cm olarak dünyaya geldi yusufum ikinci paşam =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…