Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım,cümlemiz ile birlikte hayırlı haberler alalım.

bende özel tüp bebek merkezinde yaptırdım canım ama sıkışık degildim dr gü
ldü bide ne alaka der gibi hemşireyede sordum yok öle yapılmıyo dedi.allah allah demekki farketmiyo.rahime baskı yapmasının ne gibi bi faydası olur anlamadım açıkcası onların işitüplerle yani spermleri tüplere en yakın yere bırakıyolar.yani drum bana öle dedi.rahim içine degil tüplere en yakın yere bırakıcaz dedi.

bu arada kafan karışmasın canım sadece anlamadıgım için dile getirdim sonuçta her dr un tedavi şekli farklıdır.

amaninnn hangi dr neye göre ne diyo belli değil,dediğim gibi hepsi bahane,vesile,Allah yardımcımız olsun.

leblebişekeriiiiii senden umutluyum hadi müjde ver bizeeee bekliyorumm.

canımcımmmmmmmm bu gün tekrar test yaptırmayı planlıyodum ama yarına kalıcak gliba hiç içimden gelmiyo. Senden de müjdeli haber kokuları alıyorumm.
Suleyka sen naptın canım yaptırdın mı test.

canımcımmmmmmmm bu gün tekrar test yaptırmayı planlıyodum ama yarına kalıcak gliba hiç içimden gelmiyo. Senden de müjdeli haber kokuları alıyorumm.
Suleyka sen naptın canım yaptırdın mı test.

inş canım yarın bari yaptır yaa varmı degişik bi belirti bugün.ben hala umutlu ama temkinliyim sevinemiyorum.sabahki testi saklamıştım ona baktım az önce çizgi kaybolmuş tamamen.oysaki ilk 5 dakkada belşirdi çok silikti ama sonraki 15 dakka da yine bakmıştım aynıydı şimdi kaybolmuş allah allah.

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----2 mayısı bekliyo
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisan test günü
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs

22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

ya fazla belirti yok aslında göğüslerim yine şiş ve acıyolar. Ilk gebeliğimden de hatırladığım tek şey göğüs ağrısıydı zaten onun dışında arada kasıklarımda hafif sancı oluyo. Belim ağırmıyo. Akıntım da yokk. Umutlanamıyorum ama umutsuz da değilim bakalım henüz akşam olmadı. Bakarsın gitmişim test yaptırmaya. Dengesizim bu aralar. :44:

bekliyorum o zaman güzel haberlerini

inşallah güzel haberlerini duyacağız pazartesi ALLAH tüm isteyenlerin dileklerini er yada geç yerine getirecektir inşallah. korkma kaderinde varsa yaşarsın bak ben 2. aşılamayı yaptırdım kısmet inş sana gerek kalmayacak canım.

Evet, hem de baya bi sıkışmıştım. Kalkarkalkmaz gittim.

evet canım sıkışık almalarının sebebi rahime idrar torbası dolu olunca baskı yapsın ve rahim kendini rahat açsın diye o nedenle ben batlayacak gibiydim aşılamada doktorum bu şekilde anlattı ve aşılama daha çok olumlu olurmuş ilerlemesi açısından .

benim tek korkum 6 nisanda yaptırdım aşılamamı yumurtalar çatlamışta dedi doktor ayın kaçı oldu adetimde geçti perşembe gidince eger bebek yoksa neden adet olmuyorum onu düşünüyorum..

aşılama süresinde jel verdi mi sana onu bırak regli olacaksın 2-3 gün içinde yada kistler olabilir kontrol ettir bence.

aşılama süresinde jel verdi mi sana onu bırak regli olacaksın 2-3 gün içinde yada kistler olabilir kontrol ettir bence.

yok canım sadece vitamin kullanıyorum jel vermedi doktorum aşılamanın 2. günü doktora kontrole gittim yumurtalar çatlamıştı ben çok umutluyum dedi doktorum çatlamayınca kist olmuyor mu 4 yumurtam vardı hepsi çatlamış hadi bakalım dedi doktorum bilmiyorum belki hamileyimdir ama yinede bekle sabırlı ol haftaya gel dedi ben istanbulda florence nightingale gidiyorum doktorum adetin geçsin öle dedi adetin bugün 35. günü aşılamanında 24. günü ilk aşılamada adetin 29. aşılamanında 15. günü hastalanmıştım yaşın genç rahim çok düzgün korkma dedi bakalım ama herşeyi Allahım bilir.

canım yaa test yapmadın galiba henüz. Hemen ümitsiz olma belki hamilesindir inşallah. Sabret bakalım doktorun ne dicek. Kist falan olsa görürdü doktorun. Iyi haberlerle geçsin inşallah kontrolün..

canım yaa test yapmadın galiba henüz. Hemen ümitsiz olma belki hamilesindir inşallah. Sabret bakalım doktorun ne dicek. Kist falan olsa görürdü doktorun. Iyi haberlerle geçsin inşallah kontrolün..

test yapmadım inş vardır olmasa bu zamana kadar adet olurdum sanırım gögüslerim çok şiş damarlar çıktı dokunamıyorum dün doktorumu aradım günüm geçti geleyimmi diye sabret haftaya gel bakarız yumurtan çoktu biraz daha sabret dedi aşılada gonal f kullandım rahim kalınlığıda ii demişti doktor aşılama geçikme yaparmı ki çatlamış yumurta tutmasa adet yapar heralde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…