2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

CANIM ILK HABERIMIZI BUGÜN SENDEN ALDIK.PRENSESIMIZ SAGLIKLICA 3 KILO OLARAK DÜNYAYA GELMISCOK SEVINDIK SENIN ADINA..DARISI SIRASIYLA ARTIK BIZIM BASIMIZA.

yenı topıgımız hayırlı olsunn gorunce heycanlandım gerı sayım başladı

ılk bebegımızde sağlıla dunyaya geldı

yenı topıgımız hayırlı olsunn gorunce heycanlandım gerı sayım başladı

ılk bebegımızde sağlıcakla dunyaya geldı

tatlişoğlum gözün aydın olsun canım biraz erken davrandı nisan minişler
ama sağlıklıca gelsinler de başka bişiy lazım diil....
hayırlı olsun analı babalı büyüsün inş...

hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar bugün 12.20 de kızım İLKE dünyaya geldi.epidural sezeryan oldum hala daha yatıyorum gece 11 de yürütecekler..şimdilik bir sorunumuz yok kızımda bende iyiyiz..kızımı erken doğduğu için 3 saat yogun bakımda tuttular ciğer filmi çektiler şükür sorun olmayınca yanıma getirdiler.şimdi kuzum yanımda yatıyor darısı sizlere olsun...arkamdan gelin artık.....

ayyy canım gözünaydın cok sevindim.. iyi günler görmeyi nasip etsin Allahım ona .. hosgelmiş ilk gözağrımız minik İlke..:))))

gözünaydın cnm sağlıkla almışsın yaa kucağına insan daha ne ister.
rabbim bizlrede banada göstersn bu günleri bi an önce

canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindimm

TATLİŞOĞLUM Allah analı babalı büyütsün...Darısı artık bizim başımıza...Bizlerede bol bol dua et canım...En kısa zamanda doğum hikayeni ve bebişimizin fotoğrafını bekliyoruz...

İLKE miz ilk göz ağrımız, presnsesimiz sağlıcakla geldi dünyaya... darısı diğer yavrularımızın başına...uzun,sağlıklı,mutlu bir ömrü olsun Fadimecim kızının...Sevgiler

kızlar ben topiği yeni gördüm .. ay şaka falan derken önceki aydaki doğum hikayelerini okurken bizimde doğum hikayelerimiz başladı ya Rabbim hep güzel haberler vermeyi,hep sağlıklı olmayı nasip etsin..

tatlişoğlm cnm senide tekrar kutluyorum,ilke bebek önce ailesine sonra tüm insanlığa hayırlı bir birey olsn inş..ikinizde iyisiniz ya daha ne isteriz..

Rabbim bizede yaşatsın bu mutlulugu,heyecanı..

Gözünüz aydin
Rabbim nazarlardan korusun , hayirli, saglikli, uzun ömür versin prensesine ..

Şimdi Life_city yi bekliyoruz.
Başka sürpriz çıkmazsa tabii

cnım liste için teşekkürler çok beğendim...kızım 49 cm:)) bugün ayaklanmaya başladım şükür gaz için yürüdüm oda çıktı biraz...zaten gaz çıkınca sorun pek olmuyomuş..şimdide süt derdi başlıyo kızlar yok emdi yok emmedi ama bunların hepsiçok güzel şeler....sizlerdende güzel haberler bekliyorum...hadi sağlıklı grelsin kuzucuklar.....

ayy cnm maşallah kızına allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah.
analı babalı büyütmeyi nasib etsin.

Allah analı babalı büyütsün canım. Allah nazarlardan saklasın ikinizide. Günlerimiz seninle aynıydı. Bakalım ben ne zaman alıcam oğluşumu kollarıma. Allah hepimize kolay doğumlar nasip eder inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…