evet canım ondan zaten dr ilişki demişti 1 hafta gün aşırı u gece ilk defa yaptık ama kasıklarımda tuhaf bbi agrım var o andan beri ölede ateşim var arada patlıyom sıcaktan
Günaydın
Arkadaşlar ben gerçekten merak ediyorum farklı hissettiğiniz bişeyler var mı die. Gülcezanın da dediği gibi benim de genelde ateşim 37 civarı iniyor çıkıyor. Bir de genelde yorgunluk halim var. Hiç erken yatmayı sevmem akşamları 10da yataktayım. gün için de de bitkinim. Evdeyken zaten yalnızsam koltuktan alamıyorum kendimi :26:Regl döneminden 10 gün önce de başlardı ama göğüslerim de çok acıyor bazen acısından gece uyanıyorum ama gündüz o kadar değil. Anlamadım ben bu işi, neler oluyor??? Siz de oluyor mu böyle değişiklikler?
arkadaşlar günaydın bende dün ilk aşılamamı yaptırdım yani 23 nisanda ama cok korktum kanamam oldu biraz okadar cok sinirlerim bozulduki niye böle oluyo niye ben dedim hayırlısı diorum artık 2 yumurtam vardı bitanesi çatlamış doktor aşılama sonrası bir gün daha ilişki önerdi doktora sordum ne zaman belli olur diye doktorda bidaki ay adet olmazsan bakarız dedi. ama ben okadar bekleyemem herhalde dün dinlendim bütün gün inş.faydası olmuştur.aşılama sonrası yapılacak bişeyler varmı varsa bilgi verirseniz sevinirim
evet canım ondan zaten dr ilişki demişti 1 hafta gün aşırı u gece ilk defa yaptık ama kasıklarımda tuhaf bbi agrım var o andan beri ölede ateşim var arada patlıyom sıcaktan :d
günaydın canım,hayırlı olsun inşallah tutunur bebeğin,kendini çok fazla dinleme ve kasma,aşılama sırasında muhtemelen çok kastın yada gerildinki kanaman olmuş kanamanın olması korkulacak bişi değil rahat ol.bu arada adet gününe kadar yatmana gerek yok sadece ağır kaldırma ev işleri felan yapma,beslenmene dikkat et,günde iki üç dilim ananas ye,kabak çekirdeği ye,badem ye bunlar bebeğin tutunmasında yardımcı oluyormuş diye duydum doğruluğunu pek bilmiyorum ama tüpden sonra genelde böle yapıyorlar
birde arkadaşlar şu an çoğumuzda olan halsizlik göğüslerde acıma vs.gebelik belirtisi değil ilaçların etkisi bunlar inanın psikolojik olarak benim daha önceki tedavilerimde miğde bulantısı yaşardım o yüzden belirtilerinizi dinlemeyin unutmayın vakti zamanı geldiyse meleklerimiz gelecek,sürekli dua edelim birbirimize.
iyi dileklerin için saol canım allah isteyen herkesi bebek sahibi yapsın.cok yıprandım artık daha 1 yıl olmadı ama ole pko hastasıyım ben.her negatif sonucta tekrar tekrar ilaçlar ve iğne insan okadar geriliyoki sanki kimse beni anlamıyo bu gerginliği eşimede yansıtıyorum ben bu arada glucopeje adında bir şeker ilacı içiyorum yumurtlamaya yardımcı oluyomuş özellikle pco hastalığında ama ben bunu cok sonra duydum inş.faydası olur onunda umudumu kaybetmek istemiyorum ama elimde değil aşılamada %20 şans var diyorlar.3 aşılamadan sonrası tüp bebekmiş doğrumu
merhaba arkadaslar benimde bugun 12. Gunum ve artik adet sancilarim basladi benim gibi olan varmi 3 nisanda asilama yaptirdim
nisan ayinda olumlu pozitif sonuc alan varmi arkadaslar
merhaba arkadaslar benimde bugun 12. gunum ve artik adet sancilarim basladi benim gibi olan varmi 3 nisanda asilama yaptirdim
merhaba arkadaslar benimde bugun 12. gunum ve artik adet sancilarim basladi benim gibi olan varmi 3 nisanda asilama yaptirdim
hayırlı olsun canım tedavin. Test yaptırmayı düşünmüyo musun. Belli olur bu günlerde.
aleyna,3 nisanda yaptırdıysan,büyük ihtimalle hamilesindir sen,halada adet olmadığına göre,biliyosun çatlamadan 14 gün sonra en geç adet olunuyo,bi test yaptırsana.
sagol canim dusunuyorum yapinca haber veririm mutlaka
kizlar sizde adet sancisi oluyomu bende cok var
ben bugün ne yaptım biliyonuzmu sabah test yaptım tabiki negatif 6 günüm bugün.off sabırsızım ben yaa.gögüslerimin yanları acıyo ama şişlik yok.kasıklarımda batmalar bazende kasılmalar oluyo.geçin günler geçiiinn.of off.ömrümüz beklemekle geçiyo yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?