ben bugün ne yaptım biliyonuzmu sabah test yaptım tabiki negatif 6 günüm bugün.off sabırsızım ben yaa.gögüslerimin yanları acıyo ama şişlik yok.kasıklarımda batmalar bazende kasılmalar oluyo.geçin günler geçiiinn.of off.ömrümüz beklemekle geçiyo yaa.
canım yaa yarın 12. Gün galiba senin tedavin belli olur kan testi yaptırsan hem boşuna kendini sıkmazsın. Inşallah müjdeli haberi alıp ona göre davranırsın. Benimde adet sancısı değilde sağ kasığıma inanılmaz bi sancı giriyo arada 1-2 saat önce başladı. Sanki iğneyi sokup çıkarıyosun gibi. çok ince bi sancı ama zıplatıyo valla.
Hala akıntım yok ve göğüslerim çok acıyo.. Yarın kontrol var bakalım ne diyecek doktor dedemiz.
hala hamiş haberi veren yok mu...umutla bekliyoruz....test yapan arkadaşlar sonucunuzu paylaşın lütfen...tabi hamiş olmanızı canı yürekten diliyorum...
ben bugün ne yaptım biliyonuzmu sabah test yaptım tabiki negatif 6 günüm bugün.off sabırsızım ben yaa.gögüslerimin yanları acıyo ama şişlik yok.kasıklarımda batmalar bazende kasılmalar oluyo.geçin günler geçiiinn.of off.ömrümüz beklemekle geçiyo yaa.
senin kacıncı günün canım bende bekliyorum arkadaşlardan
AMİN cok sagol arkadaşım İNŞALLAH dediyim gibi bugun test yaptım cıkmadı adet olcam gibide sancım var yanı ne düşünceyimide bilmiyorum İNŞALLAH hamileyimdirbenim daha çok yeni 22 nisanda yapıldı aşılamamhenüz çok var...inş..sen hamişsindir...
AMİN cok sagol arkadaşım İNŞALLAH dediyim gibi bugun test yaptım cıkmadı adet olcam gibide sancım var yanı ne düşünceyimide bilmiyorum İNŞALLAH hamileyimdir
senin daha cok yeniymiş İNŞALLAH sende bize mujde verirsin
hiç moralini bozma...adet sancısı gibi olması normal..benim 2.hamileliğimde her tuvalata gidişimde yanıma ped alıyordum o kadar adet sancısı çektim yani...ama baktım...5 gün geçti hala gelmedi..test yapmak aklama bile gelmiyordu adet olucam nasılsa diye...ama birde baktım çift çizgi...hamilelik belirtilerine inanmıyorum ben anlayacağın..aynı adet sancısı gibi...uamrım ben haklıyımdır..ve sen hamişsindir..
tsma bide sana bişi sorucam ilk hamileliyin dogal yolla mı oldu canım
İNŞALLAH canım görümcemde öyle diyo ama gecen yaptırdıgım aşılamada da böyle olmuşltum ve adet oldum
İNŞALLAH Ssen haklısındır canım sen hamile kalmışsın ne güzel o duyguyu tatmak bile güzel İNŞALLAH tekrar hamile kalırsın ve bu kez senden hiç ayrılamaz ALLAHIM kucagına almak nasip eder İNŞALLAH AMİN
benim daha çok yeni 22 nisanda yapıldı aşılamamhenüz çok var...inş..sen hamişsindir...
Sabırsızız işte ..... Fazla dinleme kendimi canım yaa...
bidahakini geç yapcam belki kan tahlilini beklerim canım erken oldugunu biliyorumda benim 5 yumurtam gelişmişti belki ikizdir erken çıkar dedim ama abarttım galiba.6. günün mücok erken yapmışsın catlatma ignesinin etkisi bile daha gecmemiştir seni yanıltır şimdiden yapma 10. günden sonra yapmaya başla yapıcaksanda canım
benim daha çok yeni 22 nisanda yapıldı aşılamamhenüz çok var...inş..sen hamişsindir...
amin canım...allah hepimizin yüzünü güldürsün inşş...yok ben zaten yaptırmayı düşünmüyorum...adet tarihimi beklicemaşılam yaptıran biri olarak 14. Gün olmadan test yaptırmayın bence benimde 2. Aşılamam bugün 4. Günüm allah yüzümüze baksın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?