aşılaman hayırlı olsun... inşallah daha fazla beklemez ve meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.... ben 1 yıldır bekliyorum. pko için tedavi gördüm herşey yolunda gitti ama maalesef eşimin sperm hızında ve sayısanda problem var.yani normal yolla olması zorrrr.doktor aşılama dedi ama rahim filmi de istedi korkuyorummm. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
evet canım sıkışık almalarının sebebi rahime idrar torbası dolu olunca baskı yapsın ve rahim kendini rahat açsın diye o nedenle ben batlayacak gibiydim aşılamada doktorum bu şekilde anlattı ve aşılama daha çok olumlu olurmuş ilerlemesi açısından .
Aşılama adetimin 12. günü yapıldı 3 tane gelişmiş yumurta vardı bugün ise adetimin 20. günü normalde 28-30. günler arası hastalanırdım bu ay 8 gün önce başladı lekelenmeler hayırlısı diyelim Haktan umut kesilmez
benim doktorum adetin kaçıncı günü yapılırsa yapılsın aşılama 26 29 gün arası adet olunur tutmazsa dedi
Bende bu gün hiç beklemiyordum 3 yıldır sürekli adet tarihlerim düzenliydi ben tarihleri hep not ederim
28 ila 30. günleri hiç şaşmazdı bir gün şaşsa olmaz mı yani diye de hayıflanırdım demekki oluyormuş
tamamen hastalandınmı normal değil sanki eger tam olmazsan yarın bi doktoruna gözük bence benim ayın 6 sında yapıldı adetim geçti aşılama yapılalı 24 gün oldu ama test yapamıyorum doktorumu aradım 1 hafta daha bekle dedi benimde geçti ama hadi tuutmazsa tutmayıpta hastalığı bu kadar geçen varmı ki ilk aşılamada 15. ama yinede adet zamanımda 3 gün önce olmuştum adetin 29. gününde bugün adetimin 35. günü
ayyy benim de aşılamanın üzerinden 9 gün geçti hala beklemedeyim, beklemek gerçekten zor geliyor, gaz problemi bende de var kızlar aşılama gününden beri, gülcezacım seninle aynı gün yaptırmışız sen ne zaman yaptıracan kan testini ve adetin kaçıncı günü yapıldı aşılama?? benim aşılamam adetin 12. günü yapılmıştı.
Kızlar umarım herkesin gönlüne göre olur bu ay ve hamiş haberlerini duyarız, eve gelir gelmez yazıları okuyorum, yalnız hissetmiyorum kendimi iyi ki varsınız
bakalım ne olacak eşim çok umutlu sen hamilesin diyor ama herkez erkenden tahlil yapıyor benim doktorum haftaya gel dedi hamile degilsemde şimdiye kadar ilacın etkisi geçmiştir gögüslerim çok ağrıyo damarlar çıktı gece uykudan uyanıyorum inş tutmuştur bakalım
canım hayatımda senin kadar sabırlısını görmedim aşılamadan sonra 12.gün kan değerinde çıkarken sen bukadar zamandır niye bekliyorsun acabalarla kafanı yorcağına bir test al ve mutlu haberi al derim ben
aşılama süresinde jel verdi mi sana onu bırak regli olacaksın 2-3 gün içinde yada kistler olabilir kontrol ettir bence.
Ne ben kendim gibi erken olanı duydum ne de senin kadar uzun süreli hastalanmayanı bizim ikimizde de bir farklılık var ama herkesin ki bir olacak diye de bir kaide yok dimi yani bende lekelenmeler oldu iyi de hep öyle başlar önce lekelenmeler oluşur bir kaç gün sonra da hastalanırım. Ancak Salı günü ders çıkışı doktora gidebilirim. Neyse umutlar tükenmesin inşallah çok şükür buna da.
aşılaman hayırlı olsun... inşallah daha fazla beklemez ve meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.... ben 1 yıldır bekliyorum. pko için tedavi gördüm herşey yolunda gitti ama maalesef eşimin sperm hızında ve sayısanda problem var.yani normal yolla olması zorrrr.doktor aşılama dedi ama rahim filmi de istedi korkuyorummm. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?