Aşılama 2011 Nisan Ayında Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bugün hamileliğim netleşti rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım

merhaba beide listeye ekler misiniz lütfen..yaşım31 ,18nisanda aşılama yaptırdım,4mayısta kan testi yaptırmam lazım, doktorum kesinlikle o tarihten önce kantesti yaptırmayacaksın dedi,neden diye sormadım:))) çünkü önce allaha sonra doktoruma çok güveniyorum allahım inşalahhhh sonucu olumlu olurda yüzümüz güler inşalahh..pko hastasıyım,ilk aşılamam allah ben ve benim gibi çoçuk sahibi olmak isteyen anne adaylarının yüzünü güldürür inşalah..

elifsalim tebrikler çok mutlu oldum ,inşalah saglıklıca biran ogluşunu diye yazacaktım oglun olcak gibi gecti içimden :)) çoçugunu saglıklıca kucagına alırsın inşalahh amin..

arkadaşlar bugün hamileliğim netleşti rabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım
çok sevindim canım allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inş.yaşını aşılamanın tarihini kaçıncı aşılaman oldugunu ve sonucunu yazarmısın bizlerede umut ol.

hemen eklicem canım.hayırlı olsun aşılaman inş olumlu sonuçlar alırsın.

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----5 mayıs test tarihi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----2 mayısı bekliyo
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisan test günü
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----4 mayısı bekliyo
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs

22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

kızlar bu arada bu sabahta idrar testi yaptım ama negatif hiç çizgi çıkmadı sanırım dünkide yanlış sonuç vermişti olsun daha kan testimi yaptırmadım ama. karamsar olmak istemiyorum bu yüzden kötüsünü düşünmicem.olucak inş bebegim bana gelicek.

Son düzenleme:
kızlar ben adet oldum çok çok ağladım ama biraz daha iyiyim tüm yaşadığım belirtiler okadar gerçektiki ilaç insanı aptal yapıyor resmen kendimi topladım doktorumu aradım önce şu kistten kurtulucam.inşallah sizler güzel haberler verirsiniz benide güçlendirirsiniz

canım benim...hepimiz bunları yaşadık...testler ve ağlamalar...hayırlı zamanda gelicek bebişin buna inan lütfen...benimde sancılarım başladı...adet sancısı umarım bebişiimm gelir de olmam

üzülme canım olur birgün bugün olmasada şimdi en kısa sürede kendini toplayıp yeniden başla tedavine ve yeni umutlara koş.inş bebegin bekletmez seni.

listemiz hayırlı olur inş herkesin kucagı bebek dolar rabbimden hayırlısı ya ALLAH YA BİsMİLLAH

adayımız yaş ve aşılama sayısı durumu ve sonuç
1 nisan whitebal-yaş 34-ilk aşılaması---18 nisanda hamileliğini ögrendiginde degeri 42,7
2 nisan
3 nisan
4 nisan
5 nisan
6 nisan elifna----yaş --------duydugumuza göre hamile ama gerisini bilmiyoruz
6 nisan umutlu87---yaş 24-ilk aşılama----5 mayıs test tarihi
7 nisan ahesme----yaş 30- ilk aşılaması-----adet oldu 21 nisanda
8 nisan
9 nisan
10 nisan
11 nisan
12 nisan
13 nisan aleyna84 ----yaş 27 3. aşılama .......sonuc kan testi 0.44 negatif
13 nisan elt_elt----yaş 27-ilk aşılaması-----28 nisanda hamile oldugunu ögrendi betahcg-250
14 nisan inception ----yaş 29-ilk aşılama----- malesef negatif sonuç
15 nisan
16 nisan suleyka----yaş27-2.aşılama-----2 mayısı bekliyo
16 nisan leblebisekeri---yaş 26-3.aşılama----28 nisan test tarihi 2 mayısı bekliyo
16 nisan beren_ece---yaş- 27-ilk aşılaması----30 nisanda adet oldu
17 nisan
18 nisan waboose----yaş 30-ilk aşılama---2 mayısı bekliyo
18 nisan necla_006---yaş 31-ilk aşılaması----4 mayısı bekliyo
19 nisan emell06----yaş 30-ilk aşılama-----beklenmeyen adet tarihi 3 mayıs
20 nisan gülceza ----yaş 27-ilk aşılama----- beklemede2 mayıs dönüm noktası
20 nisan sanik-----yaş 28-ilk aşılama-----beklenen adet tarihi 5-6 mayıs
21 nisan aysemeng77 -----yaş 34-ikinci aşılama .......beklenen adert 5 mayıs

22 nisan tsma --- yaş 31-ilk aşılama ------beklemede 11 mayıs adet tarihi dönüm noktası
22 nisan SURAL----yaş 31-2. aşılama-----beklemede
23 nisan prety_girl--yaş 26 -ilk aşılama------beklemede
24 nisan
25 nisan
26 nisan
27 nisan lastmoon----yaş 30-2. aşılaması-------12 mayıs test tarihi
28 nisan
29 nisan
30 nisan

kızlar şimdi kalktım idrar testini atmak için aynı dünki çizgi vardı yine yaa off ne demek bu şimdi.pazartresiiiii geeelll artıkk bu arada acayip midem bulanıyo.çok acıkmışım yaa.68 kilo ile yatmıştım ayın 20 sinde 10 gün sonun da 70 olmuşumdur bu yemege göre.

canım benim...hepimiz bunları yaşadık...testler ve ağlamalar...hayırlı zamanda gelicek bebişin buna inan lütfen...benimde sancılarım başladı...adet sancısı umarım bebişiimm gelir de olmam

benim ilk aşılama tecrübemdi en çok eşime ve anneme üzüldüm .çok inanıyorlardı çünkü. inşallah sen adet olmazsın ve bebeğin gelir.ben hep hayırlısı diye dua ettim vardır bundada bir hayır vakti değilmiş

benim ilk aşılama tecrübemdi en çok eşime ve anneme üzüldüm .çok inanıyorlardı çünkü. inşallah sen adet olmazsın ve bebeğin gelir.ben hep hayırlısı diye dua ettim vardır bundada bir hayır vakti değilmiş

birde canım senin sancılar için biraz erken yani adet olman için test günün 11i diye yazıyor.inşallah sancılarsancılarıdır

bilmiyorum tv de anneler günü ile ilgili bütün reklamlarda aglıyorum yaa annemi,babamı kardeşimi özlediiimmm.canım sıkılıyoo offff yaa....:84:

canım bende okadar hevesliydim ki anneler gününe bana sürpriz olacak falan diyordum ama kocaman bir boşluk var içimde ağlamaktan şiştim inşallah seninde güzel sonuçlarını bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…