2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

Gözün aydın canım, ilk bebişimiz hayırlısıyla sağlıkla geldi maaşallah darısı hepimizin başına.. bizler için de bol bol kokla, kucakla minik İlke'mizi

günaydın kızlarrr bugün hastaneden çıkıyoruz..ben artık kalkıp yürüyorum bugün daha iyiyim.artık hamiş değilim ama sanki karnımda bişey kıpırdıyo gibi geliyor:)))evimize gidiyoruz...sizler için bol bol dua ediyorum doğum sırasındada ettim...inş hepiniz sağlıklı bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız...

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün benim yerime bi koklayıver kuzunu....
darısı bizlerin başına olsun

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün benim yerime bi koklayıver kuzunu....
darısı bizlerin başına olsun

teşekkür ederim canım kokluyorum zaten o kadar güzel bir kokusu varki tarifi mümkün değil inş sizlerde o duyguları tadarsınız..hepinizi merakla bekliyorum.....

gozunaydin canm.allah anali babali buyutsun.cok seker cok tatli bi kizin.maasallah.allahim nazarlardan saklasin.

İkinizin de iyi olmasına ve eve çıkacak olmanıza çok sevindim canım.
Bizi habersiz bırakma.

tatlişoğlum ikinizinde iyi olmasına çok sevindim... tekrar tekrar gözün aydın canım
doğum hikayeni ve güzel ilke nin resmini dört gözle bekliyoruz canım...

çok geçmiş olsun bebeğini güle güle büyüt darısı bizim başımıza :)

canım gözün aydın çok sevindim darısı başımıza sağlıkla vede zamanında kzıında öyle güzel ki abisini kuağında resmini gördüm iki yavrunda çok tatlılar maşalah canım

Tatlişoğlummm Allah analı babalı büyütsün,çok çok sevindim güzel haberli yazılarını okudukça daha çok heyecanlanıyoruz.Kızına ve kendine iyi bak,resimlerini de gördük maşallah çok tatlı kızımız.

maşallaah canım,gözün aydın..
ilk prensesimiz hayırlı uğurlu olsun..senin vesilenle açılmış topiğimizde hayırlı olsun..
ama şimdilik tebrikleri ve sadece planlı sezeryanları bekliyoruz..
amaaan aceleciler bu topiğe uğramasın dimii

ilk bebişimiz hayırlı uğurlu olsun tatlişoğlum senide tebrik ederim canım darısı bizlerin başına artık inşallah hayırlı kolay doğumlarımız olur

tatlişoğlum çok çok çok geçmiş olsun,bebişine allah sağlık,akıl,mutluluk ve iyi kaderlerle karşılaşmayı nasip etsin ...birbirinizden hiçayrılmayın inşallah....ailesine ve çevresine hayırlı evlat olması dileğiyle...kendine ve meleğine iyi bak.....:79:

ayy ne güzel

rüya gibi.harika bişey yaa.sıra bizde,sabırsızlanıyorum

tatlişoğlum gözün aydın canım benimm allah analı babalı büyütsün inşallah

Tatlişoğlum hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt inş. Darısı bütün hamişlerin başına

Ayy biz bu günlere de mi geldik ya o kadar az mı kaldı.Çok heyecanlandım gerçekten.
Topiğimiz hayırlı olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…