Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sabırsızız işte ..... Fazla dinleme kendimi canım yaa...

hala hamiş haberi veren yok mu...umutla bekliyoruz....test yapan arkadaşlar sonucunuzu paylaşın lütfen...tabi hamiş olmanızı canı yürekten diliyorum...

canım ya bugun 13. günüm sabah ilk idrarımla test yaptım tabiki negatif cıktı ALLAH sıgındım herşeyin hayırlısı bu ayda olmadı galiba

13. günde silikte olsa cıkardı yani biraz kan testini bugun düşünüyodum vaz gecdım yine negatifi görünce

senin kacıncı gnün batmalar iyiye işaret benimde 8 . günlerde oluyo du ama şimdi adet sancısına bıraktı yerini

Son düzenleme:

6. günün mü cok erken yapmışsın catlatma ignesinin etkisi bile daha gecmemiştir seni yanıltır şimdiden yapma 10. günden sonra yapmaya başla yapıcaksanda canım

ay kızlar böyle kacıncı günün diye konuşuyoruz ya aklıma ne geldi sanki hamileyizde doguma ne kadar kaldı onu sayıyomuşuz gibi geldi ay içim bı hoş oldu İNŞALLAH o günleride görürüz amin

benim daha çok yeni 22 nisanda yapıldı aşılamam henüz çok var...inş..sen hamişsindir...
AMİN cok sagol arkadaşım İNŞALLAH dediyim gibi bugun test yaptım cıkmadı adet olcam gibide sancım var yanı ne düşünceyimide bilmiyorum İNŞALLAH hamileyimdir

senin daha cok yeniymiş İNŞALLAH sende bize mujde verirsin

hiç moralini bozma...adet sancısı gibi olması normal..benim 2.hamileliğimde her tuvalata gidişimde yanıma ped alıyordum o kadar adet sancısı çektim yani...ama baktım...5 gün geçti hala gelmedi..test yapmak aklama bile gelmiyordu adet olucam nasılsa diye...ama birde baktım çift çizgi...hamilelik belirtilerine inanmıyorum ben anlayacağın..aynı adet sancısı gibi...uamrım ben haklıyımdır..ve sen hamişsindir..

İNŞALLAH canım görümcemde öyle diyo ama gecen yaptırdıgım aşılamada da böyle olmuşltum ve adet oldum

İNŞALLAH Ssen haklısındır canım sen hamile kalmışsın ne güzel o duyguyu tatmak bile güzel İNŞALLAH tekrar hamile kalırsın ve bu kez senden hiç ayrılamaz ALLAHIM kucagına almak nasip eder İNŞALLAH AMİN

tsma bide sana bişi sorucam ilk hamileliyin dogal yolla mı oldu canım

ilki doğal yolla oldu 2,5 aylıkken kaybettik...testler yapıldı..kan pıhtılaşması ve antikor çıktı...2 hamilelim klomen ve çatlatma iğnesiyle oldu..onuda tedaviye rağmen 2,5 aylıkken kaybettik...sonra klomen denedik yumurta olamadı...tekarar klomen ve çatlatma iğnesi yine olmadı..doktorum bu sefer aşılama yapalım dedi...benim stres kaynaklı canım...kolay değil 2 bebişimi kaybettim...bu sefer çok umutluyum rabbim büyük...

o duyguyu hiç tam yaşamadım ki...hep stresle acaba yaşıcakmı diye...sonrası hüsran..kürtak olmak çok zor..o yüzden şimdi hep dua ediyorrum...hayırlısıysa olsun..böyle yarım kalması daha zor inan

benim daha çok yeni 22 nisanda yapıldı aşılamam henüz çok var...inş..sen hamişsindir...

aşılam yaptıran biri olarak 14. Gün olmadan test yaptırmayın bence benimde 2. Aşılamam bugün 4. Günüm allah yüzümüze baksın inşallah.

Sabırsızız işte ..... Fazla dinleme kendimi canım yaa...
yaa canım bide kendime söz geçirsem süper olcakta olmuyo işte.
6. günün mü cok erken yapmışsın catlatma ignesinin etkisi bile daha gecmemiştir seni yanıltır şimdiden yapma 10. günden sonra yapmaya başla yapıcaksanda canım
bidahakini geç yapcam belki kan tahlilini beklerim canım erken oldugunu biliyorumda benim 5 yumurtam gelişmişti belki ikizdir erken çıkar dedim ama abarttım galiba.

canım biz lebleişekeri-ben ve sen sıraya girdim bikaç gün arayla yaptırmışız aşılamayı ilk müjde leblebiden gelir sonra ben sonrada sen inş.ben 20 nisanda yaptırdım.

yaa bide listemi yapsak sıraya koysak aşılamacıları sıra sıra kim ne yaşadı himişmi degilmi bilsek ne güzel olur.ben bi liste yapayım herkes ya bana sölesin gününü ekleyelim yada kendi kopyala yapıştır yapsın.hadi hanimlar.

bence de canım, liste yapmak en mantıklısı takip daha kolay olur, ben başlayayım aşılama tarihi 14.04.2011, adetin 12. günü aşılamam yapıldı, progestan kullanıyorum, belirti olarak göğüs ucunda acı var..test tarihim 28.04.2011

Son düzenleme:
adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan
7 nisan
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan
14 nisan inception yaş 29-ilk aşılama beklemede -28 nisan test tarihi
15 nisan
16 nisan
17 nisan
18 nisan
19 nisan
20 nisan gülceza yaş 27-ilk aşılama beklemede2 mayıs dönüm noktası
21 nisan
22 nisan
23 nisan
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan
28 nisan
29 nisan
30 nisan

Son düzenleme:
aşılam yaptıran biri olarak 14. Gün olmadan test yaptırmayın bence benimde 2. Aşılamam bugün 4. Günüm allah yüzümüze baksın inşallah.
amin canım...allah hepimizin yüzünü güldürsün inşş...yok ben zaten yaptırmayı düşünmüyorum...adet tarihimi beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…