Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılaman hayırlı olsun... inşallah daha fazla beklemez ve meleğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.... ben 1 yıldır bekliyorum. pko için tedavi gördüm herşey yolunda gitti ama maalesef eşimin sperm hızında ve sayısanda problem var.yani normal yolla olması zorrrr.doktor aşılama dedi ama rahim filmi de istedi korkuyorummm. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

canım hg topiğimize inş sende beklemezsin daa fazla.rahim filmi için endişelenme çok kolay bi işlem.ağrı eşiğin düşük degilse agrın olmaz mümkün oldukça rahat ol ve kendini sıkma sakınkii filmin güzel çıksın sıktıgında bazen tıkalı olmayan yerler bile tıkalı gözükebiliyo çünkü.eger attan muaynede canım acımıyorsa onunla aynı şey agrın olmaz.5 dakikalık bi işlem.inş sorun çıkmaz canım.

ya benim doktorum bana hiç bişey söylemedi ilk önce ultrosona aldı sıkışıkken yumurta çatlamış mı diye baktı.sonra tualete girdim çıktıktan sonra aşılamam yapıldı insallah bı aksilik olmaz ya içime kurt düştü

Selam arkadaşlar

21 nisanda Ankarada ikinci aşılamayı oldum bu gün 8-9 dün geçti aşılamanın üzerinden ama lekelenmeler oldu şaşırdım üzüldüm çok erken değil mi sizce de? bu gün hastaneye progesteron için kan vermeye gitmiştim haftaya bekliyordum bir anlam veremedim hayırlısı Allahın takdirine sual olmaz akıl ermez hani bir söz vardır ya dilime dolandı
Mevla görelim neyler
Hak şerleri hayreyler
Zannetme ki gayreyler
Arif anı seyreyler

Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

Bir işi murâd etme
Olduysa inâd etme
Hak’tandır o reddetme

Mevla görelim neyler
Neylerse güzel eyler...

Deme şu niçin şöyle
Yerindedir o öyle
Bak sonunda sabreyle

Mevla görelim neyler

Neylerse güzel eyler...

Aşılama adetimin 12. günü yapıldı 3 tane gelişmiş yumurta vardı bugün ise adetimin 20. günü normalde 28-30. günler arası hastalanırdım bu ay 8 gün önce başladı lekelenmeler hayırlısı diyelim Haktan umut kesilmez

hım çok erken ama hayırlısı canım benimde adetin 12. günü yapıldı bendede 4 yumurta vardı bakalım beklemedeyim biz ne olcaz..

benim doktorum adetin kaçıncı günü yapılırsa yapılsın aşılama 26 29 gün arası adet olunur tutmazsa dedi

ayyy benim de aşılamanın üzerinden 9 gün geçti hala beklemedeyim, beklemek gerçekten zor geliyor, gaz problemi bende de var kızlar aşılama gününden beri, gülcezacım seninle aynı gün yaptırmışız sen ne zaman yaptıracan kan testini ve adetin kaçıncı günü yapıldı aşılama?? benim aşılamam adetin 12. günü yapılmıştı.
Kızlar umarım herkesin gönlüne göre olur bu ay ve hamiş haberlerini duyarız, eve gelir gelmez yazıları okuyorum, yalnız hissetmiyorum kendimi iyi ki varsınız

benim doktorum adetin kaçıncı günü yapılırsa yapılsın aşılama 26 29 gün arası adet olunur tutmazsa dedi

Bende bu gün hiç beklemiyordum 3 yıldır sürekli adet tarihlerim düzenliydi ben tarihleri hep not ederim
28 ila 30. günleri hiç şaşmazdı bir gün şaşsa olmaz mı yani diye de hayıflanırdım demekki oluyormuş

tamamen hastalandınmı normal değil sanki eger tam olmazsan yarın bi doktoruna gözük bence benim ayın 6 sında yapıldı adetim geçti aşılama yapılalı 24 gün oldu ama test yapamıyorum doktorumu aradım 1 hafta daha bekle dedi benimde geçti ama hadi tuutmazsa tutmayıpta hastalığı bu kadar geçen varmı ki ilk aşılamada 15. ama yinede adet zamanımda 3 gün önce olmuştum adetin 29. gününde bugün adetimin 35. günü

Ne ben kendim gibi erken olanı duydum ne de senin kadar uzun süreli hastalanmayanı bizim ikimizde de bir farklılık var ama herkesin ki bir olacak diye de bir kaide yok dimi yani bende lekelenmeler oldu iyi de hep öyle başlar önce lekelenmeler oluşur bir kaç gün sonra da hastalanırım. Ancak Salı günü ders çıkışı doktora gidebilirim. Neyse umutlar tükenmesin inşallah çok şükür buna da.

12. gün yapıldı canım aşılamam 5 yumurtam gelişti hepside çok güzeldi yani drum öle dedi.ve kan testimde pazartesi günü yapılcak.inş güzel haberi herkesler alır.

bakalım ne olacak eşim çok umutlu sen hamilesin diyor ama herkez erkenden tahlil yapıyor benim doktorum haftaya gel dedi hamile degilsemde şimdiye kadar ilacın etkisi geçmiştir gögüslerim çok ağrıyo damarlar çıktı gece uykudan uyanıyorum inş tutmuştur bakalım

kızlar bişi sorucam rükuya egilir gibi egildiginizde kasıgınızda bişi hissediyomusunuz sertlik yada gergin bişi ama baya yoğun bende bu demin lavobada yüzümü yıkarken farkettim gergin kasıgımda bişi içerde sanki bi sertlik var gibi

canım hayatımda senin kadar sabırlısını görmedim aşılamadan sonra 12.gün kan değerinde çıkarken sen bukadar zamandır niye bekliyorsun acabalarla kafanı yorcağına bir test al ve mutlu haberi al derim ben

bende beğendim bu msjı umutlu arkadaşım bari bizim için yarın idrarda bak kızzzzz.

aşılama süresinde jel verdi mi sana onu bırak regli olacaksın 2-3 gün içinde yada kistler olabilir kontrol ettir bence.

sural canım bişey sorucam sana.benim aşılamamda n sonra dra kontrole gittiğimde kist oluşmuş bir tane ama büyük dedi bende gebeliği etkilermi dedim güldü hayır dedi gebeliğin 3. ayında gidermiş.ve bana doktorum progestanın 2. kutusuna başlattı ama burdaki arkadaşlar hep bir kutu kullanıp bekliyor. ve adet gelirse geliyor. progestan adeti tutuyormu .yani ben aslında adet olucam ama ilaç mı etkiliyor

canım yanlış anlamadıysam adetinin 20.günü lekelenmen oldu dimi? bu lekelenmeler üstüne görme denilen şey olabilir dikkat et kendine sen yinede ümidini kaybetme belkide yerleşme kanamasıdır

cemremmm hoşgeldin canım ben rahim filmini bir üniversite hast. yaptırdım anestezisiz benim rahmim çok darmışş çok sorun yaşadım çok ağladım ama bu hepimizde aynı olacak demek değil sadece benden sana tavsiye eğer rahmin dar ve acıya dayanıklığın az ise doktoruna söyle anestezili yaptır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…