hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar bugün 12.20 de kızım İLKE dünyaya geldi.epidural sezeryan oldum hala daha yatıyorum gece 11 de yürütecekler..şimdilik bir sorunumuz yok kızımda bende iyiyiz..kızımı erken doğduğu için 3 saat yogun bakımda tuttular ciğer filmi çektiler şükür sorun olmayınca yanıma getirdiler.şimdi kuzum yanımda yatıyor darısı sizlere olsun...arkamdan gelin artık.....
günaydın kızlarrr bugün hastaneden çıkıyoruz..ben artık kalkıp yürüyorum bugün daha iyiyim.artık hamiş değilim ama sanki karnımda bişey kıpırdıyo gibi geliyor:)))evimize gidiyoruz...sizler için bol bol dua ediyorum doğum sırasındada ettim...inş hepiniz sağlıklı bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız...
tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün benim yerime bi koklayıver kuzunu....
darısı bizlerin başına olsun
günaydın kızlarrr bugün hastaneden çıkıyoruz..ben artık kalkıp yürüyorum bugün daha iyiyim.artık hamiş değilim ama sanki karnımda bişey kıpırdıyo gibi geliyor:)))evimize gidiyoruz...sizler için bol bol dua ediyorum doğum sırasındada ettim...inş hepiniz sağlıklı bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız...
hepinize tek tek teşekkür ederim arkadaşlar bugün 12.20 de kızım İLKE dünyaya geldi.epidural sezeryan oldum hala daha yatıyorum gece 11 de yürütecekler..şimdilik bir sorunumuz yok kızımda bende iyiyiz..kızımı erken doğduğu için 3 saat yogun bakımda tuttular ciğer filmi çektiler şükür sorun olmayınca yanıma getirdiler.şimdi kuzum yanımda yatıyor darısı sizlere olsun...arkamdan gelin artık.....
rüya gibi.harika bişey yaa.sıra bizde,sabırsızlanıyorumgünaydın kızlarrr bugün hastaneden çıkıyoruz..ben artık kalkıp yürüyorum bugün daha iyiyim.artık hamiş değilim ama sanki karnımda bişey kıpırdıyo gibi geliyor:)))evimize gidiyoruz...sizler için bol bol dua ediyorum doğum sırasındada ettim...inş hepiniz sağlıklı bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız...
life-city ve ah-kalbim hayırlı doğumlar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?