Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yumurta çatladıktan sonra 14. günde adet olunması gerekiyomuş.bu 14 gün sabit rakammış.yumurta gelişmesi ve çatlaması ilaçlarla erken oldugu için erken adet olunması normalmiş bi sitede okumuştum.bu arada benimde 28.nisan test günüm inş hepimiz için hayırlısı olur.

benim de benim de 28 nisan ama bilmiyorum galiba salı günü yaptırırım ilk testimi sonra tekrarlarım. ahhh sabırsızlık işte. benim ikinci aşılamamda 16 gün sonra adet olmuştum.

aynen valla ne kadar takmayın desem de kendim de takıyorum. 16 nisan da oldu canım aşılamam pazartesi kontrol var muhtemelen salı günü test yaparım 10. gün.dayanamam herhalde daha fazla beklemeye.

inş güzel haberler verirsin canım.gerçekten zor bir süreç bu rabbim kucagımızı boş bırakmasın.yatmaktan çok sıkıldım ama dayanıcam.inş bebegim gelibr annesinin karnına.bu arada belirtin varmı belirgin olan.

Son düzenleme:

canım yaa daha önce aşılamayla gebelik yaşadığım halde belirtileri ayıramıyorum. adetten farklı belirti göğüslerim şişti ve acıyo. diğer arkadaşlar iğnelerin etkisi olabilir dediler ama bilmiyorum. akıntım yok kasıklarım ağırıyo bu gün. senin sanırım annenler var başında (inş.yanlış hatırlamıyorumdur.) yanında birleri olunca yatmak daha kolay sanki. ben ilk iki gün yattım da patladım. sadece iş falan yapmıyorum. onun dışında geziyorum. inşallah ya rabbim güldür yüzümüzü.

kızlar yaaaaa nisanda aşılama yaptırıp henüz gebelik haberi alan kimse yok mu. yoksa o haberi alıp bizi terk mi ettiniz. paylaşında bize de umut olsun demi ama yaniii..........

arkadaşlar bende yeni katıldım 7 nisanda 2. aşılamam yapıldı 16.gün evde test yaptım ikinci çızgi biraz renksiz çıktı eczacı var dedi ama pek güvenemedim doktorumda adetini bekle dedi çok kafam karışık kan testi yaptırmaya korkuyorum:18:

benim adet zamanında hiç bi belirtim olmaz sadece olacagı gün bikaç saat önceden kasık agrım olur o kadar o yüzden ne olcak bilmiyorum.kayınvaldem var altlı üstlü oturuyozda.eylül ayında hamile kaldıgımda gögüslerim şişmişti ama o zaman iğne falan olmadım ben sadece klomen ve cyclo progynova ile kaldım sonra kimyasal oldu düştü.sonraki ay gonalf ve çatlama iğnesi oldum hamile kalamadım ama belirtimde olmadı hiç gögüslerim falan şişmemişti yani kasık agrım yoktu.ne olcak durumum bilmiyorum.kasık agrım var bugün öglenden beri.üstelik vajen progestana başladım bugün.akıntım arttı doğal olarak midem kazınıyo sürekli ama yememeye çalışıyorum yattıgım için.yoksa hamile kalamazsam kilom çok kötü olur.bende gezmek istiyorum ama malesef annemlerden izin çıkmıyo

canım 16 günde silik çıktıysa olabilir bence vakit geçmeden kanda baktır.

hayırlı uğurlu olsun canım ben senin yerinde olsam kocamı önüme katıp en yakın acil servise karnım ağrıyo yardım diye giderdim,patlatırdım gebelik testini olmadı yarın yaptır ama bence ilacın etkisi çoktan gitmiştir ve hamişsin inşallahhhh

ay kız ne güldürdün beni inşallah dediğin gibidir"

ay kız ne güldürdün beni inşallah dediğin gibidir"

canım yaa hiç durma bence durumunda müsait se bi kan testi yaptırda bizde sevinelim hepbirlikte..

canom valla ben iğnelere başladığım günden beri iki kilo almışım ama umrumda bile değil. benim adetimde belirti vermez dediğin gibi bir saat önce sancım olur ve gelir. yani o günü beklemekten başka çaremiz yok. vajenden ilaç kullandığın için akıntın artmış olabilir mi acaba.

hahahaha çok güldüm valla gece gece.... sonunda gebeliği öğrenmek varsa her yol mübahtır arkadaşlar..............

evet canım ondan zaten dr ilişki demişti 1 hafta gün aşırı u gece ilk defa yaptık ama kasıklarımda tuhaf bbi agrım var o andan beri ölede ateşim var arada patlıyom sıcaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…