bakalım ne olacak eşim çok umutlu sen hamilesin diyor ama herkez erkenden tahlil yapıyor benim doktorum haftaya gel dedi hamile degilsemde şimdiye kadar ilacın etkisi geçmiştir gögüslerim çok ağrıyo damarlar çıktı gece uykudan uyanıyorum inş tutmuştur bakalım
canım yanlış anlamadıysam adetinin 20.günü lekelenmen oldu dimi? bu lekelenmeler üstüne görme denilen şey olabilir dikkat et kendine sen yinede ümidini kaybetme belkide yerleşme kanamasıdır
kimse bişi hissetmiyomu yoksa ben deliriyoyum
yok yok delirdim ben gerçekten off off:18:
canım o bel ağrısı normal sürekli değilse bence çok çok erken hemen umudunu kaybetme kan verme gününmüş bugün gittinmi pekiEmell 06 çok sağolasın güzel düşüncelerinden dolayı ama ben eminim ki hastalanıyorum
sabahtan belimde ağrı vardı adet sancısı gibi ve de su içme- tatlı yeme isteğim arttı herşey onu işaret ediyor. Aşılamadan 1 hafta sonra olması çok garip progesteron için bugün kan verme günümdü.
Çok streste yapmadım inşallah bununla atlatırım kist falan oluşmasında ben erken gelmesine razıyım.
Gülceza ve Umutlu umarım hamilesinizdir, ezanlar da okunuyor rabbim herkese (bana da) hayırlı evlatlar versin
ben naptımm iş dönüşü bir prediktör aldım 30 tl bayılıp
negatiffffffffffffffffff
ben naptımm iş dönüşü bir prediktör aldım 30 tl bayılıp
negatiffffffffffffffffff
kimse bişi hissetmiyomu yoksa ben deliriyoyum
yok yok delirdim ben gerçekten off off:18:
kan testi olmdan diğerlerinde yanılma payı var.bence hepimizin psikolojisi çok bozuldu anne olayım derken aklımızdan olucazçok zor bir durum allah hepimize yardım etsin güç versin bekle kan testini canm
yaa git yarın kan testi yaptır yaa bak zaten tırlattım saldırırım üstüne bak hee
sural canım bişey sorucam sana.benim aşılamamda n sonra dra kontrole gittiğimde kist oluşmuş bir tane ama büyük dedi bende gebeliği etkilermi dedim güldü hayır dedi gebeliğin 3. ayında gidermiş.ve bana doktorum progestanın 2. kutusuna başlattı ama burdaki arkadaşlar hep bir kutu kullanıp bekliyor. ve adet gelirse geliyor. progestan adeti tutuyormu .yani ben aslında adet olucam ama ilaç mı etkiliyor
yaptırsammı ki prediktor yanılırmıki
bence yanılma payı var ilaç kullanıyormusun şuan?
yaptırsammı ki prediktor yanılırmıki
iyi akşamlar arkadaşlar yazınızı sürekli takip ediyorum.ben de sizler gibi heyecanlıyım çünkü yarın kan testi yaptıracağım...nisanın 16 sında aşılamam oldu inş. allahım hepimizi sevindirir....
gülceza bu arada beni de listeye yaz.yaş 30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?