2011 Nisan Annelerinin Doğum Hikayeleri ve Bebişlerin Fotoğrafları...

ben bu topiği yeni gördüm çok heyecanladım şakamaka artık doğumlar gerçekleşiyor TATLIŞOĞLUM.canım çok tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşş.life_city arkadaşımızda kurtulmuştur en kısa zamanda ondanda iyi haberleri alırız inş

bende dogum yaptim arkadaslar
cok katilamadim araniza ama
normalde dogum tarihim nisan 26 gorunuyordu ama son kontrolumde suyumun azaldigi ve bebegimin kilo aliminin cok az oldugunu gorduler hastanede gozetimde kalicaktim ama maalesef benim yaramaz erkenden gelmek istedi 32.haftama girdigim gunyani 3 Mart aksami acil olarak sezeryana aldilar
benden tavsiye arkadaslar dogumunuzun nasil olucagini hic dusunmeyin
benim dogumum hic hayalimdeki gibi olmadi zira bebegim yasarmi yasamazmi korkusuyla aglayarak bayildim ve o sekilde ayildim ilk sordugum bebegim oldu,sagolsun doktor telefonuna cekmis fotosunu gosterdi ve rahatladim.
ben evdeyim ama minik kuzum kuvezde saglik durumu iyi ama kilosu cok dusuk normal kiloya gelesiye kadar kalicak.Dualarinizi eksik etmeyin lutfen cok zor kendime gelemedim kac gun Allah hepimizin yavrularini saglik sihhat versin.
cocugunuzun dogum aninda hayati tehlikesi yoksa sezeryani hic kimseye onermiyorum belki o anlarda aci hissetmiyorsunuz ama sonrasinda baskasina muhtac oluyorsunuz,tabi herseyinizle ilgilinecek birileri varsa daha kolay atlatirsiniz.
ben bebegimi bir defa kucakladim onuda hemsire verdi dikislerim halen zorluyor.
Allahim hepinize kolay dogumlar ve saglikli bebekler kucaklamayi nasip etsin.
ha birde aklima gelmisken cogunuz alisveris isini hallettiniz ama sezeryan olanlar giyeceginiz pijamaniz dar olmasin gayet bol seyler tercih edin dikis bolgeni rahatsiz etmeyen seyler olursa rahat yatarsiniz.

allah yardımcın olsun cnm ağlattın beni inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun

Allah ikinizin de yardımcısı olsun canım..Dualarımız sizinle

Son düzenleme:

çok gecmış olsun canım umarım en kısa zamanda kılosuna ulaşır bebgın.allah yardımcınız olsun

Dualarımız seninle canım merak etme. Allah yardımcın olsun

doğum yapan arkadaşlar hem geçmiş olsun hem tebrik ederim ayy bu bebekler ne kadar aceleci çıktı yaa durmuyolar içerde rabbim vaktinde ve sağlıcakla doğum yapmayı nasip etsin tüm hamilelere inş.

hikayeni paylaştığın için sağol.her an doğuma hazırlıklı olmak lazım sanırım.benim de 25 nisan görünüyor ama neyin ne olacağı belli olmaz.

canım çook geçmiş olsun allah bebeğine ve sana yardımcı olsunn inşşş.

ayyy canım benim gözünaydın tatlımm inşallah bebeginde yakında evine gelecek. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin ikiizde kısa sürede iyi olursunuz insallah canım..

Geçmiş olsun canım, Allah bir an önce bebeğine kavuştursun.
Dualarımız siiznle.

keykey geçmiş olsun..Allahım sağlıkla bebişine kavuştursun atlatır çabucakta gelir kuzun inşallah yanına.Allah yardımcınız olsun

iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.
Allah kimseye benim gibi bi tecrube yasatmasin
hamileligim cok guzel gecmisti ama suyumu kaybetmisim hic bilemedik bebegimi hep hissediyordum ama cok guclu tekmelemiyordu bunu cevremde ki bayanlara soyledigim zaman kiloma bagliyorlardi.
megerse canimin ici 1kilo 100 grammis haftasina gore cok azmis.
Allahim bize bagisladi sukur bi saglik problemi yok.
normal kilosuna gelesiye kadar kuvezde kalicak kizim.
Allahim evlatlarinizi sagliklica elinize almayi nasip etsin.

canım benim sağlıkla evine gelir bebişin inaşaallah. ultrsonda kilosu kaç gözüküyodu bebişinin

güle güle büyüt canım inşallah herşey yoluna girer

hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda küvezden çıkıp sağlığına kavuşmasını nasip etsin

Canımmm doğum haberlerini aldıkça hem seviniyoruz hem üzülüyoruz hem korkuyoruz.Allahım inşallah en kısa sürede kilosunu kavuştururda sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder.Dualarımız bebişle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…