sanırım benim gibi kimse eğildiginde kasıgında sertlik hissetmiyo tek benim galiba.
canım hayatımda senin kadar sabırlısını görmedim aşılamadan sonra 12.gün kan değerinde çıkarken sen bukadar zamandır niye bekliyorsun acabalarla kafanı yorcağına bir test al ve mutlu haberi al derim ben[/QUO
:) sanki ilaçla uyuşturulmuş gibiyim o kadar test yaptım o kadar adet oldugumda üzüldüm ki artık dayanacak gibi değilim doktorum bekle dedi doğrusu sevindim beklicem diye korkuyorum nedense çünkü bu son aşılama olacak doktorum tüpe geçeriz dedi perşembe günü doktora gidicem ve aşılama yapılalı 30 gün olacak inş vardır
kızlar bişi sorucam rükuya egilir gibi egildiginizde kasıgınızda bişi hissediyomusunuz sertlik yada gergin bişi ama baya yoğun bende bu demin lavobada yüzümü yıkarken farkettim gergin kasıgımda bişi içerde sanki bi sertlik var gibi
doktorum bana senin aynı söylediğini demişti o ağrı ii dedi ve tabi kısa süre sonra geçiyorsa
inş yaa bu arada seni listeye yazmışmıydık yoksunda listede ekleyelim hemen umut olur bizede
olur sevinirim o kadar dua ediyorum ki hepimiz için Allahım bizimde yüzümüzü güldürsün artık usandım başkalarının bize sanki bi yerimiz sakat gibi bakmasına aaa çocugu yok demelerine... arkadaşım bu ay hamile kaldı normal yoldan bilmiyorduk ama gögüslerim çok ağrıyo diye şikayet ediyordu istemiyordu süpriz geliverdi bebeği. benim yaşım 24 canım 6 nisan aşılama 26 nisan adet olma tarihi ama perşembe günü öğrenicem sanırım 5 mayıs
ekledim canımm inş hayırlı haberler alırız.çok gençsin olur mutlaka üzülme ben senden 3 yaş büyügüm biz yaşlanıyoz artık.
gülceza ben ilk aşılamamı klomen kullanarak adetin 15. günü yapmıştım ilk günden itibaren kasık ağrısı vardı sürekli kendimde ağrı hissediyordum adet olmadan bi kaç gün önce gögüs ağrısı yaşamıştım 1 gün ama daha sonra adetin 29. günü aşılamanın 2. haftası hastalandım sende böle sorun yok sanırım ikinci aşılamamdada ilkine göre çok rahatım çok sorun olmazsa tutma şansı çok demişti arkadaşım ve normal yolla hamile olan arkadaş en büyük belirti gögüs ağrısı gerisi boş dedi bakalım ne olacak..
kasık agrım yok gibi nerdeyse ara ara oluyo ve son bikaç gündür.ondan önce hep gaz agrım vardı.şimdi tek hissettigim kasıgımdaki sert şey.inş hayırlı haberler alırım yaa umutlarım yıkılmaz umarım.gögüslerimde hafif şişlik ve hafif agrı var.off pazartesi çabucak gelse keşke.
evet canım dr çagırdı gel test yapcaz dedi.gülceza bana dr 15. gün demişti test için? sana pazartesi yaptırmanı dr mu söyledi?
inş canım hepimiz mutlu olalım bende aşılamayı yaptırdıktan sonra bir hafta gaz problemi çektim ama benim ki sanırım gonal f iğneden dolayı oldu klomende sorun olmamıştı gögüs ağrıları hep var zaten ama daha önce yoktu sanırım yeşil damarlar onu düşünüyorum
evet canım dr çagırdı gel test yapcaz dedi.
gaz problemim hala var ama sanki bugün dünkilere göre daha az gibi geldi.gonal f i ben 2. kez kullanıyorum ilkinde gazım olmamıştı hiç.gögüslerimi hatırlamıyorum.
ne olucak halimiz bakalım
evet gonal f ve ben çatlatma iğnesi ovitrella vurulmuştum onlar yapıyo sanırım ama sonra geçiyo mrk etme
ahh sorma yaa benim bide bu kadar geçip olumsuz olursa ne olur düşünemiyorum insan umutlanıyor bu kadar geçince herkez hamilesin diyor
gazmı geçiyo valla bugün 10. günüm ama hala geçmedi.ateşle yaklaşılsa havaya uçucam o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?