keşke kimseye sölemeseydin ben sölemedim sadece kaynanam ve annemler biliyo.
arkadaşlar bugün hamileliğim netleştirabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım
çok sevindim canım allah saglıkla kucagına almayıda nasip etsin inş.yaşını aşılamanın tarihini kaçıncı aşılaman oldugunu ve sonucunu yazarmısın bizlerede umut ol.arkadaşlar bugün hamileliğim netleştirabbim herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alırım
merhaba beide listeye ekler misiniz lütfen..yaşım31 ,18nisanda aşılama yaptırdım,4mayısta kan testi yaptırmam lazım, doktorum kesinlikle o tarihten önce kantesti yaptırmayacaksın dedi,neden diye sormadım:))) çünkü önce allaha sonra doktoruma çok güveniyorum allahım inşalahhhh sonucu olumlu olurda yüzümüz güler inşalahh..pko hastasıyım,ilk aşılamam allah ben ve benim gibi çoçuk sahibi olmak isteyen anne adaylarının yüzünü güldürür inşalah..
kızlar ben adet oldum çok çok ağladım ama biraz daha iyiyim tüm yaşadığım belirtiler okadar gerçektiki ilaç insanı aptal yapıyor resmen kendimi topladım doktorumu aradım önce şu kistten kurtulucam.inşallah sizler güzel haberler verirsiniz benide güçlendirirsiniz
kızlar ben adet oldum çok çok ağladım ama biraz daha iyiyim tüm yaşadığım belirtiler okadar gerçektiki ilaç insanı aptal yapıyor resmen kendimi topladım doktorumu aradım önce şu kistten kurtulucam.inşallah sizler güzel haberler verirsiniz benide güçlendirirsiniz
umarım hamileliğin etkisindendiroff yaa bugün çok kötüyüm kalktıgımdan beri aglıyorum herşeye off yaa.....:84::84:
umarım hamileliğin etkisindendir
canım benim...hepimiz bunları yaşadık...testler ve ağlamalar...hayırlı zamanda gelicek bebişin buna inan lütfen...benimde sancılarım başladı...adet sancısıumarım bebişiimm gelir de olmam
canım benim...hepimiz bunları yaşadık...testler ve ağlamalar...hayırlı zamanda gelicek bebişin buna inan lütfen...benimde sancılarım başladı...adet sancısıumarım bebişiimm gelir de olmam
bilmiyorum tv de anneler günü ile ilgili bütün reklamlarda aglıyorum yaa annemi,babamı kardeşimi özlediiimmm.canım sıkılıyoo offff yaa....:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?